.
Pris 149 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Smarta hem / Smart hjem / Sensorer
Osram 092928 glødepære specielt til køleskabe eller symaskiner T16 15W E14 230V Dim: Ø17 x L54mm..
Pris 29 kr.
Kategori: Pærer - Lyskilder Gammeldags Glødepærer
Dette komplette sæt af køkkenskabe vil være en fantastisk tilføjelse til dit køkken og optimere pladsen uden at gå på kompromis med stilen. Sættet, der består af 3 overskabsenheder og 4 underskabsenheder, giver masser af plads til at opbevare dine køkkenredskaber. Det er udstyret med en.
Pris 5489 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Møbler Skabe & opbevaring Køkkenskabe
Prikken over iet til at udfylde et Maileg hjem. Køleskabet er lavet af træ med en gammeldags design, komplet med praktiske hylder, fryser, en magnetisk lås og metalhængsler. Størrelse: 36 cm høj.
Pris 289.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj
Mærke: Blulaxa; Energieffektivitet klasse (EEI klasse): A+; Driftsspænding: 220 - 240V~; Dæmpbar: nej; Sokkelbeskrivelse af lyskilde: E14; Strømforbrug: 2,5W; Spredning: 160°; Lysfarve: varm hvid; Lysstrøm: 170lm; Farvetemperatur: 2700K; Gennemsnitlig levetid: 25000Std.; Farvegengivelsesindeks: 80R.
Pris 51.32 kr.
Kategori: Elartikler - Lysdiode teknik Lysdiode-lyskilder E14 LED Lyskilder
Dette smarte køleskab fra Kids Concept har indbygget fryser. Der er to hylder, en æggeholder og en lille skuffe til frugt og grønt. For at få den perfekte temperatur, kan du selv skrue på den. Køleskabet har to døre som kan åbnes, så du kan opbevare alt dit legetøjsmad her. Perfekt til det lille.
Pris 859 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Rolleleg-Legekøkkener
Køleskabssæt fra Sylvanian Families Få et helt i top og moderne køkken med dette smarte køleskab med frostboks. Der er masser af plads til alle dine friske råvarer indeni, og udenpå kan du klistre små huskesedler op. Køleskabet indeholder alt du kunne ønske dig: - Tolv æg - Grøntsagsskuffe med broccoli,.
Pris 89.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Indeleg Figurer & legesæt
Køkkenskab med køleskab. Et rigtigt fin køkkenskab, hvor der i en ene side er 2 hylder og en skuffe. I den anden side er der køleskab med plads til madvarer både i lågen og på de 2 hylder i skabet. Fakta om Køkkenskab med køleskab: Mål: 36 x 20 x 26 cm materiale: træ, natur og hvidmalet CE mærket Til børn fra.
Pris 449 kr.
Kategori: Legetøj - Mere til børneværelset - 3 årig dreng gaveideer - 3 årig pige og gaveideer - 5 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer - Legekøkken og tilbehør
Electrolux Luftfilter til Køleskab At skifte kulfilter i dit køleskab er så absolut en nødvendighed for at sikre en optimal ydeevne. Vores aktive kulfilter filtrerer luften og fjerner dårlig lugt. Det holder maden friskere i længere tid og gør at du kan opbevare levnedsmidler m.
Pris 189 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem og fritid Køkkenprodukter Reservedele Køkkenprodukter
Display køleskab BA10H 1 vendbar dør 2 flytbare trådhylder Vandret varebelysning - LED Indsugning og udblæsning i front Justerbare ben Lås Kølemiddel: R600a Tekniske Specifikationer: Ventileret køl Inderbeholder: Aluminium Volumen - brut.
Pris 4843.75 kr.
Kategori: Køleskabe - KØL OG FRYS
Collect Furniture BIRP Køleskab Magnet. Når vi taler bæredygtighed er Collect Furniture helt oppe på beatet. De smukke multifunktionsmøbler har mødt stor succes i Danmark. Med BIRP får du et produkt som egentlig ville ende i containeren. BIRP er nemlig skåret ud fra den kendte STOOLESK børneskammel. Collect.
Pris 129 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture
Dette komplette sæt af køkkenskabe vil være en fantastisk tilføjelse til dit køkken og optimere pladsen uden at gå på kompromis med stilen. Sættet, der består af 3 overskabsenheder og 4 underskabsenheder, giver masser af plads til at opbevare dine køkkenredskaber. Det er udstyret med en melaminlamineret.
Pris 4719 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Møbler / Skabe & opbevaring / Køkkenskabe
.
Pris 1419 kr.
Kategori: Køleskabe - Køleskabe med fryseboks
Ranco K59-H2800/002 / A59-H1501 Kyltermostat Ersätter Liebherr 6151087 Kapillärrör 900 mm, ej kapslat Cold out: -31.0 Warm out: -19.0 Constant: +5.0 Anpasse: Køleskab Materiale: Metal Original part number: 6151087, K59H2800 / A59-H1501 Type: Thermostat.
Pris 239 kr.
Kategori: Diverse - Hvidevarer Madlavning Ovne - Tilbehør
.
Pris 999 kr.
Kategori: Legetøj - Legekøkken
Fremstillet af slidstærkt borsilikatglas der gør at boksen tåler fryser, ovn og mikroovn..
Pris 109 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem Køkken & Servering Køkkenopbevaring
Lille praktisk 14 L køler/varmer til både køling og opvarmning Du kan sagtens have det med på bilferien. Du kan nemlig bruge det både med et almindeligt vægudtag eller med bilens cigarettænder. Praktisk bærehåndtag. Specifikationer: - Kapacitet: 14 liter - 2 hyldeflader - Kan tilsluttes både vægudtag og.
Pris 1299 kr.
Kategori: Mindre apparater - Bolig & indretning Køkkenartikler Små køkkenmaskiner
Vandfilter til køleskab. NB: Finder du ikke din model under ”passer til følgende”, så kontakt endelig vores kundeservice. Hvis du har spørgsmål eller behøver hjælp med at finde den rigtige vare er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på te.
Pris 399 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem og have Køkken og spisestue Køkkenapparater - tilbehør Køleskab - tilbehør
.
Pris 4399 kr.
Kategori: Køleskabe - Køleskabe
V3