En meget interessant hjelm fra F2 med en hel del tekniske egenskaber og høj komfort på grund af bl.a. den lave vægt.Hvis vi starter med at fortælle om det tekniske, er PINLOCK et rigtig godt nøgleord. Visiret er kompatibel med Pinlocklins, der ovenikøbet er inkluderet og er let at montere. Hjelmen har også en.
Pris 1529 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - MC udstyr/MC-Hjelme/Integralhjelme
.
Pris 89.95 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - 5625
Denne kongelige soldathjelm til voksne er som de hjelme brugt under den første verdenskrig af den preussiske kavaleri. Hjelmen er sort i plast med guldfarvet mønster og en spids på midten.  En lille sort elastiksnor hjælper dig med at holde denne hjelm på.  Med denne kongelige hjelm er du klar til at beskytte.
Pris 78 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Hatte
Sej skihjelm fra Republic til børn og juniorer, med stabil formstøbt in-mold-konstruktion og med indbygget visir. Hjelmen har indvendig fleece og aftagelige øreklapper. Den er justerbar i nakken, hvilket sørger for optimal pasform..
Pris 499 kr.
Kategori: Holdsport - Sport Vintersport Alpinski
Hjelm G2000 hiviz gul m/skrueindstilling.
Pris 295 kr.
Kategori: Søm, skruer & isenkram - Hjelme
Gør klar til eventyrs rige dage med Sports Hjelm i Sort Størrelse M 52-56 cm fra det svenske mærke Stoy. – Sikkerhedsspænde. – Hjuljustering til perfekt pasform. – Letvægt og komfortabel at bære. – Måler: Størrelse M 52-56 cm. – CE-marked for sikkerhed..
Pris 119 kr.
Kategori: Babylegetøj - Legetøj Cykler og andre køretøjer Hjelme og sikkerhedsudstyr|Kids|Unisex
.
Pris 249 kr.
Kategori: Skateboards & inliners - Mærker
Lækker uld-hjelm i rosa af mærket Smallstuff. Uld er et organisk materiale. Hjelmen er lavet af merino uld. Merino uld er det fineste uld og derfor uld der ikke kræser. Materialer100% uld. Bør vaskes på finvask ved 30 grader.  .
Pris 71.97 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Baby & Toddler
.. "LEDX forlængerkabel hjelm lys LEDX MC-kabel kan være afsluttet med denne forlængerledning, hvis du vil køre hjälmlampanmed køretøj Forlængerkablet er 150 cm og er forbundet til stikket på styret og träsutmed arm op til . hjelmen dette kabel er monteret med stik i begge ender i en mulig vurpaså opdele.
Pris 140 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Pandelampe tilbehør / Året rundt|
Med denne hjelm- og skospray fra Atredo kan du give din cykelhjelm eller dine sko et forfriskende pift. Sprayen indeholder et kombineret reng....
Pris 39 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Buksefedt, vaskemidler og personlig pleje
Joha Hjelm - Uld/Bomuld - Pudder/Lavendelstribet.
Pris 79.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Hjelm
Sød lille ensfarvet hjelm i økologisk bomuld. Smart rem med trykknaplukning under hagen. Fås i 3 farver. Dreng, pige og unisex. 1 SALG 1 DONATION - Vi vil hjælpe, hvor vi kan. Til dette formål har vi designet en kollektion og for hvert solgt produkt, don.
Pris 49.95 kr.
Kategori: Børnetøj - BØRNETØJ
Sød lille ensfarvet hjelm i økologisk bomuld. Smart rem med trykknaplukning under hagen. Fås i 3 farver. Dreng, pige og unisex. 1 SALG 1 DONATION - Vi vil hjælpe, hvor vi kan. Til dette formål har vi designet en kollektion og for hvert solgt produkt, don.
Pris 49.95 kr.
Kategori: Børnetøj - BØRNETØJ
Denne topboks, med en kapacitet på 72 L, har godt med plads, så du kan opbevare 2 hjelme, dit tøj eller andet tilbehør. Takket være den indbyggede refleks er du synlig på vejen og dermed også mere sikker, når du færdes i trafikken. Boksen kan nemt tages af, takket være dens quick-release system. Den.
Pris 469 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Køretøjer & dele Dele & tilbehør til køretøjer Opbevaring & fragt til køretøjer Tasker & sidetasker til motorcykler
Kvalitets hjelm i voksen størrelse. Har følgende internationale godkendelser: DOT, AS/NZS1698, ECE R2205. Det indvendige stof kan tages ud og vaskes ved behov. Størrelser: XS = 53-54 cm S = 55-56 cm M = 57-58 cm L = 59-60 cm XL = 61 cm Farve: rød/sort.
Pris 469 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Legetøj|Sikkerhedshjelme
VEMARS fortolkning af racing hjelm: stram men alligevel komfortable montering, ultralet shell opbygge i Maxx - 3C, figur udviklet i vindtunnel til at sikre de laveste aerodynamiske modstand, udvidede synsfelt for en grænseløs lodret og perifere vision og visir vil passe Pinlock® MaxVision® linser, buet.
Pris 1490.34 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Motorcykel Motorcykelhjelme Full face-hjelme & motorcykel , Mærker V Vemar hjelme Vemar Hurricane , UDSALG % Motorcykel-udsalg Motorcykelhjelme Full face-hjelme & motorcykel|unisex
Max memo (Spil, Svensk) - Forfatter: Hjelm Förlag AB - Forlag: Hjelm - VNR: 7393182231700.
Pris 115 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Windjammer Liner Hjelm Hatten fra Montane er et letvægtshat der er strækbar og nem at pakke ned. Den er udformet i fleece med GORE WINDSTOPPER, der også gør hatten vindtæt. Optimal til at benytte under en hjelm eller ligende..
Pris 199.2 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Tøj & Sko - Beklædning - Mænd - Huer & Handsker
En smuk clean designet skihjelm som beskytter dig så du kan fokusere på at være cool og glad i sneen. Gravity Satin skihjelmen fra TSG har en lav pasform for at dække endnu mere af hovedet og med en behagelig pasform vil den sidde perfekt til dine eventyr i sneen..
Pris 629 kr.
Kategori: Diverse sportsartikler - Vintersport - Ski - Beskyttelse - Hjelme
V3