König Røgalarm med batteri. En røgalarm skal være at finde i samtlige hjem - basta! Men har du en? Vi ved det jo godt, det er bare ikke særlig spændende at købe (eller montere) en røgalarm, og det er jo ikke fordi at den er dyr eller svær at sætte op, man føler måske bare ikke at man får så meget ud af det,.
Pris 69.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Spænding: 9V. Støjniveau: 85 dB. Mål Ø: 120 x 30mm. Vægt: 0,196. Ideel til båd og camping..
Pris 267 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Default Category Sikkerhedsudstyr Brandslukning
Mini-røgalarm med op til 3 års drift på 3 stk CR2450-batterier. Med kraftig alarm på mindst 85 dB samt alarmtone ved lav batteristand. Med kontrollampe. Til brug på steder med temperaturer på mellem -10 og 40 °C..
Pris 99 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Elartikler|Alarmsystemer|Røgalarmer
'-Med fotoelektrisk røgkammer-Inklusive 9 V batteri i høj kvalitet-Batterilevetid ca. 1,5 år-Lille hus i flot design-Lysdiode viser om apparatet er funktionsklart-30 dages visning af varsel om at batteriet skal udskiftes, i denne periode er der garanti for fuld funktion-Testknap til funktionskontrol af.
Pris 60.53 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Brandbeskyttel Røgalarm
Køb billig Røgalarm trådløs optisk, 1-pak, f/sammenkobling op til 24 stk. Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: 6302241, ean nr.: 7,39253E+12.
Pris 178 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Røgalarmer
Udvid dit König smart home-sikkerhedssystem med denne røgalarm for at øge sikkerheden. Denne røgalarm kan også anvendes som selvstændig enhed. Vigtigt: Kun kompatibel med König Smart Home-sikkerhedssystemerne SA... - TILBUD NU, pris kun 479,00 (før 509,00).
Pris 479 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Diverse » Sortiment
Trådløs røgalarm som alarmerer alle øvrige alarmer i systemet. Rækkevidde mellem enheder op til 50 meter. Incl. batterier klar til brug.
Pris 209 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Bolig / Fritid
Når der opstår brand, tæller hvert eneste sekund. Røgalarmen giver den første advarsel i tilfælde af brand. Housegard optisk røgalarm reagerer hurtigt og med et stærkt signal. Detektionsprincip: Optisk detektionskammer Batteri detektion: 3 x CR2450 batteri Alarmsignal: Mindst 85 dB / 3 m Godkendt CE, EN14604.
Pris 69 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Hus och hem,Røgalarmer,Kampagnevare,sommerrabat|
KD-134 A optisk standardbrandalarm..
Pris 69 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Elektronik Elektronik – tilbehør Kabler
Hurtig og nem installation af en røgalarm, uden skruer eller boring. Denne tekst er maskinen oversat..
Pris 22.95 kr.
Kategori: Web- & Netværkskameraer - Alarmsystemer til motorkøretøjer
.
Pris 849 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Sikkerhed // Brandstige
.
Pris 209 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Hus - Sikring & Alarm - Alarmer
Smartwares RM149 Røgalarm giver dig med sin høje 85dB alarm besked, hvis der pludselig skulle opstå brand i hjemmet. Sensoren har en levetid på 10 år, og den kommer med et batteri der holder i op til 5 år. På den måde skal du ikke være bekymret for, om.
Pris 55 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Røgalarmer
E:ZO røgalarmen med optisk sensor giver ekstra sikkerhed i hjemmet ved at afgive en høj og gennemtrængende lyd, når den registrerer røg..
Pris 70 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Elartikler
Smart røgalarm Med Netatmo smart røgalarm er du altid opmærksom på situationen derhjemme. Uanset om du er på arbejde, på ferie eller bare hjemme, vil du straks modtage en anmeldelse, hvis der opdages røg et eller andet sted i dit hus. Den smarte røgalarm fungerer på et 3 Volt lithiumbatteri . Dette batteri er.
Pris 799 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - brandbeskyttelse detektor røgalarm|
KD-128 C Optisk Brandalarm Mini En af markedets mindste røgalarmer! Størrelse: 58 mm/diameter Optiske røgalarmer indeholder ikke radioaktive stoffer og har avanceret fotocelle-system, som siges at være mest effektivt, når det gælder ulmende brande og brande som kan gløde i lang tid inden de udvikler sig til.
Pris 99 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Elektronik El-husholdning
Batterispænding: 3 V, Batteriteknologi: Lithium. Diameter: 11 cm, Højde: 45 mm, Vægt: 148 g. Godkendelse: EN 14604, vfdb 14-01, CE, Q-Label.
Pris 489 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Sikkerhed i hjemmet Detector
85 DB.
Pris 139.95 kr.
Kategori: Diverse - 61
.
Pris 149 kr.
Kategori: Diverse - Sikkerhed - Røgalarm
V3