Vores Marla reol med 3 hylder og 2 skuffer i brun/grå akaciatræ, er lavet i et lækkert og eksklusivt design. Møblet leveres opbygget, lige klar til at stille på plads, når du modtager det. Her får du en reol, som du kan stille i stuen, i køkkenet eller i dit køkkenalrum. Her får du rigtig god.
Pris 3979 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stue - Reoler - Alle reoler|Alle reoler
Frame reol fra Cane-line Cane-line er mere end lækre, luksuriøse havemøbelsæt i flet. Cane-line elements er en serie af møbler og interiør i et moderne design, der giver dit hjem et lækkert touch. Dansk design Lavet i aluminium og teak Kan bruges inde og ude Vejrbestandig reol Frame er lavet i aluminium og.
Pris 3349 kr.
Kategori: Haveindretning - Haveliv Haveindretning Reoler & planteborde
Indret børneværelset med Marie reolen fra HoppeKids. Reolen har en fast hylde i midten samt to løse og flytbare. HoppeKids' møbler er hovedsageligt fremstillet af langsomt voksende fyrretræ. Unikt for denne naturlige, værdifulde og miljøvenlige råvare, er de mange ujævnheder så som små sprækker, knaster i.
Pris 832.2 kr.
Kategori: Babymøbler - Indretning Møbler Hylder
Lene Bjerres sortiment er ikke kun bestående af interiør og brugskunst, men er også bestående af en række eksklusive møbler, både til udendørs samt indendørs brug. Blandt andet består sortimentet af produkttyperne; reol, vægskab og skab. Denne Depot reol m/skuffer måler 43x 40x 166 cm og er produceret i.
Pris 5999 kr.
Kategori: Diverse - Møbler
Globen Shelfie Hylde med lys. Der er ingen som Globen der kan design lamper og møbler i ét så smukt! Du får her en fin lille hylde, lavet i fint metal i sort eller hvid, hvorpå der er monteret en fatning med plads til en dekorativ globepære. Reolen med lys kan du bruge mange steder, vi forslår i gangen, til.
Pris 1149.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
BLACK+DECKER multi-værktøj overfræser forsats til multievo. På en enkelt opladning kan overfæseren sammensat emd 14.4V mulltievo multi-værktøj arbejede i over 20m som er ideel til at skabe dekorative udformninger på møbler og reoler. Overfræseren er udstyret med en Spindellås knap og dybde justering for at.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Elværktøj - Værktøj & isenkram Elværktøj Tilbehør
Smart serie af børne- og ungdomreoler. Det bliver nemt at indrette og holde orden i børneværelset med disse smarte rumdelere. Reolerne findes i 9 forskellige modeller og i 2 farver, hvilket gør det nemt at finde den rette størrelse og bruge flere reoler forskellige steder i værelset. Møblerne er fremstillet i.
Pris 1059 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Reoler|
Denne bog viser simple ideer til at gøre IKEA-møblerne mere personlige, ved at tilføje ekstra ben, et nyt lag maling eller klistermærker. Der er også inspiration og hjælp til mere avancerede projekter, såsom at forvandle en simpel taburet til en cykel, et skrivebord, en gynge eller en reol.....
Pris 164.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Det stilfulde og funktionelle skrivebord vil se flot ud i ethvert kontor eller andre rum. Det moderne skrivebord består af et bord og en reol med fire rum. Du kan enten stille skrivebord og reol side om side, eller du kan stille de to elementer i en L-form. Møblerne er nemme at samle..
Pris 869 kr.
Kategori: Diverse - Møbler Kontormøbler Kontormøbelsæt
En rummelig reol i betonlook lavet af Honeycomb Panel. Reolen består af 15 rum, som man kan bruge til lige, hvad man ønsker. Reolen har en højde på 198 cm, og er en del af Detroit serien, som er en serie af møbler med betonlook..
Pris 3899 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stuen/Reoler
Skab plads til både opbevaring og dekoration med denne flotte reol fra Canett. Florenzio reolen indeholder tre skuffer og tre hylder hvor du kan udstille dit fine porcelæn. Reolen er hvid med sorte greb. Toppen på reolen er træfarvet og matcher hylderne i samme farve. Du finder flere møbler i samme serie fra.
Pris 3099 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stuen/Reoler
Stor hvid bogreol med 28 opbevaringsrum. Med denne reol kan du nemt få plads til hele bogsamlingen. Reolens "bølgede" profil giver møblet et spændende udtryk der med sikkerhed vil give noget ekstra til indretningen..
Pris 6799 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stuen/Reoler
Moderne og funktionel bogreol i lysgrå med 35 opbevaringsrum. Med denne reol kan du nemt få plads til hele bogsamlingen. Reolens "bølgede" profil giver møblet et spændende udtryk der med sikkerhed vil give noget ekstra til indretningen..
Pris 7399 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stuen/Reoler
Moderne og stilfuld bogreol i grå. Med denne reol kan du nemt få plads til hele bogsamlingen. Reolens "bølgede" profil giver møblet et spændende udtryk der med sikkerhed vil give noget ekstra til indretningen..
Pris 3799 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stuen/Reoler
Elegant reol med 2 hylder i lækkert, nordisk retro design. Berlin reolen er fremstillet i massiv, hvidpigmenteret egetræ. Anvend reolen i stuen eller i entréen. Møblerne fra danske By Tika er gedigent dansk håndværk og bliver først produceret, når du bestiller hos os..
Pris 3049 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stuen/Reoler
Elegant reol med 2 hylder i lækkert, nordisk design. Copenhagen-reolen er fremstillet i massiv, hvidpigmenteret egetræ. Anvend reolen i stuen, entréen eller som natbord i soveværelset. Møblerne fra danske By Tika er gedigent dansk håndværk og bliver først produceret, når du bestiller hos os..
Pris 2149 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stuen/Reoler
Elegant reol med 5 hylder i lækkert, nordisk retrodesign. Berlin-reolen er fremstillet i massiv, hvidpigmenteret egetræ. Anvend reolen i stuen eller i køkkenet. Møblerne fra danske By Tika er gedigent dansk håndværk og bliver først produceret, når du bestiller hos os..
Pris 7799 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stuen/Reoler
Elegant reol med 5 hylder i lækkert, nordisk design. Copenhagen reolen er fremstillet i massiv, hvidpigmenteret egetræ. Anvend reolen i stuen eller i køkkenet. Møblerne fra danske By Tika er gedigent dansk håndværk og bliver først produceret, når du bestiller hos os..
Pris 5199 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stuen/Reoler
Elegant reol med 3 hylder i lækkert, nordisk retrodesign. Berlin-reolen er fremstillet i massiv, hvidpigmenteret egetræ. Anvend reolen i stuen eller i køkkenet. Møblerne fra danske By Tika er gedigent dansk håndværk og bliver først produceret, når du bestiller hos os..
Pris 4599 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stuen/Reoler
V3