Disse sneakers er lette og fleksible og passer perfekt til et afslappet look eller til dit fritidstøj. Skoene har et trendy look som er det helt store lige nu, så du kan tage dem på når du er i byen. De er også behagelige og slidstærke nok til at blive brugt til mere anstrengende aktiviteter. Skoen.
Pris 169 kr.
Kategori: Træningssko damer - Tøj og tilbehør Sko
Hælhøjde 4 cm. Materiale: Syntet Off-white.
Pris 899 kr.
Kategori: Herresko - Sneakers
Zoot Coronado løbesko til dig der kører en lang vej og en masse og har brug for moderation..
Pris 480 kr.
Kategori: Træningssko damer - Løbesko / Løb & Gang|
Disse sneakers er lette og fleksible og passer perfekt til et afslappet look eller til dit fritidstøj. Skoene har et trendy look som er det helt store lige nu, så du kan tage dem på når du er i byen. De er også behagelige og slidstærke nok til at blive brugt til mere anstrengende aktiviteter. Skoen består af.
Pris 169 kr.
Kategori: Træningssko damer - Tøj og tilbehør / Sko
.
Pris 224.5 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Rodekassen - Udsalg
NEUTRAL: For runners who need a balance of flexibility & cushioning Lightweight, engineered mesh upper is extremely flexible & breathable, with strategic support where you need it for a fast, sleek look ¾ length bootie construction hugs the midfoot & forefoot, for a more secure, plush fit Embedded.
Pris 649 kr.
Kategori: Træningssko herrer - Sporting Goods
Et par smarte løbesko fra Under Armour. Det lette mesh-stof på skoens overside, sikrer en fantastisk åndbarhed. Skumpolstringen om vristen og under tungen, gør at skoene er behagelige at have på. Skoene er opbygget med EVA-teknologi som sørger for en god energioverførsel og en god støtte for hælen. Micro.
Pris 249 kr.
Kategori: Træningssko børn - Sport-Sportssko-Træningssko
Vil du med på en løbetur i elleve lande i Afrika? Den beskriver Christian Sørensen, som på sine mange Afrikaophold altid har haft løbeskoene med til løbernes kontinent. Med en løbefilosofi,....
Pris 189.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Løbesko Asics GEL-SONOMA 4 Sort Fås i herrestørrelse. 44 1/2. . Herre Sko Løbesko..
Pris 659 kr.
Kategori: Herresko - Herre Sko Løbesko|H
Antora fra Merrell er lette og smidige trail-/walkingsko, som er vandtætte med GORE-TEX®. Sko til dig, som elsker at være længe ude i naturen! Q FORM 2-mellemsål for god stabilitet og komfort. Udtagelig, formpresset indersål. Ydersålen er en Vibram-sål som er højteknologisk, slidstærk og grebssikker..
Pris 1000 kr.
Kategori: Træningssko damer - Dame Sko Træningssko
Vil du med på en løbetur i elleve lande i Afrika?Den beskriver Christian Sørensen, som på sine mange Afrikaophold altid har haft løbeskoene med til løbernes kontinent. Med en løbefilosofi, som fokuserer på oplevelse, beskrives Afrika i øjenhøjde. Forfatteren løber om kap med en æselkærre i Sudan, møder.
Pris 142.31 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Timberland.
Pris 797 kr.
Kategori: Damesko - Apparel & Accessories Shoes
Brütting Fusion Løbesko i grå, sort og grøn med en fleksibel bund og snørebånd. InformationMærke: BrüttingType: LøbeskoModel: FusionModel ID: 111186Farve: Grå, Sort & GrønMateriale: Stof & P.U.
Pris 199 kr.
Kategori: Træningssko herrer - Fritids- & løbesko
Vil du med på en løbetur i elleve lande i Afrika? Den beskriver Christian Sørensen, som på sine mange Afrikaophold altid har haft løbeskoene med til løbernes kontinent. Med en løbefilosofi, som fokuserer på oplevelse, beskrives Afrika i øjenhøjde. Forfatteren løber om kap med en æselkærre....
Pris 269 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Små fødder bliver klar til idrætstimen i disse seje BGS Bandit 4 Løbesko i Sort/Gul fra det amerikanske sportsmærke Under Armour. – Overdelen er lavet i en let meshkonstruktion, der giver ekstra ventilation – En stabil udvendig hælkappe giver ekstra støtte til anklen og gør dem til bedre løbeudstyr – Støbt.
Pris 291 kr.
Kategori: Træningssko herrer - Løbesko
Nike Zoom Gravity er designet til at være endnu hurtigere, og tager dig fra hurtige tempoløb til vinderløb. Hurtig fremdrift i forfoden og greb på flere typer underlag kombineres for at maksimere dit løb..
Pris 799.95 kr.
Kategori: Træningssko herrer - Men Shoes Running|Men
Puma løbesko, cherise, Narita v2.
Pris 299 kr.
Kategori: Børnesko - Træningssko
Overdelen har et mininalt antal syninger og er lavet i et mesh, som både er.
Pris 449 kr.
Kategori: Træningssko damer - Sko / Træningssko
Disse sko er primært udviklet til løb, gerne langdistance og også gerne off-track løb og selv om den er rigtig fin på fast underlag, kommer den virkelig i sit rette element op ad en mudret bakke. Låst fod, suveræn komfort og sikkerhed for at du ikke pludselig ligger der med forstuvet ankel. Derudover er dne.
Pris 699 kr.
Kategori: Træningssko herrer - Fitness & Sport - Løbesko
V3