Kombineret grill og kogeplade med Piezo-eltænding så du slipper for at anvende tændstikker el. lignende.  Teflonbehandlet grillrist og kar. Fyldes der vand på karret får man opsamlet ubehagelige dryp fra grillningen og rengøringen bliver nem.  Let at adskille og pakke sammen.  Diameter 33 cm.1350 Watt..
Pris 695 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Komfort ombord Gastilbehør
Gasgrill fra Nexgrill Bøfferne ligger og steger på grillen. Hele familien hygger i haven og venter forventningsfuldt på at bygge og nyde en god hjemmelavet burger. Sommeren byder på mange glæder. Det samme gør gasgrillen fra Nexgrill. 3 brændere Bagbrænder til ekstra varme Udstyret med ProTouch-system Ægte.
Pris 6499 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Haveliv Grill & bålpladser Gasgrill
Grillareal: 42,5 x 32 cm Grillrist i 2 delt porcelænemaljeret støbejern Tænding ved tryk på knap Brænder i  rustfrit stål på 2,64 kW/t Sort.
Pris 1999 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Brugskunst / Gasgrill
Gasgrill 2-Cook - kog- & grill-bord Smart gasgrill, hvor der er mulighed for at grille eller koge. Inklusive dobbelt grillplade i aluminium med nonstick-belægning. Rustfri udførelse Med FFD - " Flame Failure Device" og væltesikring.
Pris 584 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Havecenter|Grill & tilbehør|Gasgrill
.
Pris 3999.95 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Udeliv Gasgrill
Säkerhetskoppling till gasolgrillar och värmare som drivs av gasol.Godkänd för Sverige och Island.Denna produkt består utav 1st regulator, 1st slang 70 cm och 2st slangklämmor..
Pris 128 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Fritid - Grillar
Så er grillsæsonen godt i gang og med den flotte og funktionelle Barbecook Spring 300 Gasgrill får du mange lækre grilloplevelser. Denne gasgrill kan bruges både til direkte grill og lukket (åbent og lukket låg). Samtidig har den 3 blus der risikofrit tændes med elektrisk tænding. Grillens elegante.
Pris 1399 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Bolig / Køkkentilbehør / Grill, Raclette & fondue
Overtræk i størrelse XXL til gasgrill. Beskytter mod frost og UV-stråler. Størrelse: B 148 x H 110 x D 56 cm Materiale: Oxford 0,45 mm (polyesterfibre) + PVC7313380241752.
Pris 369 kr.
Kategori: Værktøj - Hjem og fritid - Værktøj & Have - Grilltilbehør
Når FireGlobe gasgrillen ikke er i brug, er det en god idé at beskytte den mod vejr og vind, og det skræddersyede betræk i sort vandafvisende, slidstærkt kunststof er nemt at lægge på og tage af..
Pris 399 kr.
Kategori: Havemøbler - Hjemmet // Udendørs & Fritid // Grill tilbehør
Broil King er en flot og lækker gasgrill, som indeholder alt, hvad du skal bruge for at lave et rigtig godt grillmåltid.Madlavning ''på farten'' har aldrig været nemmere end med denne transportable gasgrill. Perfekt til camping og udflugter m.m.De rubuste ben klikkes på plads og giver en stabil grill. De 3.
Pris 2899 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Have & fritid Grill & bålsted Gasgrill
Gå ud i den friske luft for at spise. Hvor himlen er grænsen, og der er masser af plads. Nyd af naturen og af godt selskab. Middagen er serveret!.
Pris 10399 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Ude
.
Pris 3410 kr.
Kategori: Grill & tilbehør -
.
Pris 2533 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Grill og tilbehoer|
.
Pris 2099 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Grill og udendørs madlavning/Grill/Gasgrill|Have, terrasse og udendørs
96 x 44 x 43.5 cm (BxDxH) To støbejernsgriller Lette at rengøre.
Pris 1008 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Fritid & Sport - Campingudstyr - Kogegrej - Brændere og kogeplader
Prisfordelagtig gasgrill med stor grillflade, 4 brændere. Grillen har dermed fire separate varmezoner. Varmen fordeles af flametamers, plader, som også beskytter brænderne. Sidebrændere til tilberedning af sovser, kogte kartofler med mere. Spec.: - 4 brændere - 4 flametamers - Sidebrændere - Emaljerede.
Pris 2995 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Bolig & indretning Møbler til have Udekøkkener & griller
Denne professionelle gasgrill er lavet af slidstærkt stål. Dens kontrolknapper er lavet af sort bakelit og har tre kroge. Brænderne er individuelt justérbare, og takket være de 6.
Pris 799 kr.
Kategori: Diverse - Hjem & have Køkken og spisestue Køkkenudstyr Udendørsgrill
.
Pris 398 kr.
Kategori: Diverse -
Barbecook Gasgrill Siesta 612 fra Barbecook.
Pris 5375 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Udendørsmadlavning - Griller - Gasgriller
V3