Nilfisk SC351 repræsenterer den næste generation inden for rengøringsmaskiner, og bygger videre på mere end 100 års Nilfisk tradition, der er kendetegnet ved pålideligt rengøringsudstyr af høj kvalitet. Gulvvaskeren passer perfekt til rengøring af hoteller, skoler og institutioner, mindre butikker, kantiner.
Pris 24999 kr.
Kategori: Nilfisk SC 351 - Støvsugere, rengøringsmaskiner og vogne Nilfisk Nilfisk rengøringsmaskiner og tilbehør
42 cm bred. Kan dreje 360 grader. Mikrofiber cover. 3 års garanti..
Pris 188 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Isenkram & bolig|Rengøring og tilbehør|Gulvmoppe
En helt ny måde at vaske gulve på - nemmere, bedre og med mindre vandforbrug. Rent gulv uden besvær!, 7,2V Batteri, 20 min brugstid, 4 timers opladningstid, 360ml tank, 300mm arbejdsbredde, under 2 min tørretid, ultra let, gul/aluminium.
Pris 1606 kr.
Kategori: K?rcher FC 3 - Rengoering
.
Pris 1572 kr.
Kategori: K?rcher FC 5 - Rengoering|
Kärcher microfibervalse meget blød hvid 300 mm til gulvvasker Passer til: Gulvvasker  BR 30/4 serien Bredde: 300 mm Type: Blød, velegnet til sarte gulve som stenklinker Kärcher nr. 47624530 Indhold: 1 stk. Kärcher microfibervalse  .
Pris 849.95 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - ØVRIGE VARER TILBEHØR TIL NILFISK- KÄRCHER GULVVASKER
Leifheit Classic gulvvasker er lavet med mikrofibercover der giver en god rengøring.Information:Længde på hoved: 42 cmMateriale: mikrofiberTeleskop stang længde: 75- 130 cm.
Pris 110 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Gulvvask
Vikan starter kit er et rengøringssæt med alt det nødvendige til vask, skrab og fejning af gulv.Vikan varenummer: 99005Vikan starter-kit indeholder alt det essentielle for at få et rent gulv. Pakken indeholder til gulvvask både en gulvvaskebørste og en gu.
Pris 1061.25 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rekvisitter
.
Pris 299 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rengøringsartikler
Vileda 158571, Gulvvasker 158571, Gulvvasker Vileda (Sort/Rød).
Pris 322 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rensning Gulv
.
Pris 331 kr.
Kategori: Parfume - Rengøring/Rengørings artikler/Mopper|Bolig og køkken
Batteri driftstid, 20 min. Fuld opladningstid, 4 timer.
Pris 1897 kr.
Kategori: Støvsugere - Husholdning - Støvsugere - Rengøring|Husholdning|Støvsugere|Rengøring
Denne gulvvasker Crosswave Professional til forskellige overflader fra Bisell gør det både hurtigere og nemmere at klare rengøringen af dit hjem. Denne multifunktionelle 3-i-1 damprenser med en effekt på kun 560 W egner sig perfekt til at fjerne pletter og skidt fra tæpper, fliser og parketgulve. Du.
Pris 2424 kr.
Kategori: Diverse - Hjem & have Husholdningsapparater Tæpperensere
Denne gulvvasker Crosswave Professional til forskellige overflader fra Bisell gør det både hurtigere og nemmere at klare rengøringen af dit hjem. Denne multifunktionelle 3-i-1 damprenser med en effekt på kun 560 W egner sig perfekt til at fjerne pletter og skidt fra tæpper, fliser og parketgulve. Du behøver.
Pris 2424 kr.
Kategori: Diverse - Hjem & have / Husholdningsapparater / Tæpperensere
Sørg for en skånsom og grundig rengøring med Kärcher gulvrens til lakeret trægulv. Opfrisk og plej dine lakerede trægulve med denne effektive gulvrens, der ud over at fjerne mærker fra fodtøj også virker fugtbeskyttende. Gulvrensen efterlader ingen striber, men til gengæld en halvmat glans overflade. .
Pris 72 kr.
Kategori: Diverse - Værktøj - Støvsugere - Kärcher
Kärcher mikrofiberruller FC 5 gulvvaskeren. Rullerne fnugger ikke, er utroligt absorberende og særdeles holdbare, samt kan tåle maskinvask på 60°C..
Pris 172 kr.
Kategori: Hvidevaretilbehør - Værktøj - Støvsugere - Kärcher
x.
Pris 2599 kr.
Kategori: Diverse - Støvsuger og VVS - Gulvvasker
Har du bedre ting at give dig til end at støvsuge? Conga 3290 er en intuitiv robotstøvsuger, der klarer ærterne for dig. Det betyder, at du slipper for at gøre det sure arbejde selv, mens du samtidig kan regne med et solidt og næsten klinisk rent resultat. Og det bedste af det hele? Det er ikke kun en.
Pris 3799 kr.
Kategori: Ekstraudstyr - Electronic Cell Phones Accessories
Dette batteri på 3500 mAh 14,4 Ni-MH, vil sørge for at din robot gulvvasker er godt kørende. Batteriet vil kunne give din robotgulvvasker en driftstid på ca. 60-90 min. Dette afhænger dog af gulvtypen. For at finde det batteri du skal bruge, kan du indtas.
Pris 455 kr.
Kategori: Diverse -
Praktisk batteridrevet 24 V gulvvaskemaskine. Nem håndtering på grund af kompakte dimensioner. Maskinen er ideel til rengøring af mellemstore overflader op til en størrelse på 1600 kvm. Batteridriftstid op til 2,5 timer. Praktisk batteridrevet 24 V gulvvaskemaskine. Nem håndtering på grund af kompakte.
Pris 22999 kr.
Kategori: Støvsugere - Støvsugere, rengøringsmaskiner og vogne Sprintus Sprintus rengøringsmaskiner
V3