Nilfisk SC351 repræsenterer den næste generation inden for rengøringsmaskiner, og bygger videre på mere end 100 års Nilfisk tradition, der er kendetegnet ved pålideligt rengøringsudstyr af høj kvalitet. Gulvvaskeren passer perfekt til rengøring af hoteller, skoler og institutioner, mindre butikker, kantiner.
Pris 24999 kr.
Kategori: Nilfisk SC 351 - Støvsugere, rengøringsmaskiner og vogne Nilfisk Nilfisk rengøringsmaskiner og tilbehør
Leifheit Gulvvasker Profi Størrelse: 42 cm.
Pris 230 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Isenkram & bolig|Rengøring og tilbehør|Gulvmoppe
En helt ny måde at vaske gulve på - nemmere, bedre og med mindre vandforbrug. Rent gulv uden besvær!, 7,2V Batteri, 20 min brugstid, 4 timers opladningstid, 360ml tank, 300mm arbejdsbredde, under 2 min tørretid, ultra let, gul/aluminium.
Pris 1601 kr.
Kategori: K?rcher FC 3 - Rengoering
Nilfisk Combi gulvvasker CW1 er ideel gulvvask uden først at fjerne krummer og snavs. Maskinen støvsuger og vasker i en arbejdsgang. Gulvvaskeren er velegnet til både træ, klinker, fliser, vinyl og linoleum og tørrer på mindre end 5 minutter. Vand og sæbe påfyldes i hver sin tank - Motorydelse: 450W -.
Pris 1599 kr.
Kategori: Støvsugere - Værktøj - Støvsugere - Nilfisk
Kärcher microfibervalse meget blød hvid 300 mm til gulvvasker Passer til: Gulvvasker  BR 30/4 serien Bredde: 300 mm Type: Blød, velegnet til sarte gulve som stenklinker Kärcher nr. 47624530 Indhold: 1 stk. Kärcher microfibervalse  .
Pris 849.95 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - ØVRIGE VARER TILBEHØR TIL NILFISK- KÄRCHER GULVVASKER
Leifheit Classic gulvvasker er lavet med mikrofibercover der giver en god rengøring.Information:Længde på hoved: 42 cmMateriale: mikrofiberTeleskop stang længde: 75- 130 cm.
Pris 110 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Gulvvask
.
Pris 299 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rengøringsartikler
.
Pris 1456 kr.
Kategori: K?rcher FC 5 - Hvidevarer - Støvsuger - Damprenser
Microfibermoppe af høj kvalitet, som passer til 60 cm alufremfører. Lang holdbarhed og gode vandbærende egenskaber. Produktet er svanemærket.Micro Vision er navnet på Nordisk Microfibers premiumprodukt i gulvvask-kategorien. Produktet er designet til de p.
Pris 94.45 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rekvisitter
Vileda 157155, Gulvvasker 157155, Gulvvasker Vileda (Sort/Rød).
Pris 221 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rensning Gulv
.
Pris 331 kr.
Kategori: Parfume - Rengøring/Rengørings artikler/Mopper|Bolig og køkken
Denne gulvvasker Crosswave Professional til forskellige overflader fra Bisell gør det både hurtigere og nemmere at klare rengøringen af dit hjem. Denne multifunktionelle 3-i-1 damprenser med en effekt på kun 560 W egner sig perfekt til at fjerne pletter og skidt fra tæpper, fliser og parketgulve. Du.
Pris 2385 kr.
Kategori: Diverse - Hjem & have Husholdningsapparater Tæpperensere
Denne gulvvasker Crosswave Professional til forskellige overflader fra Bisell gør det både hurtigere og nemmere at klare rengøringen af dit hjem. Denne multifunktionelle 3-i-1 damprenser med en effekt på kun 560 W egner sig perfekt til at fjerne pletter og skidt fra tæpper, fliser og parketgulve. Du behøver.
Pris 2385 kr.
Kategori: Diverse - Hjem & have / Husholdningsapparater / Tæpperensere
Sørg for en stribefri rengøring med Kärcher gulvrens til olie-/voksbehandlet trægulv. Opfrisk og plej dine lakerede olie-/voksbehandlede trægulve med denne effektive gulvrens, der ud over at fjerne mærker fra fodtøj ikke kræver meget aftørring. Rensen efterlader ingen striber, men et silkemat skær i.
Pris 72 kr.
Kategori: Diverse - Værktøj - Støvsugere - Kärcher
.
Pris 149 kr.
Kategori: Diverse - Støvsuger og VVS - Gulvvasker
Har du bedre ting at give dig til end at støvsuge? Conga 3290 er en intuitiv robotstøvsuger, der klarer ærterne for dig. Det betyder, at du slipper for at gøre det sure arbejde selv, mens du samtidig kan regne med et solidt og næsten klinisk rent resultat. Og det bedste af det hele? Det er ikke kun en.
Pris 3799 kr.
Kategori: Ekstraudstyr - Electronic Cell Phones Accessories
Livinxs® Gulvvasker "CleanX" med sprayfunktion Must Have Gulvmoppe.
Pris 188 kr.
Kategori: Hvidevaretilbehør - Husholdning - Støvsugere - Rengøring|Husholdning | Støvsugere | Rengøring
Undgå at bruge alt din tid på at rengøre gulvet og lad den nye InnovaGoods Home Houseware robotgulvvasker klare arbejdet for dig! Denne praktiske og behagelige robot til....
Pris 229.95 kr.
Kategori: Diverse -
Dette batteri på 3500 mAh 14,4 Ni-MH, vil sørge for at din robot gulvvasker er godt kørende. Batteriet vil kunne give din robotgulvvasker en driftstid på ca. 60-90 min. Dette afhænger dog af gulvtypen. For at finde det batteri du skal bruge, kan du indtas.
Pris 455 kr.
Kategori: Diverse -
V3