Lars Løve og hyphesten Lars-Løve og hyphesten er den anden bog om kæle- og sove-løven Lars-Løve og hans begivenhedsrige liv sammen med pigen Boel og hendes familie. Han er med i Grækenland, på rideskolen og oplever den første adskillelse, da Boel skal begynde i børnehaveklassen. Syv sjove godnathistorier om.
Pris 119.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
"Godnathistorier for rebelske piger 2" er en hel ny samling af 100 små fortællinger om exceptionelle kvinder såsom Oprah Winfrey, Beyoncé Knowles og J.K Rowling. I bogen møder vi både dronninger og aktivister, pirater og computergenier, ballerinaer og jurister, astronauter og opfindere. De....
Pris 209 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Ama'rkanske godnathistorier (Forlag: Klørkonge, Format: Paperback, Type: Bog, ISBN: 9788797036068).
Pris 136.17 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Godnathistorier om dyr. Hvordan fik elefanten sin snabel? Bliver de tre små grise fanget af den store stygge ulv? Og falder himlen virkelig ned i hovedet på Kylle....
Pris 109.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Jeg kunne høre at Inger råbte: ”98, 99, 100, Nu kommer jeg!” Så jeg skyndte mig at løbe hen til en lille bakke for at komme om på den anden side af den. Jeg løb op på bakken og hoppede ned på den anden side. Da jeg kom om på den anden side af bakken, kunne jeg næsten ikke tro mine egne øjne. Det er en hel.
Pris 59 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Kaninen der så gerne ville sove er den verdenskendte godnathistorie, som får dit barn til at sove. Ved hjælp af en helt ny og anderledes måde at fortælle på, hjælper den dit barn til at slappe af og falde hurtigere i søvn og sove godt. Børnebogen er skrevet sådan at sproget virker beroligende, ligesom ekstra.
Pris 99.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Mærker Alvilda
Opfølgeren til kaninbogen, der fik alle børn til at soveNu kommer opfølgeren til den verdenskendte godnathistorie Kaninen der så gerne ville sove – bogen, der kan få alle børn til at sove. Kaninen var sidste års suverænt mest omtalte og bedst solgte bog i Danmark. Den har i Danmark solgt over 135.000.
Pris 99.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Mærker Alvilda
Godnathistorier for rebelske piger Her kommer opfølgeren til bestselleren "Godnathistorier for rebelske piger", som inspirerer piger til at drømme større, sigte højere, og kæmpe hårdere. "Godnathistorier for rebelske piger 2" er en hel ny samling a hundrede små fortællinger, der hylder exceptionelle kvinder.
Pris 209.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
Sigurds samlede godnathistorier Når hovedpuden er blevet rystet godt, og dynen er puttet tæt, så er vi klar til godnathistorie. Dagen kan ikke slutte hyggeligere end med en god historie. I "Sigurds samlede godnathistorier" har Sigurd samlet de allerbedste godnathistorier fra Bjørnetimens verden, og der er.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
Godnathistorier for rebelske piger "Godnathistorier for rebelske piger" blev oprindeligt udgivet i USA ovenpå en usædvanlig succesfuld Kickstarterkampagne. Projektet opnåede den højeste fondstøtte nogen original bog nogensinde har modtaget inden for crowdfunding, da det lykkedes at rejse over en million.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
Lars-Løve til søs Lars-Løve er en ægte afrikansk løve med en strid, gulerodsfarvet manke. Han mener godt nok selv, at manken er bøffarvet - for gulerødder og løver passer ikke sammen. Men Lars-Løve lever ikke på savannen. Han er en kæle-løve og en sove-løve. Sådan en, man slet ikke kan undvære, når først man.
Pris 119.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
Villads fra Valby laver en film - og andre godnathistorier Villads fra Valby er en helt almindelig dreng, der elsker at lege med sine venner. Og han er altid fuld af gode idéer. Bogen indeholder seks sjove godnathistorier, som børn og voksne kan læse højt for hinanden. Udtalelser Et herligt gensyn med den.
Pris 179.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
Carlsens godnathistorier Seks sjove og hyggelige godnathistorier samlet i en smuk bog med læsebånd og lækker indbinding. "Carlsens godnathistorier" lover god stemning og masser af hyggelig underholdning inden sengetid. Fra ca. 3 år. Bogen indeholder: "Meget mærkelig morgen" og "De grimme børn" af Kim Fupz.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
Carlsens godnathistorier for de mindste Syv sjove og hyggelige godnathistorier for de mindste samlet i en smuk bog med læsebånd og lækker indbinding. "Carlsens godnathistorier for de mindste" lover god stemning og masser af hyggelig underholdning inden sengetid. Bogen indeholder: "Ollie kan ikke sove" af Dina.
Pris 159.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
God stemning og masser af hyggelig underholdning. "Carlsens godnathistorier" indeholder velkendte eventyr og populære nyklassikere – alle velegnede til at lytte til inden sengetid.H.C. Andersen: FyrtøjetBrødrene Grimm: RødhættePer Sanderhage: Rasmus Klump og tudeprinsenJan Mogensen: Victor....
Pris 47 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
20 underholdende historier om København.  "Kan man holde masken er bogen yderst velegnet til oplæsning," skrev B.T.  Vi skal blandt høre om kunstneren Bissen, der en morgen roede ud på Sortedamssøen for at vække flodguderne Nilen og Tibern, der overnattede i København. Og hvem....
Pris 69 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Godnathistorier, der får børn til at smile i søvne     Drengen med verdens største numse. Pigen, der fandt en statsminister i baghaven og forklaringen på, hvorfor man prutter. Her er 11 mosomme historier til børn på 6+, der med garanti kommer til at smile i søvne..
Pris 159 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Med de allerbedste godnathistorier bliver sengetid til hyggetid! Bogen indeholder en samling af over 70 søde, sjove og hyggelige historier, illustreret af forskellige tegnere Du kan blandt andet læse om Laura, der skal sove ude for første gang, om det lille lam, der skal tælle får....
Pris 249 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
I denne store flotte bog møder børnene Byggemand Bob, Brandmand Sam samt Thomas og venner! Alle figurerne er kendte fra TV og har hver sit fantasifulde og underholdende univers. Bogen har hele 12 spændende historier!.
Pris 149 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
V3