PlanToys Kage - Træ - Fødselsdag.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Legetøj - Børnetøj-Legetøj
.
Pris 35 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - TEMAER|Højtider|VALENTINE
Mette Blomsterbergs Kage/lagkage ring er super godt til at lave kagebunde, kager osv. Det er kun din fantasi der sætter grænsen.
Pris 59.95 kr.
Kategori: Gryder & pander - Grydeguru
Hvad kan du bedst lide, cupcakes eller donuts? Med denne æske modellervoks kan dit barn tilbyde dig begge og meget mere. Dit barns finmotorik og kreativitet udvikles med modellervoksen og de mange forme til donuts, cupcakes og dekorationer. Barnet laver lækre kager, der ligner rigtige kager. Sikke en fryd for.
Pris 129.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Hobby & Toys - Baby Toys
Denne dekoration til Halloween er formet som en kage.   Den forestiller en kage lavet af forskellige ansigtsdele som ører og tunge. På toppen er der placeret gule øjne. Kagen er lavet i latex i røde og hvid farve. Den måler ca. 25 cm i diameter.   Denne dekoration er perfekt på dit Halloweenbord!.
Pris 201 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Dekorationer
Hav en sjov fødselsdag med et bondegårdstema! Find alle vores lyse og farverige gårdsparty forsyninger! Perfekt til små børn, lav en fødselsdagsfest med bordservice og dekorationer med køer, får, grise og andre søde gårdsdyr. Ikke velegnet til børn mellem 0-3 år Efterlad ikke tændte lys unden opsyn Stearinlys.
Pris 39.2 kr.
Kategori: Børnetøj - DRENG 0-24 mdr
Dejdispenser med håndtag til dosering af flydende dej Materiale: PS+silikone Højde: 17 cm Diameter: 11cm Indhold: 9 dl Min.-/maks.temp. -5 til +40 gr. C Farve: Grå/Klar Tåler ikke opvaskemaskine men rengøres nemt med varmt sæbevand. Uundværlig ti lden der laver mange muffins, kager og.
Pris 90 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Isenkram & bolig|Køkkenartikler|Bagefad
2 lækre Kaj kager i træ fra MaMaMeMo Kaj kagerne med de sjoveste ansigter er lige til at servere for dukkerne, familien eller vennerne. Kagerne har en højde på 4,5 cm. Fra 2 år. CE mærket.
Pris 39 kr.
Kategori: Legetøj - Pakkekalender - 2 årig dreng gaveideer - 3 årig dreng gaveideer - 2 årig pige og gaveideer - 3 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer - Legemad
Legetøjsmad ”Kage” fra VIGA – et fint, lille sæt med legetøjsmad i form af lækre kager, som børnene kan servere i deres legetøjskøkken. Legetøjsmaden er håndmalet, fremstillet af kvalitetstræ og kommer i seks forskellige udformninger med iøjnefaldende toppings. - Indeholder 6 stk. ”kager”. Anbefalet alder:.
Pris 89 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Rolleleg-Legemad
.
Pris 91 kr.
Kategori: Bøger & blade - Kogebøger
jersey, contrasting applications, solid colour, round collar, sleeveless, no pockets, stretch, contains non-textile parts of animal origin.
Pris 455.83 kr.
Kategori: Toppe - TOPWEAR#Vest|Women
Vom Autor des Spiegel-Bestsellers "Stille - ein Wegweiser" Er ist einer der größten Abenteurer unserer Zeit. Er war auf dem Nordpol und dem Südpol, hat den Mount Everest bestiegen, aber er war auch tagelang zu Fuß in Los Angeles unterwegs und ist hinabgestiegen in die Unterwelt Manhattans.....
Pris 119 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
.
Pris 119.25 kr.
Kategori: Legetøj - VILAC
.
Pris 599 kr.
Kategori: Gryder & pander - Outdoor - Spise- og kogegrej - Gryder & Pander
Dæk et festligt kaffebord og servér denne legetøjskage fra Redbox. Kagen er skåret i bidder og klar til at servere med kagespaden på det tilhørende service og gafler. Øverst på kagen er der et lille skilt med teksten ""Happy Birthday"" samt tre lys..
Pris 199 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøjsmad
Denne herlige bog er fuld af enkle og lækre kageopskrifter, som alle kan bage. Men du får mere end det. Her er også tips om pyntning, masser af dejlige cremer og glasurer samt idéer til justering....
Pris 79.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Indbyd til fest, og server en lækker Babblarna-kage for dine gæster! Når børn pludrer, snakker, synger og leger sammen med Babblarna, udvikler de samtidigt deres egen tale og sprog. Denne farvestrålende kage kan nemt deles i seks stykker, og hvert stykke ligner en af Babblarna. Kagen ligger på et fint fad, og.
Pris 249 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Rolleleg
Collective Tools Kage/Tærtespade 28 cm fra Iittala.
Pris 239 kr.
Kategori: Service & bestik - Servering - Bestik 2 - Kagespader
Bagning uden hvedemel er langt fra en ny opfindelse. Kager uden mel giver en perlerække af eksempler på både historiske og religiøse kager bagt uden mel. Kager, der er blevet bagt i mange, mange hundrede år. Bogens mantra er, at fordi du undgår hvedemel bliver resultatet ikke et fattigt fravalg, men et.
Pris 129.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
V3