.
Pris 69 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehør til styrtasker
OBS: Vi gør opmærksom på at der vil være 2 til 4 ugers leveringstid på denne vare Rumdeler Fra Hoppekids. En praktisk rumdeler med 4 hylder. Rumdeleren er på hjul, så den nemt kan rykkes rundt med. God til opbevaring på både børneværelset, badeværelset eller gangen. Udv. mål: 82,5x69x41,5 cm.
Pris 929 kr.
Kategori: Borde & stole - 554
.
Pris 999 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stuen/Reoler
Reoler og skabe.
Pris 621 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Reoler og skabe
Denne smukke rumdeler skildrer en fredelig solrig strand. Det er ikke kun praktisk, men også giver en hyggelig atmosfære i rummet og kan nydes fra begge sider. Det er også ideel at bruge i soveværelset som rumdeler til at skabe et påklædningsværelse. Det er næsten helt uigennemsigtig, så intet lys.
Pris 459 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Møbler Ruminddelere
Dansani rumdeler der kan placeres i den nederste skuffe. Passer til følgende serier: Dansani Zaro, Dansani Luna og Dansani Special Collection. Rumdeleren passer til de ekstra høje møbelpakker på minimum 60 x 44 cm med to skuffer..
Pris 429 kr.
Kategori: Badeværelsesmøbler - Badeværelse - Baderumsmøbler - Dansani - Dansani tilbehør
Rumdeler til Alfheim 12.6 Tipitelt fra Nordisk, der nemt kan monteres indvendigt..
Pris 1299 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Telte Tilbehør
Det bliver nemt at indrette og holde orden i børneværelset med disse anvendelige rumdelere. Smart serie af børne- og ungdomreoler. Reolerne findes i 9 varianter med forskellige rum og i 2 farver, hvilket gør det nemt at finde den rette størrelse, og indrette værelset smart og praktisk. Rumdeler i hvid med 6.
Pris 869 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Reoler|
Sæt et elegant præg på dit hjem eller din forretning med en klassisk rumdeler. Den elegante sammenfoldelig væg kan bruges som en alsidig skillevæg, som afskærmning til omklædning eller som dekoration. Desuden skaber en simpel rumdeler en stilsikker stemning til dit hjem..
Pris 375 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - TecTake Bolig Soveværelse Soveværelsestilbehør
Reolen/rumdeleren i sort ask dekor kan stå op af en væg eller frit i rummet. Bag lågen og de 2 skuffer monterer du en bagbeklædning i sort ask dekor, så rumdeleren fremstår gennemført, når du placerer den frit i rummet. Skal du bruge hyldeplads i stuen, på værelset eller kontoret, så er denne funktionelle.
Pris 1079 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stue - Reoler - Alle reoler|Alle reoler
VVS Nummer: 782754050 Artikelnummer: GL50 Producent: Strømberg Leveringstid: 5-10 dage Strømberg rumdeler til 50 cm skuffe. se mere hos multikoeb.dk.
Pris 328 kr.
Kategori: Badeværelsesmøbler - VVS |Badeværelse|Baderumsmøbler|Strømberg
Med dette tilvalg kan du gøre dit badeværelsesmøbel mere ekskusivt ved at montere en praktisk rumdeler i egetræ til den øverste skuffe. Du kan dermed optimalt udnytte skuffen til feks. smykker, make up eller lignende. Med de skridsikre gummimåtter til begge skuffer kan du undgå at skuffebundene ridses, samt.
Pris 1047 kr.
Kategori: Badeværelsesmøbler - Badeværelse - Baderumsmøbler - Dansani
.
Pris 375 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler -
Rumdeler i sort Mål: B: 40,4 x H: 117,5 x D: 29 cm Materiale: MDF.
Pris 229 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Bolig & Have - Møbler - Opbevaringsmøbler
Woodman Southbury rumdeler fra Woodman.
Pris 2509 kr.
Kategori: Diverse - Hjem og have
Håndlavet rumdeler til både indendørs- og udendørsbrug fra Lene Bjerre. Inviter naturen ind i dit liv på en unik og anderledes måde med denne Mandisa rumdeler som måler L135x B3x H185 cm. Mandisa er en 100% organisk og bæredygtig møbelserie, hvor hvert enkelt møbel er håndlavet i bambus af den højeste.
Pris 1999 kr.
Kategori: Diverse - Møbler
Master 10 rumdeler sort Stanley 1-94-745.
Pris 134 kr.
Kategori: Diverse -
.
Pris 519 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stuen/Reoler
.
Pris 519 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stuen/Reoler
V3