.
Pris 69 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehør til styrtasker
Rumdeler på hjul. Farve, hvid. Mål: 82,5x69x41,5 cm (De udstillede kurve og æsker m.m. medfølger ikke).
Pris 829 kr.
Kategori: Legetøj - Møbler Møbler til baby og småbørn
En praktisk rumdeler med 4 hylder. Rumdeleren er på hjul, så den nemt kan rykkes rundt med. God til opbevaring på både børneværelset, badeværelset eller gangen. Udv. mål: 82,5x69x41,5 cm.
Pris 929 kr.
Kategori: Borde & stole - 554
Denne smukke rumdeler er ikke kun praktisk, men giver også en hyggelig atmosfære i rummet og kan nydes fra begge sider, hvor den er dækket med blomster. Det er også ideel at bruge i soveværelset som rumdeler til at skabe et påklædningsværelse. Den er næsten helt uigennemsigtig, så intet lys kan.
Pris 739 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Møbler Ruminddelere
Dansani rumdeler der kan placeres i den nederste skuffe. Passer til følgende serier: Dansani Zaro, Dansani Luna og Dansani Special Collection. Rumdeleren passer til de ekstra høje møbelpakker på minimum 60 x 44 cm med to skuffer..
Pris 429 kr.
Kategori: Badeværelsesmøbler - Badeværelse - Baderumsmøbler - Dansani - Dansani tilbehør
Rumdeler til Alfheim 12.6 Tipitelt fra Nordisk, der nemt kan monteres indvendigt..
Pris 1299 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Telte Tilbehør
Smart og funktionel serie af rumdelere til børneværelset. Denne lille rumdeler med 4 rum gør det nemt at indrette og holde styr på legetøjet i børneværelset. Reolerne findes i 9 varianter med forskellige rum og i 2 farver, hvilket gør det nemt at finde den rette størrelse, og indrette værelset smart og.
Pris 679 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Reoler|
Reolen/rumdeleren i sort ask dekor kan stå op af en væg eller frit i rummet. Bag lågen og de 2 skuffer monterer du en bagbeklædning i sort ask dekor, så rumdeleren fremstår gennemført, når du placerer den frit i rummet.Skal du bruge hyldeplads i stuen, på værelset eller kontoret, så er denne funktionelle reol.
Pris 1119 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stue - Reoler - Alle reoler
VVS Nummer: 782754090 Artikelnummer: GL90 Producent: Strømberg Leveringstid: 5-10 dage Strømberg rumdeler til 90 cm skuffe.
Pris 484 kr.
Kategori: Badeværelsesmøbler - VVS |Badeværelse|Baderumsmøbler|Strømberg
Sæt et elegant præg på dit hjem eller din forretning med en klassisk rumdeler. Den elegante sammenfoldelig væg kan bruges som en alsidig skillevæg, som afskærmning til omklædning eller som dekoration. Desuden skaber en simpel rumdeler en stilsikker stemning til dit hjem..
Pris 1025 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - TecTake Bolig Soveværelse Soveværelsestilbehør
Med dette tilvalg kan du gøre dit badeværelsesmøbel mere ekskusivt ved at montere en praktisk rumdeler i egetræ til den øverste skuffe. Du kan dermed optimalt udnytte skuffen til feks. smykker, make up eller lignende. Med de skridsikre gummimåtter til begge skuffer kan du undgå at skuffebundene ridses, samt.
Pris 1047 kr.
Kategori: Badeværelsesmøbler - Badeværelse - Baderumsmøbler - Dansani - Dansani tilbehør
.
Pris 519 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stuen/Reoler
Håndlavet rumdeler i bambus fra Lene Bjerre. Invitér naturen ind i dit hjem med en Mandisa rumdeler, som har målene L135 x B3 x H185 cm. Mandisa er en 100% økologisk og bæredygtig møbelserie fremstillet af bambus af højeste kvalitet. Så invitér naturen ind i hjemmet med denne eksotiske rumdeler og sæt.
Pris 3499 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Bolig & indretning Møbler Reoler og opbevaring Tøjopbevaring
.
Pris 495 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler -
.
Pris 45 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Nyheder - Bolig & Have - Soveværelse - Boligtilbehør & Indretning - Organizers & opbevaring
Rumdeler i sort Mål: B: 40,4 x H: 117,5 x D: 29 cm Materiale: MDF.
Pris 229 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Bolig & Have - Møbler - Opbevaringsmøbler
Flex XXL gitteret er den perfekte rumdeler og kan også benyttes som ekstra bredt sikkerhedsgitter i forbindelser med ildsteder. Flex sektionerne kan kombineres frit, så gitteret kommer til at passe til de individuelle omgivelser. XXL dækker over en åbning fra 90 til 350cm. Produkt-Highlights: Monteringsbeslag.
Pris 999 kr.
Kategori: Babyudstyr - Børneværelse > Sikkerhed > Børnesikring > Dør & Trappegitre|unisex
Bloomingville Rumdeler Metal 165x165 cm - Natur fra Bloomingville.
Pris 1299 kr.
Kategori: Diverse - Hjem og have
Håndlavet rumdeler til både indendørs- og udendørsbrug fra Lene Bjerre. Inviter naturen ind i dit liv på en unik og anderledes måde med denne Mandisa rumdeler som måler L135x B3x H185 cm. Mandisa er en 100% organisk og bæredygtig møbelserie, hvor hvert enkelt møbel er håndlavet i bambus af den højeste.
Pris 1999 kr.
Kategori: Diverse - Møbler
V3