Hund Tee i Misty Rose fra det danske børnemærke Wheat vil være en sød og komfortabel tilføjelse til deres garderobe. – Lavet i Øko-Tex® certificeret Økologisk Bomuld. – Ribbet design. – Banded cuffs. – Kombiner med leggings fra samme mærke til en dag i Zoo. – 100% Økologisk Bomuld. – Maskinvask ved 40 grader..
Pris 139 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj Overdele T-shirts|Toddler|Female
Dette hunde-set til voksne består af hue og et par vanter. Den brune hue forestiller hundens hoved og har to lange hængeører i fløjlslignende stof. Huen lukkes under hagen ved hjælp af et velcrobånd. De matchende vanter har et hul ved tommelfingeren. Dette set fuldender dit hundekostume og gør dig klar til.
Pris 101 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Tilbehør
Animigo Dewormer er formuleret med naturlige ingredienser som malurt & hvidløg til at støtte dit kæledyrs tarm hygiejne. Dewormer formuleret med en omhyggeligt udvalgt blanding af de bedste plantelægemidler. Blid på dit kæledyrs sarte mave & den ideelle beskyttelse dem mod truslen af ubehagelige indvoldsorm..
Pris 149 kr.
Kategori: Kæledyr - Animigo Hunde Fordøjelse & Detox
Tøjdyr "Teddy Cream Hund" fra Teddykompaniet - en sød bamse fra Teddykompaniets Cream-serie. Bamsen er dejligt blød at røre ved og er blevet mærket med masser af kærlighed i form af et lille hjerte på maven eller bagdelen. Mål: Ca. 26 cm. Vaskeanvisning: Tåler vaskemaskine, 40 grader. Farve: Cremet beige..
Pris 139 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Dukker & Tøjdyr Tøjdyr
Produktspecifikationer:Bredde: 2,60 m.Længde: 1,60 m.Sidehøjde: 1,62 m.Kiphøjde: 1,80 m.Dør: 0,80x1,59mMateriale: Forzinket stålLoftpanel tykkelse: 0,25mmSidepanel tykkelse: 0,25mmFarve: AntracitVægt: 94 kg.OBS: 10 års garanti mod rustgennemtæring!Galvaniserede materialer giver længere holdbarhedIng.
Pris 3956.4 kr.
Kategori: Haveindretning - Garden Shed
Kay Bojesen hund egetræ  Menneskets bedste ven skabt i egetræ, og Tim er navnet på denne lille finurlige terrier designet i 1935. Med det drejelige hoved årvågent på skrå og halen lige i vejret er Tim et af Kay Bojesens mest udtryksfulde dyr, og han bliver hurtigt en kær ven af familien. En god gaveidé til.
Pris 279.96 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Grydeguru
Gå en tur med din hund i regnvejr med denne Tarbes-regnfrakke til hunde fra TRIXIE! Den transparente regnfrakke er virkelig det perfekte valg til at holde din hvalp tør og komfortabel i vådt vejr. Regnfrakken til hunde kommer med en hagesmæk og burrebåndslukninger. Den inkluderede mavestrop sørger for en.
Pris 205 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør / Tilbehør til kæledyr / Tilbehør til hunde / Tøj til hunde
Kay Bojesen Hund Tim Mørk.
Pris 349 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Træfigurer
Den sødeste lille hund, elsker at gå ture, bjæffer og logrer med halen. Hunden har hundebånd på, som også fungere som fjernkontrol.  OBS: Kræver 4 x AA-batterier (ikke inkluderet)  Alder: fra 3 år .
Pris 199 kr.
Kategori: Legetøj - Interiør & Leg Legetøj
så barnet kan gå tur med hunden. Længde: 50 cm Den lille Dachsie medfølger ikke..
Pris 543 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
Det er en af sæsonens vigtigste kampe. Serien er snart slut. Charlotte og hendes hold IF Ekby ligger godt, men skal vinde de sidste kampe for at bevare placeringen. Nu gælder det bare om at koncentrere sig om spillet. Men det er lettere sagt end gjort, da en lille hund pludselig løber ind på.
Pris 339.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Hund forbudt.
Pris 45.88 kr.
Kategori: Kontorartikler - Skilte og rammer
Flot Kinesisk dyrekreds stjernetegns vedhæng med Hunden.
Pris 111.2 kr.
Kategori: Smykker - Vedhæng - Vedhæng med Stjernetegn
knager, hund, 2 stk. Rigtige søde knager fra SmallStuff som vil pynte på børneværelset, badeværelset eller entreen. Knagerne er udformet som hundehoveder med en rigtig fin stregtegning.Knagerne er i en mørk grå og en lys grå. Bag på hunden er der et rundt stykke, så det også er muligt at hænge bøjler og tøj.
Pris 99 kr.
Kategori: Kunst - Børneknager
Diafarm Potevoks til hunde er en beskyttelsescreme. Diafarm Potevoks til hunde er med til danne en barriere mod salt, grus og andre skarpe genstande. Anvendelse: Kan anvendes p alle hunderacer. Anvendes p poterne. Indeholder: VandCastor olieSodium CarbomerCera Alba.
Pris 45.35 kr.
Kategori: Kæledyr -
Giv din lille stjerne en stor krammeven med denne Brune Hund på 70 cm fra mærket Teddykompaniet. - Siddende, sød hund – Vidunderlig blød hund med fine detaljer - Velegnet som pude – Mål: 70 cm lang – CE-mærket - Overholder EU".
Pris 199 kr.
Kategori: Legetøj - Dyr
Sød hæklet hund til ophæng på legetæppet, sengen eller lignende.Hunden har en lang hæklet snor som den bindes fast med. Trækker du i snoren spiller den, den fineste vuggevise..
Pris 269 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Baby & Toddler
Denne drikkeflaske fra Trespaws, er super praktisk at have med på farten, da den har en integreret skål, som gør det lettere for....
Pris 159 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør -
Hund med bur Sød legetøjshund med tilhørende rejsebur. Nu kan du tage dit legetøjsdyr sikkert med dig på rejsen. Dette legetøj er egnet for selv mindre børn. Perfekt for leg, hvor hunden skal ud at køre. Egnet for børn over 2 år!.
Pris 99 kr.
Kategori: Legetøj - Hjem og fritid Legetøj & Spil Legetøj
V3