Med denne kurv fra Oball kan du holde styr på tingene i badekarret - bl.a. badelegetøjet.Kurven har en sugekop, så den eks. kan monteres direkte på badekaret, på væggen eller lignende..
Pris 199 kr.
Kategori: Babylegetøj - Badelegetøj|
.
Pris 109 kr.
Kategori: Udeleg - Tilbehør til cykler
.
Pris 49 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør -
Denne unikke rutchebane er lavet med en kurve og udstyret med en vand tilslutning. Så på de varme sommerdage, tilslutter du bare en slange til vand tilslutningen, og timevis med sjov og leg er garanteret! De skridsikre trapper er ekstra brede for sikkerhedshensyn. Det farvestrålende plastik er.
Pris 1229 kr.
Kategori: Udeleg - Legetøj & spil Udelegetøj Rutsjebaner
Flettet kurv på 26x19 cm til fade m.m..
Pris 339 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Borddækning // Bordtilbehør // Bordskåner
Vores Alo kurv i mørk grå filt med hvide stiksygninger er lavet i et let og enkelt design.Skab et naturligt look i din bolig, indret med kurve. Kurven får et eksklusivt udseende med de hvide stiksygninger.Kurven er rummelig og kan anvendes til mange ting. Du kan her opbevare dine puder, tæpper, magasiner, dit.
Pris 159 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Stue - Bolig tilbehør - Alt bolig tilbehør
Reisenthel er lavet til brug af hele familien. Super stærkt og tidløst design. Carrybag er helt perfekt til indkøb, en tur ud i det blå, stranden osv. Godt håndtag, som er muligt at bøje og pakke kurven helt sammen. Carrybag cover fåes også. Mål: B 48, D 28, H 27,5cm Rumindhold: 25L Højde: 48 cm Dybde: 27,5.
Pris 349 kr.
Kategori: Kufferter - Tilbehør til kuffert
Sammenklappelig kurv med håndtag og god plads til picnicgrej, madvarer eller ting til campingturen. Denne foldbare kurv fra Outwell®s collaps-serie er en praktisk beholder at have ved hånden. Kurven, der er lavet af gummi og BPA-frit plastic, kan rumme en hel del og er slagstærk. Når den foldes fylder den.
Pris 309 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Root Catalog Forside Udstyr Køkkenudstyr Picnic og strandtur|
Kurv til at hænge på brusestang eller rør Kurv der skaber ekstra plads i brusenichen, og passer på de fleste brusestænger- eller armaturer. Kræver ikke montering. Der medfølger dobbeltklæbende tape til at holde kurven ekstra godt på plads. * Forkromet rustfrit stål * 5 års garanti * 28 x 18 x 13 cm *.
Pris 141 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS - Badeværelsesinventar - Badeværelsestilbehør - HeFe
Kurv med hylde fremstillet i glas. Hylden kan for nemmere rengøring tages op. Der medfølger skruer til montering. Data Bredde: 300 mm Højde: 70 mm Dybde: 93 mm.
Pris 1197 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS - Badeværelsesinventar - Badeværelsestilbehør - HeFe
20 cm durkslag i kvadratisk formPassar till vaskar i VQ-serien..
Pris 1395 kr.
Kategori: Køkkenindretning - Hvidevarer Tilbehør
Stokke® Careâ„¢ Kurv Store stofkurve designet til Stokke Care skiftebordet Skaber orden i alle remedierne til bleskift Lette og nemme at komme til Neutrale farver, der passer perfekt i ethvert børneværelse.
Pris 269.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 558
Kiddimoto Kurve er en løbecykel i et ikonisk design, som er blandt seriens mest populære. De to lufthjul gør køreturen både let og behagelig, og det justerbare sæde gør det nemt at tilpasse løbecyklen til alle børn i alderen 3-5 år. Rammen er af birk med flot og sjovt motiv som børnene elsker. Vægt: 4,5 kg.
Pris 648 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
Alessi Pianissimo Kurv Ø 17,5 cm fra Alessi.
Pris 489 kr.
Kategori: Service & bestik - Hjem og have
Mål: 250 x 155 x 80 mm.
Pris 22.25 kr.
Kategori: Kontorartikler - Plastkasser
Bordvogn C-line med 1 hylde og 1 kurv. Perfekt til vareopfyldning i butik, til transport af smådele i virksomheden, som kundevogn og meget meget mere. L68,5xB45xH100 cm. Max 80kg. pr. hylde, 120kg totalt. 4 drejelige hjul. Hyldedim. 59,5x 36 cm..
Pris 3223.75 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontormøbler Kantine og café Kantinemøbler Tilbehør Serveringsborde
Smarte kurve i bomuldsreb i hvid. Perfekte til opbevaring på badeværelset, børneværelset, gangen eller andet, kun fantasien sætter grænser. Fås også i mørkegrøn. .
Pris 279 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - kurve
Sørg for en ny lille hyggeplads til katten med en kurv til kradsetræ fra TecTake. Plysovertrækket og stålkurven gør hyggekurven til et blødt og stabilt hyggested, som er ideelt egnet, også til større katte. Kurven kan kombineres med nærmest alle de gængse kradsetræer. Montering er let og tager kun.
Pris 225 kr.
Kategori: Kæledyr - TecTake Dyreartikler Katte Kradsetræer
Stilfuld brødkurv i rustfri stål Denne gang imponerer populære Motta med denne elegante brødkurv i lækkert rustfrit stål. Ikke nok med at den kan bruges som skøn brødkurv, mange barer vælger at anvende denne lækre brødkurv som snackkurv i.
Pris 349 kr.
Kategori: Service & bestik - Køkken Skåle
V3