En praktisk rumdeler med 4 hylder. Rumdeleren er på hjul, så den nemt kan rykkes rundt med. God til opbevaring på både børneværelset, badeværelset eller gangen. Udv. mål: 82,5x69x41,5 cm.
Pris 959 kr.
Kategori: Borde & stole - 554
Rumdeler på hjul. Farve, hvid. Mål: 82,5x69x41,5 cm (De udstillede kurve og æsker m.m. medfølger ikke).
Pris 829 kr.
Kategori: Legetøj - Møbler Møbler til baby og småbørn
.
Pris 69 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehør til styrtasker
Denne smukke rumdeler er ikke kun praktisk, men giver også en hyggelig atmosfære i rummet og kan nydes fra begge sider, hvor den er dækket med blomster. Det er også ideel at bruge i soveværelset som rumdeler til at skabe et påklædningsværelse. Den er næsten helt uigennemsigtig, så intet lys kan.
Pris 679 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Møbler Ruminddelere
Dansani rumdeler der kan placeres i den nederste skuffe. Passer til følgende serier: Dansani Zaro, Dansani Luna og Dansani Special Collection. Rumdeleren passer til de ekstra høje møbelpakker på minimum 60 x 44 cm med to skuffer..
Pris 429 kr.
Kategori: Badeværelsesmøbler - VVS - Badeværelsesinventar - Baderumsmøbler - Dansani - Dansani tilbehør
Sæt et elegant præg på dit hjem eller din forretning med en klassisk rumdeler. Den elegante sammenfoldelig væg kan bruges som en alsidig skillevæg, som afskærmning til omklædning eller som dekoration. Desuden skaber en simpel rumdeler en stilsikker stemning til dit hjem..
Pris 345 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - TecTake Bolig Soveværelse Soveværelsestilbehør
Reolen/rumdeleren i sort ask dekor kan stå op af en væg eller frit i rummet. Bag lågen og de 2 skuffer monterer du en bagbeklædning i sort ask dekor, så rumdeleren fremstår gennemført, når du placerer den frit i rummet.Skal du bruge hyldeplads i stuen, på værelset eller kontoret, så er denne funktionelle reol.
Pris 1119 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stue - Reoler - Alle reoler
Kabine / Rumdeler til Asgard 12.6..
Pris 1359.2 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Telte Tilbehør
Med dette tilvalg kan du gøre dit badeværelsesmøbel mere ekskusivt ved at montere en praktisk rumdeler i egetræ til den øverste skuffe. Du kan dermed optimalt udnytte skuffen til feks. smykker, make up eller lignende. Med de skridsikre gummimåtter til begge skuffer kan du undgå at skuffebundene ridses, samt.
Pris 618 kr.
Kategori: Badeværelsesmøbler - VVS - Badeværelsesinventar - Baderumsmøbler - Dansani - Dansani tilbehør
.
Pris 45 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Nyheder - Bolig & Have - Soveværelse - Boligtilbehør & Indretning - Organizers & opbevaring
.
Pris 1699 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stuen/Reoler
.
Pris 419 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration -
Håndlavet rumdeler i bambus fra Lene Bjerre. Invitér naturen ind i dit hjem med en Mandisa rumdeler, som har målene L135 x B3 x H185 cm. Mandisa er en 100% økologisk og bæredygtig møbelserie fremstillet af bambus af højeste kvalitet. Så invitér naturen ind i hjemmet med denne eksotiske rumdeler og sæt.
Pris 3499 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Bolig & indretning Møbler Reoler og opbevaring Tøjopbevaring
Vario-rumdeler – reol Vægreolen fra vores serie »Møbler til små rum« kan anvendes på mange forskellige måder. Den kan placeres som en klassisk reol op ad væggen eller som rumdeler midt i rummet – og den kan udvides med flere moduler til en stor reolvæg. Reolen har 15 rum i forskellige størrelser, hvoraf de.
Pris 1229 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Furniture Shelving Bookcases & Standing Shelves|unisex
Flex XXL gitteret er den perfekte rumdeler og kan også benyttes som ekstra bredt sikkerhedsgitter i forbindelser med ildsteder. Flex sektionerne kan kombineres frit, så gitteret kommer til at passe til de individuelle omgivelser. XXL dækker over en åbning fra 90 til 350cm. Produkt-Highlights: Monteringsbeslag.
Pris 998 kr.
Kategori: Baby Sikkerhedsudstyr - Baby og småbørn|Dreng/Pige
Bloomingville Rumdeler Metal 165x165 cm - Natur fra Bloomingville.
Pris 1449 kr.
Kategori: Diverse - Hjem og have
Praktisk rumdeler i lys eg med 10 kvadratiske rum. Dette funktionelle og rummelige møbel kan stå oprejst eller lægges ned, alt efter hvad der passer bedst ind i netop dit børneværelse. Med sit enkle design harmonerer rumdeleren godt med en smart og moderne indretning. Det bliver nemt at indrette værelset og.
Pris 1289 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Reoler|
Mangler man et lille møbel til opbevaring, er denne lille rumdeler med 2 rum en rigtig god løsning. Smart lille rumdeler med 2 rum i hvid til den lille plads i børneværelset. Det bliver nemt at indrette og holde orden i børneværelset med denne fine serie af rumdelere. Reolerne findes i 9 varianter med.
Pris 449 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Reoler|
Mangler du lige et lille møbel til en enkelt opbevaringsskasse eller en lille reol til de små bøger, så er denne fine reol måske en god løsning. Smart lille rumdeler med 1 rum i hvid til den lille plads i børneværelset. Det bliver nemt at indrette og holde orden i børneværelset med denne serie af smarte.
Pris 309 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Reoler|
V3