Dette skønne hyldesystem fra Nordal, kan tilføre dit hjem mange forskellige funktioner og udtryk. Du kan bruge møblet i dit køkken til opbevaring af service, gryder og pander på en cool måde. Du kan også bruge møblet i stuen til udstilling af bøger og favorit nips. Det er kun fantasien der sætter grænser..
Pris 5495 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Møbler Skabe og opbevaring
Base reol A 2 hylder sort ask dekor. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget lækkert.
Pris 359 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stue - Reoler - Alle reoler
Indret børneværelset med denne praktiske opbevaringsreol fra Disneys Biler. Reolen har tre hylder og seks kasser. Reolen har en god størrelse, så dit barn nemt selv kan tage sine ting ud af og tilbage i kasserne. Passer godt på børneværelset sammen med andre møbler og legetøj fra Disney Cars. Mål: H60 x B63,5.
Pris 599 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Børneværelset-Børnemøbler-Hylder & Reoler-Reoler
Assymetrisk reol fra Nordal i sort jern. Denne reol fra Nordal kommer med fire assymetrisk placerede hylder, som skaber et dynamisk udtryk. Det sortlakeret jern skaber en industriel fornemmelse af møblet. Det vil både passe godt sammen med enkle, nordiske møbler i træ, og med eksklusive materialer som marmor.
Pris 2099 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stuen/Reoler
Reol m. 4 hjul Sort/træ Default Title Dette skønne møbel fra House Doctor, er en hyldesystem og et rullebord. Møblet kan styles på mange forskellige måder, så det passer præcis til dit behov og din personlige stil. Hylderne er lavet af mangotræ og stellet.
Pris 5189 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - reol
Peter reolen fra Hoppekids er en minimalistisk og super praktisk reol, der vil matche ethvert børneværelse og især andre møbler fra Hoppekids. Udstil, opbevar og hav alle favoritsagerne let....
Pris 1059.95 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler -
Berlin reolen er i et smukt klassisk dansk design. Reolen er skabt af By Tika, som producerer og designer møbler i Danmark, hvor de har dygtige snedkere til at følge produkterne fra start til færdigt produkt. Reolen er i et smukt nordisk design, som kan bruges overalt i boligen. Anvend reolen i entreen, stuen.
Pris 7329 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Dagligstue // Reoler & magasinholdere mm. // Reoler
Hvid Rio reol med 2 hvide låger og 2 hvide skuffer inkl. 3 hylder. I Rio serien findes der skriveborde, kassetter og reoler, som kan kombineres med forskellige låger, skuffer og greb. Rio er et fleksibelt system så du selv kan sammensætte det efter dit behov.Se alle møblerne fra Rio serien her.
Pris 1889.3 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Kontormøbler
Lene Bjerres sortiment er ikke kun bestående af interiør og brugskunst, men er også bestående af en række eksklusive møbler, både til udendørs samt indendørs brug. Blandt andet består sortimentet af produkttyperne; reol, vægskab og skab. Denne Depot reol m/skuffer måler 43x 40x 166 cm og er produceret i.
Pris 5999 kr.
Kategori: Diverse - Møbler
Alsidig og smart opbevaringsbænk fra Done by Deer. Perfekt til at opbevare legetøj, bøger eller andet i og er desuden en flot indretningsdetalje i boligen. Køb også den separate topdel og lav møblet om til et puslebord med praktisk opbevaring! Når barnet bliver større kan du nemt fjerne topdelen og bruge.
Pris 3349 kr.
Kategori: Diverse - Børn Børne- & babyudstyr Pusle & pleje Puslepuder
Globen Shelfie Hylde med lys. Der er ingen som Globen der kan design lamper og møbler i ét så smukt! Du får her en fin lille hylde, lavet i fint metal i sort eller hvid, hvorpå der er monteret en fatning med plads til en dekorativ globepære. Reolen med lys kan du bruge mange steder, vi forslår i gangen, til.
Pris 1149.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Møbler påmontering bringer lys i og under skabe, reoler og vitriner. Du sørger for den rigtige oversigt eller gendanner samlere stykker i scene. Det firkantede sæt vane sørger med sin blanke....
Pris 699 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hus & Have Belysning Indendørs - Belysning Downlights, påbygningslamper Forsænket - Lampe - LED
En titel, der vil appellere til dem interesseret i bogen kultur samt møbler og interiør design reol er den første publica....
Pris 109 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kunst, arkitektur og fotografi
Safety 1st Hjørnebeskyttere 4 styks Detaljer: • Farve: Transparent • Egnet til alle møbler • Fremstillet af blødt kunststof for at dæmpe stødet • Fastgøres med dobbeltklæbende tape • Til bord, reoler og skabe.
Pris 26 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Baby og småbørn|Dreng/Pige
Denne bog viser simple ideer til at gøre IKEA-møblerne mere personlige, ved at tilføje ekstra ben, et nyt lag maling eller klistermærker. Der er også inspiration og hjælp til mere avancerede projekter, såsom at forvandle en simpel taburet til en cykel, et skrivebord, en gynge eller en reol.....
Pris 149 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Denne bog viser simple ideer til at gøre IKEA-møblerne mere personlige, ved at tilføje ekstra ben, et nyt lag maling eller klistermærker. Der er også inspiration og hjælp til mere avancerede projekter, såsom at forvandle en simpel taburet til en cykel, et skrivebord, en gynge eller en reol. Der er noget til.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Skænken har et enkelt design i en naturlig stil. Med tre etager af lange hylder er den ideel til at fremvise pyntegenstande, fotorammer, tidsskrifter og lignende. Takket være det stærke stålstel er skænken meget stabil og holdbar. Den kan også bruges som et lavt bord eller en reol. Møblet er 100 %.
Pris 1559 kr.
Kategori: Diverse - Møbler Skabe og opbevaring Buffetborde og sideborde
Super fin reol med intergreret bordplade så møblet også kan bruges til et lille skrivebord. Reolen er fremstillet med jernstel og med 3 mørke træhylder og en mørk træbordplade. Reolen har et moderne og tidsløst look.H:191 cm x W:80 cm x D:61 cm.
Pris 3149.1 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture
Dette skønne møbel fra House Doctor, kan tilføre dit hjem mange forskellige funktioner og udtryk. Møblet er en kombination af et hyldesystem og et rullebord og kan stylespå mange forskellige måder, så det passer præcis til dine behov og din personlige stil. Møblets hylder er lavet af mangotræ og.
Pris 5199 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture > Tables
V3