Indret børneværelset med denne praktiske opbevaringsreol fra PJ Masks. Reolen har tre hylder og seks kasser. Reolen har en god størrelse, så dit barn nemt selv kan tage sine ting ud af og tilbage i kasserne. Passer godt på børneværelset sammen med andre møbler og legetøj fra Paw Patrol..
Pris 219 kr.
Kategori: Babymøbler - Børneværelset-Børnemøbler-Hylder & Reoler-Reoler
Frame reol fra Cane-line Cane-line er mere end lækre, luksuriøse havemøbelsæt i flet. Cane-line elements er en serie af møbler og interiør i et moderne design, der giver dit hjem et lækkert touch. Dansk design Lavet i aluminium og teak Kan bruges inde og ude Vejrbestandig reol Frame er lavet i aluminium og.
Pris 3349 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Haveliv Haveindretning Reoler & planteborde
Zeus Slim Irony hylde / reol til væggen, her vist i stor udgave. Smukt minimalistisk reol fra Italienske Zeus. sort pladestål (kobber) Det er muligt at sætte flere sammen på det ønskede areal. Zeus Slim Irony Shelf - Væghængt Reol - Stor Se andre Zeus møbler under relaterede produkter Leveres i flere.
Pris 4598.5 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Furniture - Shelving - Bookcases & Standing Shelves
Elegant reol med 3 hylder og 1 skuffe i lækkert, nordisk design. Copenhagen reolen er fremstillet i massiv, hvidpigmenteret egetræ. Reolen er oplagt til stuen, entréen eller som natbord i soveværelset. Møblerne fra danske By Tika er gedigent dansk håndværk og bliver først produceret, når du bestille.
Pris 3799 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - House & Home - Home & Furniture - Home Furniture - Cabinet & Drawer
Reol m. 4 hjul Sort/træ Default Title Dette skønne møbel fra House Doctor, er en hyldesystem og et rullebord. Møblet kan styles på mange forskellige måder, så det passer præcis til dit behov og din personlige stil. Hylderne er lavet af mangotræ og stellet.
Pris 6399 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - reol
Dette skønne møbel fra House Doctor, er en kombination af et hyldesystem og et rullebord. Møblet kan styles på mange forskellige måder, så det passer præcis til dine behov og din personlige stil.Hylderne er lavet af sort krydsfinér og stellet er lavet af.
Pris 6099.95 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Alle kategorier House Doctor House Doctor - Møbler House Doctor - Reoler Møbler Reoler Stuen
Det er en fornøjelse at præsentere dig for denne lækre reol, der er lavet af danske Hübsch, der har et skønt univers med boligtilbehør og møbler, der har gjort Hübsch til et af de ledende interiørbrands i Skandinavien. Den skønne reol har fem rummelige hylder, som du kan bruge til opbevaring af mange.
Pris 2549 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Dagligstue // Reoler & magasinholdere mm. // Reoler
br...Peter reolen fra Hoppekids er en minimalistisk og super praktisk reol, der vil matche ethvert børneværelse og især andre møbler fra Hoppekids. Udstil, opbevar og hav alle favoritsagerne let....
Pris 1049.95 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler -
Lene Bjerres sortiment er ikke kun bestående af interiør og brugskunst, men er også bestående af en række eksklusive møbler, både til udendørs samt indendørs brug. Blandt andet består sortimentet af produkttyperne; reol, vægskab og skab. Denne Depot reol m/skuffer måler 43x 40x 166 cm og er produceret i.
Pris 5999 kr.
Kategori: Diverse - Møbler
Nomad fra Skagerak er et åbent og fleksibelt opbevaringsmøbel, der kan ”bo” mange forskellige steder i hjemmet. At møblet læner sig op ad væggen giver et flytbart og afslappet udtryk, og understreger dets rolle som et karakteristisk indretningselement. • Designet af VE2 • Materiale: Eg FSC™ Mix • Mål: BxDxH.
Pris 777 kr.
Kategori: Diverse - Bolig / Fritid Til Boligen Møbler
Bogreol i med flere hylder i melamin med metalstel med pulverlakeret, matsort finish. Denne reol passer ind i de fleste hjem og kan suppleres med andre møbler som skrivebord, konsolborde, vægaggregat og bord. Eksklusive designrettigheder Specifikationer: Højde: 78 Bredde: 35 Længde: 114 Materiale: Metal Ikke.
Pris 1299 kr.
Kategori: Diverse - Bolig & indretning Møbler Reoler og opbevaring Reoler
Forny dit hjem med Village Samling! Du finder adskellige produkter, som kan give dine møbler eller indretning det udtryk af identitet, som du leder efter.Hvis du vil tilbyde noget originalt til dit hjem, kan du gøre det med ios reol med 4 skuffer - Villag.
Pris 1231 kr.
Kategori: Diverse - Møbler
Globen Shelfie Hylde med lys. Der er ingen som Globen der kan design lamper og møbler i ét så smukt! Du får her en fin lille hylde, lavet i fint metal i sort eller hvid, hvorpå der er monteret en fatning med plads til en dekorativ globepære. Reolen med lys kan du bruge mange steder, vi forslår i gangen, til.
Pris 1149.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Ideel spændehjælp ved limning af billedrammer, møbler, reoler og andre emner spændingen kan indstilles trinløst med centerhåndtaget trapezgevindspindel for fast og sikker efterspænding ekstrem holdbar nylonrem Inklusiv: 4 plastkæber.
Pris 236 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj|Håndværktøj|Værktøjsartikler
Kassebogen: om kassereoler, bygge- og systemmøbler (Bog, Indbundet, Dansk) - Forfatter: Henriette Houth - Forlag: Montana Møbler A/S - Emner: Skabe, Reoler, Møbler, Møbelkunst - ISBN-13: 9788791448010.
Pris 193.8 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
En titel, der vil appellere til dem interesseret i bogen kultur samt møbler og interiør design 'Reol' er den første publica....
Pris 109 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kunst, arkitektur og fotografi
Denne bog viser simple ideer til at gøre IKEA-møblerne mere personlige, ved at tilføje ekstra ben, et nyt lag maling eller klistermærker. Der er også inspiration og hjælp til mere avancerede projekter, såsom at forvandle en simpel taburet til en cykel, et skrivebord, en gynge eller en reol. Der er noget til.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Palle skal have nye møbler - seng, reol og et skab. De skal selv samle dem. De starter med at pakke alle pakkerne ud, så det hele bliver blandet sammen. De hamrer og skruer løs, men resultatet er ikke helt, som de forventede. Sengen er alt for høj, skabet.
Pris 104.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Børn og unge
Det stilfulde og funktionelle skrivebord vil se flot ud i ethvert kontor eller andre rum. Det moderne skrivebord består af et bord og en reol med fire rum. Du kan enten stille skrivebord og reol side om side, eller du kan stille de to elementer i en L-form. Møblerne er nemme at samle..
Pris 1869 kr.
Kategori: Diverse - Møbler Kontormøbler Skriveborde
V3