Benzindrevet selvkørende græsslåmaskine fra McCulloch McCulloch laver havemaskiner med kræfter, stræke motorer og nyttige funktioner. Her får du en stærk plæneklipper med 3 klippesystemer: bioklip, bagudkast og 60-liters opsamler. Du får også Auto Prime, der sikrer en let start, og FlexiSpeed, der giver dig.
Pris 5299 kr.
Kategori: Plæneklippere - Haveliv Havemaskiner & -redskaber Plæneklippere
Olietank kapacitet 0,47 L Brændstoftankens kapacitet 0,8 L Motorkraft 1,94 kW Cylinderkapacitet 140 cc Diameter forhjul 200 mm Diameter baghjul 250 mm Skærehøjde 25-72 mm Motorhastighed 2900 Vægt 31 kg Skærebredde 506 mm Saml æske / taske 60 L Antal højdepositioner 8 Lydstyrkeniveau (LwA) 98 dB.
Pris 3196 kr.
Kategori: Plæneklippere - Havecenter|Havemaskiner |Plæneklipper|Benzindrevet plæneklipper
Makita DLM380Z 2x18V Li-Ion. Overbelastningsbeskyttelse af motor Lampe indikation for opladning af batteri Nøjagtig og enkel montering af græsopsamleren Nem at opbevare, kan klappes sammen Klippebredde 38 cm, Klippehøjde: 25-75 mm i 6 positioner. Opsamlerkapacitet: 40 l. Areal op til 270-540 m². Standard.
Pris 2498.75 kr.
Kategori: Plæneklippere - Værktøj Have, udendørsartikler Have maskiner Plæneklippere
Med Makita får du fuldendt elværktøj udviklet med næsten 100 års fagkundskab og erfaring. Denne plæneklipper er beregnet til 2 x 18 volts batterier og har en batterikapacitet på 5,0 Ah samt motor med overbelastningsbeskyttelse. Plæneklipperen har en opsamlerkapacitet på 40 liter og kan klippe arealer på op.
Pris 3477 kr.
Kategori: Elværktøj - Værktøj - El-værktøj - Makita
Makita Det foretrukne mærke af fagfolk og erfarne gør-det-selv-folk. Makita er en verdensomspændende producent og forhandler af professionelt el-værktøj. Og med mere end 100 års erfaring i ryggen og en beskæftigelse udelukkende med el-værktøj er Makitas produkter blandt de bedste på markedet..
Pris 2395 kr.
Kategori: Plæneklippere - Værktøj - El-værktøj - Makita
.
Pris 3395 kr.
Kategori: Plæneklippere -
En effektiv cylinderklipper til en god pris, der giver et flot resultat.Klippebredde 40 cm.Med cylinderklipper bliver snittet så rent, at græsstråene bliver klippet præcist, som var det en saks.Med så rent et snit tørre græsstrået ikke ud eller bliver brunt, og på denne måde får du den perfekte grønne.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Haveindretning - Have & fritid Havemaskiner Plæneklipper Håndskubber
Klippebredde i cm.: 53 Selvkørende Græsopsamler volumen: 70 liter.
Pris 4017 kr.
Kategori: Havemaskiner - Bolig & Have - Havemaskiner - Plæneklipper - Plæneklipper - benzin
Hapes græsslåmaskine Push & trække træ tryk langs legetøj. En blid skubbe eller trække gør dette bekendt putt-putt lyd at holde små fødder i mot....
Pris 159 kr.
Kategori: Legetøj - Babylegetøj
br...Dit barn kan nu efterligne mor og far, når de slår græs i haven. Funktioner: Mekanisk lyd uden batterier Perlerne....
Pris 289.95 kr.
Kategori: Udeleg -
Skal du hjælpe far med have arbejdet? Med plæneklipperen fra Simba Toys er dette ingen problem. Når plæneklipperen skubbes laver den lavmælde klikke-lyde med hjulene. Detaljer: • Produkt-art.-nr.: 107131362 • 33x28cm, stryrets højde 45cm • Fra 3 år Advarsel! Det er ikke muligt at vælge farve. Du vil modtage.
Pris 89 kr.
Kategori: Legetøj - Baby og småbørn|Dreng/Pige
.
Pris 299 kr.
Kategori: Udeleg - Udendørs legetøj/Haveredskaber|Legetøj
Little Tikes, Gas 'n' go Mower er en legetøjs plæneklipper med mekaniske lyde, der gør legen mere realistisk. Med denne plæneklipper kan barnet føle, at han/hun deltager i havearbejdet og hjælper til, lige som de voksne. Plæneklipperen har en legetøjsmotor med perler på oversiden. Perlerne hopper, når.
Pris 329 kr.
Kategori: Udeleg - Legetøj Udendørsleg Havesæt
.
Pris 2284 kr.
Kategori: Plæneklippere - Plaeneklipper|
Reserveknive til PowerMax� 32 E.
Pris 113 kr.
Kategori: Plæneklippere - Plaeneklipper
Denne batteridrevne plæneklipper G40LM41 fra Greenworks kombinerer bioklip og opsamling i én kraftig, pålidelig enhed, som vil hjælpe husejere med at tage sig af deres plæner. Plæneklipperen har en skærebredde på 41 cm og en opsamlingsvolumen på 50 liter. Den har flere højdeindstillinger fra 25 mm.
Pris 2269 kr.
Kategori: Plæneklippere - Hjem & have Græsplæne og have Elektriske haveredskaber Plæneklippere Skubbeplæneklippere
Denne batteridrevne GD40LM45-plæneklipper fra Greenworks kombinerer bioklip, opsamling og sideudskilning i én kraftig, pålidelig enhed, som vil hjælpe husejere med at tage sig af deres plæner. Plæneklipperen har en klippebredde på 45 cm og en opsamlingsvolumen på 50 liter. Den har flere.
Pris 4619 kr.
Kategori: Plæneklippere - Hjem & have Græsplæne og have Elektriske haveredskaber Plæneklippere Skubbeplæneklippere
Denne batteridrevne GD40LM45-plæneklipper fra Greenworks kombinerer bioklip, opsamling og sideudskilning i én kraftfuld, pålidelig enhed, som vil hjælpe husejere med at tage sig af deres plæner. Plæneklipperen har en klippebredde på 45 cm og en opsamlingsvolumen på 50 liter. Den har flere.
Pris 3079 kr.
Kategori: Plæneklippere - Hjem & have Græsplæne og have Elektriske haveredskaber Plæneklippere Skubbeplæneklippere
Plæneklipper fra McCulloch Ekstra stor græsslåmaskine med variabel hastighed og 56 cm klippebredde. Med 3-i-1-klippesystemet kan du vælge imellem opsamling, sideudkast og BioClip®, som findeler græsafklippet og sender det tilbage i plænen som gødning. Takket være den skarpe og robuste PX3-kniv opnår du et.
Pris 5499 kr.
Kategori: Plæneklippere - Haveliv Havemaskiner & -redskaber Plæneklippere
V3