Frame reol fra Cane-line Cane-line er mere end lækre, luksuriøse havemøbelsæt i flet. Cane-line elements er en serie af møbler og interiør i et moderne design, der giver dit hjem et lækkert touch. Dansk design Lavet i aluminium og teak Kan bruges inde og ude Vejrbestandig reol Frame er lavet i aluminium og.
Pris 3349 kr.
Kategori: Haveindretning - Haveliv Haveindretning Reoler & planteborde
En rummelig reol i betonlook lavet af Honeycomb Panel. Reolen består af 15 rum, som man kan bruge til lige, hvad man ønsker. Reolen har en højde på 198 cm, og er en del af Detroit serien, som er en serie af møbler med betonlook..
Pris 3899 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stuen/Reoler
Peter reolen fra Hoppekids er en minimalistisk og super praktisk reol, der vil matche ethvert børneværelse og især andre møbler fra Hoppekids. Udstil, opbevar og hav alle favoritsagerne let....
Pris 969.95 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler -
Indret børneværelset med Marie reolen fra HoppeKids. Reolen har en fast hylde i midten samt to løse og flytbare. HoppeKids' møbler er hovedsageligt fremstillet af langsomt voksende fyrretræ. Unikt for denne naturlige, værdifulde og miljøvenlige råvare, er de mange ujævnheder så som små sprækker, knaster i.
Pris 979 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Indretning Møbler Hylder
Vario-rumdeler – reol Vægreolen fra vores serie »Møbler til små rum« kan anvendes på mange forskellige måder. Den kan placeres som en klassisk reol op ad væggen eller som rumdeler midt i rummet – og den kan udvides med flere moduler til en stor reolvæg. Reolen har 15 rum i forskellige størrelser, hvoraf de.
Pris 1229 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Furniture Shelving Bookcases & Standing Shelves|unisex
Lene Bjerres sortiment er ikke kun bestående af interiør og brugskunst, men er også bestående af en række eksklusive møbler, både til udendørs samt indendørs brug. Blandt andet består sortimentet af produkttyperne; reol, vægskab og skab. Denne Depot reol m/skuffer måler 43x 40x 166 cm og er produceret i.
Pris 5999 kr.
Kategori: Diverse - Møbler
Alsidig og smart opbevaringsbænk fra Done by Deer. Perfekt til at opbevare legetøj, bøger eller andet i og er desuden en flot indretningsdetalje i boligen. Køb også den separate topdel og lav møblet om til et puslebord med praktisk opbevaring! Når barnet bliver større kan du nemt fjerne topdelen og bruge.
Pris 3349 kr.
Kategori: Diverse - Børn Børne- & babyudstyr Pusle & pleje Puslepuder
Palle skal have nye møbler - seng, reol og et skab. De skal selv samle dem. De starter med at pakke alle pakkerne ud, så det hele bliver blandet sammen. De hamrer og skruer løs, men resultatet er ikke helt, som de forventede. Sengen er alt for høj, skabet for lavt og helt skævt og reolen? Tja, den blev til et.
Pris 107.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Globen Shelfie Hylde med lys. Der er ingen som Globen der kan design lamper og møbler i ét så smukt! Du får her en fin lille hylde, lavet i fint metal i sort eller hvid, hvorpå der er monteret en fatning med plads til en dekorativ globepære. Reolen med lys kan du bruge mange steder, vi forslår i gangen, til.
Pris 1149.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Safety 1st Hjørnebeskyttere 4 styks Detaljer: • Farve: Transparent • Egnet til alle møbler • Fremstillet af blødt kunststof for at dæmpe stødet • Fastgøres med dobbeltklæbende tape • Til bord, reoler og skabe.
Pris 108 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Baby og småbørn|Dreng/Pige
Smart serie af børne- og ungdomreoler. Det bliver nemt at indrette og holde orden i børneværelset med disse smarte rumdelere. Reolerne findes i 9 forskellige modeller og i 2 farver, hvilket gør det nemt at finde den rette størrelse og bruge flere reoler forskellige steder i værelset. Møblerne er fremstillet i.
Pris 1059 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Reoler|
Denne bog viser simple ideer til at gøre IKEA-møblerne mere personlige, ved at tilføje ekstra ben, et nyt lag maling eller klistermærker. Der er også inspiration og hjælp til mere avancerede projekter, såsom at forvandle en simpel taburet til en cykel, et skrivebord, en gynge eller en reol.....
Pris 179.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Dette sæt af 15 væg skruer og stik er ideelle armaturet sat til at holde op dine reoler og møbler på en flere væg typer. Bygge....
Pris 44.95 kr.
Kategori: Diverse - Gipsekspandere
Det stilfulde og funktionelle skrivebord vil se flot ud i ethvert kontor eller andre rum. Det moderne skrivebord består af et bord og en reol med fire rum. Du kan enten stille skrivebord og reol side om side, eller du kan stille de to elementer i en L-form. Møblerne er nemme at samle..
Pris 1159 kr.
Kategori: Diverse - Møbler Kontormøbler Kontormøbelsæt
Halifax reol med 3 skuffer hvid. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget lækkert.
Pris 5995 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stue - Reoler - Alle reoler
Halifax reol med 4 kurveskuffer hvid. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget.
Pris 7495 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stue - Reoler - Alle reoler
Halifax reol lille hvid. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget lækkert bolig.
Pris 395 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stue - Reoler - Alle reoler
Halifax reol med 4 hylder hvid. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget lækkert.
Pris 3549 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stue - Reoler - Alle reoler
Halifax reol med hylder 2 låger hvid. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget.
Pris 5795 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stue - Reoler - Alle reoler
V3