0.0000.
Pris 24 kr.
Kategori: Elartikler -
Dette wolfcraft hobby-skivesæt til vinkelslibere indeholder alle de nødvendige skiver til at give dit arbejdsemne en perfekt poleret finish. Pakken inkluderer 1 bagskive (115 mm i diameter), 5 slibeskiver (115 mm i diameter, 24/24/60/80/100 korn), 1 polerhætte lammeuld (140 mm i diameter) og 1.
Pris 229 kr.
Kategori: Elværktøj - Isenkram Værktøj – tilbehør Tilbehør til slibemaskine
HOBBY LODDESÆT Komplet starterkit med nødvendige dele, til lodning af elektronik, kabler, print og byggesæt. God 30W loddekolbe Bordholder med dobbeltfjeder og rensesvamp Mekanisk tinsuger Blyfri... - TILBUD NU, pris kun 109,00 (før 139,00) lodning sæt stk.
Pris 109 kr.
Kategori: Elværktøj - Værktøj » Loddekolber
A2 skæreplade i 2 mm tyk plast. Har et blødt lag på begge sider og et hårdt lag i midten, hvilket muliggør skæring på begge sider. Den ene side er forsynet med millimeternet..
Pris 179.54 kr.
Kategori: Kontorartikler - Hobbyknive
Leitmotiv Hobby Bordlampe . Disse flotte og elegante bordlamper vil kunne bruges i alle rum i hjemmet. Det er en elegant og enkel lampe, der giver et godt lys over arbejdsbordet eller ude i hjørnet i værkstedet. Hobby bordlampen fås i 9 forskellige faver:Pink Grøn Blå Krom Sort Grå Hvid Guld Kobber Alle.
Pris 269.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
WS hobby kuglen riflet 4,5 mm 0,45 gram- høj kvalitet. Haglene leveres i rund æske med 500 stk..
Pris 49 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Hagl
Maks. driftstryk 3 bar Solid plastikbeholder Kontinuerlig justerbar dyse, inkl. messingindsats og komfortabelt greb Kraftig trykpumpe Stor påfyldningsåbning for praktisk genopfyldning.
Pris 273.75 kr.
Kategori: Værktøj -
Klædestykker I bogen "Klædestykker" findes unikke modeller, der grundlæggende er bygget op efter enkle geometriske former, med et minimum af almindelig formgivning. Alle modeller har et loose udtryk, der både passer pluspiger og almindelige damestørrelser. Bogens smukke modeller har alle et afslappet udtryk.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Fagbøger Hobby & fritid
Hydroponics som en hobby kan give nydelse afstresning og tilfredsstillelse i at skabe din egen friske pesticfri have. Den....
Pris 259 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Sport og hobbyer
Køb billig HOBBY LUPLAMPE 3 DIOPTRI SORT Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: H21545, ean nr.: 5410329207304.
Pris 372 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Luplamper
Firkantet fil med forskellige hieben på tre sider. Udførelse med fiske og ergonomi file hæfte. Tværskåret 1 på forsiden til at skrubbe, Einhieb 2 på bagsiden og kant til slibning. OBS....
Pris 99 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj Håndværktøj Skæreværktøj, file Fil
En arbejdsbuk er perfekt til de mange mindre opgaver i hverdagen. Lavet i solid aluminium, er den nem at transportere og opbevare Trin: 2x4 Længd: 0,87 meter Platformsmål 13 x 63,5 cm. Godkendelse: SP certificeret..
Pris 427 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj|Stiger|Arbejdsbukke
Texas Hobby 380TG er en havefræser, der er egnet til små og mellemstore arealer og bede. Den kommer med en TG385 motor og har justerbare håndtag, så den giver dig den rette arbejdsposition. Den vejer 28 kg. og er derfor nem at arbejde med i forhold til de.
Pris 2175 kr.
Kategori: Havemaskiner - Havefræsere
.
Pris 282 kr.
Kategori: Bøger & blade -
.
Pris 100 kr.
Kategori: Værktøj - Systemtilbehoer koelepasta mv|
''En flot og meget personlig beretning fra en erfaren hundeopdrætter der uden omsvøb bringer sine erfaringer videre til andre opdrættere og ejere af fødedygtige familiehunde ... Bogen burde være pligtlæsning for alle hundeejere med en parringsegnet hunhund.'' Lektøranmeldelse ved Knud WeileTidligere.
Pris 89 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Kom godt i gang med røgning - masser af opskrifter. God grundbog i hjemmerøgning og god bog til dig som har interesse i at starte røgning op som hobby. ....
Pris 169.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
"Female guidance for growing food, raising livestock, and building a farm-based business"--Front cover..
Pris 173 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Kunstskøjterne fra Prima Hobby serien er perfekte til fritidsbrug eller som ens første par kunstskøjter. Med polsteret læder og med en 'VelTherm' liner er man sikker på at ens fødder forbliver varme og tørre..
Pris 1399 kr.
Kategori: Vintersport - Vintersport - Skøjter - Kunstskøjter
V3