Hobbykniv 9 mm klinge - billigst hos PixojetLille og praktiskPraktisk anvendelig hobbykniv med 9 mm klinge til lager. postrum og så videre. Klik her for ekstra knivsblade.Du finder de absolut billigste kontorartikler online hos Pixojet. Vi giver dig tryg nethandel og dag til dag levering - og køber du for.
Pris 11.95 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler - Øvrigt kontortilbehør - Sakse, hobbyknive & -blade
.
Pris 2.57 kr.
Kategori: Kontorartikler - Office & School Supplies
A4 skæreplade i 2 mm tyk plast. Har et blødt lag på begge sider og et hårdt lag i midten, hvilket muliggør skæring på begge sider. Den ene side er forsynet med millimeternet..
Pris 89 kr.
Kategori: Kontorartikler - Hobbyknive
A2 skæreplade fremstillet i 3 mm transparent plast, som er specielt velegnet til lysborde. Har et blødt lag på begge sider og et hårdt lag i midten, hvilket muliggør skæring på begge sider. Den ene side er forsynet med millimeternet..
Pris 339 kr.
Kategori: Kontorartikler - Hobbyknive
Linex HB 3045 hobby tegneplade A3 tegneplade til skole- og hobbybrug. Indeholder magnetskinne med huller til marginkontrol, vinkelmåler og håndtag med stopfunktion til lås og lineal. Skridsikret underside..
Pris 429 kr.
Kategori: Kontorartikler - Linealer
Sort A1 skæreplade i 3 mm plast. Her et blødt lag på begge sider og et hårdt lag i midten, hvilket muliggør skæring på begge sider. Denne ene side er forsynet med millimeternet..
Pris 739 kr.
Kategori: Kontorartikler - Hobbyknive
A2 skæreplade i 2 mm tyk plast. Har et blødt lag på begge sider og et hårdt lag i midten, hvilket muliggør skæring på begge sider. Den ene side er forsynet med millimeternet..
Pris 219 kr.
Kategori: Kontorartikler - Hobbyknive
A3 skæreplade i 2 mm tyk plast. Har et blødt lag på begge sider og et hårdt lag i midten, hvilket muliggør skæring på begge sider. Den ene side er forsynet med millimeternet..
Pris 129 kr.
Kategori: Kontorartikler - Hobbyknive
Hobbykniv med 18 mm klinge - billigst hos PixojetSolid heavy duty hobbykniv til lageret Hobbykniv med 18 mm klinge til lageret med robust trykstøbt glidestykke. Find dine refills her.Køb alle dine kontorartikler online hos Pixojet - vi har de billigste priser på markedet på en bred vifte af produkter. Saml.
Pris 16.95 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler - Øvrigt kontortilbehør - Sakse, hobbyknive & -blade
.
Pris 1.2 kr.
Kategori: Kontorartikler - Office & School Supplies
Allround saks til kontor, hjem eller hobby. Har rustfrit stålblad og ergonomisk soft gummigreb..
Pris 35 kr.
Kategori: Kontorartikler - Sakse
Hæftepistol fremstillet af genanvendt plast, til hobby opgaver i hjemmet - Nr. 13 & 53 fintrådsklammer 4-8 mm - Rekylfri - Miljøvenlig emballage - Fremstillet af 80% genanvendt plast - Anvendelse: tekstiler, dekoration Hæfteklammer der anbefales til: 1172414 1172415 1172416.
Pris 79 kr.
Kategori: Kontorartikler - Hæftepistoler
Tegne- og farvesæt i mærket Noris Club fra Staedtler der indeholder farveblyanter, blyantspidser, 2 blyanter, lineal, viskelæder og en skitseblok. Sættet passer perfekt som startsæt til hobby- eller skolebrug..
Pris 105 kr.
Kategori: Kontorartikler - Farveblyanter
Hæfteklammer i god kvalitet til kontor, butik og hobby. Antal: 2000 hæfteklammer Anvendes sammen med hæftetang Rapid S51, Zenith 530 og 548.
Pris 20 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontortilbehør Hæfteklammer
Denne 2-i-1 luplampe er perfekt egnet til brug i hjemmet, på arbejdet og til hobby. Du kan bruge den som en bordlampe eller en clip-lampe. Den fleksible svanehals giver dig mulighed for at justere la... - TILBUD NU, pris kun 359,00 (før 499,00) clipsholder.
Pris 359 kr.
Kategori: Kontorartikler - Diverse » Velleman
Metal hobby skalpel. 3 ekstra blade medfølger.
Pris 54.95 kr.
Kategori: Kontorartikler - Hobbyknive
V3