.
Pris 195 kr.
Kategori: Bøger & blade -
Pixi-alfabetet og pixi-tal Kufferten indeholder 38 flotte pixibøger, der hver sætter fokus på et bestemt bogstav i alfabetet og på tallene fra 0-9. Gennem de sjove historier og finurlige vers vil barnets fokus og fantasi rettes mod tallene og bogstaverne. Man kan fx også danne ord med bøgernes forsider, læse.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
Årets julekalender er en PIXI-julekalender, der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen, og følg med alle de spændende ting der sker i Vorby op til jul. Julefreden kommer alvorligt i fare, men heldigvis er der både...
Pris 189.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Underholdning / Bøger & blade / Bøger
The night nurse was dusting the room preparatory to going off duty for the day, and Sylvia was lying on her water-bed watching her movements with gloomy, disapproving eyes. For four long weeks-ever since the crisis had passed and she had come back to consciousness of her surroundings-she had watched the same.
Pris 82.83 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
.
Pris 229 kr.
Kategori: Bøger & blade - Babylegetøj og tumling/Lærings- og aktivitetslegetøj/Babybog|Legetøj
Pixie felt using the felting needle - Indbundet.
Pris 229.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
.
Pris 59.5 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Pixi-alfabetet indeholder 28 Pixi-bøger med 28 historier, fra A-Å. Med bøgerne følger en plastlomme, man kan sætte bøgerne i og hænge op på væggen som en alfabet-plakat. På den....
Pris 170.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
De fjerde strålende hemmelige Kongerige kofanger særlige to magiske historier i én Jasmine Ellie og sommer er begejstret....
Pris 38.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
Glem chokolade og legetøj! Den her kalender er noget for hele familien. Her har vi samlet 24 herlige Pixi-bøger i en sjov julekalender, smukt illustreret af Emilia Dziubak. Bag lågerne finder du julehistorier, klassiske sagaer, hverdagsfortællinger og meget mere. Med en Pixi-kalender får barnet.
Pris 249 kr.
Kategori: Bøger & blade - Børn Legetøj Børnebøger
OBS: Bøgerne er på SVENSK Opmuntre din mindstes fantasi mens I venter på juleaften med den sjove Julekalender med Julegran fra Pixi. - 3D-julekalender, der står selv og er nem at samle - Bag hver låg gemmer sig en Pixi-bog - i alt indeholder kalenderen 624 sider billedbogsoplevelse til hele december - Snor.
Pris 229 kr.
Kategori: Bøger & blade - Legetøj Kalendere Andre julekalendere
Zoopreme Nozo Pixi Hylde Fra Done By Deer. Din ven Nozo ser efter dine ynglingsting. Stilfuld hylde med kasse der passer perfekt til små bøger, sutter og bolde. Materiale: Metal Mål: 11 x 11 x 17 cm..
Pris 119.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 696
Ozzo Pixi Hylde Fra Done By Deer Super lækker lille hylde perfekt til opbevaring af alle de små pixi bøger på børneværelset. Hylden er lavet i metal og med motiv af det søde og sjove næsehorn - Ozzo. Hylden kan også bruges til andet end pixi bøger - kun fantasien sætter grænser. Størrelse: 11,5x11,5 x13,5 cm.
Pris 119.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 696
Zoopreme Zebee Pixi Hylde Fra Done By Deer. Din ven Zebee ser efter dine ynglingsting. Stilfuld hylde med kasse der passer perfekt til små bøger, sutter og bolde. Materiale: Metal Mål: 11 x 11 x 17 cm..
Pris 119.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 696
Elphee Pixi Hylde Fra Done By Deer Super lækker lille hylde perfekt til opbevaring af alle de små pixi bøger på børneværelset. Hylden er lavet i metal og med motiv af den søde og sjove elefant - Elphee. Hylden kan også bruges til andet end pixi bøger - kun fantasien sætter grænser. Størrelse: 11,5x11,5 x13,5.
Pris 119.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 696
Zebee Pixi Hylde Fra Done By Deer Super lækker lille hylde perfekt til opbevaring af alle de små pixi bøger på børneværelset. Hylden er lavet i metal og med motiv af den søde og sjove zebra - Zebee. Hylden kan også bruges til andet end pixi bøger - kun fantasien sætter grænser. Størrelse: 11,5x11,5 x13,5 cm.
Pris 119.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 696
Done By Deer Pixi Elphee Hylde, Grå En flot og stilren metalhylde i retro design. Hylden er god til opbevaring af løsøre som sutter, bøger, hygiejneartikler og andre ting. Praktisk hylde til det moderne børneværelse, der samtidig hjælper til med at holde orden i gulvniveau. Lige god til at hænge op på væggen.
Pris 119 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Børneværelset-Børnemøbler-Hylder & Reoler-Hylder
Done By Deer Pixi Ozzo Hylde, Hvid En flot og stilren metalhylde i retro design. Hylden er god til opbevaring af løsøre som sutter, bøger, hygiejneartikler og andre ting. Praktisk hylde til det moderne børneværelse, der samtidig hjælper til med at holde orden i gulvniveau. Lige god til at hænge op på væggen.
Pris 119 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Børneværelset-Børnemøbler-Hylder & Reoler-Hylder
Done By Deer Pixi Zebee Hylde, Sort En flot og stilren metalhylde i retro design. Hylden er god til opbevaring af løsøre som sutter, bøger, hygiejneartikler og andre ting. Praktisk hylde til det moderne børneværelse, der samtidig hjælper til med at holde orden i gulvniveau. Lige god til at hænge op på væggen.
Pris 99 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Børneværelset-Børnemøbler-Hylder & Reoler-Hylder
V3