br...Det føles godt at bruge sine hænder. Gennem tusinder af år har især kvinder strikket, vævet, hæklet og syet. I dag kan maskiner gøre det for os,men mange kan stadig lide håndarbejde. I bogen....
Pris 209.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Haandarbejdets Fremme 1928 - 2003 (Forlag: Haandarbejdets Fremme, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788787115308).
Pris 266.74 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Napoli Arbejder håndarbejde.
Pris 1999 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Håndtasker
.
Pris 233 kr.
Kategori: Bøger & blade -
Det føles godt at bruge sine hænder. Gennem tusinder af år har især kvinder strikket, vævet, hæklet og syet. I dag kan maskiner gøre det for os,men mange kan stadig lide håndarbejde. I bogen her kan man læse om håndarbejdets historie og om hvordan det har udviklet sig frem til i dag.Opgaver....
Pris 180 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Træperler - Dyr - Fra Vilac. Sjove træperler udformet som alle de søde dyr fra skoven.Træner barnets hånd øje koordination. 12 dele Glade farver Egent til børn fra 18 mdr.
Pris 169.95 kr.
Kategori: Kreativ leg - 1239
.
Pris 79 kr.
Kategori: Kreativ leg - Legetøj Tegne og male Coloring & Painting Books|Kids|Unisex
Blisterpakke med 5 forskellige nåle (rundnål, trekantnål mm.. Legandariske PRYM nålesæt, er umuligt at undvære ombord når du skal reparere dit sejl, eller splejse dit tovværk. .
Pris 50 kr.
Kategori: Kreativ leg - Tovværk Splejseværktøj
0.0310.
Pris 24 kr.
Kategori: Kreativ leg -
Dette produkt er netop landet i vores butik og vi arbejder derfor på højtryk for at skrive en rigtig god beskrivelse. Du er altid velkommen til at ringe til vores supporttjeneste, hvis du undrer dig over noget! Nyttig viden.
Pris 59 kr.
Kategori: Kreativ leg - Tilbehør
SOFIA DEN FØRSTE penalhus Penalhus med 1 rum, lynlåslukning og fine detaljer Mål: 19 cm (B), 8 cm (H), 6 cm (D).
Pris 29.95 kr.
Kategori: Kreativ leg - TASKER Penalhuse med eller uden indhold
Denne kvindemannequin i fuld figur med glassokkel og en højglansmalet finish kan anvendes til fremvisning af tøj, parykker eller sko i butiksvinduer. Mannequinen består at 5 dele: hoved, torso, ben, venstre arm og højre arm. Hovedet og armene kan rotere 360 °, hvilket giver dig mulighed for at.
Pris 999 kr.
Kategori: Kreativ leg - Erhverv og industri Detail Mannequiner
Coffee Filters no 4 ubleget If You Care 100 stk. økologisk 100 kaffefiltre. Coffee Filters no 4 ubleget If You Care er kaffefiltre uden klor FSC certificeret og certificeret komposterbare. Coffee Filters no 4 ubleget If You Care er designet til at give kaffeelskere maksimal nydelse samtidig med at have mindst.
Pris 25.45 kr.
Kategori: Kreativ leg - Non-Food Diverse
Et flot staffeli med motiv fra Disneys Pixars Cars. Sættet indeholder en masse gode ting til at udfolde dit barns kreative side! Anbefalet alder: Fra 3 år. Mål: 56 x 47 x 107 cm. Indgår: Papir, 10 klistermærker, 6 farveblyanter, 3 whitboardtus og 1 rengøringssvamp..
Pris 359 kr.
Kategori: Kreativ leg - Legetøj-Kreativt Legetøj-Øvrigt
Silikatbaseret ovnkit til limning og samling af revner og fuger omkring skorstene, pejse, ovne, glasfiberpakninger i ovndøre samt til reparation af udstødningsrør på biler og motorcykler. * 290 ml * Tåler varme op til 1200 °C * Let sprøjtelig konsistens * krakelerer ikke efter hærdning Bemærk: Må ikke.
Pris 69 kr.
Kategori: Kreativ leg - Værktøj - Fugemasse, Silikone & Lim - Øvrige
Termokit til reparation og kitning af vinduer med isoleringsruder eller enkeltglas. Det stabiliserede og plastiske specialkit er fremstillet af vegetabilske olier med tilsat kunstgummistoffer og hæfter fast på både træ, metal og glas. Termokittet er tixotropisk og kan overmales.  Patron på 300 ml.
Pris 40 kr.
Kategori: Kreativ leg - Værktøj - Fugemasse, Silikone & Lim - Øvrige
Dana SMP kit 686. En hurtigtørrende vejrbestandig kit med minimalt svind. Til kitning af vinduer og reparation af kitfals. Hæfter til træ, glas, maling, PVC, galvaniseret jern og en række andre overfader. Hærder via fugt fra luften og kan hurtigt overmales. Er UV-bestandigt og dens smudsafvisende overflade.
Pris 120 kr.
Kategori: Kreativ leg -
Gummidyr fra Tikiri Sig hej til enhjørningen. Den er selvfølgelig lavet af 100% naturligt materiale og har ikke noget imod, at blive bidt i halen. Babylegetøj med bid i Den søde enhjørning er lavet i naturligt gummi og håndmalet med plantebaserede, naturlige farver. Så din lille guldklump kan sagtens tygge.
Pris 179.95 kr.
Kategori: Kreativ leg - Legetøj Indeleg Babylegetøj
En børnetavle fra TecTake kan bruges til både læring og leg. Den sorte side af tavlen kan bruges til at tegne med kridt, og den hvide side kan til at tegne med tus. Dit barn vil helt sikkert få glæde af tavlen og får samtidig mulighed for at boltre sig kreativt. Inkl 1 tus, 12 farver kridt og 2.
Pris 225 kr.
Kategori: Kreativ leg - TecTake Baby & Børn Legetøj Kridttavler
V3