.
Pris 169 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Cykelkurve til bag
Kurv - Navy Super praktisk og flot opbevaringskurv til for eksempel puslebordet.Perfekt til bleer, vaskeklude, cremer eller andre ting man skal have lige ved hånden når man pusler. Materiale: 100 % økologisk bomuld.
Pris 149 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 696
.
Pris 49 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør -
Alessi Pianissimo Kurv Ø 17,5 cm fra Alessi.
Pris 489 kr.
Kategori: Service & bestik - Servering - Skåle - Serveringsskåle
Denne unikke rutchebane er lavet med en kurve og udstyret med en vand tilslutning. Så på de varme sommerdage, tilslutter du bare en slange til vand tilslutningen, og timevis med sjov og leg er garanteret! De skridsikre trapper er ekstra brede for sikkerhedshensyn. Det farvestrålende plastik er.
Pris 1309 kr.
Kategori: Udeleg - Legetøj & spil Udelegetøj Rutsjebaner
Vores Alo kurv i mørk grå filt med hvide stiksygninger er lavet i et let og enkelt design.Skab et naturligt look i din bolig, indret med kurve. Kurven får et eksklusivt udseende med de hvide stiksygninger.Kurven er rummelig og kan anvendes til mange ting. Du kan her opbevare dine puder, tæpper, magasiner, dit.
Pris 159 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Stue - Bolig tilbehør - Alt bolig tilbehør
Kurv - Hvid - 2 stk. - Sæt - PP - Hæklet - D 11,0cm - H 13,0cm - Gaveæske.
Pris 79 kr.
Kategori: Gryder & pander - Borddækning // Skåle & Fade // Servering
Kurv til at hænge på brusestang eller rør Kurv der skaber ekstra plads i brusenichen, og passer på de fleste brusestænger- eller armaturer. Kræver ikke montering. Der medfølger dobbeltklæbende tape til at holde kurven ekstra godt på plads. * Forkromet rustfrit stål * 5 års garanti * 28 x 18 x 13 cm *.
Pris 141 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS - Badeværelsesinventar - Badeværelsestilbehør - HeFe
Hylde med 2 kurve og 1 sæbekurv til at hænge over glas brusevæg. Holderen er udført i forkromet rustfrit stål, og er ideel til sorteringen i brusenichen, da den også har to kroge til vaskeklude eller skrubbehandske..
Pris 694 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS - Badeværelsesinventar - Badeværelsestilbehør - HeFe
20 cm durkslag i kvadratisk formPassar till vaskar i VQ-serien..
Pris 1395 kr.
Kategori: Køkkenindretning - Hvidevarer Tilbehør
Anvendelse: Elegant og sød opbevaringskurv til toiletsager, spil eller tøj hjælper til at holde orden ved puslebordet eller på børneværelset. Materiale: 100% certificeret økologisk bomuldskanvas. Indfarvet med miljøvenlige farver. Højde 23 cm, diameter 21 cm.
Pris 149 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Opbevaring|
Kiddimoto Kurve er en løbecykel i et ikonisk design, som er blandt seriens mest populære. De to lufthjul gør køreturen både let og behagelig, og det justerbare sæde gør det nemt at tilpasse løbecyklen til alle børn i alderen 3-5 år. Rammen er af birk med flot og sjovt motiv som børnene elsker. Vægt: 4,5 kg.
Pris 749 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
Bordvogn C-line med 1 hylde og 1 kurv. Perfekt til vareopfyldning i butik, til transport af smådele i virksomheden, som kundevogn og meget meget mere. L68,5xB45xH100 cm. Max 80kg. pr. hylde, 120kg totalt. 4 drejelige hjul. Hyldedim. 59,5x 36 cm..
Pris 3223.75 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontormøbler Kantine og café Kantinemøbler Tilbehør Serveringsborde
Smarte kurve i bomuldsreb i hvid. Perfekte til opbevaring på badeværelset, børneværelset, gangen eller andet, kun fantasien sætter grænser. Fås også i mørkegrøn. .
Pris 279 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - kurve
Sørg for en ny lille hyggeplads til katten med kurven fra TecTake. Plysovertrækket og stålkurven gør hyggekurven til et blødt og stabilt hyggested, som er ideelt egnet, også til store katte. Kurven kan kombineres med nærmest alle de gængse kradsetræer. Montering er let og varer kun få minutter:.
Pris 225 kr.
Kategori: Kæledyr - TecTake Dyreartikler Katte Kradsetræer
Stilfuld brødkurv i rustfri stål Denne gang imponerer populære Motta med denne elegante brødkurv i lækkert rustfrit stål. Ikke nok med at den kan bruges som skøn brødkurv, mange barer vælger at anvende denne lækre brødkurv som snackkurv i.
Pris 349 kr.
Kategori: Service & bestik - Køkken Skåle
Skistarts Sne kurv 10mm til enhver stang mærker.
Pris 89 kr.
Kategori: Vintersport - Stavtilbehør / Langrendsski|
Picnic Kurv Vi ved alle sammen, hvor hyggeligt det er at komme på picnic sammen med de personer, som vi godt kan lide. Med en picnic kurv med tilhørene ting i træ, har dit barn mulighed for at holde en hyggelig picnic. Du får alt med, som du kender fra en hyggelig picnic i.
Pris 265 kr.
Kategori: Legetøj - Hobby & Toys - Children's Toys & Games
BESTILLINGSVARE - 14 dages leveringstid Robust og kraftig Lys bom til bil/lastbil / traktor m.v. Virker med 12v og 24v. 300W - kold hvid - 6500k. Både fokuseret og spredt lys. Halvdelen af pærerne lyser med fokus, mens den anden halvdel lyser med spredning. Sortmalet. IP 67. Spredning: 30 grader og 60 grader.
Pris 2643 kr.
Kategori: Udendørs belysning - Køretøj projektører
V3