Rumdeler på hjul. Farve, hvid. Mål: 82,5x69x41,5 cm (De udstillede kurve og æsker m.m. medfølger ikke).
Pris 719 kr.
Kategori: Legetøj - Møbler Møbler til baby og småbørn
En praktisk rumdeler med 4 hylder. Rumdeleren er på hjul, så den nemt kan rykkes rundt med. God til opbevaring på både børneværelset, badeværelset eller gangen. Udv. mål: 82,5x69x41,5 cm.
Pris 959 kr.
Kategori: Borde & stole - 554
Denne smukke rumdeler skildrer en fredelig solrig strand. Det er ikke kun praktisk, men også giver en hyggelig atmosfære i rummet og kan nydes fra begge sider. Det er også ideel at bruge i soveværelset som rumdeler til at skabe et påklædningsværelse. Det er næsten helt uigennemsigtig, så intet lys.
Pris 619 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Møbler Ruminddelere
Dansani rumdeler der kan placeres i den nederste skuffe. Passer til følgende serier: Dansani Zaro, Dansani Luna og Dansani Special Collection. Rumdeleren passer til de ekstra høje møbelpakker på minimum 60 x 44 cm med to skuffer..
Pris 433 kr.
Kategori: Badeværelsesmøbler - VVS - Badeværelsesinventar - Baderumsmøbler - Dansani - Dansani tilbehør
Kabine / Rumdeler til Asgard 12.6..
Pris 1359.2 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Telte Tilbehør
Charmerende rumdeler i hvidlakeret mahogni..
Pris 7495 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Furniture Shelving Bookcases & Standing Shelves
Reolen/rumdeleren i sort ask dekor kan stå op af en væg eller frit i rummet. Bag lågen og de 2 skuffer monterer du en bagbeklædning i sort ask dekor, så rumdeleren fremstår gennemført, når du placerer den frit i rummet.Skal du bruge hyldeplads i stuen, på værelset eller kontoret, så er denne funktionelle reol.
Pris 1119 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stue - Reoler - Alle reoler
Beemoo Safe Rumdeler i tre dele er både sikkert og let at montere. Dette sikkerhedsgitter er et godt tilkøb for dig, der gerne vil holde dit barn på afstand fra brændeovnen, komfur, trapper eller grillen. Det er i tre sektioner med en dør, som du selv kan vælge hvor skal placeres. Døren er desuden børnesikker.
Pris 329 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Babyudstyr-Sikkerhed-Sikkerhedsgitre-Gitre med Skruer
.
Pris 69 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehør til styrtasker
Sæt et elegant præg på dit hjem eller din forretning med en klassisk rumdeler. Den elegante sammenfoldelig væg kan bruges som en alsidig skillevæg, som afskærmning til omklædning eller som dekoration. Desuden skaber en simpel rumdeler en stilsikker stemning til dit hjem..
Pris 595 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - TecTake Bolig Soveværelse Soveværelsestilbehør
Med dette tilvalg kan du gøre dit badeværelsesmøbel mere ekskusivt ved at montere en praktisk rumdeler i egetræ til den øverste skuffe. Du kan dermed optimalt udnytte skuffen til feks. smykker, make up eller lignende. Med de skridsikre gummimåtter til begge skuffer kan du undgå at skuffebundene ridses, samt.
Pris 919 kr.
Kategori: Badeværelsesmøbler - VVS - Badeværelsesinventar - Baderumsmøbler - Dansani - Dansani tilbehør
.
Pris 725 kr.
Kategori: Babymøbler - Børneværelset
.
Pris 959 kr.
Kategori: Babymøbler - Hoppekids
.
Pris 2699 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Reoler
Rumdelere til ArtBin Skuffesystem 30 skuffer - 10 stk.
Pris 19 kr.
Kategori: Kreativ leg - Tilbehør & Redskaber
Denne smukke geometriske rumdeler er det perfekte match for dem, der ønsker praktiske møbler i et enkelt og stilrent design. Reolen er udført i en hvid glat overflade som giver møblet et flot finish og har 5 sektioner med i alt 10 praktiske opbevaringsrum. Anvend som opbevaringsmodul opad væggen eller som.
Pris 2499 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stuen/Reoler
Håndlavet rumdeler i bambus fra Lene Bjerre. Invitér naturen ind i dit hjem med en Mandisa rumdeler, som har målene L135 x B3 x H185 cm. Mandisa er en 100% økologisk og bæredygtig møbelserie fremstillet af bambus af højeste kvalitet. Så invitér naturen ind i hjemmet med denne eksotiske rumdeler og sæt.
Pris 3149 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Bolig & indretning Møbler Reoler og opbevaring Tøjopbevaring
Rumdeler til forfradåser Legrand mosaic serie 50 mm.
Pris 7.75 kr.
Kategori: Elværktøj - El artikler
Flex XXL gitteret er den perfekte rumdeler og kan også benyttes som ekstra bredt sikkerhedsgitter i forbindelser med ildsteder. Flex sektionerne kan kombineres frit, så gitteret kommer til at passe til de individuelle omgivelser. XXL dækker over en åbning fra 90 til 350cm. Produkt-Highlights: Monteringsbeslag.
Pris 828 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Baby og småbørn|Dreng/Pige
V3