Skubbemodel med firtaktsmotor fra Briggs & Stratton - 500-serien. Holdbart stålskjold. Solide hjul, forseglede kuglelejer. Mulighed for bioklip. Centralt placeret højdeindstilling. Produktinformation: Mål: 76 x 50 x 41 cm (L x B x H) Motor: Briggs & Stratton 500 Effekt (hk): maks. 2,7 hk Effekt (kW):.
Pris 2799 kr.
Kategori: Plæneklippere - Havecenter|Haveredskaber|Havemaskiner |Plæneklipper
Akku-plæneklipper med oplader og 40V 2,0 Ah Li-ion-batteri, som giver kapacitet på cirka 350 kvadratmeter plæne pr. opladning. Justerbar klippehøjde fra 20-60 mm og en klippebredde på 33 cm. Med opsamlingsboks på 30 liter.Plæneklipperen besidder inteligent skæreteknologi, som bevarer skæreeffektiviteten i tæt.
Pris 2699 kr.
Kategori: Plæneklippere - Have & fritid Havemaskiner & redskaber Plæneklippere & mosfjerner
.
Pris 2799 kr.
Kategori: Plæneklippere -
.
Pris 139 kr.
Kategori: Elartikler - Hus & Have Haveredskaber Plæneklippere & tilbehør Vertikalskærer reservedele
.
Pris 69.95 kr.
Kategori: Udeleg -
Drivkraft: Benzin.
Pris 2295 kr.
Kategori: Havemaskiner - Bolig & Have - Havemaskiner - Plæneklipper
.
Pris 299 kr.
Kategori: Udeleg - Udendørs legetøj/Haveredskaber|Legetøj
0.7980.
Pris 1279 kr.
Kategori: Plæneklippere -
Denne traktorsæde i høj kvalitet har et ryglæn, der vil give dig ekstra komfort. Sædet er derudover polstret med blødt skum for øget siddekomfort. En række monteringshuller på bundpladen bevirker, at sædet kan installeres solidt. Det sorte betræk er holdbart og vandafvisende. Sædet kan justeres 150.
Pris 469 kr.
Kategori: Plæneklippere - Hjem & have Græsplæne og have Elektriske haveredskaber – tilbehør Traktordele og tilbehør
.
Pris 3920 kr.
Kategori: Plæneklippere - Plaeneklipper|
Indsamlingspose.
Pris 295 kr.
Kategori: Plæneklippere - Vaerktoej
Med Makita får du fuldendt elværktøj udviklet med næsten 100 års fagkundskab og erfaring. Denne plæneklipper er en skubbemodel med et recoil start system, holdbart stålskjold og solide hjul med forseglede kuglelejer. Klippebredden er 41 cm og højden kan indstilles i 5 positioner på 20 - 75 mm. 4-takts.
Pris 2751 kr.
Kategori: Diverse - Værktøj - Elværktøj - Makita
Makita Det foretrukne mærke af fagfolk og erfarne gør-det-selv-folk. Makita er en verdensomspændende producent og forhandler af professionelt el-værktøj. Og med mere end 100 års erfaring i ryggen og en beskæftigelse udelukkende med el-værktøj er Makitas produkter blandt de bedste på markedet..
Pris 2795 kr.
Kategori: Diverse - Værktøj - Elværktøj - Makita
Plæneklipper fra McCulloch Ekstra stor græsslåmaskine med variabel hastighed og 56 cm klippebredde. Med 3-i-1-klippesystemet kan du vælge imellem opsamling, sideudkast og BioClip®, som findeler græsafklippet og sender det tilbage i plænen som gødning. Takket være den skarpe og robuste PX3-kniv opnår du et.
Pris 5499 kr.
Kategori: Plæneklippere - Haveliv Havemaskiner & -redskaber Plæneklippere
Benzindrevet græsslåmaskine fra McCulloch Med en plæneklipper fra McCulloch får du al den kraft, der skal til for at holde græsplænen pæn og velplejet. M40-110 Classic er en stærk, benzindrevet plæneklipper med 50-liters opsamler. 1 klippesystem: Opsamler Skubbemodel 40 cm klippebredde Plæneklipper med.
Pris 1949 kr.
Kategori: Plæneklippere - Haveliv Havemaskiner & -redskaber Plæneklippere
Elektrisk plæneklipper fra Bosch Bosch har udviklet denne elektriske plæneklipper, der klipper med så imponerende kraft, at den giver de benzindrevne modeller kamp til stregen. Du er tilmed fri for stinkende udstødningsgasser og får en let og støjsvag havemaskine. 2 klippesystemer Powerdrive-motor på 1200.
Pris 1299 kr.
Kategori: Plæneklippere - Haveliv Havemaskiner & -redskaber Plæneklippere
Benzindrevet græsslåmaskine fra McCulloch Med en plæneklipper fra McCulloch får du al den kraft, der skal til for at holde græsplænen pæn og velplejet. M46-110 Classic er en stærk, benzindrevet plæneklipper med 50-liters opsamler. 1 klippesystem: Opsamler Skubbemodel 46 cm klippebredde Plæneklipper med.
Pris 2199 kr.
Kategori: Plæneklippere - Haveliv Havemaskiner & -redskaber Plæneklippere
Benzindrevet græsslåmaskine fra McCulloch McCulloch laver havemaskiner med kræfter, stræke motorer og nyttige funktioner. Her får du en stærk plæneklipper med bioklip. 46 cm klippebredde Briggs & Stratton motor Lav vægt Med bioklip får du en flot grøn græsplæne, da plæneklipperen klipper og returnerer det.
Pris 2699 kr.
Kategori: Plæneklippere - Haveliv Havemaskiner & -redskaber Plæneklippere
Benzindrevet selvkørende græsslåmaskine fra McCulloch McCulloch laver havemaskiner med kræfter, stræke motorer og nyttige funktioner. Her får du en stærk plæneklipper med 3 klippesystemer: bioklip, bagudkast og 60-liters opsamler. Du får også Auto Prime, der sikrer en let start, og FlexiSpeed, der giver dig.
Pris 5299 kr.
Kategori: Plæneklippere - Haveliv Havemaskiner & -redskaber Plæneklippere
V3