Flet-selv armbåndssæt fra 4M Nu kan du være kreativ og flette dine helt egne unikke armbånd, der med sikkerhed vil blive dine nye yndlings accessories. Du kan også vælge at flette armbånd til din familie eller venner, der er 100% specialdesignet af dig. Sættet indeholder materialer til at flette to armbånd..
Pris 99.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Indeleg Kreativitet & læring Perler, smykker & syning
.
Pris 25 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Kreativt Perler
XL-perler i spand, 950 stk. neon. - Alder: 3+.
Pris 119 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Spil, puslespil & kreativitet Kreativitet
Med Aquabeads er det let som aldrig før at skabe fine figurer på perleplader. Perlerne skal blot sprøjtes med vand, hvorefter de klistrer sammen og holder! I dette....
Pris 229.95 kr.
Kategori: Legetøj -
Fremstillet af ikke-toksiske farvede naturtræ og luffa. Indeværende stykke legetøj vil give timers gnave sjov og er et udmærket supplement til din....
Pris 99 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj til fugle
.
Pris 299 kr.
Kategori: Legetøj - Kreativt legetøj/Perler og kreative sæt/Perler|Legetøj
Din lille perlekunstner kan slippe fantasien løs og lave fine perleprinsesser med denne Aktivitetsbog med Perler fra Disney Princess. – Bogen indholder sjove designidéer til, hvordan man laver perlepladerne og smelter dem sammen – Perfekt for perle-nybegyndere med lette trin-for-trin-vejledninger – Kræver.
Pris 79 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Tegne og male Farvelægnings- & Malebøger
.
Pris 249 kr.
Kategori: Legetøj - Leg & Børn - Legetøj - Kreativ leg - Lav-selv legetøj
Fin dukke til nyfødte og babyer - min første dukke. Dukken er fremstillet i de blødeste materialer og har lange arme samt ben. Den fine kjole er blød og designet i glade farver. Ansigtet har fine broderede detaljer og blødt hår. Den bløde krop og de behagelige materialer gør dukken ekstra dejlig at nusse med..
Pris 96 kr.
Kategori: Legetøj - Baby og småbørn|Pige
Hvis du ønsker etsjovt spiltil dine børn, som lader dem få fingrene i den seneste mode, så gå ikke glip af dissegummibånd til armbånd med Frost-perler. Det indeholder 130 bånd i forskellige farver, perler i forskellige former med figurerne fra Frost på.
Pris 139 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj|Legetøj og spil|Pædagogiske spil
Chatterbox unghane overdådigt legetøj. Har en realistisk lyd chip. Stramt syet med ingen perler eller små dele..
Pris 129 kr.
Kategori: Kæledyr - Legetøj til hunde
Pepito - frø som legetøj til klapvognen med lyd. En lille klokke bimler ved berøring Klappende perler. Med velcro - en let og sikker monteringsmulighed til klapvogne og barnevogne. Detaljer: Størrelse: 8 cm Egnet fra 12 måneder. Advarsel! Ikke egnet for børn under 10 måneder. Risiko for kvælning!.
Pris 89 kr.
Kategori: Barnevogne og Klapvogne - Baby og småbørn|Dreng/Pige
Et stort sæt med perler fra Cloudberry Castle. Med dette sæt kan du lave dine egne halskæder, armbånd og mange andre ting. Det er kun din fantasi der sætter grænsen..
Pris 149 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Kreativt Legetøj-Øvrigt
Er der kreative børn i familien, så er det store sæt perler fra Crea Bella noget for jer. Dette sæt perler inkluderer tråd og fine perler med forskellige former og farver. Så er det pludselig spændende at lave flotte smykker til sig selv og hele familien. Anbefalet alder: Fra 5 år. Mål i emballage: L59 x B38.
Pris 139 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Kreativt Legetøj-Perler & Perleplader
Er der kreative børn i familien, så er perlerne fra Crea Bella noget for jer. Dette sæt perler inkluderer tråd, alfabetperler og perler med forskellige former og farver derudover. Så er det pludselig spændende at lave flotte smykker til sig selv og hele familien. Anbefalet alder: Fra 5 år. Mål i emballage:.
Pris 99 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Kreativt Legetøj-Perler & Perleplader
Er der kreative børn i familien, så er perlerne fra Crea Bella noget for jer. Dette sæt perler inkluderer tråd og fine perler med forskellige former og farver. Så er det pludselig spændende at lave flotte smykker til sig selv og hele familien. Anbefalet alder: Fra 5 år. Mål i emballage: L40 x B32 x H4 cm..
Pris 109 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Kreativt Legetøj-Perler & Perleplader
Er der kreative børn i familien, så er det store sæt perler fra Crea Bella noget for jer. Dette sæt perler inkluderer tråd, pailletter og fine perler med forskellige former og farver. Så er det pludselig spændende at lave flotte smykker til sig selv og hele familien. Anbefalet alder: Fra 5 år. Mål i.
Pris 79 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Kreativt Legetøj-Perler & Perleplader
Lav dine egne armbånd med dette sjove sæt fra Cloudberry Castle. I dette sæt får tre æsker fyldt til randen med perler, charms og snor i forskellige farver. Du får også et praktisk smykkestativ. Design dine egne armbånd, halskæder og andre smykker – det er bare fantasien som sætter grænsen..
Pris 99 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Kreativt Legetøj-Perler & Perleplader
Skab dine yndlingskarakterer fra filmen Trolls med dette fine perlesæt. Vælg selv hvilken Troll du vil lave, og når du er færdig, beder du en voksen om at stryge den, så dit mesterværk derefter kan vises frem. Der medfølger tilbehør der giver mulighed for at dekorere nøgleringe m.m. Det er kun fantasien der.
Pris 49 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Kreativt Legetøj-Perler & Perleplader
V3