Rygning er skadeligt for helbredet og kan føre til alvorlige sygdomme. Der er mange gode grunde til at være røgfri. Men alle rygere ved, hvor svært det kan være at holde op. Videnskabelige undersøgelser peger dog på, at visualiseringsøvelser kan være en effektiv hjælp i forbindelse med rygestop.Bobby.
Pris 124.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Rygning er skadeligt for helbredet og kan føre til alvorlige sygdomme. Der er mange gode grunde til at være røgfri. Men alle rygere ved, hvor svært det kan være at holde op. Videnskabelige undersøgelser peger dog på, at visualiseringsøvelser kan være en e.
Pris 120.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Sundhed
Stop med at ryge på en simpel og naturlig måde med denne InnovaGoods Wellness Care Rygestop akupunkturmagnet! Denne revolutionerende opfindelse er baseret på....
Pris 79.95 kr.
Kategori: Diverse -
Stop med at rygepå en simpel og naturlig måde med denneInnovaGoods Wellness Care Rygestop akupunkturmagnet! Denne revolutionerende opfindelse er baseret påmagnetterapi,og den placeres på diskret vis på øret og lægger et pres på nøglepunkter, som aktiv.
Pris 47 kr.
Kategori: Diverse - Helse Skønhed
Rygestop Du kan tro, du kan Kasse á 25 stk (Forlag: Stopcentret, Format: Kolli videresalg, VNR: ingen).
Pris 947.2 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Rygestop (Multimedia, Cd, Dansk) - Forfatter: Bobby Zachariae - Forlag: Rosinante - ISBN-13: 9788762102750.
Pris 131.7 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Endelig ikke-ryger: Den lette vej til rygestop (Bog, Paperback, Dansk) - Forfatter: Allen Carr - Forlag: Gyldendal - ISBN-13: 9788717044661.
Pris 116.2 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
"Fri for røg... og hva‘ så?" er ikke skrevet af professionelle rygestopeksperter, men derimod af en tidligere storryger, som også ved en ting eller to om krop og sjæl, sundhed og livsstil. Forfatteren ved også godt, at mange rygere bliver holdt tilbage fra rygestoppet, fordi de er bange for....
Pris 66 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Forfatteren, psykoterapeut Torben Madsen, selv tidligere storryger, har arbejdet med rygeafvænning og vægtkontrol i 32 år, og her i bogen fortæller han, hvordan man med stor succes kan forberede sig på rygestoppet, gennemføre det samt undgå at begynde igen – eller tage på i vægt. Bogen er let....
Pris 160 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
I løbet af de sidste 20 år har betydelige beviser akkumuleret støtte til brugen af massemedierne kampagner i rygestop indsats. S....
Pris 749 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Samfund og politik
Død på en varm onsdag (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Erik Nørgaard - Forlag: Saga - Emner: Mord, Krimi, København, Sverige, Kvindebevægelsen, 1970'erne, Rygestop - ISBN-13: 9788711886946.
Pris 200.1 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Pernille & Christian Olsen er tidligere storrygere – har arbejdet med rygestop og anden afhængighed i mere end 5 år.Deres evne til at engagere og motivere har hjulpet et stort antal mennesker i både virksomheder og kommuner til at kvitte tobakken uden brug af nikotinprodukter.De kalder deres metode Dynamisk.
Pris 53.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Rygestop giver et længere, bedre og sundere liv. Allerede et døgn efter rygestop falder risikoen for luftvejssygdomme, efter en uge har man mere energi, efter et år er risikoen for hjerte-karsygdomme halveret, og efter fem år er risikoen for at hjerte-karsygdomme som hos en, der aldrig har røget. Kvinder får.
Pris 99.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Rygestop har længe været præget af traditionstænkning centreret omkring medicinering med nikotinprodukter.Tiden står imidlertid ikke stille, og nye indsigterbaner vejen for ny forståelse for baggrunden for rygerens adfærd.Rygeren ses ikke længere som offer for en afhængighed,men snarere som en uvidende skaber.
Pris 59 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Pernille & Christian Olsen er tidligere storrygere - har arbejdet med rygestop og anden afhængighed i mere end 5 år.Deres evne til at engagere og motivere har hjulpet et stort antal mennesker i både virksomheder og kommuner til at kvitte tobakken uden b.
Pris 52.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Sundhed
Rygestop har længe været præget af traditionstænkning centreret omkring medicinering med nikotinprodukter.Tiden står imidlertid ikke stille, og nye indsigterbaner vejen for ny forståelse for baggrunden for rygerens adfærd.Rygeren ses ikke længere som offe.
Pris 32.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Kunst, design & foto
Rygestop giver et længere, bedre og sundere liv. Allerede et døgn efter rygestop falder risikoen for luftvejssygdomme, efter en uge har man mere energi, efter et år er risikoen for hjerte-karsygdomme halveret, og efter fem år er risikoen for at hjerte-kar.
Pris 93.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Sundhed
Få en frisk smag af frutimint og kontroller samtidig dit nikotinindtag under rygestoppet med Nicorette Fruitmint Tyggegummi..
Pris 134.95 kr.
Kategori: Diverse - Nikotintyggegummi
Nikotintyggegummi med frisk lakridssmag der hjælper dig med dit rygestop..
Pris 69.95 kr.
Kategori: Diverse - Nikotintyggegummi
V3