Haandarbejdets Fremme 1928 - 2003 (Forlag: Haandarbejdets Fremme, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788787115308).
Pris 256.74 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
.
Pris 228 kr.
Kategori: Bøger & blade -
Hyggelige strikke-, hækle og syprojekter Drømmer du også om en lille pause fra din hektiske hverdag? Om at tage den lidt med ro midt i det hele? Så trænger du til hygge. Hygge er den lykke, du selv skaber. Hvad har du brug for, hvis du skal hygge dig? Bare lidt tid, et sted,....
Pris 249.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
.
Pris 19 kr.
Kategori: Kreativ leg - Børnetilbehør
.
Pris 379 kr.
Kategori: Kreativ leg - Diverse køretøjer
Hobby.
Pris 649 kr.
Kategori: Kreativ leg - Hobby
35 magneter i træ. 35 dele i forskellige farver. Tallene: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0 og funktionstegn..
Pris 59 kr.
Kategori: Kreativ leg - Børnetavler|
Tegnetavle Fra Megasketcher Smart magnetisk tegnetavle med pen og stempler. På den bærbar tegnetavle kan man let viske tegningen ud og tegne en ny. Mål: Ca. 34 x 45 Cm..
Pris 299.95 kr.
Kategori: Kreativ leg - 2847
Du kan i dag købe detox plastre de fleste steder og opfindelsen stammer Japan, hvor det er blevet brugt i århundreder for at fremme folks sundhed. I dag har resten af verden nu taget det med at detoxe til sig og vi kan her hos Bilablau med glæde præsentere jer for det bedste indenfor detox plastre, nemlig Dr..
Pris 39 kr.
Kategori: Kreativ leg - Hjem & Have Andre
Indbygget glasfiberarmering. Til udbedring og tætning af rusthuller, glasfiberkarosserier og både. Indeholder glasfiber, hvilket giver ekstremt stærke reparationer. Fæster godt på metal, træ og hård plast. Let at forme og påsmøre..
Pris 225 kr.
Kategori: Kreativ leg - Bådpleje og vedligeholdelse Spartel og tætning
0.0310.
Pris 19 kr.
Kategori: Kreativ leg -
.
Pris 59 kr.
Kategori: Kreativ leg - Tilbehør
Hape bord tavle og whiteboard Herlig bord tavle sæt der er let at håndtere. Lige til at tage med i sommerhuset eller campingvognen. God idé til en kreativ ferie eller weekend. Tavlen kommer i en kasse med bærehank. Du kan sætte papir fast med magneter på white.
Pris 295 kr.
Kategori: Kreativ leg - Hobby & Toys - Children's Toys & Games
– Færdige mål (L x B x H) 52 x 52 x 23 cm. – Ikke egnet til børn under 3 år. – CE-mærket og 100% genindvindelig..
Pris 159 kr.
Kategori: Kreativ leg - Legetøj Figurines and playsets Playset|Kids|Unisex
Vores kvalitetsstof, som sælges pr. 20 meter, kan bruges til mange forskellige formål. Vær kreativ og lav dit eget tøj, gardiner eller dekoration til hjemmet. Stoffet har en bredde på 1,45 m, og du kan nemt tilpasse og skære mønstre fra det. Stoffet er 100 % bomuld, så det har en rar, naturlig.
Pris 419 kr.
Kategori: Kreativ leg - Kunst og underholdning Hobby og håndarbejde Håndarbejde og hobby Materialer til håndarbejde og hobby Tekstiler Stof
Coffee Filters no 4 ubleget If You Care 100 stk. økologisk 100 kaffefiltre. Coffee Filters no 4 ubleget If You Care er kaffefiltre uden klor FSC certificeret og certificeret komposterbare. Coffee Filters no 4 ubleget If You Care er designet til at give kaffeelskere maksimal nydelse samtidig med at have mindst.
Pris 23.8 kr.
Kategori: Kreativ leg - Non-Food Diverse
Termokit til reparation og kitning af vinduer med isoleringsruder eller enkeltglas. Det stabiliserede og plastiske specialkit er fremstillet af vegetabilske olier med tilsat kunstgummistoffer og hæfter fast på både træ, metal og glas. Termokittet er tixotropisk og kan overmales.  Patron på 300 ml.
Pris 39 kr.
Kategori: Kreativ leg - Værktøj - Fugemasse, Silikone & Lim - Dana Lim
Stabiliseret og plastisk specialkit til kitning og reparation af vinduer med både enkeltglas og isoleringsruder. Termokittet er fremstillet på basis af vegetabilske olier med tilsætning af kunstgummistoffer.  * 300 ml * Overmalbar og tixotropisk * Hæfter fast på glas, metal og træ.
Pris 39 kr.
Kategori: Kreativ leg - Værktøj - Fugemasse, silicone & lim
.
Pris 47.5 kr.
Kategori: Kreativ leg - Autodele
V3