Denne hjelm af mørkets fyrste til voksne er i sort plast. Plasten ved øjnene er i gennemsigtig sort, så du nemt kan se igennem den. Der er små åbninger nederst, så du kan trække vejret ubesværet. Forsiden af masken kan slås ned, hvis du ønsker at vise dit ansigt uden at fjerne masken. Der er skum blokke inde.
Pris 132 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Hatte
Puky Børnehjelm m/LED lys Let justering med enkelt drejeknap bagpå med LED blinklys Flad bagpå for bedre komfort fx i cykelstol Alle Puky hjelme opfylder kravene til ce mærkning og EN 1078.
Pris 191.95 kr.
Kategori: Legetøj - Sport & Outdoor - Bikes, Parts & Acc - Bikes
.
Pris 449 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - BMX og Fullface hjelme
Hjelm med panda print. God pasform med ribkant i sort. Økotex 92% bomuld 8% lycra.
Pris 55.97 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Huer & Kasketter
Visigotens hjelm Legenden fortæller at Visigotens hjelm beskytter sin bærer i kamp - men kun få kender dens forbandelse ... Laura vågner op hos en fremmed, gammel kone ude af sig selv af fortvivlelse. Men hvordan er hun havnet der, og hvor er David, som blev såret under en tyrefægtning? Laura ved at hun må.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
.. "LEDX forlængerkabel hjelm lys LEDX MC-kabel kan være afsluttet med denne forlængerledning, hvis du vil køre hjälmlampanmed køretøj Forlængerkablet er 150 cm og er forbundet til stikket på styret og träsutmed arm op til . hjelmen dette kabel er monteret med stik i begge ender i en mulig vurpaså opdele.
Pris 180 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Pandelampe tilbehør / Året rundt|
.
Pris 909 kr.
Kategori: Udeleg - Legetøj & spil Legetøj Ridelegetøj Cykler og løbecykler
POC Tectal er en velventileret MTB hjelm, som er udviklet specifikt til mere aggressive single track og enduro kørsel. Hjelmen har det gennemtestede system med Aramid broer fra den prisvindende POC Trabec hjelm. Den forstærkede EPS Liner giver høj beskyttelse og med unibody skallen, som er kendt fra POC's.
Pris 1489 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Sportsartikler Friluftsliv Cykling Cykeludstyr Cykelhjelme
Joha Hjelm - Bomuld - Hvid/Lavendel m. Stjerner.
Pris 79.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Hjelm
Sikker cykelhjelm med lys Vær sikker og synlig på cykel, løbehjul eller rulleskøjter med den smarte ATLANTA Haloglow-cykelhjelm med lys. 360° fiberoptisk lys giver øget sikkerhed og synlighed. Kan justeres fra 54-59 cm..
Pris 279.95 kr.
Kategori: Legetøj - Helmets
Sikker cykelhjelm med lys Vær sikker og synlig på cykel, løbehjul eller rulleskøjter med den smarte ATLANTA Haloglow-cykelhjelm med lys. 360° fiberoptisk lys giver øget sikkerhed og synlighed. Kan justeres fra 54-59 cm..
Pris 195.3 kr.
Kategori: Legetøj - Helmets
Fans kan forestille sig de største kampe og missioner i Star Wars-sagaen med denne hjelm fra The Black Series! Når kraven sættes på kan brugerne aktivere vejrtræknings lydeffekter. Når masken er monteret på kraven med sekundærknappen og magnetiske holdere, aktiveres der forseglings lyde. Ved hjælp af den.
Pris 1199 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Bageudstyr
Gør nat til dag med ekstra belysning. Med hjelm-montering og adapter kan du montere de kraftfulde Atria 200L og 300L på din hjelm og få mere belysning i den retning som du kigger..
Pris 74.94 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - |Tilbehør / Lygter og reflekser / Lygtereservedele|
Windjammer Liner Hjelm Hatten fra Montane er et letvægtshat der er strækbar og nem at pakke ned. Den er udformet i fleece med GORE WINDSTOPPER, der også gør hatten vindtæt. Optimal til at benytte under en hjelm eller ligende..
Pris 149.4 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Huer & Handsker
PANOMA er i byen og på ture i hjemmet. På grund af dets slanke form passer hjelmen meget godt især på smalle hoveder. Med den kører systemet klassiske det kan tilpasses til de respektive hoved type. 23 ventilationskanaler sikre optimal ventilation. En valgfri multi fit lys kan eftermonteres. - Alpina Panoma.
Pris 421.59 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Cykel Cykelhjelme Cykel byen hjelm|unisex
Kvalitets hjelm i voksen størrelse. Har følgende internationale godkendelser: DOT, AS/NZS1698, ECE R2205. Det indvendige stof kan tages ud og vaskes ved behov..
Pris 529 kr.
Kategori: Legetøj - MegaLeg ATV Hjelme
LED-lampen til pande eller hjelm er en meget nyttig frontlampe til sportsaktiviteter eller aktiviteter på steder med dårlig belysning (jagt, fiskeri, cykling, løb osv.).Fungerer med batterier (2 x CR2032, inkluderet)Justerbare elastiske stropper1 fast LED hvidt lysTænd / sluk-knapJusterbar vinkelStørrelse ca.
Pris 33 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sport Gym & Fitness Clothing, Accessories and Wearable Technology
Nu behøver du ikke plage dit barn om at komme til spisebordet med dette skønne underlag fra Hjelms. Dejligt underlag, som både er lærerigt og sjovt for dit barn at kigge på. Det indeholder alfabetet med illustrationer fra ABC sagde lille T af Lena Andersson og er perfekt for dit barn til at lære både.
Pris 45 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Indretning Børneservice Bordskånere & Gulvbeskyttelse
V3