Lampe Karrusel m/musik. Fantastisk sød lille bordlampe til børneværelset med det dejligste lys. Du oplader lader og så kan du bruge den overalt, lige fra barnevognen til havebordet. Findes i 3 søde farver og så har den endda mulighed for musik, hvis du trækker den op i bunden (se vidoen). Sikkert LED lys som.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
.
Pris 3495 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lampetyper Væglamper
Lampe med bevægelsessensor Har du brug for lys, der tændes og slukkes automatisk, er denne Lampe med bevægelsessensor et godt valg. Lampen er i plast med en standard E27 pæresokkel og har 3 lysindstillinger, lysdæmper knap og Timer. Du kan anvende denne lampe i dit klædeskab, på loftet og andre steder.
Pris 119 kr.
Kategori: Indendørs belysning - LED-belysning
.
Pris 3155 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper -> Væglamper -> Lampe Gras Væglamper -> 304L40 Væglampe Rød - Lampe Gras
Elegant loft lampe med mat sort finish og børstede messing indsatser. Lampen har et enkelt, smukt udtryk, og vil svæve som et lille stykke luksus over dit spisebord. Højde: 16 cm Diameter: 36 cm. Inklusiv sort stof-ledning, E27 porcelænsfatning og baldakin i samme farve som lampen. Kapacitet: Max 60 W Brand:.
Pris 760 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper
Lys børneværelset op med denne lampe fra Leklyckan! Lampen er glitrende, legefuld og formet som en kanin. LED-pæren giver et behageligt lys..
Pris 549 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Børneværelset Lamper & Belysning Bordlamper
Denne Pendel lampe Pasteri Hvid 31584 fra Eglo kombinerer materialer i høj kvalitet med et simpelt design, for at skabe en behagelig og venlig atmosfære. Lampen hr E27 fatninger og er kompatibel med pærere i alle energiklasser..
Pris 978 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem & have Belysning Belysning –lampebeslag Loftslampebeslag
– LED-lys. – Tænd/Sluk-knap på bagsiden. – Bruger 2 AA-batterier (medfølger ikke). – Måler: 23,5 x 5 x 30 cm. – Materialer: Metal..
Pris 104 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indretning Belysning Bogstav lamper|Kids|Unisex
En smuk lampe, med det helt rigtige lys, kan gøre meget for stemningen i dit hjem. Med Diya fra House Doctor får du en dekorativ bordlampe, som har et super flot og retroinspireret look. Bordlampen har en hennafarvet rustik fod og en elegant lampeskærm, o.
Pris 819.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Alle kategorier Bordlamper House Doctor House Doctor - Bordlamper House Doctor - Lamper Julegaver til ham Julegaver til hende Kontoret Lamper Stuen
Uplight Ignacia med tidløst udseende Ignacia er uden tvivl indbegrebet af en uplight: En fod, en stang og en skærm der er åben opad. Med den nikkelfarvede metaloverflade fremstår udseendet meget tidløst, og det grundlæggende udseende uden mange detaljer understreger denne effekt. Lysskæret udsendes indirekte.
Pris 708 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning Gulvlamper Uplight
SunLight Solcellelampen er unik, fordi solcellepanelet er skjult. Det er integreret inde i lampen, således at det ikke er synligt. Solcellelampen lyser på en behagelig måde og uden brug af ledning. Efter en dags opladning i fuld sol, kan lampen lyse i op til 20 timer. Lampen har en on/off-knap og kan.
Pris 499 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Grydeguru
Sunnylife Lampe Icecream.
Pris 116 kr.
Kategori: Legetøj - Interiør & Leg Børneværelset
Denne daglig terapi lampe arbejder på at fylde dit rum med lys der har samme egenskaber som sollys, når sollys er begrænset udenfor. Den kan også tilsluttes med bluetooth for en perfekt brugervenlighed og kommer med to unikke funktioner der begge målretter humøret..
Pris 1449 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - WeightWorld Velvære Mental Sundhed
Gustavsberg er med sine kvalitetsprodukter og sit fokus pÃ¥ miljø, kvalitet og fleksibilitet, den perfekte leverandør af alt til det skandinaviske badeværelse. Graphic – Skab et personligt badeværelse med fleksible løsninger. Gustavsberg Graphic-serien kan med sin modulopbygning skabe maksimal.
Pris 1364 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper & Belysning - Indendørs belysning - Spejllamper
Mærke: SLV; Vægt: 0,486kg.
Pris 503.28 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Objektbelysning Downlights og spots 230 Volt
Gustavsberg Graphic er med sin modulopbygning ideel til at skabe god opbevaringsplads på ethvert badeværelse. Alt til monteringen medfølger. Data Bredde: 30 cm Lumen: 1000 lm Farvegengivelse: 3000K IP-klasse: IP44 - Passer til Graphic spejlskab på 45 cm.
Pris 1026 kr.
Kategori: Indendørs belysning - El & Belysning - Belysning - Spejllamper
Astro  5016018 (4167) Drum 500 Pleated plisseret lampeskærm Grå (putty) uden ophæng (ledning og fatning) til gulvlamper og pendler med E27 fatning med omløber-ring.Leveres med opal afskærmning. Passer til bl.a. Astro pendel kit and Semi Flush Unit loftlamper. Se i relaterede produkter. Dim: H230mm Dia..
Pris 1495 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Brands Astro Lighting Astro Pendler
Åbn bogen, og lampen lyser op og giver et herligt hyggelys i forskellige farver Skift farve ved at lukke og åbne bogen igen! Åbn den helt som en vifte - indbygget magnet holder bogomslaget sammen. En flot indretningsdetalje som er perfekt som n.
Pris 269 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og fritid Belysning
A comedy caper in one act, Twinkle, Twinkle, Little Twinkie is an all-ages comedy, with a cast of 13; 7 men, 5 women, one man or woman. It's a hilarious story about a missing diamond that may or may not be lost in a Twinkie cake. Concrete Colosimo and his henchmen are on the hunt. Along the way, Concrete.
Pris 229.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
V3