Disse sneakers er lette og fleksible og passer perfekt til et afslappet look eller til dit fritidstøj. Skoene har et trendy look som er det helt store lige nu, så du kan tage dem på når du er i byen. De er også behagelige og slidstærke nok til at blive brugt til mere anstrengende aktiviteter. Skoen.
Pris 179 kr.
Kategori: Træningssko damer - Tøj og tilbehør Sko
.
Pris 188.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Rejsebøger & kort
Løbesko adidas FLUIDFLOW Sort. Syntetisk. 43 1/3. 5% rabat med koden 5NC2DK (se betingelser på hjemmesiden).
Pris 619 kr.
Kategori: Træningssko herrer - Clothing & Accessories Shoes
Neutral Løbesko for optimal balance Fleksibel med god aflastning og komfort Letvægtssko med et godt greb om foden en meget behagelig løbesko med mange tekniske detaljer.
Pris 595 kr.
Kategori: Træningssko herrer - Sporting Goods
Vil du med på en løbetur i elleve lande i Afrika? Den beskriver Christian Sørensen, som på sine mange Afrikaophold altid har haft løbeskoene med til løbernes kontinent. Med en løbefilosofi,....
Pris 189.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
ASFVLT.
Pris 847 kr.
Kategori: Damesko -
Hold dig i god form og se sektorens seneste nye produkter til at dyrke sport med den bedste garanti! Køb Løbesko til voksne Adidas Archivo til den bedste pris og nyd et sundt liv!Køn: DameLukkemetode: SnørebåndEgenskaber: FyldningsmaterialeÅndbartMaterial.
Pris 551.95 kr.
Kategori: Træningssko damer - Bolig / Fritid > Motion og Sport > Løbesko
Naturen tilbyder oftest ikke de nemmeste forhindringer hvorledes, at der kræves fodtøj til at bekæmpe disse besværligheder....
Pris 359 kr.
Kategori: Herresko - Trailsko
Vil du med på en løbetur i elleve lande i Afrika?Den beskriver Christian Sørensen, som på sine mange Afrikaophold altid har haft løbeskoene med til løbernes kontinent. Med en løbefilosofi, som fokuserer på oplevelse, beskrives Afrika i øjenhøjde. Forfatteren løber om kap med en æselkærre i....
Pris 159 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Løbesko Ride ISO 2 fra Saucony er lette med overdel i ventilerende, blød og formbar tekstil. ISOFIT-snøresystemet omslutter foden som en strømpe og tilpasser sig til forskellige fodformer. PWRFOAM-dæmpning absorberer stød og EVERUN-topsålen giver overlegen stødabsorbering og energireturnering..
Pris 1039 kr.
Kategori: Damesko - Dame Sko Træningssko
Nike AIR Pegasus er Nr. 35 i rækken af en legende inden for neutrale løbesko,.. der findes næppe en løbesko der er mere lækker og blød + et dejligt afsæt på din løbetur,.. en vaske.ægte Klassiker!.
Pris 750 kr.
Kategori: Damesko - Løbesko
Sko fra XTI Jo mere chunky, jo bedre Blokfarvet design Lukkes med snørebånd Polstret manchet for at tilføre komfort Rund tå Tyk sål.
Pris 250.31 kr.
Kategori: Damesko - Kvinder Udsalg Sko Sneakers
.
Pris 499 kr.
Kategori: Træningssko damer - Løb oggt; LØBESKO oggt; Træningssko oggt; Asics løbesko
Med løbesko i Afrika (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Christian Sørensen - Forlag: Forlaget Mellemgaard - ISBN-13: 9788772180618.
Pris 203.8 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Reebok Kvinders ZQuick sjæl var designet specielt til kvinder løbere til at føle sig låst-i skoen og til at fremdrive dig selv ind i en....
Pris 319 kr.
Kategori: Damesko - Sko Dame
Lær at kende mulighederne for den alsidige Mizuno Wave Ibuki, inden du starter det næste kursus Den har en slidstærk X10 ydersål med et X-Lug design for ultimativ trækkraft, en beskyttende sikkerhedstå og polstret mellemsål, så ingen terræn er for tung. Den nej-syede øvre gør skoen ekstremt lys, og den.
Pris 639 kr.
Kategori: Træningssko herrer - outdoor gåartikel vandrestøvler trailrunsko|
"Hold dig i god form og se sektorens seneste nye produkter til at dyrke sport med den bedste garanti! Køb Løbesko til voksne Nike Air Huarache Run RPM til den bedste pris og nyd et sundt liv! Køn: Dame Materiale: Syntetisk Læder Sål: Eva Gummi Lukkemetode: Snørebånd.
Pris 1276 kr.
Kategori: Diverse - BB
Blinkende lys til løbesko. Påsættes nemt på hælen af skoen, og blinker. Med et Shoe Clip Light bliver du set i mørket. Shoe Clip Light er vandtæt, og kan bruges i regnvejr..
Pris 72 kr.
Kategori: Ekstraudstyr - Smartphone tilbehør - Løbearmbånd
Northwave har taget de mest populære og effektive funktioner i Aerlite Road og MTB sko og har forvandlet dem til en gade sko. Med en sål redesignet til at løbe, wil Urban Aerlite få dig til at flyve! Løbesko til ingen penge.
Pris 299 kr.
Kategori: Diverse - OUTLET
V3