Nyd lækker grillet mad med hjælp af denne simple kulgrill! Det er velegnet til både direkte og indirekte madlavning på træ eller kolbriketter.Du kan nemt styre ventilationen gennem håndtaget på låget. Ved bunden af ​​grillen, er der en lille hylde, der kan placeres, for eksempel din grill værktøjer..
Pris 319 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Hjem & have Køkken og spisestue Køkkenudstyr Udendørsgrill
Kuglegrill fra Rösle - No. 1 F60 AIR Elsker du duften af grillmad med den klassiske røgede smag? Denne kulgrill fra Rösle er lige noget for dig. Den er i top kvalitet og kommer med det nye patenterede AIR CONTROL SYSTEM. Patenteret AIR CONTROL SYSTEM Fast-hængslet og ekstra højt låg Risten tåler maskinopvask.
Pris 2999 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Haveliv Grill & bålpladser Kulgrill
Overtræk for din kuglegrill som beskytter den mod frost og UV-stråler. Slip for at skulle stille grillen væk på solskinsdage eller frostklare forårsnætter. Med dette beskyttelsesovertræk holder din grill sig i topform. Størrelse: Ø72 cm x H90 cm Materiale: Oxford 0,45 mm (polyesterfibre) + PVC7313380241844.
Pris 369 kr.
Kategori: Værktøj - Hjem og fritid - Værktøj & Have - Grilltilbehør
Med denne praktiske kuglegrill fra TecTake er der mange muligheder. Grillens forkromede grillrist på Ø 41,5 cm er så stor, at man nemt beværte op til 6 personer. Grillen har en varmebelægning og er nem at rengøre. Den har en ventilationsregulator i bunden og et låg med udtræk øverst, som gør det.
Pris 345 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - TecTake Have & Gør det selv Grill Trækulsgrill
Premium-kuglegrill med grillskål på Ø57 cm. Af fremragende kvalitet. Den store grilloverflade giver mulighed for at holde både store og små grillfester. Fremragende materialevalg ved fremstillingen. Kraftig emaljering for god holdbarhed på kuglen og askeopsamleren. Rustfri ventiler, varmeskjold og skruer..
Pris 1995 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Bolig & indretning Møbler til have Udekøkkener & griller
Grillareal: 36 cm. Farve: Limegrøn Krom belagt stålben x 3 stk. Grillrist: 4x3 mm. Emaljeret bund og låg Ventilation i bund og låg Nylonhåndtag Lås på låget fungerer som bærehåndtag Godkendt standard EN-1860. se mere hos multikoeb.dk.
Pris 182 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Havecenter|Grill & tilbehør|Grill
.
Pris 345 kr.
Kategori: Køkkenredskaber -
Char-Broil®-hylster til kuglegrill Dette beskyttende hylster er udviklet specielt til kuglegrillen fra Char-Broil®. Det er fremstillet af stabilt kunststof og beskytter grillen mod vind og regn. Hylsteret kan fastgøres direkte på grillrammen via velcrolukningen. Farve: Sort Materiale: Kunststof Mål: B.
Pris 249 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Home & Garden Kitchen & Dining Kitchen Appliance Accessories Outdoor Grill Accessories|unisex
Landmann Kuglegrill mini Ø 36 cm fra Landmann.
Pris 479 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Udendørsmadlavning - Griller - Kulgriller
Kuglegrill fra Rösle - No. 1 F50 AIR Elsker du duften af grillmad med den klassiske røgede smag? Denne kulgrill fra Rösle er lige noget for dig. Den er i top kvalitet og kommer med det nye patenterede Air Control System. Patenteret AIR CONTROL SYSTEM Fast-hængslet og ekstra højt låg Risten tåler maskinopvask.
Pris 2499 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Haveliv Grill & bålpladser Kulgrill
Kuglegrill fra Rösle - No. 1 F50 SPORT Sætter du pris på grillmad med en lækker, røget smag, er Rösle No. 1 F50 SPORT en grill for dig. Indbygget termometer i låget Grill ved direkte og indirekte varme Lufttilførsel og temperatur kontrolleres let Funktionel og billig kulgrill Kun med en kulgrill er du 100 %.
Pris 1999 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Haveliv Grill & bålpladser Kulgrill
Smoker fra Rösle Med Rösle Smoker er du klar til en helt ny verden af grill- og smagsoplevelser. Rösle Smoker langtidssteger, langtidsrøger og langtidsdamper alle typer af fødevarer, som kræver lang tilberedelsestid ved en konstant temperatur. Griller, røger og damper Kan justeres i størrelse alt efter opgave.
Pris 3199 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Haveliv Grill & bålpladser Kulgrill
7313380241745.
Pris 579 kr.
Kategori: Værktøj - Hjem og fritid - Værktøj & Have - Grilltilbehør
Grillspyd til Kuglegrill 57 cm Smart roterende anordning for grillning af grillspyd over kuglegrill. Dette medfølger: 2 gafler (2 x 4 grillspyd), krombelagt stål Materiale på holder: forkromet stål Specifikationer: Temperatur op til 450 grader Elektrisk motor med tråd på 0,8 m Vandtæt motor, IP44 Størrelse: H.
Pris 769 kr.
Kategori: Værktøj - Hjem og fritid - Værktøj & Have - Grilltilbehør
Mere robust kuglegrill med askesamler og helemaljeret kugle. Med termometer på låget. En meget prisbillig model med stor grilloverflade. Spec.: - Emaljeret kugle Ø57 cm - Forkromet grillrist - Kulrist - Udvendig askeopsamler - Termometer på låget - Kulrist.
Pris 995 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Bolig & indretning Møbler til have Udekøkkener & griller
Køkkenvogn til Kuglegrill Ø 45.5 cm Mål: 86 x 52 x 82 cm.. se mere hos multikoeb.dk.
Pris 712 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Havecenter|Grill & tilbehør|Udendørskøkken
Brødhylde fra Rösle Har du brug for ekstra plads på grillen, så forlænger brødhylden fra Rösle grillområdet med omkring 500 cm². Den praktiske brødhylde forhindrer brød og grøntsager i at brænde på. Brødhylden i rustfrit stål passer til Rösle kuglegrill F60. Fødderne på brødhylden kan fjernes, så den er.
Pris 299 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Haveliv Grill & bålpladser Grilltilbehør Grillredskaber & -bestik
Sidebord til Rösle kuglegrill Få ekstra plads ved grillen med det praktiske sidebord fra Rösle. Det passer til Rösle kuglegrill F50, F60 og G60. Sidebordet kan hægtes direkte på grillrammen, og når du er færdig med at grille, kan du hænge det på siden for pladsbesparende opbevaring. Sidebordet er i lakeret.
Pris 449 kr.
Kategori: Grill & tilbehør - Haveliv Grill & bålpladser Grilltilbehør Øvrigt grilltilbehør
BBQ Grillovertræk Beskyt grillen når du ikke bruger den. Enkelt at trække på og tage af, forhøjer holdbarheden og beskytter mod snavs.7313380212349.
Pris 99 kr.
Kategori: Værktøj - Hjem og fritid - Værktøj & Have - Grilltilbehør
V3