Denne jul lys er 200 LED-lys og tændte konstant i næsten 8 timer om natten efter 6 timers solskin upload. Julelys lyser automatisk om natten og er en perfekt løsning til at lysne op din have, indkørsel eller uteplatsen.Ljusslingan er 24 meter lang og har 200 lys, du får en hyggelig atmosfære i din.
Pris 209 kr.
Kategori: Haveudsmykning - Hjem & have Indretning Sæsondekorationer Højtidspynt
Med sine højtydende lys er denne julelys-opsætning i form af et rensdyr og en slæde perfekt, når du skal dekorere dit rum, dit hus eller have. Opstillingen er fremstillet i PVC og har et stålstel. Pærerne skaber blinkende lys, der glimter blidt om aftenen og tilføjer et strejf af elegance til opstillingen..
Pris 349 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem & have / Indretning / Sæsondekorationer / Højtidspynt – display
Streamer farvetryk på selvklæbende vinyl - JulelysVinyl med aftagelig klæber, så streameren er let at fjerne igen.KonturskåretBredde 37 cm - Højde 35 cm.
Pris 73.75 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Julestreamer
Julelysene er 10 cm høje og 1,3 cm i diameter. De passer også i stager til kertelys. Sælges kun i bundter med 10 stk..
Pris 40 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Boligtilbehør
Dissehvid istap julelys(200 LED) er den bedstejulepynt til tage, terrasser, altaner osv.!De har otte oplysningsmuligheder (konstant lys, blinkende osv.). Kan bruges både udenfor og indenfor. Anvender elektricitet (IP44-transformer.
Pris 275.5 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Bolig / Fritid
Charme byen lyd - jul lys (ny CD) Label: Cd Baby.Com/Indys Format: CD Release Date: 24 Jul 2007 nr. af diske: 1 UPC: 753....
Pris 209 kr.
Kategori: Musik - Musik- og lydoptagelser
" Hvis du vil oplyse dit hjem til jul, så gå ikke glip af disse julelys (40 LED) . Lys træet eller dit favoritsted derhjemme op, både udenfor og indenfor. Anvender elektricitet (IP44-transformer: 220-240 V, 50-60 Hz, 0.07 A/4,5 V, 1,35 W). Ca. længde: 9 m. ".
Pris 111 kr.
Kategori: Diverse - BB
LED julelys, bruger AAA batteri. - Klar glaskugle og 20 LED.
Pris 159 kr.
Kategori: Diverse - Jul > Julepynt
Hvis du vil oplyse dit hjem til jul, så gå ikke glip af disse julelys(40 LED). Lys træet eller dit favoritsted derhjemme op, både udenfor og indenfor. Anvender elektricitet (IP44-transformer: 220-240 V, 50-60 Hz, A/4,5 V, 1,35 W). Ca. længde: 9 m..
Pris 51 kr.
Kategori: Diverse - Hjem Have
.
Pris 9 kr.
Kategori: Diverse - Kortpynt i folie
Hjul til julelys og lyskabler Er din julebelysning altid i problemer, når du tager den ud af kassen efter et år for at hænge den i juletræet eller pynte dit hus? Så er Valetti-rullen meget praktisk. Pakk lysledningen let rundt på rullen, dette vil ikke skade belysningen, og din julelys vil vare mange år.
Pris 131.9 kr.
Kategori: Diverse - jul og tilbehør julelys og tilbehør julelys tilbehør opbevaringssystem|
Trøje fra ASOS DESIGN Behagelighedsniveau: betragteligt Rund hals Festlig lysdesign Ribstrikket manchetter og kant Cropped snit Normal pasform Bare vælg din normale størrelse.
Pris 107.73 kr.
Kategori: Diverse - Kvinder Trøjer og cardiganer Julesweatre
Julelys til Flagstang - Flagstangslysnet. Flot lysnet til at hejse op i flagstangen ligesom du kender fra lyskæde til flagstang. Omdan din flagstang til kvarterets flotteste lystræ, som vil lyse fint op i din have med et fint lysnet rundt om din flagstang. Et lysnet til flagstang er en fantastisk flot vare.
Pris 899.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Denne lyskæde bidrager med en festlig og varm stemning. Den vil være et rigtigt fokuspunkt til jul, hvis du placerer den ved vinduet. Med de varme, hvide minilys er den perfekt som dekoration til højtider. Lysene er vandtætte samt velegnet til udendørsbrug. Lys-gardinet er 3,9 m og består af 180.
Pris 299 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem & have Indretning Sæsondekorationer Højtidspynt
Med sine højtydende lys er denne julelys-opsætning i form af 2 rensdyr og en slæde perfekt, når du skal dekorere dit rum, dit hus eller have. Opstillingen er fremstillet i PVC og har et stålstel. Pærerne skaber blinkende lys, der glimter blidt om aftenen og tilføjer et strejf af elegance til opstillingen..
Pris 379 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem & have / Indretning / Sæsondekorationer / Højtidspynt – display
Med sine kraftige LED-pærer er denne julelys-opstilling i form af 3 rensdyr perfekt, når du vil udsmykke din have, altan eller indendørsområde. Opstillingen er lavet af PVC og har et stålstel. Det karakteristiske design vil fange dine gæsters opmærksomhed og tilføje et strejf af elegance i din bolig. Denne.
Pris 779 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem & have / Indretning / Sæsondekorationer / Højtidspynt
Denne jul lys er 200 LED-lys og tændte konstant i næsten 8 timer om natten efter 6 timers solskin upload. Julelys lyser automatisk om natten og er en perfekt løsning til at lysne op din have, indkørsel eller uteplatsen.Ljusslingan er 24 meter lang og har 200 lys, du får en hyggelig atmosfære i din have..
Pris 209 kr.
Kategori: Haveudsmykning - Hjem & have / Indretning / Sæsondekorationer / Højtidspynt
Med sine højtydende lys er denne flotte julelys-opsætning i form af 4 rensdyr og en kane perfekt, når du skal dekorere et rum, dit hus eller have. Opstillingen er fremstillet i PVC og har et stålstel. Pærerne udsender blinkende lys, der glimter blidt om aftenen og tilføjer et strejf af elegance til.
Pris 1979 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem & have / Indretning / Sæsondekorationer / Højtidspynt
Denne lyskæde bidrager med en festlig og varm stemning. Den vil være et rigtigt fokuspunkt til jul, hvis du placerer den ved vinduet. Med de varme, hvide minilys er den perfekt som dekoration til højtider. Lysene er vandtætte samt velegnet til udendørsbrug. Lys-gardinet er 3,9 m og består af 180 lys, og så.
Pris 299 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem & have / Indretning / Sæsondekorationer / Højtidspynt
V3