Kontorstol i sort kunstigt læder med grøn meshDa vi bruger mange timer ved et skrivebord hver dag, er det vigtigt at have en behagelig kontorstol. REST stolen er betrukket med højkvalitets kunstigt læder i sort, kombineret med grøn mesh. Stolen måler 65 x 65 x108 / 115 cm og har et sæde med målene.
Pris 799 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler Kontormøbler Kontorstole
Fantastisk kontorstol til børneværelset i en topklasse kvalitet. Sæddet kan indstilles i højde fra 38 - 51 cm. Ryglænnet kan indstilles for optimal komfort og har åndbar tekstil net så ryggen ventileres. Kontorstolens base er i malet stål for ekstra holdbarhed og har dobbelt hjul med sikkerhedsbremse..
Pris 1299 kr.
Kategori: Legetøj - Møbler Møbler til baby og småbørn
Torino hvid kontorstol med hæve/sænke funktion. Moderne kontorstol med god siddekomfort. Stolen er med sit moderne udseende, med til at skabe en flot stil til hjemmet. En meget flot og elegant kontorstol..
Pris 799 kr.
Kategori: Borde & stole - kontorstol
Stan kontorstol sort med chrome ben. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget lækkert.
Pris 474.54 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontormøbler - Kontorstole - Alle kontorstole
HAY's kontorserie, About A Chair (AAC52) Den kendte skalstol About A Chair i sort med sort fastmonteret lædersæde. Drejestel på aluminium stel i sort med crome detaljer. Kan justeres op og ned. HAY About A Chair (AAC52) Kontorstol i Sort med Sort lædersæde Leveres i flere farver Leveres også fuldpolstret i.
Pris 3519.2 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture - Office Furniture - Office Chairs
Vores ergonomisk kontorstol øger arbejdet produktivitet, men endnu vigtigere er at den reducerer de sundhedsmæssige risici ved langvarig siddende. MAYOR er komfortable, funktionelle og trendy. Denne kontorstol er i størrelser på 58 x 42 x 88-98 cm. Den 45x42 cm tykt polstret sæde med violet mesh st.
Pris 649 kr.
Kategori: Borde & stole - Office Office Chairs
Denne modern kontorstolen som er lavet af ægte læder har et ergonomisk siddeflade og ryglæn. Denne kontorstolen vil tilbyde dig ekstra komfort for timer takket være dens ergonomiske design. Sæde og rygstøtten er lavet af ægte læder til mange års brug. Denne stol kan også justeres i højden for at imødekomme.
Pris 439 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler / Kontormøbler / Kontorstole
Få en smart kontorstol i brun med armlæn. Den fine kontorstol er polstret i brunt kunstlæder, der giver stolen et eksklusivt look sammen med de tynde armlæn. Kontorstolen står på hjul, så du let kan bevæge dig rundt på den..
Pris 895 kr.
Kategori: Borde & stole - Work & Professional - Office Furniture - Chair
Stavanger er en klassisk og enkel kontorstol fra House Nordic. Stavanger kontorstolen er fremstillet formstøbt plast, og kontorstolens sæde er af kunstlæder, hvilket giver stolen et klassisk look. . Kontorstolens stel er af krom, og kombinationen af det s.
Pris 639.95 kr.
Kategori: Kontorartikler - Alle kategorier House Nordic House Nordic - Kontorstole House Nordic - Møbler House Nordic - Stole Kontoret Kontorstole Møbler Stole
.
Pris 549 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontor Kontorstole
Kontorstol med stof og rigtigt flot stel i krom af høj kvalitet. Specifikationer: Højde: 44 Bredde: 50 Dybde: 50 Højde ryglæn: 59 Armlæn højde: 60 Armlæn bredde: 6 Materiale: Stof (100% polyester, stofstyrke 25 000) Ikke samlet.
Pris 2499 kr.
Kategori: Borde & stole - Bolig & indretning Møbler Stole & skamler Skrivebordsstole
Solium executive kontorstol fra Tronhill.
Pris 2199 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler - Siddemøbler - Kontorstole
Denne dejlige kontorstol med lav ryg hedder Designo. Kontorstolen er lavet af sort kunstlæder og har fine armlæn og praktiske hjul. En elegant kontorstol til dig, der godt kan lide at sidde komfortabelt, når du arbejder. Kontorstolen vil fungere rigtig godt på hjemmekontoret. Placer stolen ved et.
Pris 799 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontor // Kontorstole
Time kontorstol Udstillingsmodel. For mere info kontakt butikken på 97423677 eller info@livingshop.dk.
Pris 10000 kr.
Kategori: Borde & stole - Produkter - Efterårstilbud - Klassiske udstillingsmodeller med rabat - Designermøbler
Materiale stol: Nonwood Farve: Sort Ryg kan indstilles.
Pris 825 kr.
Kategori: Borde & stole - Bolig - Møbler - Stole - Kontorstole|Bolig | Møbler | Stole | Kontorstole
Maui Kontorstol, Antracitgrå från Kartell ..
Pris 2868 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler Stole & Skamler Kontorstole
Kontorstol, højdejustering og maxbelastning 110 kg. - Sæde/ryg i antracit grå stof og stel i sort pulverlakeret metal.
Pris 999 kr.
Kategori: Diverse -
Denne pålidelige kontorstol er bygget med en SGS-certificeret del cylinder for at sikre din sikkerhed ved enhver højdejustering. Du kan u....
Pris 549 kr.
Kategori: Diverse - Kontorstole
Softpoint 1 er en pæn mindre kontorstol, som med sin fuldpolstreret ryg, passer ind i de fleste miljøer. Softpoint 1 er for brugere op til 170 cm. Fuldpolstret i antracitgråt stof. Højdejustering fra 41-49 cm. Inkl. svungne faste armlæn i sort plast. Bløde hjul til hårde gulve. Fodkryds i sort nylon. Denne.
Pris 998.75 kr.
Kategori: Borde & stole - Root Catalog Default Category Kontorstole Kontorstole under 1000 Kr.
V3