Materiale: krydsfiner polyester størrelse: sengen på ryggen 5 cm høj.
Pris 309 kr.
Kategori: Legetøj - Dukker og marionetdukker
BRIO landsby møbler i træ og plast inc; 1 x seng, 2 x stole, 1 x, 1 x slide, 1xlader og tre tilbehør..
Pris 119 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøjssæt
Soft Juniorseng Fra My Baby Room Mere end blot et sted at sove.... Levering: Senge og Møbler pakkes sikkert ind med ekstra hjørnebeskyttere, og leveres gratis til nærmeste BabySam butik. Gratis retur. En super flot juniorseng i enkelt design og med runde kanter. Sengen passer ind i de fleste børneværelser..
Pris 1999 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 6394
Enkel dobbeltseng designet og skabt af danske Karup. Twist sengen måler 160x200 cm. Den er fremstillet i hvid fyrretræ, som er FSC-certificeret. På grund af de enkle ben, og farven på rammen, får sengen et let, lyst look, som vil passe ind i de fleste skandinaviske hjem. Match eventuelt med møbler i samme.
Pris 2999 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse/Sengerammer
Minimalistisk seng skabt af dygtige Karup. Twist sengen måler 140x200 cm, og har en ramme lavet i hvidmalet, FSC-certificeret fyrretræ. Designet på rammen og den hvide farve, skaber et gennemført nordisk og let look. Det gør det også nemt at matche sengen med andre møbler, som ikke nødvendigvis behøver at.
Pris 2849 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse/Sengerammer
Praktisk og stilren sengeskuffe i 2-pak fra HoppeKids. Skufferne har hjul og passer under HoppeKids sengesofaer og køjesenge, der måler 90 x 200 cm. HoppeKids' møbler er hovedsageligt fremstillet af langsomt voksende fyrretræ. Unikt for denne naturlige, værdifulde og miljøvenlige råvare, er de mange.
Pris 649 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Indretning Opbevaring Opbevaringskasser
Pinolino har siden 1997 udviklet, produceret og solgt en bred palet af børnemøbler, tilbehør og legetøj. Førstesklasses materialer, præcision og stor kærlighed til detaljen gør Pinolinos møbler elskede i ethvert hjem. Produktdetaljer: • Farve: sort • Diameter: 40 mm • 4 x hvide svinghjul • 2 x bremser • Med.
Pris 140 kr.
Kategori: Babymøbler - Børneværelse > Enkeltmøbler > Senge > Babysenge|unisex
Denne store øjenåbnende sovende kat animal print tæppe fra Dreamscene er ideel til brug som et kast over møbler som sofaer, b....
Pris 129 kr.
Kategori: Diverse - Sengetæpper
Sebra klædeskabet er et elegant skab i klassisk skandinavisk design, som matcher de øvrige møbler fra Sebra - heriblandt Sebra sengen. Klædeskabet er  dejligt rummeligt og har et  hyldesystem, hvor du,  helt uden brug af skruer, let kan justere de medfølgende tre hylder. Til skabet medfølger desuden en.
Pris 4995 kr.
Kategori: Babymøbler - Børnemøbler|
Sebra klædeskabet er et elegant klædeskab til børneværelset med dobbeltdøre og skuffe. Designet i et skandinavisk udtryk, der harmonerer med de øvrige møbler fra Sebras klassiske møbelkollektion, som blandt andet består af Sebra Sengen. Klædeskabet er rummeligt og har et fleksibelt hyldesystem, hvor du, uden.
Pris 5495 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 554
Sebra klædeskabet er et elegant klædeskab med skuffe til børneværelset. Designet i et skandinavisk udtryk, der harmonerer med de øvrige møbler fra Sebras klassiske møbelkollektion, som blandt andet består af Sebra Sengen. Klædeskabet er rummeligt og har et fleksibelt hyldesystem, hvor du, uden brug af skruer,.
Pris 4995 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 554
Denne innovative, foldbare og poseløse Total Reach-støvsuger fra Aqua Laser vil kunne nå alle små hjørner i dit hjem. Denne genopladelige støvsuger hedder Total Reach, fordi den kan nå alle hjørner og komme ind under alle møbler. For at rengøre under en sofa, seng eller under andre besværlige.
Pris 1309 kr.
Kategori: Aqua Laser 808 672 - Hjem & have Husholdningsapparater Vand- og støvsugere
Utroligt flad og diskret stikprop i et flot design. Stikproppen bliver betegnet som "Danmarks fladeste stikprop" og med sine kun 11 mm i et undersænket udtag fylder den bestemt heller ikke meget. Den lave dybde gør den særdeles velegnet til montering bagved f.eks. kommoder, senge eller møbler, men pga. dens.
Pris 134 kr.
Kategori: Indendørs belysning - El-artikler - Løs el - Stikpropper
Utroligt flad og diskret stikprop i et flot design. Stikproppen bliver betegnet som "Danmarks fladeste stikprop" og med sine kun 11 mm i et undersænket udtag fylder den bestemt heller ikke meget. Den lave dybde gør den særdeles velegnet til montering bagved f.eks. kommoder, senge eller møbler, men pga. dens.
Pris 134 kr.
Kategori: Indendørs belysning - El-artikler - Løs el - Stikpropper
Disney Cars møbelsæt med seng, reol, bord og stole Møblér dit barns værelse med vennerne fra Disney-filmen Biler. Sættet indeholder: Børneseng Reol med stofbokse Klapbord og -stole Gennemført møblering til børneværelset Hvis dit barn er fan er Disney Cars så er dette komplette sæt lige sagen - og en nem måde.
Pris 1399 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Indeleg Børneværelset Børnelamper & -møbler
Møbler til Pippi Langstrømpe Flotte møbler til Pippi Langstrømpe i Villa Villekula. Nu kan Pippi indrette sig med nyt bord og stole og sove trygt i en dejlig ny seng. Indeholder: Seng (madras, pude, lagen og sengetæppe) Spisebord 4 stole.
Pris 129.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Indeleg Dukker, dukkehuse & tilbehør Dukkehuse & tilbehør
Møbler til børneværelset fra Sylvanian Families Få indrettet det hyggeligste børneværelse til dine Sylvanian-søskendepar. De to senge kan stables til køjesenge, så ungerne får masser af gulvplads til leg. Se, hvor mange spændende ting der er på reolen - bøger og masser af tegneredskaber! Når dagen er forbi,.
Pris 169.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Indeleg Dukker, dukkehuse & tilbehør Dukkehuse & tilbehør
Ledningsfri støvsuger fra Hoover Med denne ledningsfri støvsugermodel Athen EVO ATV 18 LS kan du nemt og ubesværet støvsuge i alle kroge og under alle møbler. Med det smarte LED-lys på mundstykket, kan du se alle nullermændene under sofaen og sengen. Turbo mundstykke med LED-lys Ledningsfri Pladsbesparende Se.
Pris 1699 kr.
Kategori: Hoover ATV 18 LS - Bolig Vask & rengøring Støvsugere Støvsugere
Tremmeseng Royal indgår i Trolls populære Royal-serie, Troll tremmesenge er senge af høj kvalitet til børn. Disse møbler er fremstillet til at overholde både de europæiske og amerikanske standarder og testes i flere testinstitutter. Royal Tremmeseng har tre forskellige justerbare madraspositioner. Mål: H112,2.
Pris 2499 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Børn Børnemøbler & indretning Børnemøbler Senge & madrasser til børneværelset
V3