#!!#Holde varmen med den Delonghi TRNS0505M elektriske olie fyldt Radiator#!!#DeLonghi 500W olie fyldt Radiator er en optimal energi produ....
Pris 574 kr.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Radiatorer
Nedis Mobil Olie Radiator 2500W. Beskrivelse: El-radiator med 11 lameller og olie samt tre effektindstillinger på henholdsvis 1000W, 1500W og 2500W. Meget praktisk radiator med hjul og kan sættes hvor man har brug for ekstra varmekilde. Der er også håndtag og kabel førings system der holder styr på.
Pris 439 kr.
Kategori: Diverse - Home & Garden Household Appliances Climate Control Appliances Heating Radiators
Oliefyldt transportabel radiator som en ekstra og behagelig varmekilde, der er lydløs og effektiv. Radiatoren er udstyret med tre effektindstillinger og en termostat til indstilling af den ønskede temperatur. Ra... - TILBUD NU, pris kun 439,00 (før 499,00).
Pris 439 kr.
Kategori: Diverse - Diverse » Sortiment
.
Pris 869 kr.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Klimaventilator|
Oliefyldt transportabel radiator som en ekstra og behagelig varmekilde, der er lydløs og effektiv. Radiatoren er udstyret med tre effektindstillinger og en termostat til indstilling af den ønskede temperatur. Ra... - TILBUD NU, pris kun 519,00 (før 589,00).
Pris 519 kr.
Kategori: Diverse - Diverse » Sortiment
Oliefyldt transportabel radiator som en ekstra og behagelig varmekilde, der er lydløs og effektiv. Radiatoren er udstyret med tre effektindstillinger og en termostat til indstilling af den ønskede temperatur. Ra... - TILBUD NU, pris kun 359,00 (før 419,00).
Pris 359 kr.
Kategori: Diverse - Diverse » Sortiment
#!!#Holde varmen med Warmlite 650W Mini olie fyldt Radiator#!!#Olie fyldt radiatorer giver en mest effektive og omkostningseffektive elec.....
Pris 269 kr.
Kategori: Diverse - Radiatorer
Praktisk, kompakt og effektiv konvektionsradiator til montering på væg eller fritstående på hjul. En konvektionsradiator adskiller sig fra traditionelle olie- og vandradiatorer ved at varme hele lokalet ensartet op på samme tid..
Pris 289 kr.
Kategori: Diverse - Varme & Køl - Elradiator
Oliefyldt transportabel radiator som en ekstra og behagelig varmekilde, der er lydløs og effektiv. Radiatoren er udstyret med tre effektindstillinger og en termostat til indstilling af den ønskede temperatu... - TILBUD NU, pris kun 479,00 (før 549,00) olie.
Pris 479 kr.
Kategori: Diverse - Brands » HQ
Oliefyldt transportabel radiator som en ekstra og behagelig varmekilde, der er lydløs og effektiv. Radiatoren er udstyret med tre effektindstillinger og en termostat til indstilling af den ønskede temperatu... - TILBUD NU, pris kun 629,00 (før 719,00) olie.
Pris 629 kr.
Kategori: Diverse - Brands » HQ
BrugsanvisningTil udvortes brug. Hvis olien er fast, kommes den i et varmt vandbad, eller stilles på en radiator til den er flydende..
Pris 24.95 kr.
Kategori: Hudpleje - Personlig pleje Hudpleje
Tado - Varmestyring til eget fyr V3+ Starter Kit. Tado varmestyrings startpakke til dig der har eget fyr i hjemmet, herunder naturgas, olie eller lignende, det gælder både gulvvarme og radiatorer. Dette medfølger i pakken:1 x Bridge + kabler dertil 1 x Termostat til væggen 3 x AAA batterier (medfølger).
Pris 1599.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Tado - Smart Thermostat - Starter Kit (V3). Tado Smart thermostaten er til dig der har eget fyr i hjemmet, herunder naturgas, olie eller lignende, det gælder både gulvvarme og radiatorer. Medfølger i pakken:Bridge Fordele ved Tado varmestyring Tado kan give dig en varmeregning-besparelse på op til 31% ifølge.
Pris 1599.96 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Tado Extension Kit. Bruges KUN hvis du har trådløse vægmonteret termostarter og du har eget fyr i hjemmet, herunder naturgas, olie eller lignende, det gælder både gulvvarme og radiatorer. Tado Extension Kit påsættes dit fyr og sørger for at signalerne fra Tado Væg Termostater bliver modtaget trådløst i fyret,.
Pris 799.95 kr.
Kategori: Elartikler - Hjem og have Belysning Lamper
V3