Cabira reol rumdeler, 16 rum hvid. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget lækkert.
Pris 1269 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stue - Reoler - Alle reoler
Indret børneværelset med denne praktiske opbevaringsreol fra Marvel Avengers. Reolen har tre hylder og seks kasser. Reolen har en god størrelse, så dit barn nemt selv kan tage sine ting ud af og tilbage i kasserne. Passer godt på børneværelset sammen med andre møbler og legetøj fra Marvel Avengers..
Pris 199 kr.
Kategori: Babymøbler - Børneværelset-Børnemøbler-Hylder & Reoler-Reoler
Frame reol fra Cane-line Cane-line er mere end lækre, luksuriøse havemøbelsæt i flet. Cane-line elements er en serie af møbler og interiør i et moderne design, der giver dit hjem et lækkert touch. Dansk design Lavet i aluminium og teak Kan bruges inde og ude Vejrbestandig reol Frame er lavet i aluminium og.
Pris 3349 kr.
Kategori: Haveindretning - Haveliv Haveindretning Reoler & planteborde
En rummelig reol i betonlook lavet af Honeycomb Panel. Reolen består af 15 rum, som man kan bruge til lige, hvad man ønsker. Reolen har en højde på 198 cm, og er en del af Detroit serien, som er en serie af møbler med betonlook..
Pris 3899 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - House & Home - Home & Furniture - Home Furniture - Cabinet & Drawer
Reol m. 4 hjul Sort/træ Default Title Dette skønne møbel fra House Doctor, er en hyldesystem og et rullebord. Møblet kan styles på mange forskellige måder, så det passer præcis til dit behov og din personlige stil. Hylderne er lavet af mangotræ og stellet.
Pris 8599 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - reol
Peter reolen fra Hoppekids er en minimalistisk og super praktisk reol, der vil matche ethvert børneværelse og især andre møbler fra Hoppekids. Udstil, opbevar og hav alle favoritsagerne let....
Pris 1049.95 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler -
Berlin reolen er i et smukt klassisk dansk design. Reolen er skabt af By Tika, som producerer og designer møbler i Danmark, hvor de har dygtige snedkere til at følge produkterne fra start til færdigt produkt. Reolen er i et smukt nordisk design, som kan bruges overalt i boligen. Anvend reolen i entreen, stuen.
Pris 5999 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Dagligstue // Reoler & magasinholdere mm. // Reoler
Hvid Rio reol med 2 hvide låger og 2 hvide skuffer inkl. 3 hylder. I Rio serien findes der skriveborde, kassetter og reoler, som kan kombineres med forskellige låger, skuffer og greb. Rio er et fleksibelt system så du selv kan sammensætte det efter dit behov.Se alle møblerne fra Rio serien her.
Pris 1889.3 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Kontormøbler
Lene Bjerres sortiment er ikke kun bestående af interiør og brugskunst, men er også bestående af en række eksklusive møbler, både til udendørs samt indendørs brug. Blandt andet består sortimentet af produkttyperne; reol, vægskab og skab. Denne Depot reol m/skuffer måler 43x 40x 166 cm og er produceret i.
Pris 5999 kr.
Kategori: Diverse - Møbler
Nomad fra Skagerak er et åbent og fleksibelt opbevaringsmøbel, der kan ”bo” mange forskellige steder i hjemmet. At møblet læner sig op ad væggen giver et flytbart og afslappet udtryk, og understreger dets rolle som et karakteristisk indretningselement. • Designet af VE2 • Materiale: Eg FSC™ Mix • Mål: BxDxH.
Pris 2544 kr.
Kategori: Diverse - Bolig / Fritid Til Boligen Møbler
Bogreol i med flere hylder i melamin med metalstel med pulverlakeret, matsort finish. Denne reol passer ind i de fleste hjem og kan suppleres med andre møbler som skrivebord, konsolborde, vægaggregat og bord. Eksklusive designrettigheder Specifikationer: Højde: 78 Bredde: 35 Længde: 114 Materiale: Metal Ikke.
Pris 1299 kr.
Kategori: Diverse - Bolig & indretning Møbler Reoler og opbevaring Reoler
Globen Shelfie Hylde med lys. Der er ingen som Globen der kan design lamper og møbler i ét så smukt! Du får her en fin lille hylde, lavet i fint metal i sort eller hvid, hvorpå der er monteret en fatning med plads til en dekorativ globepære. Reolen med lys kan du bruge mange steder, vi forslår i gangen, til.
Pris 1149.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Ideel spændehjælp ved limning af billedrammer, møbler, reoler og andre emner spændingen kan indstilles trinløst med centerhåndtaget trapezgevindspindel for fast og sikker efterspænding ekstrem holdbar nylonrem Inklusiv: 4 plastkæber.
Pris 249 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj|Håndværktøj|Værktøjsartikler
Møbler påmontering bringer lys i og under skabe, reoler og vitriner. Du sørger for den rigtige oversigt eller gendanner samlere stykker i scene. Den runde sæt gate sørger med sin blanke over....
Pris 650 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Byggeteknologi & Smart Living Lys LED-belysning LED-underbygningslygter, LED-overflademonterede lygter
Bookcase fra NovaSolo. NovaSolo laver fine reoler, her udført i solid mahogni, komposit træ i farven hvid semi-gloss. Størrelsen 40 x 190 x 100 cm Varenr. CA607 EAN 8994921001432. NovaSolo tilbyder en bred og delikat vifte af møbler. Udforsk moderne og traditionelle stilarter til det moderne hjem. NovaSolo.
Pris 5949 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Reoler
En titel, der vil appellere til dem interesseret i bogen kultur samt møbler og interiør design 'Reol' er den første publica....
Pris 109 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kunst, arkitektur og fotografi
Safety 1st Hjørnebeskyttere 4 styks Detaljer: • Farve: Transparent • Egnet til alle møbler • Fremstillet af blødt kunststof for at dæmpe stødet • Fastgøres med dobbeltklæbende tape • Til bord, reoler og skabe.
Pris 26 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Baby og småbørn|Dreng/Pige
TV møbel, som passer til dukkehus serien 'Mon petit home' fra Djeco. TV møblet er i moderne designs med fine detaljer. Sættet består af TV og reol dertil, samt puf, familiebillede i ramme, vase med blomster, Ipad og et magasin. De mange detaljer og det moderne design gør det mere realistisk og sjovt at lege.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Legetøj - Mærker Djeco
Denne bog viser simple ideer til at gøre IKEA-møblerne mere personlige, ved at tilføje ekstra ben, et nyt lag maling eller klistermærker. Der er også inspiration og hjælp til mere avancerede projekter, såsom at forvandle en simpel taburet til en cykel, et skrivebord, en gynge eller en reol. Der er noget til.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
V3