Endnu et overflødighedshorn af inspiration og opskrifter fra de norske strikke- guruer ARNE & CARLOS. Denne gang inviteres du med en tur i haven, hvor du vil se blomster og....
Pris 239.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Napoli Arbejder håndarbejde.
Pris 1999 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Håndtasker
Haandarbejdets Fremme 1928 - 2003 (Forlag: Haandarbejdets Fremme, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788787115308).
Pris 256.74 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
.
Pris 228 kr.
Kategori: Bøger & blade -
Drømmer du også om en lille pause fra din hektiske hverdag? Om at tage den lidt med ro midt i det hele? Så trænger du til hygge. Hygge er den lykke, du selv skaber. Hvad har du brug for, hvis du skal hygge dig? Bare lidt tid, et sted, hvor der er rart at være, og noget, som du særlig....
Pris 207.45 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Løft sektioneret bakke, pin pude og elastik lomme. Hånd udformet og detaljerede smukt. Designet i Storbritannien. 31 x 23 x14.5....
Pris 359 kr.
Kategori: Hvidevaretilbehør - Stof- og sykunstsæt
0.0310.
Pris 1.81020176E8 kr.
Kategori: Kreativ leg -
Gurli Gris Play Pack Malebog - PEPPK1,.
Pris 29 kr.
Kategori: Kreativ leg -
– Færdige mål (L x B x H) 38 x 22 x 52 cm. – Ikke egnet til børn under 3 år. – CE-mærket og 100% genindvindelig..
Pris 215 kr.
Kategori: Kreativ leg - Legetøj|Kids|Unisex
Et perfekt mix af kage, søde sager og is, alt sammen i en smart metal kuffert, der er nem at have med overalt!Et godt supplement til legekøkkenet eller have med til vennernes teselskab.Ideal til kreativ rollespil og introduktion til koncepter som valg, smag og deling. Anbefalet alder: 3+ år.
Pris 199 kr.
Kategori: Kreativ leg - Legemad|
Træperler - Dyr - Fra Vilac. Sjove træperler udformet som alle de søde dyr fra skoven.Træner barnets hånd øje koordination. 12 dele Glade farver Egent til børn fra 18 mdr.
Pris 169.95 kr.
Kategori: Kreativ leg - 1239
Coffee Filters no 4 ubleget If You Care 100 stk. økologisk 100 kaffefiltre. Coffee Filters no 4 ubleget If You Care er kaffefiltre uden klor FSC certificeret og certificeret komposterbare. Coffee Filters no 4 ubleget If You Care er designet til at give kaffeelskere maksimal nydelse samtidig med at have mindst.
Pris 25.45 kr.
Kategori: Kreativ leg - Non-Food Diverse
Universal en-komponent PU-skum der isolerer, tætner, fylder og limer.  Arbejdstemperatur +5° - +30°C  Støvtør efter 15 min.  Gennemhærdet efter ca. 2 ? 4 timer.  Kan bearbejdes med skærende værktøjer, overmales, slibes etc.  Fæster på de fleste underlag, undtagen: Polyetylen, silikone og teflon.  Alder.
Pris 65 kr.
Kategori: Kreativ leg - Bådpleje og vedligeholdelse Fugemasse
Her får du plastlommer i en 10-pak. Størrelsen er 12x12, som er perfekte til scrapbookalbummet. Hver lomme har to rum på hver side, og de syrefrie lommer skåner dine billeder..
Pris 49 kr.
Kategori: Kreativ leg - Scrapbooking
Hape bord tavle og whiteboard Herlig bord tavle sæt der er let at håndtere. Lige til at tage med i sommerhuset eller campingvognen. God idé til en kreativ ferie eller weekend. Tavlen kommer i en kasse med bærehank. Du kan sætte papir fast med magneter på white.
Pris 295 kr.
Kategori: Kreativ leg - Hobby & Toys - Children's Toys & Games
.
Pris 279.2 kr.
Kategori: Kreativ leg - Rulleskøjter
Vores kvalitetsstof, som sælges pr. 20 meter, kan bruges til mange forskellige formål. Vær kreativ og lav dit eget tøj, gardiner eller dekoration til hjemmet. Stoffet har en bredde på 1,45 m, og du kan nemt tilpasse og skære mønstre fra det. Stoffet er 100 % bomuld, så det har en rar, naturlig.
Pris 409 kr.
Kategori: Kreativ leg - Kunst og underholdning Hobby og håndarbejde Håndarbejde og hobby Materialer til håndarbejde og hobby Tekstiler Stof
Tagtæt er en 1-komponent bitumen og gummibaseret klæbe- og tætningsmasse til tagpap mod tagpap og andre byggematerialer. Anvendes til kantklæbning af nyt tagpap, koldklæbning af tagpap og inddækningsmaterialer mod f.eks skorstene og aftrækshætter, tag- og ovenlysvinduer samt til reparationer af tagpap..
Pris 49 kr.
Kategori: Kreativ leg - Værktøj - Fugemasse, Silikone & Lim
Lugtfri, neutral og højelastisk fugemasse til alle former for byggeri, såvel ude som inde sam til ekspansionsfuger, facadefuger og tætningsopgaver.  * Hvid * 290 ml * Overmalbar * Hurtig og ensartet hærdning * Bestandig mod klimatiske påvirkninger.
Pris 51 kr.
Kategori: Kreativ leg - Værktøj - Fugemasse, Silikone & Lim
V3