LotusGrill Grill Orange 34 cm fra LotusGrill.
Pris 1009 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Hjem og have
Grill & grønt De fleste af os elsker smagen af mad, der er blevet grillet. Anne Hjernøe har grillet så længe, hun kan huske og viser her, at der faktisk ikke er nogen grænser for, hvad man kan grille. Grillmad hører så meget sommeren til. Denne bog indeholder alle Annes favoritter fra grillen på terrassen, og.
Pris 250 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kogebøger & gastronomi
Vil du gerne starte grill-sæsonen med en all-rounder? Den professionelle grill i rustfrit stål er lille, men kraftfuld. Grillen er hurtig at samle og skille ad. Den justerbare luftregulering garanterer en hurtig og effektiv grilloplevelse. Grillen er lavet af rustfrit stål og let at rengøre efter.
Pris 325 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - TecTake Have & Gør det selv Grill Trækulsgrill
Med Bodums Fyrkat grillspyd er du klar til grillsæsonen.Disse elegante grillspyd fra Bodum, gør det nemt og hurtigt at lave en spændende sammesætning af kød og grønsager. De fine spyd som kommer i en pakke med 5 stk., har hvert sit bogstav på spydets top og tilsammen danner de ordet Bodum..
Pris 119 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Hjemmet // Udendørs & Fritid // Grill tilbehør
SAfire Roaster er en grill, men har også mange andre funktioner. Den er er bl.a. Bærbar og kan også anvendes som udendørs ovn. Det gør, at den er anvendelig til at grille, stege, bage, koge, ryge og meget mere. Grillen anvender briketter og trækul, og udleder betydelig mindre CO2 end andre grill på markedet..
Pris 699.3 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Grill
Dangrill grill flex - steakrist Str: 30 cm.
Pris 196 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Havecenter|Grill & tilbehør|Grillsæt & tilbehør
LotusGrill XL. Type: Grill, Varmekilde: Kul, Antal personer: 10 person(er). Formfaktor: Kedel, Overflade type: Rist, Farve på produkt: Anthracit. Bredde: 435 mm, Dybde: 435 mm, Højde: 257 mmThe XL LotusGrill is like the upgraded your wanted on your flight to Europe, just a little bit extra and so crammed with.
Pris 1513 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Frituregryder
En rejäl wokpanna av emaljerat gjutjärn. Platt botten vilket gör den lämplig för de flesta grillar. Perfekt för tillagning av asiatiska rätter, paella, grönsaker med mera.För att minimera risken att maten fastnar i woken används lite olja när du lagar mat. Risken att maten fastnar är något högre på en helt ny.
Pris 418 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Fritid - Grillar
Burgere, bøffer eller kyllingelår – denne grillpande kan forvandle alle udskæringer af kød til lækre, smagfulde retter. Selv fyldte peberfrugter eller auberginer udvikler en unik smag, når de bliver grillet, samtidig med at de bevarer deres sprøde konsistens. Den kvadratiske grillpande fra Staub....
Pris 1129 kr.
Kategori: Gryder & pander - Køkken universGryder & PanderPanderGrillpander
Dette Cobb beskyttelsesovertræk gør det muligt for dig at tage dit udendørskøkken med hvor som helst, når som helst. Dette overtræk er et praktisk tilbehør til nemt at transportere og opbevare din COBB supreme grill. Det har en lynlåselukning. Det er lavet af holdbart PVC og polyester med en.
Pris 289 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Hjem & have Køkken og spisestue Køkkenapparater – tilbehør Udendørsgrill – tilbehør Grillovertræk
Jamie Oliver 554054 Classic One Barbeque Grill har alt det du behøver for at kunne servere fantastisk grillmad. Med åbninger til luft både foroven og under grillen, kan du nemt styre temperaturen samt sikre at maden ikke brænder på. Grillen er i et klassisk design og udført i rustfrit stål, så den har en lang.
Pris 549 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Bolig / Køkkentilbehør / Grill, raclette & fondue / Grill
BOSCH Grillblech emailliert.
Pris 398 kr.
Kategori: Ovne - Home Webshop Hvidevarer Ovne
Tag hele grilloplevelsen med på rejsen! Den praktiske plastboks med låsbare silikoneremme rummer tang, spade, pensel, grillbørste samt en 36 cm kokkekniv, når de er beskidte, og låget er desuden et vendbart skærebræt. Redskab: L 45cm, boks/skærebræt: 49x29x7cm..
Pris 599.95 kr.
Kategori: Grill & tilbehør -
Kul grill l Let at have med Med håndtag Tang inkluderet Størrelse: Total: 29x27x22.5cm Rist: Ø27cm - TILBUD NU, pris kun 169,00 (før 209,00) bucket spand black.
Pris 169 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Diverse » Velleman
1600W Grillpladerne tåler opvaskemaskine Aftagelig saftopsamler Griller både oppe og nedefra.
Pris 405 kr.
Kategori: Mindre apparater - Køkkenudstyr / Bordgrill
Bålplads grill mad udstyr lejr.
Pris 599 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Båludstyr
Grill Royal.
Pris 503 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Med Grill Daddy kan du nemt og hurtigt rengøre din grillrist - helt uden brug af kemikalier. Grill Daddy rengør og steriliserer med damp, så du undgår rester af skadelige kemikalier på din grillrist. Dampfunktionen fjerner fastbrændte madrester og fedt.
Pris 69 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Home & Garden Kitchen & Dining
De fleste af os elsker smagen af mad, der er blevet grillet. Anne Hjernøe har grillet så længe, hun kan huske og viser her i sin nye bog, at der faktisk ikke er nogen grænser for, hvad man kan grille.Grillmad hører så meget sommeren til. Denne bog indeholder alle Annes favoritt er fra grillen på terrassen, og.
Pris 99 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
V3