Små opdagelsesrejsende vil være beskyttede mod regn under deres udendørseventyr iført Regntøjs-overall Shanghai i Solskinsgul fra det svenske mærke Kuling. – Vandsøjletryk 8.000 mm. – Vindtæt. – Tapede sømme – Bionic Eco® finish. – Trykknapper foran. – YKK lynlåse. – Aftagelig hætte for sikkerhed. –.
Pris 119 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj Flyverdragter Regn overalls|Toddler|Unisex
Med et vandsøjletryk på 5000 mm. og svejsede sømme er dette regnsæt absolut vind- og vandtæt. Regnsættet er af slidstærkt PU materiale i en flot ensfarvet metallic farve. Sættet har mange funktionelle detaljer såsom aftagelig hætte med trykknapper, blødt fleecefoer i kraven, justerbare støvlestropper samt.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 3066
EN Fant - Regntøj Junior, Gate PU - Nugget Gold Super lækkert regnsæt fra EN Fant. Dette i en skøn mørk gul farve, som passer til både drenge og piger. Sættet består af jakke samt bukser. Regnjakken har en gennemgående lynlås samt knapper foran. Der er to sidelommer samt aftagelig hætte. Der er elastik kanter.
Pris 399 kr.
Kategori: Børnetøj - Regntøj
Dette praktiske regntøj fra CeLaVi er vind- og vandtæt samt har svejsede sømme. Regntøjet er udstyret med en aftagelig hætte og en høj krage med fleece. Passer perfekt til de regnfulde dage. Bukserne har justerbare seler i størrelsen 70-100, størrelse 110-140 er almindelige bukser med elastik i taljen..
Pris 219 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj Overtøj Regntøj Regnsæt
Lækker regntøjs-heldragt fra EN FANT. Dragten har en moderne gul farve. EN FANT er kendt for deres høje kvalitet. Flere detaljer:100% polyester.Vandsøjletryk: 5.000 mm.Åndbarhed: 2.000 g/mLimede sømmeReflekserAftagelig hætte.
Pris 227.97 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Baby & Toddler
CeLaVi Regntøj - PU - Gul/Navy.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Regntøj
Super lækkert PU-regnsæt med elefant print til både piger og drenge. Dette fine regnsæt har et vandsøjletryk på 5000 mm., og er med vind- og vandtætte sømme. Der er elefant print på jakken og en ensfarvede buks til. I størrelse 70-100 er der smækbukser m.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Børnetøj - BØRNETØJ
Her får du et lækkert Diadora Tour regnsæt, der beståer af en gul regnjakke og sorte regnbukser. Sættet er vandt&aeli....
Pris 599 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Regnsæt
Hold din lille eventyrer tør under udflugten med Joki Regntøj i Denim Blue fra de finske eksperter i regntøj og overtøj Reima®. – Velegnet til temperaturer mellem +5°C og -10°C – Vandtæt – Svejsede sømme – Vindtæt – PVC-fri overfladebehandling - Elastisk 4-vejs stretch – Aftagelige, elastiske fodstropper –.
Pris 524 kr.
Kategori: Børnetøj - Regnsæt
EN FANT - Regntøj Junior, Gate - Dark Navy (Basis) Super lækkert regnsæt fraEN FANT. Dette i en flot og praktisk mørkeblå farve.Sættet består af jakke samt bukser.Regnjakken har en gennemgående lynlås samt knapper foran. Der er to sidelommer samt aftagel.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Overtøj
Gult Gate Rainwearregntøj fraEn Fant Super flot og lækkert sætregntøj i en gul (nugget gold) farve til både drenge og piger. Sættet er fra danske En Fant og består afen regnjakke og et par regnbukser. Regnjakken har en aftagelig hætte, der sidder fast.
Pris 279.3 kr.
Kategori: Børnesko - TØJ & SKO
Rubens Cutie dukketøj, Regntøj. Dukketøjet til Rubens barn serien Cutie er utroligt sødt. Skønt til rollelegene med de søde og bløde Cutie dukker. Vælg mellem 5 sæt: Sommertid: Denim nederdel, sommerbluse i flotte farver og et hårbånd i lyserød. Rosenhave: Kjole med pink roser, pink hårbånd med en flot blomst.
Pris 99 kr.
Kategori: Legetøj - Dukketøj
outdoor jakke.
Pris 649 kr.
Kategori: Dame Overtøj - Regntøj
Regntøj fra Grunt till Pige i Orange - M/L.
Pris 200 kr.
Kategori: Børnetøj - Regntøj|Unisex|kids
.
Pris 129 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj og Babytøj/Overtøj/Overtøj/Regntøjssæt|Tøj
Stutterheim. Detaljer: membrane 100% polyester. Vandtæt: 4000 mm..
Pris 1399 kr.
Kategori: Børnetøj - Men Outerwear|Men
Hvem siger, at du ikke kan gå udenfor når det regner? Der er ikke noget der hedder dårligt vejr, bare det forkerte tøj. Med sit flotte regntøj er Baby Born altid klar til....
Pris 289.95 kr.
Kategori: Legetøj -
Dette børne regnsæt er vind- og vandtæt og har et tyndt for. Alle sømme er svejsede, således at der ikke trænger vand ind. . . Jakken har en lynlås i fuld længde med beskyttelsesflap, aftagelig og justerbar hætte. Der udover er der elastikkant på ærmer o.
Pris 229 kr.
Kategori: Sportstøj til børn - Udsalg på skitøj til børn og unge
Jakke Epping regntøj HV gul/Marineblå, str. S Epping regnjakke - Hi-viz gul 0301033872001.
Pris 390 kr.
Kategori: Diverse - Regntøj
V3