Denne smarte og funktionelle regnfrakke Vimy fra TRIXIE vil tilbyde god beskyttelse mod regn og vind til alle hunde, som hurtigt begynder at fryse under bestemte vejrforhold, samtidig med at hunden stadig kan bevæge sig frit. Frakken har en smæk og ekstra høj krave såvel som en vandfast lynlås med.
Pris 280 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør Tilbehør til kæledyr Tilbehør til hunde Tøj til hunde
Charmerende grå/hvid hund med glimmer - med mint grøn halstørklæde og hue. Hunden er ca 7 cm høj og fremstillet i keramik. Stil den til pynt i en sættekasse, i dit vindue eller en smuk juledekoration. Findes i flere varianter. Find mere skønt julepynt  HER.
Pris 39.95 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Julepynt - Dyr - Julebordpynt
Disse 5 farvede hundekegler tilskynder dit barn til at kaste en kugle for at vælte dem. Bolden vejer ikke meget og er let at holde om, så barnet kan udvikle motorik og præcise bevægelser, når det øver sig i at sigte. Barnet oplever fremskridt i eget tempo og kan også spille sammen med andre. Når barnet.
Pris 179.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 2618
.
Pris 149 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Sikkerhedsveste
Skab en masse hygge derhjemme ved hjælp af flotte posters i forskellige designs. Denne model fungerer eksempelvis både alene og sammen med andre posters med et lignende motiv. Du vælger selv, om du vil indramme din poster, eller om du vil hænge den op, som den er.Ramme indgår ikke, men kan tilvælges til.
Pris 249 kr.
Kategori: Kunst - Posters
Vil du hjælpe din hund, når den føler sig stresset? Soothex til Hunde er et kvalitets naturligt tilskud, som er designet til at hjælpe nervøse hunde under stressfulde situationer såsom rejser, storme og separation. Du skal blot give kapslen hel eller åbne den og tilføje indholdet til deres mad!.
Pris 558.45 kr.
Kategori: Kæledyr - Animigo Hunde Angst & Opførsel
Tøjdyr "Teddy Cream Hund" fra Teddykompaniet - en sød bamse fra Teddykompaniets Cream-serie. Bamsen er dejligt blød at røre ved og er blevet mærket med masser af kærlighed i form af et lille hjerte på maven eller bagdelen. Mål: Ca. 26 cm. Vaskeanvisning: Tåler vaskemaskine, 40 grader. Farve: Cremet beige..
Pris 159 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Dukker & Tøjdyr Tøjdyr
Produktspecifikationer:Bredde: 3,22 m.Længde: 2,75 m.Sidehøjde: 1,62 m.Kiphøjde: 1,86 m.Dør: 0,73x1,59m (2 stk.)Materiale: Forzinket stålLoftpanel tykkelse: 0,25mmSidepanel tykkelse: 0,25mmFarve: AntracitVægt: 171 kg.OBS: 10 års garanti mod rustgennemtæring!To rum med dør i skillevægGalvaniserede ma.
Pris 6096.95 kr.
Kategori: Haveindretning - Garden Shed
Vinterjakken Belfort til hunde fra TRIXIE er lavet af slidstærkt polyester med et blødt for og polstring, så den er behagelig for din hund. Den er også perfekt til at beskytte din hund imod kulde på gåture om vinteren. Jakken har huller til bagbenene og reflekskant for ekstra synlighed om aftenen eller under.
Pris 225 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør / Tilbehør til kæledyr / Tilbehør til hunde / Tøj til hunde
Kay Bojesen hund egetræ  Menneskets bedste ven skabt i egetræ, og Tim er navnet på denne lille finurlige terrier designet i 1935. Med det drejelige hoved årvågent på skrå og halen lige i vejret er Tim et af Kay Bojesens mest udtryksfulde dyr, og han bliver hurtigt en kær ven af familien. En god gaveidé til.
Pris 224.96 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Grydeguru
En sød tandstikholder til dig der elsker hunde.
Pris 89 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Bolig & Have Bolig
Køb Hunde balsam, spray online hos Dyrelageret. Kun 69,00.
Pris 69 kr.
Kategori: Kæledyr - Shampoo - Balsam
Dette hundekostume til børn består af en trøje uden ærmer. Hætten med ører forestiller hundehovedet.  Trøjen lukkes under hagen og er fremstillet i blødt plys stof.  Perfekt kostume til fastelavn. .
Pris 127 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Kostumer til børn
Charmerene søde servietter med 3 små mops hvalpe Servietten er super når du får besøg af nye hvalpe købere i kennelen.Servietten med små mops hvalpe er også et sødt indslag når i holder en lille picnic på hundeudstillingen. Måler: 33 x 33 cm fro.
Pris 35 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Kunst og underholdning
Popupshop Sweatpants - Hund.
Pris 174.98 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Bukser - Bomuld
Hundetæppet fra Decoy er polstret og dejligt blødt. For lang holdbarhed, kan tæppet med fordel vaskes på 40 grader. Fås i to forskellige størrelser. Bemærk: Prisen varierer alt efter størrelse..
Pris 149 kr.
Kategori: Kæledyr - Jagt - Diverse Jagtgrej - Hundegrej
Züny Hund. De lækre læderdyr fra Züny er et sjovt og inspirerende stykke brugskunst. Kan anvendes til pynt eller som dørstopper / bogholder og måske den bliver dit ynglingsdyr i flokken. Züny Hund Fremstillet i sort/hvid kunstlæder Züny leverer mange typer af dyr Se relaterede produkter for andre varianter.
Pris 599 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture
Ram Hund ledere bælte Softbelt Standard Softbelt for dem, der kan lide at have hunden i din aktivitet..
Pris 595 kr.
Kategori: Kæledyr - Sport med hund / Året rundt|
TY bamse med Hunden Slush Mål: 15 cm høj Materiale: Blød polyester.
Pris 49.95 kr.
Kategori: Børnetøj - DRENG 2-3 år
V3