Maden klæber ikke fast, falder ikke ned, og det er nemt at grille mindre stykker. Kurven er let at rengøre, i f.eks. opvaskemaskinen..
Pris 89 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Sporting Goods Outdoor Recreation Camping & Hiking Camping Cookware & Dinnerware|Other
Den kraftfulde bordgrill 2000 W vil være en stor hjælp i køkkenet. Det har en lang bagning overflade med integreret håndtag og skridsikre fødder. Den er udstyret med fedt magasin. Grillen er udstyret med vind skærm og et LED-lys til at indikere, når grillen er tændt. Enheden kan anvendes uden.
Pris 489 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Hjem & have Køkken og spisestue Køkkenudstyr Elektriske stege- og grillplader
Elektrisk rund grill str. 32 cm ø. 11 cm høj. Ledning 100 cm lang til almindelig stikkontakt. Ass. Farver..
Pris 199.95 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - HAVEN Grill Og Grilltilbehør
Grill & grønt De fleste af os elsker smagen af mad, der er blevet grillet. Anne Hjernøe har grillet så længe, hun kan huske og viser her, at der faktisk ikke er nogen grænser for, hvad man kan grille. Grillmad hører så meget sommeren til. Denne bog indeholder alle Annes favoritter fra grillen på terrassen, og.
Pris 250 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kogebøger & gastronomi
Table Grill ProHighly versatile professional griddle, size 26 x 46 cm, suitable for meat, fish, vegetables, potatoes, eggs, pancakes, etc. 2000W. As it is made of deep drawn aluminium, it is much smoother than other griddles. It has a Teflon by Dupont non-stick coating, so food never sticks and the griddle is.
Pris 410 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Hjem & Have Køkken Små elektriske hårde hvidevarer Grill og stegeplader
Med Bodums Fyrkat grillspyd er du klar til grillsæsonen.Disse elegante grillspyd fra Bodum, gør det nemt og hurtigt at lave en spændende sammesætning af kød og grønsager. De fine spyd som kommer i en pakke med 5 stk., har hvert sit bogstav på spydets top og tilsammen danner de ordet Bodum..
Pris 139 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Hjemmet // Udendørs & Fritid // Grill tilbehør
.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Helse - Øvrige EL-thermisk
Str: Diameter 30 cm Inkl. 2 clips 2 håndtag Højde: 5,2 cm.
Pris 305 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Havecenter|Grill & tilbehør|Grillsæt & tilbehør
Rösle grill-stegespade Uanset om det er burgere eller steaks du griller, så løfter kødet næsten sig selv fra grillen med denne Rösle grill-stegespade med dens skråslebne kant. Den massive, lange udførelse af stegespaden sikrer, at der kan holdes god afstand til de varme kul. Længde: 46,5 cm Bredde: 10,8.
Pris 179 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Home & Garden Kitchen & Dining Kitchen Appliance Accessories Outdoor Grill Accessories
Tristar BQ-2882 elektrisk BBQ grill er ideel når der skal laves god og rigtig grillmad uden røgen og andre skadelige ting fra den traditionelle kulgrill. Den elektriske BBQ grill er nem at stille op og med den særlig vand beholder, som fedtet løber ned i, undgås det at fedtet brænder. Grillens enkelte dele.
Pris 139 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Bolig / Køkkentilbehør / Grill, Raclette & fondue
En rejäl wokpanna av emaljerat gjutjärn. Platt botten vilket gör den lämplig för de flesta grillar. Perfekt för tillagning av asiatiska rätter, paella, grönsaker med mera.För att minimera risken att maten fastnar i woken används lite olja när du lagar mat. Risken att maten fastnar är något högre på en helt ny.
Pris 417 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Fritid - Grillar
Den multifunktionelle grill er ideel til at grillning, dampning og rygning. Uanset om du tilbereder fisk, kød, grøntsager eller fjerkræ - så tilbyder grillen uanede muligheder og nye smagsoplevelser. Vha. to separate bakker kan du grille eller ryge direkte eller indirekte. Et termometer på toppen.
Pris 545 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - TecTake Have & Gør det selv Grill Trækulsgrill
Kul grill l Let at have med Med håndtag Tang inkluderet Størrelse: Total: 29x27x22.5cm Rist: Ø27cm - TILBUD NU, pris kun 169,00 (før 209,00) bucket spand black.
Pris 169 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Diverse » Velleman
BOSCH Grillblech emailliert.
Pris 298 kr.
Kategori: Ovne - Home Webshop Hvidevarer Ovne
SAfire Roaster er som udgangspunkt en gasgrill, men har også mange andre funktioner. Grillen kan på få sekunder ændres fra gas til kulgrill, derudover kan den også anvendes som udendørs ovn. Det gør, at den er anvendelig til at grille, stege, bage, koge, ryge og meget mere. Grillen udleder væsentlig mindre.
Pris 1699 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Grill
.
Pris 249 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Grill
Dette redskabssæt indeholder en spade, tang, pensel og grillbørste. Håndtag i varmebestandigt termoplast og de centrale dele i rustfrit stål. Grillbørsten har et integreret ”stænklåg”, og delene er designet med vinklede kanter for at forbedre stivheden..
Pris 399.95 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Have & fritid Grill & bålsted Grilltilbehør
Raadvad Erica grillbestik har et elegant og særdeles funktionelt design.Lavet i børstet stål. Gaflen har lange spidse tænder og kniven et særligt bredt blad med perfekte savtakker, der skærer kødet uden at flænse. Gaflen er fremstillet af 18/10 og kniven i 14/0 rustfrit stål. Tåler opvaskemaskine. 10 års.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Gryder & pander - Grydeguru
Indeholder en steak, tre hvide pølser, en fisk og et grilspyd med 13 skiver diverse. Alle dele af stof. Steak måler L11 x B8 x H2 cm..
Pris 87 kr.
Kategori: Legetøj - Legemad|
V3