Flot 2-etagers hus til Sylvanian Families, hvor der medfølger startmøbler, diverse tilbehør og en chokoladekanin i fin kjole. Huset har en åben bagside, hvilket gør det nemt at indrette og lege med huset. Startmøblerne består af seng, køkken og spisestue. For at komme til husets øverste etage, må der benyttes.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Legetøj - Mærker Sylvanian Families
Smuk loungeseng i bambus og træ i skandinavisk design fra Tine K home med lige linjer. Enkeltheden i designet gør at bænken let kan integreres i den nordiske indretning. 220 x 120 x H 80 cm Disse møbler kan bruges ude som inde. *PRISEN ER ECXL. MADRAS  .
Pris 8390 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture > Outdoor Furniture > Outdoor Furniture Sets
Soft Juniorseng Fra My Baby Room Mere end blot et sted at sove.... Levering: Senge og Møbler pakkes sikkert ind med ekstra hjørnebeskyttere, og leveres gratis til nærmeste BabySam butik. Gratis retur. En super flot juniorseng i enkelt design og med runde kanter. Sengen passer ind i de fleste børneværelser..
Pris 2199 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 6394
Nada seng eg struktur. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget lækkert bolig.
Pris 1049 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse - Senge - Alle senge
Den husformede børneseng Basic fra Minitude er en skøn og sjov seng for børnene at sove i. Den er formet som et hus og er let at lege med, når man ikke lige skal sove i den. - Basic er den enkle version af ”Freja”, og madrassen placeres direkte på gulvet ”inde” i huset. - Minitude Nordic møbler er alle holdt.
Pris 1349 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Børneværelset-Børnesenge & Tilbehør-Juniorsenge
Enkel dobbeltseng designet og skabt af danske Karup. Twist sengen måler 160x200 cm. Den er fremstillet i hvid fyrretræ, som er FSC-certificeret. På grund af de enkle ben, og farven på rammen, får sengen et let, lyst look, som vil passe ind i de fleste skandinaviske hjem. Match eventuelt med møbler i.
Pris 3299 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - House & Home - Home & Furniture - Home Furniture - Bed Frame
Pinolino har siden 1997 udviklet, produceret og solgt en bred palet af børnemøbler, tilbehør og legetøj. Førstesklasses materialer, præcision og stor kærlighed til detaljen gør Pinolinos møbler elskede i ethvert hjem. Produktdetaljer: • Farve: sort • Diameter: 40 mm • 4 x hvide svinghjul • 2 x bremser • Med.
Pris 148 kr.
Kategori: Babymøbler - Baby og småbørn|
Utroligt flad og diskret stikprop i et flot design. Stikproppen bliver betegnet som "Danmarks fladeste stikprop" og med sine kun 11 mm i et undersænket udtag fylder den bestemt heller ikke meget. Den lave dybde gør den særdeles velegnet til montering bagved f.eks. kommoder, senge eller møbler, men pga. dens.
Pris 132 kr.
Kategori: Indendørs belysning - El-artikler - Løs el - Stikpropper
Dukkehus med møbler fra Small foot Et varmt karbad? En middagslur i sengen? Eller udfoldelse af de gastronomiske evner i køkkenet? Dukkehuset åbner alle muligheder for din yndlingsdukke. Inkl. 15 dukkemøbler Dukkehus på drejesokkel Åbent til alle sider, så der kan leges løs Dukkehus med drejesokkel Der er.
Pris 899 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Indeleg Dukker, dukkehuse & tilbehør Dukkehuse & tilbehør
Philips LED Strips med Farvet lys. Du kan skabe en fantastisk flot stemning derhjemme med LED strips med farvet lys, som også kan lyse i hvid nuance. Perfekt til at montere på møbler, under/over køkkenskabe, bag reolen, under senge mv. Du kan nemt montere RGB LED strips ved hjælp af det dobbeltklæbende tape.
Pris 189.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Sengen NANTES er lavet med en høj standard og overbeviser med en kompromisløs kvalitet og perfekt design. De forkromede ben sammen med den lyse og moderne form, gør denne seng yderst iøjenfaldende. Den måler 180 x 200cm. Vores leverandør har produceret designer møbler i over 15 år, selv i det høje.
Pris 11899 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Bedroom Waterbeds
Tremmeseng Lux med drop-side, alt for at gøre det mere bekvemt for både barnet og forældrene. Sengen har også tre forskellige madraspositioner, Troll tremmesenge er senge af høj kvalitet til børn. Disse møbler er fremstillet til at overholde både de europæiske og amerikanske standarder og testes i flere.
Pris 1599 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Børn Børnemøbler & indretning Børnemøbler Senge & madrasser til børneværelset
Multifunktionel børneseng med integreret skrivebord, garderobeskab og kommode. Lyon seng er en helt ny halvhøjseng fra danske Tvilum. Her får du samlet hele børneværelsets møbler i ét. Øverst er selve sengen, hvor der er plads til en 90x200 madras. I højreside er der et lille klædeskab med en enkel bøjlestang.
Pris 2998 kr.
Kategori: Babymøbler - Børneværelset // Børnesenge // Halvhøje senge til børn
Brandtæppet er et glimrende supplement til pulverslukkeren, primært til at slukke mindre brande på komfuret, i senge, møbler eller tøj..
Pris 219 kr.
Kategori: TV tilbehør - Elektronik Elektronik – tilbehør Kabler
Sebra klædeskabet er et elegant klædeskab til børneværelset med dobbeltdøre og skuffe. Designet i et skandinavisk udtryk, der harmonerer med de øvrige møbler fra Sebras klassiske møbelkollektion, som blandt andet består af Sebra Sengen.Klædeskabet er rummeligt og har et fleksibelt hyldesystem, hvor du, uden.
Pris 5495 kr.
Kategori: Diverse - Skabe
Kim seng 160x200 cm natur. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget lækkert bolig.
Pris 1629 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse - Senge - Alle senge
Wise seng 140x200 cm hvid, Milkyskin. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget.
Pris 3999 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse - Senge - Alle senge
Kim seng 140x200 cm natur. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget lækkert bolig.
Pris 1549 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse - Senge - Alle senge
Drake seng 180x200 cm hvid. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget lækkert bolig.
Pris 3209 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse - Senge - Alle senge
V3