Soft Juniorseng Fra My Baby Room Mere end blot et sted at sove.... Levering: Senge og Møbler pakkes sikkert ind med ekstra hjørnebeskyttere, og leveres gratis til nærmeste BabySam butik. Gratis retur. En super flot juniorseng i enkelt design og med runde kanter. Sengen passer ind i de fleste børneværelser..
Pris 1999 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 6394
Denne praktiske køjeseng er en god løsning, der sparer plads i børnenes værelse. Byggeri af fyrretræ i naturlig, lysebrun farve suppleres med en holdbar stige. Møblerne skiller sig ud med sit friske, naturlige udseende og skaber en behagelig atmosfære i hvert værelse. Takket være barriererne garant.
Pris 1899 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelsesmøbler Senge
Enkel dobbeltseng designet og skabt af danske Karup. Twist sengen måler 160x200 cm. Den er fremstillet i hvid fyrretræ, som er FSC-certificeret. På grund af de enkle ben, og farven på rammen, får sengen et let, lyst look, som vil passe ind i de fleste skandinaviske hjem. Match eventuelt med møbler i samme.
Pris 2999 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse/Sengerammer
Pinolino har siden 1997 udviklet, produceret og solgt en bred palet af børnemøbler, tilbehør og legetøj. Førstesklasses materialer, præcision og stor kærlighed til detaljen gør Pinolinos møbler elskede i ethvert hjem. Produktdetaljer: • Farve: sort • Diameter: 40 mm • 4 x hvide svinghjul • 2 x bremser • Med.
Pris 149 kr.
Kategori: Babymøbler - Baby og småbørn|
Dette flotte dukkehus, er enhvers lille piges drøm. Dukkehuset er inklusiv 30 unikke møbler som passer til de forskellige rum. Grill og solsengen til poolen. Bord stole og køleskab til køkkenet. Badekar til badeværelset. Seng til soveværelset. lænestol til stuen og meget meget mere. Dukkehuset har en elevator.
Pris 1699 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
Denne innovative, foldbare og poseløse Total Reach-støvsuger fra Aqua Laser vil kunne nå alle små hjørner i dit hjem. Denne genopladelige støvsuger hedder Total Reach, fordi den kan nå alle hjørner og komme ind under alle møbler. For at rengøre under en sofa, seng eller under andre besværlige.
Pris 1309 kr.
Kategori: Aqua Laser 808 672 - Hjem & have Husholdningsapparater Vand- og støvsugere
Møbler til børneværelset fra Sylvanian Families Få indrettet det hyggeligste børneværelse til dine Sylvanian-søskendepar. De to senge kan stables til køjesenge, så ungerne får masser af gulvplads til leg. Se, hvor mange spændende ting der er på reolen - bøger og masser af tegneredskaber! Når dagen er forbi,.
Pris 169.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Indeleg Dukker, dukkehuse & tilbehør Dukkehuse & tilbehør
Slip for unødig irritation og besvær! Dette smarte møbelmundstykke sørger for at du hurtigt og enkelt kan fjerne dyrehår i bilen og fra dine polstrede møbler. Møbelmundstykket er perfekt egnet til rengøring af interiøret i din bil , men kan også bruges til at rense lædermøbler, senge, madrasser, kradsetræer.
Pris 99.9 kr.
Kategori: Kæledyr - Pets
Basic Daybed fra HoppeKid. Et praktisk møbel, der om natten kan anvendes som en dejlig seng og om dagen som en komfortabel sofa. Med plads til smart opbevaring under sengen. Velegnet til næsten hvilket som helst børneværelse. Daybed Basic har kraftigere ben end Daybed Ida. HoppeKids' møbler er hovedsageligt.
Pris 1299 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Indretning Møbler Juniorsenge
Dukkemøbler til Villa Villekulla Dukkemøbler fra Pippi Langstrømpe – et fint sæt møbler til dukkehuset Villa Villekulla. Sættet indeholder en opbevaringskiste, en balje, en skammel og Hr. Nilssons seng.  Dukkemøblerne er lavet af træ, og de har fine farver, som helt sikkert giver Villa Villekulla en hyggelig.
Pris 79 kr.
Kategori: Legetøj - Børn - Tilbud Alle mærker Pippi
Universal Dustett har en af de laveste profiler på markedet på ca. 43 mm, for støvsugning under senge og møbler. Dette, kombineret med den lave vægt på 0,3 kg og gummihjul, gør den meget lethåndterlig. Dustett kræver ingen omstilling mellem hårde gulve og tæpper, den tilpasser sig automatisk. En.
Pris 219 kr.
Kategori: Mad - Mundstykker,Mundstykker og børster
Sebra klædeskabet er et elegant skab i klassisk skandinavisk design, som matcher de øvrige møbler fra Sebra - heriblandt Sebra sengen. Klædeskabet er  dejligt rummeligt og har et  hyldesystem, hvor du,  helt uden brug af skruer, let kan justere de medfølgende tre hylder. Til skabet medfølger desuden en.
Pris 4995 kr.
Kategori: Babymøbler - Børnemøbler|
Rustikt natbord i Shabby Chic stilen med 1 skuffe som kan trækkes helt ud. Du får et natbord med opbevaringsplads ved sengen i soveværelset.Varer i denne serie har individuelle farvenuancer og patina, hvilket er lavet for at give møblet et antik/kolonial look. Vi gør derfor også opmærksom på, at disse særpræg.
Pris 519 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse - Sengeborde - Alle sengeborde
Indret dukkehusets soveværelse med denne herlige dobbeltseng med luksuriøs hovedgavl og dobbelt sengebord. Med de bløde puder og det smukke tæppe kan du lægge dukkerne i seng, og de vil sove rigtig godt hele natten. Med møbelserien Basic kan du hurtigt og let møblere dit Lundby dukkehus i herlige.
Pris 149 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Dukker, figurer & tøjdyr Dukkehuse
Sovesofaen Hermod er en sovesofa med et eksklusivt design og et meget højt komfortniveau. Møblet er udstyret med de samme pocketfjedre som vores senge, og dette garanterer et komfortniveau der er væsentligt højere end i almindelige sovesofaer. Hos Bedre N.
Pris 14425 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Sovesofa
Utroligt flad og diskret stikprop i et flot design. Stikproppen bliver betegnet som "Danmarks fladeste stikprop" og med sine kun 11 mm i et undersænket udtag fylder den bestemt heller ikke meget. Den lave dybde gør den særdeles velegnet til montering bagved f.eks. kommoder, senge eller møbler, men pga. dens.
Pris 139 kr.
Kategori: Diverse - El-artikler - Løs el - Stikpropper
Denne praktiske køjeseng er en god løsning, der sparer plads i børnenes værelse. Byggeri af fyrretræ i naturlig hvid farve suppleres med en holdbar stige. Møblerne skiller sig ud med sit friske, naturlige udseende og skaber en behagelig atmosfære i hvert værelse. Takket være barriererne garanterer.
Pris 2099 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelsesmøbler Senge
Denne praktiske køjeseng er en god løsning, der sparer plads i børnenes værelse. Byggeri af fyrretræ i naturlig lys brun farve suppleres med en holdbar stige. Møblerne skiller sig ud med sit friske, naturlige udseende og skaber en behagelig atmosfære i hvert værelse. Takket være barriererne garante.
Pris 1899 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelsesmøbler Senge
Denne praktiske køjeseng er en god løsning, der sparer plads i børnenes værelse. Byggeri af fyrretræ i naturlig, lysebrun farve suppleres med en holdbar stige. Møblerne skiller sig ud med sit friske, naturlige udseende og skaber en behagelig atmosfære i hvert værelse. Takket være barriererne garant.
Pris 2099 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelsesmøbler Senge
V3