Fotoelektrisk røgalarm til 230V strøm, som er et krav i nybyggeri. Røgalarmen har automatisk selvtest med visning af fejlfunktion, og kan også testes via testknap. Den kan monteres enkeltvis eller som ledningsforbundet (max. 30 stk. i samme system). Der medfølger 9V back-up batteri. Data Farve: Hvid Spænding:.
Pris 236 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - El-artikler - Røgalarmer
Trådløs optisk røgalarm, som vil igangsætte dit S6ev alarmsystem og alle forbundne sirener for at advare dig, når du er hjemme, samt fremsende notifikationer på din telefon for, at advare dig om røgudvikling i hjemmet, når du er ude. PAKKEN INDEHOLDER 1 x Røgalarm 1 x Brugervejledning 1 x Skruer og rawlplugs.
Pris 149 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - El-artikler - Alarmsystemer - Alarm tilbehør
Røgalarm fra Flow Skal en røgalarm altid være hvid og rund? Svaret er nej. Flow har med uglen vist, at en røgalarm godt kan være med til at skabe stemning i et rum. Alarmsignal på 85 dB Oplagt valg til børneværelset Let at installere Røgalarm til børneværelset Flow røgalarmen er udformet som en sød ugle, der.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Børn Sikkerhed i hjemmet Øvrigt sikkerhedsudstyr
König Røgalarm med batteri. En røgalarm skal være at finde i samtlige hjem - basta! Men har du en? Vi ved det jo godt, det er bare ikke særlig spændende at købe (eller montere) en røgalarm, og det er jo ikke fordi at den er dyr eller svær at sætte op, man føler måske bare ikke at man får så meget ud af det,.
Pris 35 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Spænding: 9V. Støjniveau: 85 dB. Mål Ø: 120 x 30mm. Vægt: 0,196. Ideel til båd og camping..
Pris 258 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Default Category Sikkerhedsudstyr Brandslukning
Mini-røgalarm med op til 3 års drift på 3 stk CR2450-batterier. Med kraftig alarm på mindst 85 dB samt alarmtone ved lav batteristand. Med kontrollampe. Til brug på steder med temperaturer på mellem -10 og 40 °C..
Pris 99 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Elartikler|Alarmsystemer|Røgalarmer
'-VdS-godkendt røgalarm til hjemmet-Med fotoelektrisk røgkammer-Inklusive 9 V batteri i høj kvalitet-Batterilevetid ca. 2 år-Lille hus i flot design-Lysdiode viser om apparatet er funktionsklart-30 dages visning af varsel om at batteriet skal udskiftes, i denne periode er der garanti for fuld.
Pris 52.28 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Brandbeskyttel Røgalarm
Når der opstår brand, tæller hvert eneste sekund. Røgalarmen giver den første advarsel i tilfælde af brand. Housegard optisk røgalarm reagerer hurtigt og med et stærkt signal. Detektionsprincip: Optisk detektionskammer Batteri detektion: 3 x CR2450 batteri Alarmsignal: Mindst 85 dB / 3 m Godkendt CE, EN14604.
Pris 69 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Hus och hem|Røgalarmer|Kampagnevare|sommerrabat|
Røgalarmen øger sikkerheden i hjemmet. Den er udstyret med en indlæringsknap, som gør det muligt at sammenkoble et ubegrænset antal røgalarmer af samme model..
Pris 149 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Elektronik Elektronik – tilbehør Kabler
Røgalarmen øger sikkerheden i hjemmet. Den er udstyret med en indlæringsknap, som gør det muligt at sammenkoble et ubegrænset antal røgalarmer af modellerne DTCTSC10WT og DTCTSC10WT2. Hvis en af enhederne registrerer røg, sender den et signal ud på en radiofrekvens og aktiverer dermed de andre alarmer også..
Pris 279 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Bolig / Fritid Til Boligen Alarmer & Overvågning
.
Pris 341 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Sikkerhed|
Smartwares FA23 røgalarm er an af de klassiske røgalarmer, der er let at montere i loftet, med de medfølgende plugs og skruer. Røgalarmen har en fotoelektrisk sensor og kan dække op til 30m2.Information: Støj: 85dB Mål: ca. 10 x 3 cm (Diameter x Højde).
Pris 45 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Røgalarmer
Røgalarm sd230n 230V, m/ 9v backup Produkt beskrivelse: DELTA REFLEX røgalarm 230V Det er en kompakt alarm, som tilsluttes 230V AC, og som er forsynet og leveres med backupbatteri på 9V. Røgalarmen opdager røgen i tide og giver alarm både med en lampe og et lydsignal på 85 db(A). Op til 38 Røgalarmer kan.
Pris 212 kr.
Kategori: Elartikler - Sikkerhed
Køb billig RØGALARM OPTISK SA470S 230V Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: 2085650096, ean nr.: 7320896010949.
Pris 814 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Røgalarmer
Udvid dit König smart home-sikkerhedssystem med denne røgalarm for at øge sikkerheden. Denne røgalarm kan også anvendes som selvstændig enhed. Vigtigt: Kun kompatibel med König Smart Home-sikkerhedssystemerne SA... - TILBUD NU, pris kun 479,00 (før 509,00).
Pris 479 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Diverse » Sortiment
.
Pris 849 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Sikkerhed // Brandstige
Røgalarmen øger sikkerheden i hjemmet. Den er udstyret med en indlæringsknap, som gør det muligt at sammenkoble et ubegrænset antal røgalarmer af m... - TILBUD NU, pris kun 279,00 (før 399,00).
Pris 279 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Hjem & Sikkerhed » Brandalarm
Røgalarm, 85 dB og Advarsel om Lavt Batteri.
Pris 119 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Bolig - Sikkerhed - Alarmer - Røgalarmer|Bolig | Sikkerhed | Alarmer | Røgalarmer
.
Pris 850 kr.
Kategori: Tilbehør til bærbar lyd - Sikkerhed og overvågning/Fjernmonitoringsystemer til hjemmet|Elektronik
V3