Hübsch er kendt for deres lækre nordiske design. Se deres store udvalg af flotte og dekorative kurve her. De fås i flere forskellige farver og design. ø45xh41, ø60xh51cm.
Pris 1329.05 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Home & Garden > Decor > Baskets
Kurv i zink Sød kurv opdelt i 9 rum med plads til sommerblomster eller krydderurter..
Pris 249.95 kr.
Kategori: Haveindretning - Haveliv Haveindretning Kurve og trækasser
Bordvogn C-line med 1 hylde og 1 kurv. Perfekt til vareopfyldning i butik, til transport af smådele i virksomheden, som kundevogn og meget meget mere. Max 80kg. pr. hylde, 120kg totalt. 4 drejelige hjul. Hyldedim. 59,5x 36 cm. </br></br> Specifikationer:</br> <ul> <li>Højde:100.
Pris 3361.25 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontormøbler Kantine og café Kantinemøbler Tilbehør Serveringsborde
Kurv Hvid Tang 50x34cm fra Bloomingville.
Pris 239 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem og have
Kurv, fil-de-fer, metal, grøn, s/2 fra Hübsch Mål. ø41xh45, ø60xh38 cm.
Pris 1100 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem og have Indretning Kurve
Fin kurv i søgræs med lilla kontrast forneden samt håndtag, så den kan tages med rundt. Mål: Ø:30XH:23 Cm..
Pris 199.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 696
Kiddimoto Kurve er en løbecykel i et ikonisk design, som er blandt seriens mest populære. De to lufthjul gør køreturen både let og behagelig, og det justerbare sæde gør det nemt at tilpasse løbecyklen til alle børn i alderen 3-5 år. Rammen er af birk med flot og sjovt motiv som børnene elsker. Vægt: 4,5 kg.
Pris 597 kr.
Kategori: Udeleg - Legetøj og spil
Denne handy Exquisit Kurv til bruseren fra Tiger, der kommer i en luksuøs kromfinish, vil være perfekt til at holde orden på dine shampooer, sæber, vaskeklude mm. Kurven kan hænges direkt på bruseskærmen eller skillevæg og er udstyret med 4 kroge. Denne kurv til bruseren er egnet til brug i fugtige.
Pris 676 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Hjem & have Badeværelse – tilbehør Sæbeskåle
Håndlavet opbevaringskurv fra Dacarr by Muubs. Brug den til opbevaring både indendørs og udendørs. Brug kurven på terrassen til en fin plante eller stil den inde ved brandeovnen med brande og skab et råt udtryk. Kurven kan også sagtens bruges til legetøj eller i gangen til fodtøj. Mulighederne er mange med.
Pris 229 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjemmet // Boligindretning // Opbevaring & Kurve
Vores Alo kurv i mørk grå filt med hvide stiksygninger er lavet i et let og enkelt design.Skab et naturligt look i din bolig, indret med kurve. Kurven får et eksklusivt udseende med de hvide stiksygninger.Kurven er rummelig og kan anvendes til mange ting. Du kan her opbevare dine puder, tæpper, magasiner, dit.
Pris 169 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Stue - Bolig tilbehør - Alt bolig tilbehør
Hylde med 2 kurve og 1 sæbekurv Anvendes til at hænge over glasvæg i badet. Ophænget har to kroge til badskraber eller skrubbehandske. Velegnet til brug i brusenichen. * Forkromet rustfrit stål * 63,5 x 25 x 13 cm.
Pris 733 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS - Badeværelsesinventar - Badeværelsestilbehør - HeFe
En sød og let opbevaringskurv til børneværelset eller stuen, som er vævet i slidstærkt søgræs. Kurven kan foldes ned, når den ikke er i brug og den har to praktiske håndtag, så den ikke bare er charmerende, men også praktisk. Kurvene fra Minitude er håndlavede, og kan derfor variere lidt i størrelse og farve..
Pris 189 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Børneværelset-Opbevaring-Kurve
Kurv med hylde fremstillet i skifer. Hylden kan for nemmere rengøring tages op. Der medfølger skruer til montering. Data Bredde: 300 mm Højde: 70 mm Dybde: 93 mm.
Pris 1289 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS - Badeværelsesinventar - Badeværelsestilbehør - HeFe
Sjove og søde muldvarp med kurv flower pot trädgårdsdekoration.I forhold til de sande modermærker, der vil rode i haven er vores ægte glæde.Vores dekoration modermærker er enten Lad, hårdt arbejde eller blot travlt.Alle vores dekoration modermærker finder du på denne side ..
Pris 296 kr.
Kategori: Haveudsmykning - Havedekorationer Have muldvarpe
Flot wirekurv fra Ferm Living med mange anvendelses muligheder.Brug den eksempelvis til magasiner, legetøj, tæpper eller vasketøj. Vælg mellem flere forskellige farver. Mål: diameter 40 x højde 35 cm..
Pris 450 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - kurv
Mål: 250 x 155 x 80 mm.
Pris 22.25 kr.
Kategori: Kontorartikler - Plastkasser
Bloomingville Kurv - 27 cm - Natur/Navy.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Tilbehør
Flot kurvesæt fra Bloomingville..
Pris 999 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Home & Garden Decor
Sørg for en ny lille hyggeplads til katten med en kurv til kradsetræ fra tectake. Plysovertrækket og stålkurven gør hyggekurven til et blødt og stabilt hyggested, som er ideelt egnet, også til større katte. Kurven kan kombineres med nærmest alle de gængse kradsetræer. Montering er let og tager kun.
Pris 245 kr.
Kategori: Kæledyr - tectake Dyreartikler Katte Kradsetræer
V3