Aqua Block Strips fra Salvequick adskiller sig ved at plastret er vandtæt, samtidig med at det hjælper med sårhelingen. Det er pga. den smarte udformning der lader huden ånde. Plasteret er tyndt og fleksibelt, man mærker stort set ikke man har det på, hvilket er en fordel for både børn og voksne..
Pris 19.95 kr.
Kategori: Helse - Plaster
Det kan være nødvendigt for kvinder at tage et tilskud for øget sexlyst. Øget sexlyst for kvinder er en sjældenhed som tiden går..
Pris 538.2 kr.
Kategori: Helse - ShytoBuy Personlig pleje Kvinder Kvindeligt libido
Øen fra Gonge er tilbehør til balancestien. Sættet består af 2 Øer, som kan sættes sammen med de dele fra balancestien, man har i forvejen, og dermed lave en lille Ø på stien. En god måde at øve balanceevnen.Max belastning 75 kgFra 2 årSe alle varer fra Gonge.
Pris 449.95 kr.
Kategori: Helse - Mærker Gonge
Denne kompressorautohaler med nettilslutning fra Omron er et ideelt valg til brug i hjemmet. Den er en særdeles effektiv autohaler, som kombinerer en kort inhalationstid med effektiv medicinering takket være sin kraftige kompressor og Virtual Valve-teknologi (V.V.T.) Omrons Virtual Valve-teknologi.
Pris 728 kr.
Kategori: Helse - Sundhed & skønhed Sundhedspleje Respiratorisk pleje Sprays
Beurer BM 28 Blodtryksmåler Rigtig fin blodtryksmåler til overarmen, med alarmfunktion. Fuldautomatisk blodtryks- og pulsmåler med et lækkert letlæseligt display og arytmi detektor, som giver en advarsel, hvis din hjerterytme er uregelmæssig. Beurer BM 28 Blodtryksmåler viser dig den gennemsnitlige værdi for.
Pris 699 kr.
Kategori: Helse - Pleje Blodtryksmåler
Plaster soft ass. str. æske a 20 stk. Nexcare.
Pris 48.24 kr.
Kategori: Helse - Førstehjælp
EAN Code 4210201848370 Oral-B Precision Clean 8 piece . Fast levering koster 29 kr. Med betalingsmetode forudbetaling: 5 procent rabat ! Gratis forsendelse fra 500 kr. Tilmeld dig vores nyhedsbrev pa www.happy-discounts.dk. Vi leverer til adresser pa tvaers af Europa, herunder Norge..
Pris 144 kr.
Kategori: Helse - Tandpleje Oral-B
Undersøgelseshandske i god kvalitet. Er meget elastiske og har en god pasform og god gennemfølingsevne. Yder stor sikkerhed mod brud. Glat overflade. Fremstillet af ren naturgummi og har et lavt indhold af latexproteiner. EN 455, EN 374, EN 388, og EN 420. Undersøgelseshandske i god kvalitet. Er meget.
Pris 49 kr.
Kategori: Helse - Handsker og værnemidler Engangshandsker Latexhandsker
Termometer i anatomisk form og med kort og fleksibel spids. Sikrer et godt greb, der gør det nemmere at holde termometeret i et stabilt greb. Termometeret har 2 målefunktioner; i armhulen eller rektalt, og leverer en hurtig og præcis måling, både i celsius og Fahrenheit. Led-lys indikerer om der er feber..
Pris 199.95 kr.
Kategori: Helse - 6290
24 mm høj 6 mm sikkerhedsglas LCD display med baggrundslys Automatisk startfunktion Max. 150 kg 100 g interval Indikator for lavt batteriniveau og overbelastning.
Pris 128 kr.
Kategori: Helse - Personlig Pleje / Personvægte
Vexum.SL kan hjælpe med at reducere & opstramme den løse hud under hagen, for et fast, glat og ungdommeligt udseende. Den er lavet med naturlige ingredienser, helt uden parabener, silikone & sulfat. Beriget med koffein for at give huden energi. Nem at inkorporere i din normale hudplejerutine. Find & Køb den i.
Pris 682.2 kr.
Kategori: Helse - Aucune
Et ferskvandsfilter fra Whale som forbedrer kvaliteten og friskheden i dit drikke-vand. Stopper bakterievækst, kræver ingen vedligehold (kasseres efter en sæson, kapacitet 4500 l). Lille format (længde 300 mm, dia 50 mm) der gør det muligt at placere den på steder med begrænset plads. Tilslutninger 12 eller.
Pris 440 kr.
Kategori: Helse - VVS og toilet Vandrensning
Denne hjemmetest tester for både klamydia- og mycoplasma. Undgå læge- og apoteksbesøg. Anonym test til både mænd og kvinder, der baserer sig på urinprøve eller podning. Køb medicinen online straks efter prøvesvar Dette logo fortæller dig, at du på dette produkt kan tilkøbe medicin på e-recept straks efter.
Pris 299 kr.
Kategori: Helse - Health & Beauty Health Care Medical Tests
.
Pris 32 kr.
Kategori: Helse - Primavera Health & Wellness Æterisk olie
Hej og hjerteligt velkommen til en ny æra inden for massage! Den tid, hvor du var tvunget til at knibe og ælte dine ømme muskler, er forbi! Nu er rollerne skiftet ud med vores Zenkuru massageroller! Du skal bare rulle massagekuglen hen over muskelknuderne.
Pris 119 kr.
Kategori: Helse - Health & Beauty Personal Care Massage & Relaxation Massagers
Propolis Ægte Honning Drops Halsens Originale 50 g 50 g. 18-20 stk runde drops. Fødevare. Propolis Ægte Honning Drops Halsens Originale er en rund drop med en sød afrundet smag af lynghonning og menthol. Probifarm. Propolis er biernes naturlige Bakterieværn. Ingredienser i Propolis Ægte Honning Drops Halsens.
Pris 24.65 kr.
Kategori: Helse - Kosttilskud Øjen-, næse-, øre- og halsprodukter
STØTTENDE KOMPRESSIONSSLEEVES MED KINESIOLOGISKE EGENSKABERKompressionsærmer fra Select der forbedrer kroppens restitution og støtter kroppens muskelgrupper. Ærmerne henvender sig til sportsgrene som håndbold og lignende - og er da også udviklet i samarbejde med håndboldspilleren Håvard Tvedten..
Pris 330 kr.
Kategori: Helse - Udstyr Støttebind|male
Denne Slimming Vest er designet til at give et udseende af elegant fysik, eftersom den hjælper på at forme kroppens ydre udseende og løfter og former brysterne på kvinder. Slimming Vesten er behagelig og diskret at bære under tøj som materiale med en sikker lynlås og krog der giver en lækker kontur.
Pris 664 kr.
Kategori: Helse - WeightWorld Vægttab Shapewear
.
Pris 339 kr.
Kategori: Helse - Badevægte
V3