Med et vandsøjletryk på 5000 mm. og svejsede sømme er dette regnsæt absolut vind- og vandtæt. Regnsættet er af slidstærkt PU materiale i en flot ensfarvet metallic farve. Sættet har mange funktionelle detaljer såsom aftagelig hætte med trykknapper, blødt fleecefoer i kraven, justerbare støvlestropper samt.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 3066
Små opdagelsesrejsende vil være beskyttede mod regn under deres udendørseventyr iført Regntøjs-overall Shanghai i Solskinsgul fra det svenske mærke Kuling. – Vandsøjletryk 8.000 mm. – Vindtæt. – Tapede sømme – Bionic Eco® finish. – Trykknapper foran. – YKK lynlåse. – Aftagelig hætte for sikkerhed. –.
Pris 149 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj Flyverdragter Regn overalls|Toddler|Unisex
EN Fant - Regntøj, Ever - Asphalt Super lækkert regnsæt fra EN Fant. Dette i en flot og praktisk mørk grå meleret farve. Sættet består af jakke samt bukser med seler. Regnjakken har en gennemgående lynlås samt knapper foran. Der er to sidelommer samt aftagelig hætte. Der er elastisk kanter omkring håndleddene.
Pris 549.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Regntøj
Sødt og behageligt regntøj fra CeLaVi, som er foret med et varmende fleecefor. Jakken er fint mønstret og bukserne er ensfarvede. Regnsættet er både vind- og vandtæt, og er dekoreret med fine reflekser både på jakke og bukser. Regnjakken lukkes med både lynlås og trykknapper, så den er helt tæt. Jakken har.
Pris 369 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj Overtøj Regntøj Regnsæt
Lækker regntøjs-heldragt fra EN FANT. Dragten har en flot mørk rosa farve. EN FANT er kendt for deres høje kvalitet. Flere detaljer:100% polyester.Vandsøjletryk: 5.000 mm.Åndbarhed: 2.000 g/mLimede sømmeReflekserAftagelig hætte.
Pris 227.97 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Baby & Toddler
Didriksons Regntøj - Rusk - PE - Turkis/Navy.
Pris 799.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Regntøj
EN FANT - Regntøj Junior, Gate PU - Nugget Gold Super lækkert regnsæt fraEN FANT. Dette i en skøn mørk gulfarve, som passer til både drenge og piger.Sættet består af jakke samt bukser.Regnjakken har en gennemgående lynlås samt knapper foran. Der er to s.
Pris 299.25 kr.
Kategori: Børnetøj - Overtøj
Blå Gate Rainwear regnsæt med seler fraEn Fant Smukt og enkelt sætregntøj med seler i ensfarvet mørke blå tildrengefra danske En Fant. Sættet består afen regnjakke og et par regnbukser. Regnjakken har en aftagelig hætte, der sidder fast med sølvfarve.
Pris 319.2 kr.
Kategori: Børnesko - TØJ & SKO
Her får du et lækkert Diadora Tour regnsæt, der beståer af en gul regnjakke og sorte regnbukser. Sættet er vandt&aeli....
Pris 599 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Regnsæt
Flot gråt dukkeregntøj, der vil holde din dukke varmt og tørt..
Pris 129 kr.
Kategori: Legetøj - Kategorier Udeleg
Hold din lille eventyrer tør under udflugten med Joki Regntøj i Denim Blue fra de finske eksperter i regntøj og overtøj Reima®. – Velegnet til temperaturer mellem +5°C og -10°C – Vandtæt – Svejsede sømme – Vindtæt – PVC-fri overfladebehandling - Elastisk 4-vejs stretch – Aftagelige, elastiske fodstropper –.
Pris 524 kr.
Kategori: Børnetøj - Regnsæt
Praktisk og slidstærkt PU-regnsæt fra CeLaVi. 100 % vind- og vandtæt og et vandsøjletryk på 5000 mm. Fås i mange forskellige farvevarianter og har en god pasform, som passer både drenge og piger. Sættet fås med enten regnbukser med smæk, justerbare seler.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Børnetøj - BØRNETØJ
outdoor jakke.
Pris 649 kr.
Kategori: Dametøj - Regntøj
.
Pris 129 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj og Babytøj/Overtøj/Overtøj/Regntøjssæt|Tøj
Regntøj fra Grunt till Dreng i Orange - M/L.
Pris 279 kr.
Kategori: Børnetøj - Regntøj|Unisex|kids
Hvem siger, at du ikke kan gå udenfor når det regner? Der er ikke noget der hedder dårligt vejr, bare det forkerte tøj. Med sit flotte regntøj er Baby Born altid klar til....
Pris 299.95 kr.
Kategori: Legetøj -
Stutterheim. Detaljer: membrane 100% polyester. Vandtæt: 4000 mm..
Pris 1399 kr.
Kategori: Børnetøj - Men Outerwear|Men
Dette børne regnsæt er vind- og vandtæt og har et tyndt for. Alle sømme er svejsede, således at der ikke trænger vand ind. . . Jakken har en lynlås i fuld længde med beskyttelsesflap, aftagelig og justerbar hætte. Der udover er der elastikkant på ærmer o.
Pris 229 kr.
Kategori: Sportstøj til børn - Udsalg på skitøj til børn og unge
Str. L360XB320XH80, fra 3 år til 99 år.
Pris 379 kr.
Kategori: Legetøj - LEGETØJ ACTIONFIGURER, DUKKER & BAMSER BABY BORN, BABY ANNABELL OG ANDRE BABY BORN DUKKER BABY BORN DUKKETØJ
V3