SKOfus SDR005 Sort.
Pris 295 kr.
Kategori: Børnesko - Børn Gummistøvler
Lolly Pop Gummistøvler - Dark Navy/84550 Gummistøvler med refleksstriber på hælene. Støvlerne er let genkendelige ved de to striber foroven. Ydre materiale: naturgummi Foer: 65% polyester 35% Bomuld.
Pris 349.95 kr.
Kategori: Børnesko - 187
Paw Patrol Skye gummistøvler Materiale:  Mål indersål: Str. 23:  xx cm Str. 24:  xx cm Str. 25:  xx cm Str. 26/27: xx cm Str. 28/29: xx cm  Str. 30:  xx cm Str. 31: xx cm  .
Pris 119.95 kr.
Kategori: Børnesko - NYHEDER
Et par søde gummistøvler fra Småfolk, perfekte til forårs- og sommerregnen. Støvlerne er lavet af naturgummi, har et fint tryk og er lette at tage af og på..
Pris 189 kr.
Kategori: Børnesko - Børnesko-Gummistøvler
Gummistøvler fra Friends Lilla gummistøvler med god pasform og plads til fødderne. Gummistøvlerne er lavet af bl.a. naturgummi og er 100% vandtætte. De indeholder IKKE nikkel, PVC, tungmetaller, phthalater eller andre farlige stoffer. Se Friends fodmåler Indvendige mål: Str. 22 = 14,6 cm Str. 23 = 15,3 cm.
Pris 64.95 kr.
Kategori: Børnesko - Børn Børnetøj & -sko Støvler
Gummistøvle med almindelig skaftvidde, der giver god støtte og stabilitet. Gummistøvlen er produceret i vandtµt naturgummi med 100% bomuldsfoer, der er et temperaturregulerende og svedabsorberende naturmateriale, som holder fødderne tørre.Anbefalet voksetillµg: ca. 1,50 cmFindes i størrelse: 20-40 RUBBER BOOT.
Pris 299 kr.
Kategori: Børnesko - Gummistøvler|unisex|kids
.
Pris 280 kr.
Kategori: Børnesko - Fodtøj til børn
.
Pris 104.99 kr.
Kategori: Børnesko - Sko
Gummistøvle Rio i klassisk sejlerstøvlemodel med flad sål. Træktamp på skaftkanten bagpå. Sølvfarvet forstærkning rundt sålekanten.Tekstilforet med udtagelig indersål. Støvlen kan anvendes også uden indersålen, hvilket er praktisk når barnets fod vokser. Den prikkede har en pyntesløjfe på skaftets yderside..
Pris 249 kr.
Kategori: Børnesko - Børn Børnesko Gummistøvler
Obs er lille i str. - vælg en str større end normalt.
Pris 449.25 kr.
Kategori: Børnesko - Reima
.
Pris 198 kr.
Kategori: Børnesko - Beklædning
.
Pris 169 kr.
Kategori: Børnesko - Sko/Børnesko/Pigesko/Gummistøvler|Tøj
Størrelser fra mindste til største: 10,11,12,13,1,2. PVC Childs Wellington. Nitril eneste enhed. Unisex størrelsesområde. Foring materiale: Self-Li....
Pris 139 kr.
Kategori: Børnesko - Sko Drenge
Farverige rosa gummistøvler fra Tenson, som kan bruges i al slags vejr. Enkle støvler med en riflet ydersål i gummi for at give optimalt greb på mudrede og glatte overflader. Støvlerne er forstærket ved hælen og tæerne for bedre holdbarhed og giver barnet mulighed for at lege frit. Anatomisk formet indersål,.
Pris 249 kr.
Kategori: Børnesko - Børnesko Støvler & Boots Gummistøvler
Mærkekvalitet fra Playshoes Produktdetaljer: Materiale: 100% bomuld Vaskbar op til 40°C.
Pris 179 kr.
Kategori: Børnesko - Baby og småbørn|
Viking Jolly, gul sko En gummistøvle med et dybt mønster i sålen, der er med til at give et godt greb på alle slags underlag. Ydermaterialet er et elastisk naturgummi med en forstærket tå. Inderforingen er af et syntetisk tekstilmateriale. Indersålen kan tages ud. Tør støvlen af efter brug og lad den.
Pris 287 kr.
Kategori: Træningssko børn - Apparel & Accessories Shoes
Muckboot Gummistøvel, Vandtæt.
Pris 847 kr.
Kategori: Træningssko børn - Apparel & Accessories Shoes
Viking Gummistøvel, Vandtæt.
Pris 287 kr.
Kategori: Træningssko børn - Apparel & Accessories Shoes
Viking Gummistøvel, Vandtæt.
Pris 287 kr.
Kategori: Træningssko børn - Apparel & Accessories Shoes
V3