Regnsæt med jakke og bukser. Regnjakken har hætte og elastik i ærmerne og forneden. Bukserne har justerbar seler og elastik bånd under fødderne. Regnsættet leveres i en fin pose i samme materiale som regnsættet. Vandsøjletryk 8.000 mm Materiale: 100% polyurethane.
Pris 399 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 3066
Didriksons Regntøj - PE - Trysil - Grøn/Navy.
Pris 799.9 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Regntøj
Ce La Vi regntøj Model: 310168 Rainwear suit -Aop w.
Pris 367.2 kr.
Kategori: Børnetøj - Regntøj
Regntøj sæt Flot regnsæt bestående af jakke og hat. Jakken er med lynlås og med lommer. Fornem kvalitet og fine detaljer. Dukker: 30-46 cm Leveres i flot æske med vindue i..
Pris 115 kr.
Kategori: Legetøj - Hobby & Toys - Children's Toys & Games
Med dette fine og praktiske todelte regnsæt med leopardpletter fra Nordbjørn kan dit barn plaske rundt i regnen uden at blive gennemblødt. Du får en fin regnjakke med aftagelig hætte med skærm, og gode regnbukser med bukseremme, der kan justeres til den rette pasform. Der er elastiklukninger ved håndled og.
Pris 199 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Overtøj-Regntøj-Regnsæt
Let regntøjssæt Lille pakstørrelse Opbevaringspose medfølger Jakke har lynlås i front Jakke har 2 lommer Hætte i kraven Bukser har 2 lommer Vægt: 200 g / qm Materiale: 100% polyester, coated.
Pris 299 kr.
Kategori: Herretøj - Regntøj
.
Pris 209 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj og Babytøj/Overtøj/Overtøj/Regntøjssæt|Tøj
THERMO Set w. Fleece PU RAIN Set w. Susp/98.
Pris 299 kr.
Kategori: Børnetøj - Regntøj|male|kids
Regntøj från Lindberg till Pige i Sort - 170.
Pris 215 kr.
Kategori: Børnetøj - Regntøj|Unisex|kids
Lækkert regntøj fra EN FANT, den grå farve går regntøjet neutralt og det kan sagtens bruges til begge køn. EN FANT er kendt for deres høje kvalitet. Selerne på bukserne har en bred og behagelig strop og stropperne kan justeres så de altid passer. Jakken h.
Pris 239.97 kr.
Kategori: Bæreseler og Babyslynge - Baby & Toddler
.
Pris 299 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Rodekassen - Udsalg
DRY regntøj Vandtæt. 10,000 mm Vindtæt Svejsede sømme Refleksdetaljer Aftagelig hætte Elastiske manchetter Justerbare seler Justerbare fodstropper.
Pris 244.95 kr.
Kategori: Herretøj - Regntøj
Lad ikke dårligt vejr stoppe dig og holde dig fra at gå ud og lege i det fri. Joki fra Reima vil holde dig tør, også i det værste ruskvejr. Regntøjet er både vandtæt (vandsøjletryk 10.000 mm) og smudsafvisende, og beskytter dig mod vand og mudder. Sættet har svejsede sømme, der er helt vandtætte. Den.
Pris 524.3 kr.
Kategori: Sportstøj til børn - Børnetøj Tøj- og gavesæt Regnsæt
Hvem siger, at du ikke kan gå udenfor når det regner? Der er ikke noget der hedder dårligt vejr, bare det forkerte tøj. Med sit flotte regntøj er Baby Born altid klar til....
Pris 289.95 kr.
Kategori: Legetøj -
.
Pris 289 kr.
Kategori: Legetøj - Leg & Børn - Legetøj - Dukker og dukkehuse - Tilbehør til dukker
En Fant regntøjet består af jakke og bukser. Jakken lukkes med lynlås og trykknapper, hætten er aftagelig. Buksen har elastik i livet og er justerbar.Vandsøjletryk på 8000 mmÅndbarhed på 3000 g/m2Vandtæt med tapede sømmeFremstillet af: 100% polyester.
Pris 599.95 kr.
Kategori: Børnetøj - En Fant basis - Regntøj
Tenson - Saturn Print regnsæt - Unisex - Regntøj - 86.
Pris 499.95 kr.
Kategori: Sportstøj til børn - Home Alle produkter Børn Tøj Regntøj|Unisex
Fremstillet i vandtæt PVC-belagt polyester (100% polyester). Reflekterende detaljer. Diagonal lynlåslukning. Skridsikkert materiale på bagdelen. Vandtæt yder- og inderlomme. Opbevaringspose medfølger. Vælg størrelse i valgmenuen..
Pris 499 kr.
Kategori: Herresportstøj - MC udstyr/MC beklædning/MC-Regntøj og Refleksveste
Et regnsæt, der vil holde dig tør, selv i de værste uvejr! Macna Hydra 2.0 er lavet af Polyuretandækket nylon, der danner en vandtæt yderlag. Den har også en blød og behagelig foring (Taffeta). Fordelen med et samlet regnsæt, i stedet for et 2-delt regnsæt, er at du slipper for risikoen for at det kommer vand.
Pris 899 kr.
Kategori: Herresportstøj - MC udstyr/MC beklædning/MC-Regntøj og Refleksveste
V3