Bato LED Lygte 6506  Kraftigt lys - 100 Lumen 2 Lysskarpheder samt SOS Signal Lav vægt - 132g med batteri Bemærk dette er et restparti denne lave pris gælder kun så længe lager haves   .
Pris 89.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper & Lygter
Lampe Stikprop. Stikprop til lampestik. Har du lampestik i væg eller loft, så er dette stikket du skal bruge på din ledning. Nemt at sætte på!.
Pris 59.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
.
Pris 4195 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper -
97034. Lampe til UV-belysning 97034 OBS. Billedet viser det udstyr som lampen passer til..
Pris 8446.73 kr.
Kategori: Byggevarer - Lim
Mød Elsa og Anna på deres mange eventyr, når de forsøger at bryde al magi. Udvalget i Frost består af sko, tøj, tilbehør, til leg, til fritid, til skolen, til børnehaven, til fødselsdagen. Rejs med os i vores Frost univers Frost lampe  Mål: 18 cm (H) Bruger 3 stk AA batterier som ikke medfølger.
Pris 80 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Kasketter & huer Halsedisser
Lampe med bevægelsessensor Har du brug for lys, der tændes og slukkes automatisk, er denne Lampe med bevægelsessensor et godt valg. Lampen er i plast med en standard E27 pæresokkel og har 3 lysindstillinger, lysdæmper knap og Timer. Du kan anvende denne lampe i dit klædeskab, på loftet og andre steder.
Pris 119 kr.
Kategori: Indendørs belysning - LED-belysning
Lys børneværelset op med denne supersøde og dekorative lampe fra POPP! Metallampen er formet som en flamingo, hvorpå der er placeret 30 små LED pærer der giver et behageligt lys. Nederst sidder to kroge hvorpå, der kan hænge tøj. Væglampen lyser ved hjælp af batterier, hvorfor den kan tændes selvom der ikke.
Pris 39 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Børneværelset-Lamper & Belysning-Bordlamper
Mærke: SLV; Denne lampe kan benyttes til lyskilder af følgende energiklasser:: A+ - C; Driftsspænding: 12V~; Sokkelbeskrivelse af lyskilde: GU5,3; Lyskilde følger med ved købet: nej; Lyskilde: MR16, 1 x 20W max; Farve: Chrom; Størrelse: Stav-L: 21-52cm; Vægt: 0,075kg; Max. Wire afstand: 10cm; Indsat.
Pris 67.47 kr.
Kategori: Indendørs belysning - 12 Volt wiresystem Lamper
Dette er et moderne og smuk loftslampe med tre lyskilder. Det moderne design kombineret med akryl krystaller skaber en pæn udseende. Denne pendant er perfekt til at passe ind i din stue eller soveværelse. Loftet lys har en påtligt metal base, der sikrer en sikker montering i taket.Denna pendel er.
Pris 269 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem & have Belysning Belysning –lampebeslag Loftslampebeslag
En dekorativ og fantasifuld lampe, der giver både lys og hygge i børnenes værelser. Lad de små læse, lege, sove og drømme store drømme under vores lampe formet som en luftballon. Størrelse: W: 26, 5 x H: 34,5 Materiale: Røget Eg, CE-tested Plejeanvisning: Tørres af med fugtig klud Bruger to G4 LEDs - max 2 x.
Pris 499.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - 4636
– Måler 23 x 23 x 52 cm. – Fremstillet af træ, metal og tekstiler. – 220V/50HZ. – Inkluderer et europæisk standardstik. – CE-certificeret..
Pris 159 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indretning Belysning Bordlamper|Kids|Unisex
Højde: 24 cm Ø: 19,4 cm.
Pris 700 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper
Sjov lampe med indbyggede poolballer i topstangen. Lampen er med 3 sorte skærme..
Pris 1999 kr.
Kategori: Spil - BILLARD/Billard tilbehør/Lamper
Lamper er vigtige elementer, når du vil skabe en personlig og stemningsfuld indretning. Med Twice fra House Doctor får du en smuk loftslampe med et elegant og fintformet look. Lampen har et skønt asymmetrisk design, der skaber kant og alsidighed i indretn.
Pris 1299.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Alle kategorier Entréen Hængelamper House Doctor House Doctor - Hængelamper House Doctor - Lamper Køkkenet Lamper Stuen
SunLight Solcellelampen er unik, fordi solcellepanelet er skjult. Det er integreret inde i lampen, således at det ikke er synligt. Solcellelampen lyser på en behagelig måde og uden brug af ledning. Efter en dags opladning i fuld sol, kan lampen lyse i op til 20 timer. Lampen har en on/off-knap og kan.
Pris 399.2 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Grydeguru
Max. 60W med E27 stor fatning.Dimensioner: 130 x 250 x 1280 mm..
Pris 148 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Pendel lamper
Coolicon lampe, London Underground Map, pendel lampe i faven, Jet Black. Håndlavede engelske lamper siden 1933. Fremgangsmåden er stadig den samme i dag. Den fine metallampe i lakeret metal levers i flere smukke farver og i flere størrelser. Pæren ses halvt og giver en industriel stil både til hjemmet.
Pris 2396 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Home & Garden - Lighting - Lamps
Denne røg- og LED lampe er perfekt til at underholde dine venner til Halloween!Du skal blot sætte den i en stikkontakt og placere den i klart vand for at skabe røg. Det gør også at lyset skifter imellem blå, gul og rød. Den måler ca. 5 cm i diameter. Placeret i en heksekedel, er den perfekt til Halloween!.
Pris 233 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Dekorationer
Gustavsberg er med sine kvalitetsprodukter og sit fokus på miljø, kvalitet og fleksibilitet, den perfekte leverandør af alt til det skandinaviske badeværelse. Graphic Skab et personligt badeværelse med fleksible løsninger. Gustavsberg Graphic-serien kan med sin modulopbygning skabe maksimal opbevaring på.
Pris 1364 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper & Belysning - Indendørs belysning - Spejllamper
V3