En praktisk rumdeler med 4 hylder. Rumdeleren er på hjul, så den nemt kan rykkes rundt med. God til opbevaring på både børneværelset, badeværelset eller gangen. Udv. mål: 82,5x69x41,5 cm.
Pris 959 kr.
Kategori: Borde & stole - 554
Dette er en rumdeler, der er næsten uigennemsigtig, dette medvirker til at intet lys eller skygger synlige. Dette rumdeler er perfekt at bruge i soveværelset for at skabe et privat omklædningsrum. Rumsavdelaren er også sammenklappelig for nem transport og opbevaring..
Pris 739 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Møbler Ruminddelere
Dansani rumdeler der kan placeres i den nederste skuffe. Passer til følgende serier: Dansani Zaro, Dansani Luna og Dansani Special Collection. Rumdeleren passer til de ekstra høje møbelpakker på minimum 60 x 44 cm med to skuffer..
Pris 431 kr.
Kategori: Badeværelsesmøbler - VVS - Badeværelsesinventar - Baderumsmøbler - Dansani - Dansani tilbehør
.
Pris 69 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehør til styrtasker
Adole reol rumdeler med hjul og 3 hylder ege finer og hvid. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte.
Pris 2829 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stue - Reoler - Alle reoler
Kabine / Rumdeler til Asgard 12.6..
Pris 1359.2 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Telte Tilbehør
Flot Disney Cars rumdeler som er ideel til opbevaring af legetøj og hvad der ellers ligger på børneværelset. Udstil dine biler eller gem dem i en af de 3 medfølgende opbevaringskasser..
Pris 568 kr.
Kategori: Legetøj - Disney Reoler
Sæt et elegant præg på dit hjem eller din forretning med en klassisk rumdeler. Den elegante sammenfoldelig væg kan bruges som en alsidig skillevæg, som afskærmning til omklædning eller som dekoration. Desuden skaber en simpel rumdeler en stilsikker stemning til dit hjem..
Pris 525 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - TecTake Bolig Soveværelse Soveværelsestilbehør
BabyDan Flex XXL/Rumdeler - skab et trygt og sikkert miljø for dit barn med BabyDans Flex XXL-serie. BabyDan Flex XXL er et stort sikkerhedsgitter, bestående af fire brede sektioner og en enkelt dørsektion. Gitteret egner sig perfekt til børnesikring af hjemmet via rumopdeling, som adskiller barnet fra.
Pris 799 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Babyudstyr-Sikkerhed-Sikkerhedsgitre-Gitre med Skruer
Med dette tilvalg kan du gøre dit badeværelsesmøbel mere ekskusivt ved at montere en praktisk rumdeler i egetræ til den øverste skuffe. Du kan dermed optimalt udnytte skuffen til feks. smykker, make up eller lignende. Med de skridsikre gummimåtter til begge skuffer kan du undgå at skuffebundene ridses, samt.
Pris 919 kr.
Kategori: Badeværelsesmøbler - VVS - Badeværelsesinventar - Baderumsmøbler - Dansani - Dansani tilbehør
.
Pris 375 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler -
.
Pris 2699 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Reoler
.
Pris 2949 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Boligtilbehør/Boligtilbehør
Håndlavet rumdeler i bambus fra Lene Bjerre. Invitér naturen ind i dit hjem med en Mandisa rumdeler, som har målene L135 x B3 x H185 cm. Mandisa er en 100% økologisk og bæredygtig møbelserie fremstillet af bambus af højeste kvalitet. Så invitér naturen ind i hjemmet med denne eksotiske rumdeler og sæt.
Pris 2799 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Bolig & indretning Møbler Reoler og opbevaring Tøjopbevaring
Vario-rumdeler – reol Vægreolen fra vores serie »Møbler til små rum« kan anvendes på mange forskellige måder. Den kan placeres som en klassisk reol op ad væggen eller som rumdeler midt i rummet – og den kan udvides med flere moduler til en stor reolvæg. Reolen har 15 rum i forskellige størrelser, hvoraf de.
Pris 1229 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Furniture Shelving Bookcases & Standing Shelves|unisex
Flex XXL gitteret er den perfekte rumdeler og kan også benyttes som ekstra bredt sikkerhedsgitter i forbindelser med ildsteder. Flex sektionerne kan kombineres frit, så gitteret kommer til at passe til de individuelle omgivelser. XXL dækker over en åbning fra 90 til 350cm. Produkt-Highlights: Monteringsbeslag.
Pris 798 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Baby og småbørn|Dreng/Pige
Bloomingville Rumdeler Metal 165x165 cm - Natur fra Bloomingville.
Pris 1639 kr.
Kategori: Diverse - Hjem og have
Her ser du en helt vidunderlig Roots rumdeler fra Kare Design. Rumdeleren er fremstillet i teaktræ,  og har det fineste flettede mønster.  En rumdeler kan bruges mange steder i hjemmet. Hvis stuen er stor, og man gerne vil have flere sofahygge områder, kan det være en rigtig god ide, at dele rummet op med.
Pris 3099 kr.
Kategori: Diverse - Boligtilbehør // Diverse // Rumdelere
Håndlavet sort bambus rumdeler til både indendørs- og udendørsbrug fra Lene Bjerre. Inviter naturen ind i dit liv på en unik og anderledes måde med denne Mandisa rumdeler som måler L135xB3xH185 cm. Mandisa er en 100% organisk og bæredygtig møbelserie, hvo.
Pris 2618 kr.
Kategori: Diverse - Furniture
V3