Følsom metaldetektor, der afsøger jordoverfladen for jernholdige og ikke-jernholdige metaller. Teleskopstang med vandtæt 17cmØ søgespole. Til både jernholdige og ikke-jernholdige metaller Tydelig... - TILBUD NU, pris kun 419,00 (før 995,00) detektor metal.
Pris 419 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj » Metaldetektor
Det ideelle trykspray-apparat til brug i hjemmet og i haven, på balkonen eller ude på terrassen. Det maksimalt tilladte tryk på 3 bar samt en volumen på en liter sørger for lange og effektiv....
Pris 119 kr.
Kategori: Værktøj - Hus & Have Haveredskaber Haveredskab - Øvrige
.
Pris 100 kr.
Kategori: Værktøj - Systemtilbehoer koelepasta mv|
Ideel til rengøring, polering, opskæring, slibning, forme smykker, metal, træ, plast, model gør og generelle hobby håndværk. Kit jeg....
Pris 94 kr.
Kategori: Elværktøj - Borebit
Ætsning så sæt (Hobby værktøj).
Pris 94 kr.
Kategori: Diverse - Skalamodelsæt
A-2 plastik Model værktøjssæt.
Pris 84 kr.
Kategori: Diverse - Skalamodelsæt
A-5 plastik Model værktøjssæt (Hobby værktøj).
Pris 139 kr.
Kategori: Diverse - Skalamodelsæt
GSI Creos Mr. stå & bakke jeg GSI Creos Hobby værktøj.
Pris 159 kr.
Kategori: Diverse - Skalamodelsæt
Du kan nemt og bekvemt bære forskellige værktøjer på dig, imens du arbejder, med dette Hobby værktøjsbælte med to tasker fra Toolpack. Værktøjsbæltet er lavet i kvalitetslæder og har 13 forskellige muligheder for at opbevare værktøjer i forskellige størrelser samt tilbehør, inklusive en målrettet.
Pris 269 kr.
Kategori: Diverse - Isenkram Isenkram – tilbehør Værktøjsopbevaring og -organisering Værktøjsbælter
Dette elektriker-skruetrækkersæt slimFix fra Wiha SoftFinish består af 12 skruetrækkere af forskellig type og størrelse og er et ideelt sæt til elektronik, præcisionsmekanik, modelfremstilling og hobby. Disse skruetrækkere er udstyret med et unikt skaft med det patenterede SoftFinish-design, hvilket.
Pris 849 kr.
Kategori: Værktøj - Isenkram Redskaber Skruetrækkere
Skruetrækkersættet fra Wiha PicoFinish består af 6 fine skruetrækkere i forskellige typer og størrelser og er et ideelt redskab til fine og vanskelige fastgørelsesopgaver inden for elektronik, præcisionsmekanik, modelbygning og hobbyer. Hver skruetrækker har et slankt håndtag med en roterende hætte.
Pris 319 kr.
Kategori: Værktøj - Isenkram Redskaber Skruetrækkere
Denne ledningsfrie Li-Ion J-214 AE-hæftepistol med lithium-ion-batteri fra Novus er den ideelle model til hobby- eller dekorationsopgaver i hjemmet. Denne hæftepistol har en affyringsbeskytter for ekstra sikkerhed, og der er praktisk LED-lys til at oplyse arbejdsområdet. Den har også en.
Pris 1039 kr.
Kategori: Værktøj - Isenkram Redskaber Sømsmede og hæftemaskiner
Vise grip låsetang 9LN fra Irwin med en lang tilspidset næse er perfekte til mindre arbejde på trange steder, elektronik, hobbyer, og fastspænding af små dele. De har en selvaktiverende underkæben, der giver mulighed for tre gange så meget gribe kraft. Låsetængerne er lavet af høj kvalitets,.
Pris 339 kr.
Kategori: Værktøj - Isenkram Redskaber Tænger
Denne elektriske fræser GC-RT 1440 M giver ambitiøse hobby-gartnere en virkningsfuld, letvægts- og nem måde at løsne jorden på. Redskabet er udstyret med en 2-punkts sikkerhedskontakt, som slukker kultivatorbladene, så snart du slipper kontakten. Det ergonomiske skaft giver en komfortabel måde at.
Pris 1569 kr.
Kategori: Værktøj - Hjem & have Græsplæne og have Elektriske haveredskaber Elektriske kultivatorer
Denne værktøjskasse er et perfekt setup for alle, der ofte har brug for at rejse med deres værktøjer. Den kan også bruges som mobil og praktisk opbevaring af hobby-værktøjer eller -materialer. Den består af 3 elementer, der kan skilles fra hinanden: en traditionel værktøjskasse, en boks med to.
Pris 899 kr.
Kategori: Værktøj - Isenkram Isenkram – tilbehør Værktøjsopbevaring og -organisering Værktøjsskabe
Disse radio slette nøgler er et perfekt sæt til stereo butik, værksted eller hobby mekaniker. Ved hjælp af disse radio slette nøgler, kan du nemt og hurtigt tage din radio fra bilen. Den er velegnet til: 4x nøgler - VW / Audi2x taster - Mercedes Benz 2x nøgler - VW 2x nøgler - Skoda 2x nøgler -.
Pris 189 kr.
Kategori: Værktøj - Køretøjer & dele Utstyr og værktøj til garage Håndværktøj
Kraftig professionel CO2-svejser fra Telwin til mindre produktion og seriøs hobby. Trinreguleret svejsemaskine til MIG/MAG-svejsning med kort og spraybue. Betjeningsvenlig allround svejser der kan bruges til svejsning af plader og lette konstruktioner. Leveres komplet med: MIG/MAG tilbehør. Svejsehåndtag.
Pris 6975 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj|Svejser & tilbehør|Svejsemaskiner|Co2 Svejser
Omfattende knivsæt med 28 dele Til hobby og håndarbejde. Pakket i praktisk plastæske..
Pris 140 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj|Håndværktøj|Knive
Denne kompakte størrelse serie er nemt at vise. Nem montering med ingen værktøjer eller maleri nødvendige. Sejl og form er realistisk reprod....
Pris 179 kr.
Kategori: Diverse - Skalamodelsæt
V3