Hobby saks fra fiskars 13 cm. Pink skaft. Korte, rundede blade perfekte til børn..
Pris 49.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - KØKKENUDSTYR Knive og sakse
HOBBY VÆRKTØJSSÆT Komplet værktøjssæt til elektronik, hobby og finmekanik. Indeholder 40W loddekolbe med ekstra spids, loddetin, holder, tinsuger med Teflon... - TILBUD NU, pris kun 227,00 (før 306,00) elektronisk electronic version værktøj tool set sæt uk.
Pris 227 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj » Loddekolber
Hobbykniv 9 mm klinge - billigst hos PixojetLille og praktiskPraktisk anvendelig hobbykniv med 9 mm klinge til lager. postrum og så videre. Klik her for ekstra knivsblade.Du finder de absolut billigste kontorartikler online hos Pixojet. Vi giver dig tryg nethandel og dag til dag levering - og køber du for.
Pris 11.95 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler - Øvrigt kontortilbehør - Sakse, hobbyknive & -blade
Dette Wolfcraft hobby skivesæt til vinkelslibere indeholder alle de nødvendige skiver til at give dit arbejdsemne en perfekt poleret finish. Pakken inkluderer 1 bagskive (115 mm i diameter), 5 slibeskiver (115 mm i diameter, 24/24/60/80/100 korn), 1 polerhætte lammeuld (140 mm i diameter) og 1.
Pris 279 kr.
Kategori: Elværktøj - Isenkram Værktøj – tilbehør Tilbehør til slibemaskine
Sort A12 skæreplade i 3 mm plast. Her et blødt lag på begge sider og et hårdt lag i midten, hvilket muliggør skæring på begge sider. Denne ene side er forsynet med millimeternet..
Pris 299 kr.
Kategori: Kontorartikler - Hobbyknive
Leitmotiv Hobby Bordlampe . Disse flotte og elegante bordlamper vil kunne bruges i alle rum i hjemmet. Det er en elegant og enkel lampe, der giver et godt lys over arbejdsbordet eller ude i hjørnet i værkstedet. Hobby bordlampen fås i 9 forskellige faver:Pink Grøn Blå Krom Sort Grå Hvid Guld Kobber Alle.
Pris 269.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
WS hobby kuglen riflet 4,5 mm 0,45 gram- høj kvalitet. Haglene leveres i rund æske med 500 stk..
Pris 49 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Hagl
Kom godt i gang med røgning - masser af opskrifter.  God grundbog i hjemmerøgning og god bog til dig som har interesse i at starte røgning op som hobby.   Bogen giver en grundig gennemgang af alle de grundliggende oplysninger, som er nødvendige for at gå i gang med hjemmerøgning, herunder valg af røgeovn,.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Så er det frem med kreativiteten! Dette stående, dobbeltsidet træstaffeli er velegnet som tegnetavle for børnene og deres søskende, forældre eller venner. Der er rigeligt med plads til, at flere kan skrive og tegne på samme tid, som gør det muligt både at udvikle sine sociale – samt kreative evner. På den ene.
Pris 799 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
Køb billig HOBBY LUPLAMPE 3 DIOPTRI SORT Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: H21545, ean nr.: 5410329207304.
Pris 372 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Luplamper
Arkitektlampe fra Leitmotiv Den giver et godt lys. Den er flot at se på. Og så har den et design, der aldrig går af mode. Arkitektlampen er et must på mange skriveborde, hvor den kommer til sin fulde ret. Hobby lampen fra Leitmotiv kan bøjes i to led. Så kan du få den helt rigtige vinkel på lampeskærmen, så.
Pris 359 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Bolig Lamper Bordlamper
Bemærk! Dette produkt er blevet maskineoversat. Roll tag vogn typen Taems 892 Deutsche Bahn AG (DB AG). Bygget start 1976:e.
Pris 149 kr.
Kategori: Legetøj - Hobby Modeljernbane Spor N N Vogne N Minitrix godsvogne
En arbejdsbuk er perfekt til de mange mindre opgaver i hverdagen. Lavet i solid aluminium, er den nem at transportere og opbevare Trin: 2x3 Længd: 0,65 meter Platformsmål 13 x 63,5 cm. Godkendelse: SP certificeret..
Pris 378 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj|Stiger|Arbejdsbukke
.
Pris 99 kr.
Kategori: Kreativ leg - Gør det selv & hobby - Værktøj - Hobbyredskaber
Stiga Kontra bordtennis Bat er en kvalitet rekreative bat. Det har fremragende bold kontrol egenskaber..
Pris 84 kr.
Kategori: Ketsjer sport - Legetøjsketsjersport
.
Pris 274 kr.
Kategori: Bøger & blade -
.
Pris 100 kr.
Kategori: Værktøj - Systemtilbehoer koelepasta mv|
Kom godt i gang med røgning - masser af opskrifter. God grundbog i hjemmerøgning og god bog til dig som har interesse i at starte røgning op som hobby. ....
Pris 169.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
"Female guidance for growing food, raising livestock, and building a farm-based business"--Front cover..
Pris 207.75 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
V3