SKOfus SDR005 Sort.
Pris 295 kr.
Kategori: Børnesko - Børn Gummistøvler
Jolly fra Viking er en helt enkel gummistøvle i naturgummi med for i syntetisk tekstil. Der er trækstrop på bagsiden af skaftet samt refleks hele vejen rundt i kanten. Naturgummi indeholder olier, som forsvinder med tiden, hvorefter gummiet bliver stift og hårdt. Hvis du plejer dine gummistøvler, ligesom du.
Pris 199 kr.
Kategori: Børnesko - Root Catalog Forside Mærker Viking Viking gummistøvler|Children
Smarte og funktionelle termogummistøvler i 100% naturgummi. Vatteret topkant med snøre til tætning. Foret med blødt og varmt teddyfor. Støvlen har ekstra forstærket gummi omkring hælen samt ved bunden. Reflekstape ved hælen og rundt langs støvlekanten samt refleks logo bagpå ved hælen. Lækker varm støvle i.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Børnesko - 187
.
Pris 280 kr.
Kategori: Børnesko - Rodekassen - Udsalg
Mikk-Line gummistøvle Model: 38002 Basic Thermal Boot Thermo boots.
Pris 349 kr.
Kategori: Børnesko - Gummistøvler|unisex|kids
Gummistøvler fra Playshoes – skønne, klassiske gummistøvler i forskellige farver med hvide aftegninger. Playshoes gummistøvler til børn har slidstærke såler og er geniale at have til hverdagbrug, når det skal gå stærkt med at komme ud i vejret og lege. Materiale: 100% gummi. Farve: Grøn..
Pris 119 kr.
Kategori: Børnesko - Børnesko-Gummistøvler
Gummistøvler til børn Hvem er frisk på at hoppe i vandpytter? Disse gummistøvler til børn er håndlavet af naturgummi. De har reflekterende logo på siden og refleksstribe på hælen. Den smalle hæl giver bedre bevægelsesmulighed, så barnet har let ved at gå, løbe og lege uden at gå på kompromis med stabiliteten..
Pris 199 kr.
Kategori: Børnesko - Ilmoitetut mitat ovat pakkauksen mittoja
Officielle DISNEY PLANES  gummistøvler Skridsikker sål Størrelser: 22-30 Målene på indersålen er  Str 22: 14,2 cm Str 23: 15 cm  Str 24: 15,5 cm Str 25: 16 cm Str 26: 17 cm Str 27: 17,5 cm Str 28: 18 cm Str 29: 18,7 cm Str 30: 19,5 cm.
Pris 75 kr.
Kategori: Børnesko - SKO Gummistøvler
.
Pris 149.98 kr.
Kategori: Børnesko - Sko
Smarte Tretorn gummistøvler - Gränna Super smarte Tretorn gummistøvler. Støvlerne er stribede i grøn og mørk army samt en orange gummisål og de har refleks bagpå. Størrelesesguide: Str. 19 - ca. 13,2 cm Str. 20 - ca. 14,2 cm Str. 21 - ca. 14,7 cm Str. 22.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Børnesko -
Pink, foret termo-gummistøvle med velcro på. Skaftet i blank lak. Perfekt til vand og sjap i de kolde måneder. Termo gummistøvler fra TTY har ikke væsentlig bedre hælstøtte end andre modeller, men sidder godt til foden. De giver derfor en lidt bedre støtt.
Pris 209.4 kr.
Kategori: Børnesko - Gummistøvler
Klassiske army, smalle gummistøvler fra CeLaVi. Gummistøvlerne er lavet i naturgummi (ingen skadelige stoffer). Disse gummistøvler fra CeLaVi sidder bedre til på foden, da modellen er smallere om hælen end normalt, og dermed opnåes en bedre støtte end i a.
Pris 199 kr.
Kategori: Børnesko - Gummistøvler
Bisgaard Thermogummistøvler fra Bisgaard i sort glitter. Støvlen er med almindelig skaftvidde,somgiver god støtte og stabilitet, samt den er produceret i vandtæt naturgummi og foeret med uld. Der er et temperaturregulerende og svedabsorberende naturm.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Børnesko - Termostøvler
.
Pris 269 kr.
Kategori: Børnesko - Børnesko
.
Pris 149 kr.
Kategori: Børnesko - Sko/Børnesko/Pigesko/Støvler|Tøj
Gummistøvler med spænder fra Mini a Ture. Støvler med halvlangt skaft og riflede såler med et godt greb samt et justerbart spænde på ydersiden..
Pris 209.3 kr.
Kategori: Børnesko - Børnesko Støvler & Boots Gummistøvler
McKINLEY - Bilko II - Unisex - Gummistøvler - Pink - 22.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Børnesko - Home Produkter Børn Sko Støvler|Unisex
Wings Monochrome Kids fra Tretorn, gummistøvler i naturgummi med halvhøjt skaft. Udtagelig, støddæmpende indersål. Træk på-strop bag på skaftet. Forstærket rundt om sålekanten. Refleksdetalje bag på skaftet. Du bør købe børnesko med et vist voksetillæg: Sandaler/spadseresko 10-15 mm. Snørestøvler/støvler.
Pris 299 kr.
Kategori: Børnesko - Børn Børnesko Gummistøvler
PLAYSHOES Gummistøvler, i rød med punkter Profilsål. Med let bomuldsfor. Speciel design forhindrer vandindtrængning. For varme og tørre fødder..
Pris 169 kr.
Kategori: Børnesko - Baby og småbørn|Pige
V3