Dette skønne hyldesystem fra House Doctor, kan tilføre dit hjem mange forskellige funktioner og udtryk. Du kan bruge møblet i dit køkken til opbevaring af service, gryder og pander på en cool måde. Du kan også bruge møblet i stuen til udstilling af bøger og favorit nips. Det er kun fantasien der sætter.
Pris 8795 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Møbler Hylder
Adole reol rumdeler med hjul og 3 hylder ege finer og hvid. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte.
Pris 2919 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stue - Reoler - Alle reoler
Indret børneværelset med flotte møbler fra MYroom. I denne pakke får du en sækkestol, der kan anvendes på mange forskellige måder, den vil passer både i stuen og børneværelset. Du får endda to praktiske opbevaringskasser og en reol, så du kan få styr på tingene i børneværelset. Flotte møbler der vil skabe en.
Pris 929 kr.
Kategori: Borde & stole - Børneværelset-Børnemøbler-Siddemøbler-Sækkestole & Puffer
Frame reol fra Cane-line Cane-line er mere end lækre, luksuriøse havemøbelsæt i flet. Cane-line elements er en serie af møbler og interiør i et moderne design, der giver dit hjem et lækkert touch. Dansk design Lavet i aluminium og teak Kan bruges inde og ude Vejrbestandig reol Frame er lavet i aluminium og.
Pris 3349 kr.
Kategori: Haveindretning - Haveliv Haveindretning Reoler & planteborde
En rummelig reol i betonlook lavet af Honeycomb Panel. Reolen består af 15 rum, som man kan bruge til lige, hvad man ønsker. Reolen har en højde på 198 cm, og er en del af Detroit serien, som er en serie af møbler med betonlook..
Pris 3899 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - House & Home - Home & Furniture - Home Furniture - Cabinet & Drawer
Reol m. 4 hjul Sort Default Title Dette skønne møbel fra House Doctor, er en hyldesystem og et rullebord. Møblet kan styles på mange forskellige måder, så det passer præcis til dit behov og din personlige stil. Hylderne er lavet af sort krydsfiner og stel.
Pris 5489 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - reol
Peter reolen fra Hoppekids er en minimalistisk og super praktisk reol, der vil matche ethvert børneværelse og især andre møbler fra Hoppekids. Udstil, opbevar og hav alle favoritsagerne let....
Pris 1049.95 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler -
Berlin reolen er i et smukt klassisk dansk design. Reolen er skabt af By Tika, som producerer og designer møbler i Danmark, hvor de har dygtige snedkere til at følge produkterne fra start til færdigt produkt. Reolen er i et smukt nordisk design, som kan bruges overalt i boligen. Anvend reolen i entreen, stuen.
Pris 2895 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Dagligstue // Reoler & magasinholdere mm. // Reoler
Hvid Rio reol med 2 hvide låger og 2 hvide skuffer inkl. 3 hylder. I Rio serien findes der skriveborde, kassetter og reoler, som kan kombineres med forskellige låger, skuffer og greb. Rio er et fleksibelt system så du selv kan sammensætte det efter dit behov.Se alle møblerne fra Rio serien her.
Pris 1889.3 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Kontormøbler
Lene Bjerres sortiment er ikke kun bestående af interiør og brugskunst, men er også bestående af en række eksklusive møbler, både til udendørs samt indendørs brug. Blandt andet består sortimentet af produkttyperne; reol, vægskab og skab. Denne Depot reol m/skuffer måler 43x 40x 166 cm og er produceret i.
Pris 5999 kr.
Kategori: Diverse - Møbler
Alsidig og smart opbevaringsbænk fra Done by Deer. Perfekt til at opbevare legetøj, bøger eller andet i og er desuden en flot indretningsdetalje i boligen. Køb også den separate topdel og lav møblet om til et puslebord med praktisk opbevaring! Når barnet bliver større kan du nemt fjerne topdelen og bruge.
Pris 3349 kr.
Kategori: Diverse - Børn Børne- & babyudstyr Pusle & pleje Puslepuder
Globen Shelfie Hylde med lys. Der er ingen som Globen der kan design lamper og møbler i ét så smukt! Du får her en fin lille hylde, lavet i fint metal i sort eller hvid, hvorpå der er monteret en fatning med plads til en dekorativ globepære. Reolen med lys kan du bruge mange steder, vi forslår i gangen, til.
Pris 1149.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Møbler påmontering bringer lys i og under skabe, reoler og vitriner. Du sørger for den rigtige oversigt eller gendanner samlere stykker i scene. Det firkantede sæt vane sørger med sin blanke....
Pris 359 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Teknologi til hjemmet Lys LED-belysning LED-underbygningslygter, LED-overflademonterede lygter
En titel, der vil appellere til dem interesseret i bogen kultur samt møbler og interiør design 'Reol' er den første publica....
Pris 109 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kunst, arkitektur og fotografi
Denne bog viser simple ideer til at gøre IKEA-møblerne mere personlige, ved at tilføje ekstra ben, et nyt lag maling eller klistermærker. Der er også inspiration og hjælp til mere avancerede projekter, såsom at forvandle en simpel taburet til en cykel, et skrivebord, en gynge eller en reol. Der er noget til.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Det stilfulde og funktionelle skrivebord vil se flot ud i ethvert kontor eller andre rum. Det moderne skrivebord består af et bord og en reol med fire rum. Du kan enten stille skrivebord og reol side om side, eller du kan stille de to elementer i en L-form. Møblerne er nemme at samle..
Pris 779 kr.
Kategori: Diverse - Møbler Kontormøbler Kontormøbelsæt
Ib Laursen designer møbler, der matcher den nordiske designtradition. Sortimentet spænder bredt og giver et utal af muligheder for at skabe en helt unik og hyggelig stemning både ude og inde. B: 40 H: 92,5 L: 61.
Pris 1895 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Furniture
Ib Laursen designer møbler, der matcher den nordiske designtradition. Sortimentet spænder bredt og giver et utal af muligheder for at skabe en helt unik og hyggelig stemning både ude og inde. B: 40 H: 177 L: 61.
Pris 2895 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Furniture
Ib Laursen designer møbler, der matcher den nordiske designtradition. Sortimentet spænder bredt og giver et utal af muligheder for at skabe en helt unik og hyggelig stemning både ude og inde. B: 43 H: 113 L: 102,5.
Pris 3899 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Furniture
V3