Hjelm med panda print. God pasform med ribkant i sort. Økotex 92% bomuld 8% lycra.
Pris 55.97 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Huer & Kasketter
Denne gladiatorhjelm til voksne er i stiv sort børstet plastic. Fjerbusken i plastic er aftagelig. Du kan fjerne eller fastgøre den med et låsesystem. Når den er fjernet, kan du nemt hæve visiret. Der er åbninger til øjne. Den svarer til en hovedomkreds på ca. 54 cm. Denne hjelm er ideel til at supplere et.
Pris 62 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Hatte
Regnovertrk for hjelm.
Pris 69 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehr - Cykelhjelme - Tilbehr til cykelhjelme
Hjelm pose fra Oxford hjælper dig med at holde din hjelm frisk længere, og hjelm tasken er også vandtæt. Perfekt at have med på bandagar hvis det begynder at regne, eller hvis du kun ønsker en hjelm pose af god kvalitet!.
Pris 249 kr.
Kategori: Herresportstøj - MC udstyr/MC beklædning/MC-Regntøj og Refleksveste
Puky Børnehjelm m/LED lys Let justering med enkelt drejeknap bagpå med LED blinklys Flad bagpå for bedre komfort fx i cykelstol Alle Puky hjelme opfylder kravene til ce mærkning og EN 1078.
Pris 191.95 kr.
Kategori: Legetøj - Sport & Outdoor - Bikes, Parts & Acc - Bikes
Joha Hjelm - Lyserød m. Søheste.
Pris 58.47 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Hjelm
Denne hjelm er beregnet til kørsel på skateboard, rulleskøjter, inlinere, cykel og skatescooter. Kan justeres fra 56-60 cm..
Pris 129.95 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Atlanta
Denne hjelm er beregnet til kørsel på skateboard, rulleskøjter, inlinere, cykel og skatescooter. Kan justeres fra 56-60 cm..
Pris 129.95 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Atlanta
Visigotens hjelm Legenden fortæller at Visigotens hjelm beskytter sin bærer i kamp - men kun få kender dens forbandelse ... Laura vågner op hos en fremmed, gammel kone ude af sig selv af fortvivlelse. Men hvordan er hun havnet der, og hvor er David, som blev såret under en tyrefægtning? Laura ved at hun må.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
.
Pris 25 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehør til cykelhjelme
.
Pris 719 kr.
Kategori: Udeleg - Legetøj & spil Legetøj Ridelegetøj Cykler og løbecykler
Achilleus' guldfarvede hjelm med sorte fjer. Hjelm.
Pris 139 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Hem|Udklædning
.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Bageudstyr
Windjammer Liner Hjelm Hatten fra Montane er et letvægtshat der er strækbar og nem at pakke ned. Den er udformet i fleece med GORE WINDSTOPPER, der også gør hatten vindtæt. Optimal til at benytte under en hjelm eller ligende..
Pris 249 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Huer & Handsker
Her er underlaget til alle bilelskende børn fra Hjelms. Du behøver ikke plage for at få dit barn til spisebordet, når det kan spise med sine elskede biler, som er illustreret af Ari Harjunpää. Perfekt for dit biltossede barn til at lære både alfabetet og forskellige bilmærker, når det venter på maden. Mål: 42.
Pris 45 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Indretning Børneservice Bordskånere & Gulvbeskyttelse
HALO, fuld ansigt hjelm, resultatet af teknisk forskning for en hjelm til alle slutbrugere. Det er blevet undersøgt og testet i vindtunnel til at få en mere effektiv intern ventilation. integreret Drop ned sol Visor- for Optimal synlighed, dag eller nat Letvægts polycarbonat Shell Værktøjsfri Quick Release.
Pris 1200.12 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Mærker S Suomy Halo|unisex
Gør nat til dag med ekstra belysning. Med hjelm-montering og adapter kan du montere de kraftfulde Atria 200L og 300L på din hjelm og få mere belysning i den retning som du kigger..
Pris 102.56 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehør / Lygter og reflekser / Lygtereservedele|
Hjelm fra Anon. - Endura Shell ABS Construction - gør hjelmen stødabsorberende og giver længere holdbarhed - Passive Ventilation - der kommer luft ind fortil, og fugten slipper ud bagtil - Aftagelige øreklapper e - Aftagelig goggleklemme - Kompatibel med lydsystem Vægt: 595 gram. Certifikat: ASTM 2040, CE.
Pris 599 kr.
Kategori: Vintersport - Hjelme|Fyr
.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Musik - Entertainment - Music - CD, Audio DVD, etc.
V3