Den første illustrerede udgave af J. K. Rowlings magiske klassiker er spækket med pragtfulde farveillustrationer af den prisvindende børnebogsillustrator, Jim Kay. En fuldstændig fortryllende bog for både dedikerede fans og nye læsere.Efter en rædsom sommer hos familien Dursley vender Harry...
Pris 281 kr.
Kategori: Bøger & blade - Underholdning / Bøger & blade / Bøger
.
Pris 39.95 kr.
Kategori: Legetøj - Posters
.
Pris 59.95 kr.
Kategori: Legetøj - Posters
Dette tørklæde er den officielle replik af Gryffindor i Harry Potter sagaen. I akryl måler den ca. 170 x 25 cm. Det er mørke lilla med gule striber. Gryffindor-husets logo er broderet i bunden af tørklædet.    Det vil være perfekt at tilbyde en ægte fan af Harry Potter-universet..
Pris 217 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Tilbehør
Bøger.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Ungdomsbøger,Bøger,Bolig
.
Pris 159.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
.
Pris 249 kr.
Kategori: Spil - Puzzles - 3D Puzzles
HARRY POTTER ILLUSTRERET 2 – HARRY POTTER OG HEMMELIGHEDERNES KAMMER af J. K. Rowling er den første illustrerede udgave af den anden bog i J. K. Rowlings magiske serie om troldmanden Harry. Det er igen den prisbelønnede børnebogsillustrator Jim Kay, der står bag de pragtfulde illustrationer,....
Pris 244 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
- Harry Potter kostume Vikl dig i Harry Potters kappe og forestille sig at Sorterings Hatten havde valgt dig til at være i Gryffindor House. Hvilken tricks vil du gøre på de Muggles du møder? Størrelsesguide Small - 3-4 år - højde 104 cm.
Pris 349 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Alle kostumer til drenge
.
Pris 93 kr.
Kategori: Musik - Fritid & Sport - Underholdning - Musik
Hvis du leder efter et puslespil med mere udfordring og ekstra forn�jelse, vil du elske Wrebbit 3D..
Pris 223 kr.
Kategori: Spil - Puslespil
.
Pris 190 kr.
Kategori: Spil - Puslespil|
Harry Potter og filosofien: Hogwarts for mugglere (Forlag: Frydenlund, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788771187854).
Pris 192.98 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Harry Potter Iron-on Patches, Pack of 14 Iron-on patches, Features famous spells, house emblems and iconic imagery, Can be used on clothes, bags and accessories, Do not wash, 100% Polyester..
Pris 71.43 kr.
Kategori: Dametøj - FEMALE / Shop by Product / Gifts for Her / Novelty Gifts
Harry Potter og De Vises Sten Da Harry er 11 år, får han at vide, at hans far var en berømt og respekteret troldmand, og hans mor en overordentlig dygtig heks. Harry er også selv troldmand og skal starte på Hogwarts skole for heksekunster og troldmandsskab. Han skal bl.a. medbringe tryllestav, troldmandshat.
Pris 134.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
Harry Potter og Flammernes Pokal En storslået intermagisk begivenhed vil finde sted på Hogwarts i år. Harry Potter stilles over for de hidtil mest krævende udfordringer i sin troldmandskarriere; men Mørkets repræsentanter lurer i hver en krog, og alt tyder på, at udfordringerne denne gang er mere, end Harry.
Pris 134.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer Efter en rædsom sommer hos familien Dursley vender Harry tilbage til Hogwarts for at fortsætte sin troldmandsuddannelse. Men forude venter atter et dramatisk skoleår. Nogle skræmmende og uforklarlige angreb finder sted på skolen, og Harry hvirvles ind i opklaringen af.
Pris 134.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
Harry Potter og Dødsregalierne Harry er blevet pålagt en dyster, farlig og tilsyneladende umulig opgave: han skal finde og ødelægge Voldemorts tilbageværende Horcruxer. Sammen med Ron og Hermione begiver han sig ud på den håbløse jagt. Ingen af de tre har nogen anelse om, hvor de skal lede. Og de har ikke.
Pris 134.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
Harry Potter og Halvblodsprinsen Harry har tilbragt de første uger af sommerferien hos familien Dursley med at ligge på sin seng og stirre op i loftet. Han sørger over sin dræbte gudfar Sirius, mens han genoplever det grufulde opgør med Dødsgardisterne i Ministeriet for Magi og den sindsoprivende duel mellem.
Pris 134.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
V3