og komfortabel ansigttætning Ansigtsskærm med hjelm og polycarbonatvisir 3M Versaflo M-306 ansigtsskærm M306 Luftslangen kan tilsluttes direkte til Versaflo og Jupiter turboudstyr eller til friskluftforsyning vha. Versaflo V-500 luftregulator Godkendt iht.
Pris 7101.25 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Åndedrætsværn
Hjelm med sødt print og trykknap. En ribbet, blød og let uldkvalitet med god strækevne. Hjelmen har en god pasform og er behagelig at have på. Pure merino uld og Nordic Ecolabel mærket..
Pris 79.95 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - 5625
Denne hjelm skal forestille den type af hjelm, som amerikanske fodboldspillere har på under kampen. Den er lavet af holdbart plastik, og passer til børn. Den er grå, og udstyret med et sort plastik visir i form af et gitter, der dækker ansigtet. Indersiden af hjelmen er foret med skum, hvilket gør den.
Pris 97 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Hatte
Joha Hjelm - Uld/Bambus - Hvid/Lilla m. Skilift.
Pris 64.97 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Hjelm
Vi ser dem alle vegne på vores vej. De store imponerende maskiner, som graver ud, retter til, kører væk og bringer nye forsyninger. Vores entreprenørmaskiner eller som vi har valgt at kalde dem. Arbejdsmaskiner! Nu kan du holde en fest i temaet Entreprenør. Vi har alt fra tallerknen, til dekoration, rysler og.
Pris 39.95 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - FØDSELSDAG PARTYHATTE
Smith Prospect er en smart og sikker hjelm, med ”Grow with me”- for der modsvarer de sædvanlige hjelmstørrelser. Prospect er udrustet med MIPS, der yder en ekstra beskyttelse og hjelmen er ventileret med Aerocore og Koroyd. Smiths mest sikre børnehjelm..
Pris 769 kr.
Kategori: Holdsport - Sport Vintersport Alpinski
.
Pris 249 kr.
Kategori: Skateboards & inliners - Mærker
Hjelm G2000 hvid m/skrueindstilling.
Pris 363.75 kr.
Kategori: Søm, skruer & isenkram - Hjelme
Hjelm fra TSG med brede anvendelsesmuligheder. Godkendt til både skateboarding, BMX og inlines. - Skal i ABS - For i EPS Impact Foam - Snug Fit (anatomical shaped mold) - 14 aerodynamiske ventilationshuller - Vaskbare pads - Tuned Fit System - 3-punkts strop-justering S/M: 54-56 cm / 21.3-22.0"L/XL 57-59 cm /.
Pris 539 kr.
Kategori: Vintersport - Hjelme|Unisex
Lækker uld-hjelm i rosa af mærket Smallstuff. Uld er et organisk materiale. Hjelmen er lavet af merino uld. Merino uld er det fineste uld og derfor uld der ikke kræser. Materialer100% uld. Bør vaskes på finvask ved 30 grader.  .
Pris 71.97 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Baby & Toddler
.. "LEDX forlængerkabel hjelm lys LEDX MC-kabel kan være afsluttet med denne forlængerledning, hvis du vil køre hjälmlampanmed køretøj Forlængerkablet er 150 cm og er forbundet til stikket på styret og träsutmed arm op til . hjelmen dette kabel er monteret med stik i begge ender i en mulig vurpaså opdele.
Pris 180 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Pandelampe tilbehør / Året rundt|
Med denne hjelm- og skospray fra Atredo kan du give din cykelhjelm eller dine sko et forfriskende pift. Sprayen indeholder et kombineret reng....
Pris 39 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Buksefedt, vaskemidler og personlig pleje
Tag hjelmen på og påtage dig ansvaret som beskytter af nationen. Premium efterligning af Black Panthers hjelm fra Marvel filmen. Hjelmen har pulserende vibranium lyseffekter, som aktiveres af en knap. øjenværnet kan klappes op og ned ved hjælp af en knap, ligesom i filmen. Denne smarte maske kan.
Pris 1429 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Tøj og tilbehør Kostumer & tilbehør Masker
Kvalitets hjelm i voksen størrelse. Har følgende internationale godkendelser: DOT, AS/NZS1698, ECE R2205. Det indvendige stof kan tages ud og vaskes ved behov. Størrelser: XS = 53-54 cm S = 55-56 cm M = 57-58 cm L = 59-60 cm XL = 61 cm Farve: rød/sort.
Pris 469 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Legetøj|Sikkerhedshjelme
VEMARS fortolkning af racing hjelm: stram men alligevel komfortable montering, ultralet shell opbygge i Maxx - 3C, figur udviklet i vindtunnel til at sikre de laveste aerodynamiske modstand, udvidede synsfelt for en grænseløs lodret og perifere vision og visir vil passe Pinlock® MaxVision® linser, buet.
Pris 1490.7 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Motorcykel Motorcykelhjelme Full face-hjelme & motorcykel , Mærker V Vemar hjelme Vemar Hurricane , UDSALG % Motorcykel-udsalg Motorcykelhjelme Full face-hjelme & motorcykel|unisex
Windjammer Liner Hjelm Hatten fra Montane er et letvægtshat der er strækbar og nem at pakke ned. Den er udformet i fleece med GORE WINDSTOPPER, der også gør hatten vindtæt. Optimal til at benytte under en hjelm eller ligende..
Pris 199.2 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Tøj & Sko - Beklædning - Mænd - Huer & Handsker - mænd
Holt skihjelm fra Smith er en god allroundhjelm, der giver et godt indvendigt klima med balance mellem varme og ventilation på grund af den justerbare ventilation..
Pris 499 kr.
Kategori: Diverse sportsartikler - Vintersport - Ski - Beskyttelse - Hjelme
Sød lille ensfarvet hjelm i økologisk bomuld. Smart rem med trykknaplukning under hagen. Fås i 3 farver. Dreng, pige og unisex. 1 SALG 1 DONATION - Vi vil hjælpe, hvor vi kan. Til dette formål har vi designet en kollektion og for hvert solgt produkt, don.
Pris 49.95 kr.
Kategori: Børnetøj - PRODUKTER
Sød lille ensfarvet hjelm i økologisk bomuld. Smart rem med trykknaplukning under hagen. Fås i 3 farver. Dreng, pige og unisex. 1 SALG 1 DONATION - Vi vil hjælpe, hvor vi kan. Til dette formål har vi designet en kollektion og for hvert solgt produkt, don.
Pris 49.95 kr.
Kategori: Børnetøj - BØRNETØJ
V3