Steba Grill Low Fat STFG70 fra Steba.
Pris 1009 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Udendørsmadlavning - Griller - Elgriller
Maden klæber ikke fast, falder ikke ned, og det er nemt at grille mindre stykker. Kurven er let at rengøre, i f.eks. opvaskemaskinen..
Pris 89 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Sporting Goods Outdoor Recreation Camping & Hiking Camping Cookware & Dinnerware|Other
Den kraftfulde bordgrill 2000 W vil være en stor hjælp i køkkenet. Det har en lang bagning overflade med integreret håndtag og skridsikre fødder. Den er udstyret med fedt magasin. Grillen er udstyret med vind skærm og et LED-lys til at indikere, når grillen er tændt. Enheden kan anvendes uden.
Pris 399 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Hjem & have Køkken og spisestue Køkkenudstyr Udendørsgrill
Passer til alle webergrill Giver perfekt lys Nem at montere.
Pris 357 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Brugskunst / Grill tilbehør
Den multifunktionelle grill er ideel til at grillning, dampning og rygning. Uanset om du tilbereder fisk, kød, grøntsager eller fjerkræ - så tilbyder grillen uanede muligheder og nye smagsoplevelser. Vha. to separate bakker kan du grille eller ryge direkte eller indirekte. Et termometer på toppen.
Pris 645 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - TecTake Have & Gør det selv Grill Trækulsgrill
Med Bodums Fyrkat grillspyd er du klar til grillsæsonen.Disse elegante grillspyd fra Bodum, gør det nemt og hurtigt at lave en spændende sammesætning af kød og grønsager. De fine spyd som kommer i en pakke med 5 stk., har hvert sit bogstav på spydets top og tilsammen danner de ordet Bodum..
Pris 149 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Hjemmet // Udendørs & Fritid // Grill tilbehør
SAfire Roaster er en grill, men har også mange andre funktioner. Den er er bl.a. Bærbar og kan også anvendes som udendørs ovn. Det gør, at den er anvendelig til at grille, stege, bage, koge, ryge og meget mere. Grillen anvender briketter og trækul, og udleder betydelig mindre CO2 end andre grill på markedet..
Pris 999 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Grill
Str: Diameter 30 cm Inkl. 2 clips 2 håndtag Højde: 9 cm.
Pris 296 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Havecenter|Grill & tilbehør|Grillsæt & tilbehør
.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Helse -
En rejäl wokpanna av emaljerat gjutjärn. Platt botten vilket gör den lämplig för de flesta grillar. Perfekt för tillagning av asiatiska rätter, paella, grönsaker med mera.För att minimera risken att maten fastnar i woken används lite olja när du lagar mat. Risken att maten fastnar är något högre på en helt ny.
Pris 410 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Fritid - Grillar
Kul grill l Let at have med Med håndtag Tang inkluderet Størrelse: Total: 29x27x22.5cm Rist: Ø27cm - TILBUD NU, pris kun 169,00 (før 209,00) bucket spand black.
Pris 169 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Diverse » Velleman
BOSCH Grillblech emailliert.
Pris 298 kr.
Kategori: Ovne - Home Webshop Hvidevarer Ovne
Dette redskabssæt indeholder en spade, tang, pensel og grillbørste. Håndtag i varmebestandigt termoplast og de centrale dele i rustfrit stål. Grillbørsten har et integreret ”stænklåg”, og delene er designet med vinklede kanter for at forbedre stivheden..
Pris 399.95 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Have & fritid Grill & bålsted Grilltilbehør
Varme og flameresistent bomuldsforet grillhandske i koskind. Vingeformet tommelfinger design skaber naturlig bevægelsesfrihed for tommel og fingre. Unisize (34 cm).
Pris 69 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Handsker
Transportabel kulgrill i lækkert design, med varmeafvisende håndtag og aftagelige ben. Der er ikke noget som duften af grillmad, særligt når man er på stranden, på campingtur eller i parken for at nyde det gode vejr. Med Calvados kulgrill fra Outwell® kan du nemt fyre op under grillen, selvom du er på tur..
Pris 299 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Root Catalog Forside Udstyr Køkkenudstyr Brændere og grill|
Raadvad Erica grillbestik har et elegant og særdeles funktionelt design.Lavet i børstet stål. Gaflen har lange spidse tænder og kniven et særligt bredt blad med perfekte savtakker, der skærer kødet uden at flænse. Gaflen er fremstillet af 18/10 og kniven i 14/0 rustfrit stål. Tåler opvaskemaskine. 10 års.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Gryder & pander - Grydeguru
Indeholder en steak, tre hvide pølser, en fisk og et grilspyd med 13 skiver diverse. Alle dele af stof. Steak måler L11 x B8 x H2 cm..
Pris 87 kr.
Kategori: Legetøj - Legemad|
Pop Up Grill, Den sammenfoldelige grill, det perfekte alternativ til en engangsgrill - fungerer desuden året rundt. Smidig, gedigen og bærbar grill som er let at slå sammen og montere. Grillen står på to brede ben, hvilket gør at den står stabilt på alle underlag. Grillen anvendes med almindeligt grillkul, og.
Pris 179 kr.
Kategori: Værktøj - Hjem og fritid - Værktøj & Have - Grilltilbehør
Espressions EP8200 multifunktionel grill Få muligheden for at forberede velsmagende toast, panini, fisk, kød og grøntsager på kort tid, med denne praktiske og effektive Multifunktionelle Grill fra Australske Espressions. Du kan få muligheden for at vælge den rigtige temperatur på op til 240°C. Hvis det skulle.
Pris 799 kr.
Kategori: Mindre apparater - Køkken Køkkenmaskiner
V3