Med sine kraftige LED-pærer er denne julelys-opstilling i form af 3 rensdyr perfekt, når du vil udsmykke din have, altan eller indendørsområde. Opstillingen er lavet af PVC og har et stålstel. Det karakteristiske design vil fange dine gæsters opmærksomhed og tilføje et strejf af elegance i din bolig. Denne.
Pris 719 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem & have / Indretning / Sæsondekorationer / Højtidspynt
Denne lyskæde bidrager med en festlig og varm stemning. Den vil være et rigtigt fokuspunkt til jul, hvis du placerer den ved vinduet. Med de varme, hvide minilys er den perfekt som dekoration til højtider. Lysene er vandtætte samt velegnet til udendørsbrug. Lys-gardinet er 3,9 m og består af 180.
Pris 279 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem & have Indretning Sæsondekorationer Højtidspynt
Streamer farvetryk på selvklæbende vinyl - JulelysVinyl med aftagelig klæber, så streameren er let at fjerne igen.KonturskåretBredde 37 cm - Højde 35 cm.
Pris 73.75 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Julestreamer
Julekort fra Optimalprint. Nem at personliggøre med dine fotos fra enhver enhed. Trykt i Danmark med 100% kvalitetsgaranti. Opret, design og bestil din egen Julekort med Optimalprint. Download Optimalprint-appen og få gratis levering på din bestilling + andre specielle gaver!.
Pris 10 kr.
Kategori: Kreativ leg - Kontor|Julekort Bedste saelgere
Permin Broderikit Aida Kort Julelys 9x13.
Pris 55 kr.
Kategori: Kreativ leg - Håndarbejde
Flot udstikker til julens smukke kager.Lysets størrelse er ca. 5,5 x 6,5 cm.
Pris 29 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Kagedekoration Udstikkere og plungers Plastudstikkere
Udendørslampe: Loftlampe IP-værdi: 0 LED.
Pris 189 kr.
Kategori: Udendørs belysning - Bolig - Lamper - Udendørslamper|Bolig | Lamper | Udendørslamper
Oakwood Chamber Players - jul lys-ny Strand (ny CD) Label: Cd Baby.Com/Indys Format: CD Release Date: 03 Dec 2002 nr. af D....
Pris 209 kr.
Kategori: Musik - Musik- og lydoptagelser
" Hvis du vil oplyse dit hjem til jul, så gå ikke glip af disse julelys (40 LED) . Lys træet eller dit favoritsted derhjemme op, både udenfor og indenfor. Anvender elektricitet (IP44-transformer: 220-240 V, 50-60 Hz, 0.07 A/4,5 V, 1,35 W). Ca. længde: 9 m. ".
Pris 85 kr.
Kategori: Diverse - BB
.
Pris 9 kr.
Kategori: Diverse - Kortpynt i folie
Hvis du vil oplyse dit hjem til jul, så gå ikke glip af disse julelys(40 LED). Lys træet eller dit favoritsted derhjemme op, både udenfor og indenfor. Anvender elektricitet (IP44-transformer: 220-240 V, 50-60 Hz, A/4,5 V, 1,35 W). Ca. længde: 9 m..
Pris 51 kr.
Kategori: Diverse - Hjem Have
.
Pris 69 kr.
Kategori: Diverse -
Starry Night Projektor giver en smuk og stemningsskabende belysning til den søde juletid. Projektoren oplyser op til 300 kvadratmeter facade med konstant eller blinkende rødt og grønt laserlys. Den har 8 forskellige lysindstillinger og spyd til udendørs montering samt fod til.
Pris 79 kr.
Kategori: Diverse - Belysning
LED julelys, ekskl. batteri. - Klar glasmontre med sort plast fod og 20 LED.
Pris 129 kr.
Kategori: Diverse - Jul
Lys med USB-oplader Spøjs, men vi kan lide den Unik USB-oplader Lysende kabel Kompatibel med iPhone 5 eller nyere.
Pris 97.3 kr.
Kategori: Diverse - Kvinder Julegaver til hende Hemmelig nisseven
Denne lyskæde bidrager med en festlig og varm stemning. Den vil være et rigtigt fokuspunkt til jul, hvis du placerer den ved vinduet. Med de varme, hvide minilys er den perfekt som dekoration til højtider. Lysene er vandtætte samt velegnet til udendørsbrug. Lys-gardinet er 3,9 m og består af 180 lys, og så.
Pris 279 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem & have / Indretning / Sæsondekorationer / Højtidspynt
Med sine højtydende lys er denne julelys-opsætning i form af 2 rensdyr og en slæde perfekt, når du skal dekorere dit rum, dit hus eller have. Opstillingen er fremstillet i PVC og har et stålstel. Pærerne skaber blinkende lys, der glimter blidt om aftenen og tilføjer et strejf af elegance til opstillingen..
Pris 409 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem & have / Indretning / Sæsondekorationer / Højtidspynt – display
Med sine højtydende lys er denne julelys-opsætning i form af et rensdyr og en slæde perfekt, når du skal dekorere dit rum, dit hus eller have. Opstillingen er fremstillet i PVC og har et stålstel. Pærerne skaber blinkende lys, der glimter blidt om aftenen og tilføjer et strejf af elegance til opstillingen..
Pris 309 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem & have / Indretning / Sæsondekorationer / Højtidspynt – display
Med sine højtydende lys er denne flotte julelys-opsætning i form af 2 rensdyr og en slæde perfekt, når du skal dekorere dit værelse, dit hus eller have. Opstillingen er fremstillet i PVC og har et stålstel. Pærerne udsender blinkende lys, der glimter blidt om aftenen og tilføjer et strejf af elegance til.
Pris 1169 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem & have / Indretning / Sæsondekorationer / Højtidspynt
V3