En praktisk rumdeler med 4 hylder. Rumdeleren er på hjul, så den nemt kan rykkes rundt med. God til opbevaring på både børneværelset, badeværelset eller gangen. Udv. mål: 82,5x69x41,5 cm.
Pris 959 kr.
Kategori: Borde & stole - 554
Rumdeler på hjul. Farve, hvid. Mål: 82,5x69x41,5 cm (De udstillede kurve og æsker m.m. medfølger ikke).
Pris 829 kr.
Kategori: Legetøj - Møbler Møbler til baby og småbørn
.
Pris 69 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehør til styrtasker
Denne smukke rumdeler er perfekt til at erhverve sig til i dit hjem eller lejlighed til at opdele et rum. Rumdeleren er også ideel at bruge i soveværelset som rumdeler til at skabe et påklædningsværelse. Rumdeleren er næsten helt uigennemsigtig, så intet lys kan trænge igennem. Denne rumdeler er.
Pris 439 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Møbler Ruminddelere
Dansani rumdeler der kan placeres i den nederste skuffe. Passer til følgende serier: Dansani Zaro, Dansani Luna og Dansani Special Collection. Rumdeleren passer til de ekstra høje møbelpakker på minimum 60 x 44 cm med to skuffer..
Pris 429 kr.
Kategori: Badeværelsesmøbler - VVS - Badeværelsesinventar - Baderumsmøbler - Dansani - Dansani tilbehør
Smart lille rumdeler med 3 rum i hvid til den lille plads i børneværelset. Det bliver nemt at indrette og holde orden i børneværelset med denne fine serie af rumdelere. Dette funktionelle og rummelige møbel kan enten stå oprejst eller lægges ned, alt efter hvad der passer bedst ind i netop dit værelse. Med.
Pris 579 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Reoler|
Sæt et elegant præg på dit hjem eller din forretning med en klassisk rumdeler. Den elegante sammenfoldelig væg kan bruges som en alsidig skillevæg, som afskærmning til omklædning eller som dekoration. Desuden skaber en simpel rumdeler en stilsikker stemning til dit hjem..
Pris 345 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - TecTake Bolig Soveværelse Soveværelsestilbehør
Reolen/rumdeleren i sort ask dekor kan stå op af en væg eller frit i rummet. Bag lågen og de 2 skuffer monterer du en bagbeklædning i sort ask dekor, så rumdeleren fremstår gennemført, når du placerer den frit i rummet.Skal du bruge hyldeplads i stuen, på værelset eller kontoret, så er denne funktionelle reol.
Pris 1119 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stue - Reoler - Alle reoler
Rumdeler til Alfheim 12.6 Tipitelt fra Nordisk, der nemt kan monteres indvendigt..
Pris 1039.2 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Telte Tilbehør
Med dette tilvalg kan du gøre dit badeværelsesmøbel mere ekskusivt ved at montere en praktisk rumdeler i egetræ til den øverste skuffe. Du kan dermed optimalt udnytte skuffen til feks. smykker, make up eller lignende. Med de skridsikre gummimåtter til begge skuffer kan du undgå at skuffebundene ridses, samt.
Pris 1047 kr.
Kategori: Badeværelsesmøbler - VVS - Badeværelsesinventar - Baderumsmøbler - Dansani - Dansani tilbehør
.
Pris 45 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Nyheder - Bolig & Have - Soveværelse - Boligtilbehør & Indretning - Organizers & opbevaring
.
Pris 345 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler -
.
Pris 1549 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stuen/Reoler
Rumdeler i sort Mål: B: 40,4 x H: 117,5 x D: 29 cm Materiale: MDF.
Pris 229 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Bolig & Have - Møbler - Opbevaringsmøbler
Håndlavet rumdeler i bambus fra Lene Bjerre. Invitér naturen ind i dit hjem med en Mandisa rumdeler, som har målene L135 x B3 x H185 cm. Mandisa er en 100% økologisk og bæredygtig møbelserie fremstillet af bambus af højeste kvalitet. Så invitér naturen ind i hjemmet med denne eksotiske rumdeler og sæt.
Pris 3499 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Bolig & indretning Møbler Reoler og opbevaring Tøjopbevaring
Vario-rumdeler – reol Vægreolen fra vores serie »Møbler til små rum« kan anvendes på mange forskellige måder. Den kan placeres som en klassisk reol op ad væggen eller som rumdeler midt i rummet – og den kan udvides med flere moduler til en stor reolvæg. Reolen har 15 rum i forskellige størrelser, hvoraf de.
Pris 1229 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Furniture Shelving Bookcases & Standing Shelves|unisex
Flex XXL gitteret er den perfekte rumdeler og kan også benyttes som ekstra bredt sikkerhedsgitter i forbindelser med ildsteder. Flex sektionerne kan kombineres frit, så gitteret kommer til at passe til de individuelle omgivelser. XXL dækker over en åbning fra 90 til 350cm. Produkt-Highlights: Monteringsbeslag.
Pris 905 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Baby og småbørn|Dreng/Pige
Bloomingville Rumdeler Metal 165x165 cm - Natur fra Bloomingville.
Pris 1139 kr.
Kategori: Diverse - Hjem og have
Håndlavet rumdeler til både indendørs- og udendørsbrug fra Lene Bjerre. Inviter naturen ind i dit liv på en unik og anderledes måde med denne Mandisa rumdeler som måler L135x B3x H185 cm. Mandisa er en 100% organisk og bæredygtig møbelserie, hvor hvert enkelt møbel er håndlavet i bambus af den højeste.
Pris 1999 kr.
Kategori: Diverse - Møbler
V3