Denne jul lys er 200 LED-lys og tændte konstant i næsten 8 timer om natten efter 6 timers solskin upload. Julelys lyser automatisk om natten og er en perfekt løsning til at lysne op din have, indkørsel eller uteplatsen.Ljusslingan er 24 meter lang og har 200 lys, du får en hyggelig atmosfære i din have..
Pris 219 kr.
Kategori: Haveudsmykning - Hjem & have / Indretning / Sæsondekorationer / Højtidspynt
Med denne konstruktion af julelys forvandler du din forhave til et vintereventyrland. Denne julebelysning skaber en stemningsfuld og julet atmosfære og er også velegnet til kontoret eller butikken. Det moderne julelys er formet som rensdyr og lyser med LED..
Pris 445 kr.
Kategori: Haveindretning - tectake Have & Gør det selv Haveudstyr Julepynt
Streamer farvetryk på selvklæbende vinyl - JulelysVinyl med aftagelig klæber, så streameren er let at fjerne igen.KonturskåretBredde 37 cm - Højde 35 cm.
Pris 73.75 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Julestreamer
Julekort fra Optimalprint. Nem at personliggøre med dine fotos fra enhver enhed. Trykt i Danmark med 100% kvalitetsgaranti. Opret, design og bestil din egen Julekort med Optimalprint. Download Optimalprint-appen og få gratis levering på din bestilling + andre specielle gaver!.
Pris 10 kr.
Kategori: Kreativ leg - Kontor|Julekort Bedste saelgere
Julelysene er 10 cm høje og 1,3 cm i diameter. De passer også i stager til kertelys. Sælges kun i bundter med 10 stk..
Pris 24 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Boligtilbehør
Permin Broderikit Aida Kort Julelys 9x13.
Pris 51.7 kr.
Kategori: Kreativ leg - Håndarbejde
Udendørslampe: Loftlampe IP-værdi: 1.
Pris 229 kr.
Kategori: Udendørs belysning - Bolig - Lamper - Udendørslamper|Bolig | Lamper | Udendørslamper
Flot udstikker til julens smukke kager.Lysets størrelse er ca. 5,5 x 6,5 cm.
Pris 29 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Kagedekoration Udstikkere og plungers Plastudstikkere
Charme byen lyd - jul lys (ny CD) Label: Cd Baby.Com/Indys Format: CD Release Date: 24 Jul 2007 nr. af diske: 1 UPC: 75308....
Pris 209 kr.
Kategori: Musik - Musik- og lydoptagelser
" Hvis du vil oplyse dit hjem til jul, så gå ikke glip af disse julelys (40 LED) . Lys træet eller dit favoritsted derhjemme op, både udenfor og indenfor. Anvender elektricitet (IP44-transformer: 220-240 V, 50-60 Hz, 0.07 A/4,5 V, 1,35 W). Ca. længde: 9 m. ".
Pris 111 kr.
Kategori: Diverse - BB
.
Pris 9 kr.
Kategori: Diverse - Kortpynt i folie
Hvis du vil oplyse dit hjem til jul, så gå ikke glip af disse julelys(40 LED). Lys træet eller dit favoritsted derhjemme op, både udenfor og indenfor. Anvender elektricitet (IP44-transformer: 220-240 V, 50-60 Hz, A/4,5 V, 1,35 W). Ca. længde: 9 m..
Pris 51 kr.
Kategori: Diverse - Hjem Have
LED julelys, ekskl. batteri. - Sort lanterne i plast og 1 blinkende LED bloklys.
Pris 99 kr.
Kategori: Diverse - Jul
Starry Night Motion udsmykker dit hus med flot og bevægeligt julelys. Med blot et enkelt tryk på en knap bliver hele huset lyst op. Starry Night Motion kan oplyse 300 m2. Den indeholder 9 forskellige lys- og rotationsfunktioner. Her kan du bl.a. vælge imellem stillestående og.
Pris 99 kr.
Kategori: Diverse - Belysning
Lys med USB-oplader Spøjs, men vi kan lide den Unik USB-oplader Lysende kabel Kompatibel med iPhone 5 eller nyere.
Pris 76.43 kr.
Kategori: Diverse - Kvinder Julegaver til hende Julegaver
Hjul til julelys og lyskabler Er din julebelysning altid i problemer, når du tager den ud af kassen efter et år for at hænge den i juletræet eller pynte dit hus? Så er Valetti-rullen meget praktisk. Pakk lysledningen let rundt på rullen, dette vil ikke skade belysningen, og din julelys vil vare mange år.
Pris 131.9 kr.
Kategori: Diverse - jul og tilbehør julelys og tilbehør julelys tilbehør opbevaringssystem|
Med sine højtydende lys er denne julelys-opsætning i form af 2 rensdyr og en slæde perfekt, når du skal dekorere dit rum, dit hus eller have. Opstillingen er fremstillet i PVC og har et stålstel. Pærerne skaber blinkende lys, der glimter blidt om aftenen og tilføjer et strejf af elegance til opstillingen..
Pris 369 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem & have / Indretning / Sæsondekorationer / Højtidspynt – display
Med sine kraftige LED-pærer er denne julelys-opstilling i form af 3 rensdyr perfekt, når du vil udsmykke din have, altan eller indendørsområde. Opstillingen er lavet af PVC og har et stålstel. Det karakteristiske design vil fange dine gæsters opmærksomhed og tilføje et strejf af elegance i din bolig. Denne.
Pris 739 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem & have / Indretning / Sæsondekorationer / Højtidspynt
Vores LED-julelys med klemmer giver en festlig og varm stemning. De er ideelle til juletræet, fødselsdagsfester, på barer, restauranter samt overalt, hvor der er behov for hyggeligt stemningslys. LED-lysene har en indstillelig tidsfunktion og to forskellige belysningstilstande, stearinlys og kontinuerlig.
Pris 459 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem & have / Indretning / Sæsondekorationer / Højtidspynt – display
V3