#!!#Holde varmen med den Delonghi TRNS0505M elektriske olie fyldt Radiator#!!#DeLonghi 500W olie fyldt Radiator er en optimal energi produ....
Pris 549 kr.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Radiatorer
.
Pris 802 kr.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Klimaventilator|
#!!#Holde varmen med Warmlite 650W Mini olie fyldt Radiator#!!#Olie fyldt radiatorer giver en mest effektive og omkostningseffektive elec.....
Pris 269 kr.
Kategori: Diverse - Radiatorer
Praktisk, kompakt og effektiv konvektionsradiator til montering på væg eller fritstående på hjul. En konvektionsradiator adskiller sig fra traditionelle olie- og vandradiatorer ved at varme hele lokalet ensartet op på samme tid..
Pris 289 kr.
Kategori: Diverse - Varme & Køl - Elradiator
Oliefyldt transportabel radiator som en ekstra og behagelig varmekilde, der er lydløs og effektiv. Radiatoren er udstyret med tre effektindstillinger og en termostat til indstilling af den ønskede temperatu... - TILBUD NU, pris kun 629,00 (før 719,00) olie.
Pris 629 kr.
Kategori: Diverse - Brands » HQ
Oliefyldt transportabel radiator som en ekstra og behagelig varmekilde, der er lydløs og effektiv. Radiatoren er udstyret med tre effektindstillinger og en termostat til indstilling af den ønskede temperatu... - TILBUD NU, pris kun 549,00 (før 639,00) olie.
Pris 549 kr.
Kategori: Diverse - Brands » HQ
Oliefyldt transportabel radiator som en ekstra og behagelig varmekilde, der er lydløs og effektiv. Radiatoren er udstyret med tre effektindstillinger og en termostat til indstilling af den ønskede temperatu... - TILBUD NU, pris kun 479,00 (før 549,00) olie.
Pris 479 kr.
Kategori: Diverse - Brands » HQ
BrugsanvisningTil udvortes brug. Hvis olien er fast, kommes den i et varmt vandbad, eller stilles på en radiator til den er flydende..
Pris 24.95 kr.
Kategori: Hudpleje - Personlig pleje Hudpleje
Tado Extension Kit. Tado Extension Kit bruges til at udvide dit Tado system, hvis du har trådløse vægmonteret termostarter, hvis du har eget fyr i hjemmet, herunder naturgas, olie eller lignende, det gælder både gulvvarme og radiatorer. Tado Extension Kit påsættes dit fyr og sørger for at signalerne fra Tado.
Pris 799.95 kr.
Kategori: Elartikler - Hjem og have Belysning Lamper
Tado - Smart Thermostat - Starter Kit (V3). Tado Smart thermostaten er til dig der har eget fyr i hjemmet, herunder naturgas, olie eller lignende, det gælder både gulvvarme og radiatorer. Tado kan give dig en varmeregning-besparelse på op til 31% - Så et system som dette er hurtigt tjent hjem. Systemet.
Pris 1999.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Olie radiator.
Pris 599 kr.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Klimaventilator
V3