Rejse uden ende "Rejse uden ende" er en stort anlagt roman om den svenske diplomat Raoul Wallenberg og hans formidable indsats under anden verdenskrig og efterfølgende tragiske skæbne i Gulag-systemet i Sovjetunion. I sommeren 1944 ankommer Wallenberg som 31-årig med sin nyvundne diplomatstatus som sekretær.
Pris 269.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Skønlitteratur Historiske romaner
.
Pris 179 kr.
Kategori: Hårpleje - Vaske
Rejse barnestol er let at tage med i den medfølgende pose. Den fylder næsten ingenting.Den passer til alle standard stole med ryglæn og er let at spænde fast på stolen. Barnet spændes sikkert fast og sidder komfortabelt. Rejse barnestolen er perfekt til familiebesøg, cafe, fester eller rejser.  Rejse.
Pris 249 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Mere til børneværelset - Sikkerhed og børn
Jippijaja quiz.
Pris 149 kr.
Kategori: Spil - Legetøj og spil Spil Brætspil
Den elegante Abbey 50TI er en rejsetaske af høj kvalitet, og vil være en ideel rejsemakker takket være hovedrummet med lynlås. Abbey 50TI trolleytasken er lavet af stærkt polyester der giver den en unik kombination af styrke og fleksibilitet. Tasken lader dig opbevare alt dit gear i enten.
Pris 411 kr.
Kategori: Kufferter - Kufferter og tasker Håndkufferter
Nalgene rejse kit med flasker og beholdere 6ST.
Pris 125 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkken & tilbehør / Madlavning|
Universal Power Adapter er det perfekte redskab til let at tilkoble elektroniske apparater i de fleste lande på hele kloden.  Information: Strømindikatorlys Strøm: 100-240 V, 50-60 Hz AC Frekvens: 6A Mål: ca. 5x 7,5 x 4 cm Konvertibel: EU, UK, USA, Japan, Kina, Australien og Thailand.
Pris 25 kr.
Kategori: Kufferter - Bolig / Hus & have / Rejsetilbehør / Øvrige rejsetilbehør
Parykstativ - Til tørring og rejse Er du træt af, at din paryk skal ordnes og redes, inden du tager den på?  Med Rapunzel Parykstativ slipper du for unødigt besvær, parykken beholder sin fine frisure og er klar til brug, når som helst du ønsker! Opbevar, tør og frisér! Det praktiske design gør, at.
Pris 119 kr.
Kategori: Hårpleje - Parykker Paryktilbehør|Female
Tag med den ensomme pige på en ordløs rejse, bort fra en gråbrun fantasiforladt hverdag. Hendes eneste følgesvend er en rød farveblyant, som åbner døren ind til en anderledes farverig og magisk parallelverden ... #br# Aaron Becker, skaberen af dette drømmeunivers, er tydeligvis inspireret af.
Pris 359.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bog
BrugsanvisningSkyl håret godt og fordel balsammen i hårets længder/spidser. Lad balsammen sidde 1-2 minutter i håret, før det skylles grundigt..
Pris 29.95 kr.
Kategori: Hudpleje - Personlig pleje Hoved & hår
Duolac Rejse+ 2i1 er et kombinationsprodukt med både levende mælkesyrebakterier og varmebehandlede mælkesyrebakterier (Prolac-T). Mælkesyrebakterier er en naturlig del af tarmsystemet, og ved at tilføje Prolac-T optimeres betingelserne for mælkesyrebakteriernes vækst. Tabletterne er med ananassmag.Andre.
Pris 89.95 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - Kosttilskud og vitaminer Kosttilskud Probiotika
Rejs rundt i kongeriget med bus, fly, båd, tog og andre transportmidler. Vejen fra øen til byen påvirkes af spillets færdselskort, så du er nødt til at planlægge rejsen på kortet. Det er ikke en vinderstrategi at suse igennem landet. I stedet for gælder d.
Pris 200 kr.
Kategori: Legetøj - Børnespil
Adapter fra Lifeventure som du kan medbringe på rejsen. Grundet adapterens indgange har du mulighed for at bruge den i over 200 lande, og indeholder 110-250VA. Ydermere har den 2 USB-indgange og er CE, FCC og ROHS certificeret. Du kan skifte mellem de forskellige stik på adapterens side, hvor du skal trykke.
Pris 319 kr.
Kategori: Højtalere - Rejse Elektronik
Effekt: ca. 650 Watt Kapacitet / indhold: ca. 0,5 liter. Kan ændres til 115/230 Volt Varmelement er skjult under plade af rustfrit stål. Beskyttelse mod overophedning. Dampstopautomatik. Tænd-/slukkontakt. Overtemperatursikring. Hældetud med si til sikker betjening. Låg kan klappes op. Inklusiv 2.
Pris 144 kr.
Kategori: Mindre apparater - Isenkram og bolig|Køkkenmaskiner|Elkedel
.
Pris 59 kr.
Kategori: Hårpleje - Hercules Sägemann Hårpleje Rejse- og lommekamme
Denne fine togbane fra BRIO har det hele. En stor station, med parkeringsplads til busser og biler og en flot togbane med broer og et tog med to moderne lokomotiver og en ekstra vogn. Derudover får du også en togfører og en turist med kuffert og selvfølgelig den flotte togbane. Anbefalet alder: Fra 3 år..
Pris 569 kr.
Kategori: Spil - Legetøj-Togbaner & Legeborde-Togbaner
Sportex Magnus serien er en kraftig serie som kan bruges til mange forskellige fiskeformer. Her får du dig en lidt allround stang som du kan tage med til havet efter en torsk eller i søen efter en stor gedde. Denne udgave er lavet som en rejse udgave så den nemt kan transporteres.
Pris 1749 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Spinnestænger
Rejsen til New Zealand (Forlag: Turbulenz, Format: Hæftet, Type: Rejseguide, ISBN: 9788771483246).
Pris 217.46 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Mere end 53.000 kilometer alene på motorcykel lærte hende at acceptere sig selv og se det ukendte som uanede muligheder og ikke som fare. Hun havde levet sit liv på autopilot.....
Pris 189.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
V3