Baby Annabell. Produkttype: Dukke seng/vugge, Anbefalet alder (min.): 3 År, Farve på produkt: Blå, Pink. Batteritype: AAA. Bredde (emballage): 490 mm, Dybde (emballage): 118 mm, Højde (emballage): 265 mm. Antal pr. kombineret beholder (20 fod): 1584 stk, Antal pr. kombineret beholder (40 fod): 3168 stk,.
Pris 298 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Spil figur
Stina seng hvid. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget lækkert bolig tilbehør. Du.
Pris 1939 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse - Senge - Alle senge
Den teltformede børneseng Tipi fra Minitude er en skøn og sjov seng for børnene at sove i. Den er formet som et fint telt og er let at lege med, når man ikke lige skal sove i den. - Madrassen lægges direkte på gulvet ”inde” i teltet. - Minitude Nordic møbler er alle holdt i den fine, naturlige træfarve, men.
Pris 319 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Børneværelset-Børnesenge & Tilbehør-Juniorsenge
Indret dit pigeværelse med dette sæt! Med hvid og lyserød som de gennemgående farver, er det enhver piges drøm i Sylvania. Sættet består af en seng m. lyserød madras og blomstret sengetøj,....
Pris 209.95 kr.
Kategori: Babylegetøj -
Enkel dobbeltseng designet og skabt af danske Karup. Twist sengen måler 160x200 cm. Den er fremstillet i hvid fyrretræ, som er FSC-certificeret. På grund af de enkle ben, og farven på rammen, får sengen et let, lyst look, som vil passe ind i de fleste skandinaviske hjem. Match eventuelt med møbler i.
Pris 3299 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - House & Home - Home & Furniture - Home Furniture - Bed Frame
Pinolino har siden 1997 udviklet, produceret og solgt en bred palet af børnemøbler, tilbehør og legetøj. Førstesklasses materialer, præcision og stor kærlighed til detaljen gør Pinolinos møbler elskede i ethvert hjem. Produktdetaljer: • Farve: sort • Diameter: 40 mm • 4 x hvide svinghjul • 2 x bremser • Med.
Pris 159 kr.
Kategori: Babymøbler - Baby og småbørn|
Møbler booster til under en seng Er du gravid eller svag og har du derfor svært ved at komme op og gå i seng? Så tilbyder denne møbler booster fra Vitility en løsning. Møbelforstærkeren er anbragt under sengen og har en skridsikker overflade på den del, hvor benets ben er placeret. Møbelforstærkere er derfor.
Pris 399 kr.
Kategori: Diverse - sundhedssektor alt senior tilbehør seng tilbehør møbler booster|
Dæmpbar LED-møbellampe Olof med sensor og fleksarm - ideel læsebelysning ved siden af seng eller sofa LED-væglampen Olof har et 2 m langt kabel med stik og er den perfekte lyskilde til at anbringe på møbler i soveværelse eller stue. Med den justerbare arm skabes der perfekte lysforhold og målrettet skinnede.
Pris 547 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning Væglamper
Utroligt flad og diskret stikprop i et flot design. Stikproppen bliver betegnet som "Danmarks fladeste stikprop" og med sine kun 11 mm i et undersænket udtag fylder den bestemt heller ikke meget. Den lave dybde gør den særdeles velegnet til montering bagved f.eks. kommoder, senge eller møbler, men pga. dens.
Pris 132 kr.
Kategori: Indendørs belysning - El-artikler - Løs el - Stikpropper
Dukkehus med møbler fra Small foot Et varmt karbad? En middagslur i sengen? Eller udfoldelse af de gastronomiske evner i køkkenet? Dukkehuset åbner alle muligheder for din yndlingsdukke. Inkl. 15 dukkemøbler Dukkehus på drejesokkel Åbent til alle sider, så der kan leges løs Dukkehus med drejesokkel Der er.
Pris 699 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Indeleg Dukker, dukkehuse & tilbehør Dukkehuse & tilbehør
Sengen NANTES er lavet med en høj standard og overbeviser med en kompromisløs kvalitet og perfekt design. De forkromede ben sammen med den lyse og moderne form, gør denne seng yderst iøjenfaldende. Den måler 180 x 200cm. Vores leverandør har produceret designer møbler i over 15 år, selv i det høje.
Pris 8199 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Bedroom Waterbeds
Skab liv omkring bygningsarbejdet med BRIO® World – 33951 Village Legetøjsmøbler fra det svenske kvalitetsmærke Brio. – Legesæt i 10 dele – Møbler til Brio figurerne – Med møblerne kan figurerne lege både ude og inde – Indeholder 1 bord, 2 stole, 1 seng, 2 buske, 1 trappe, 1 plante, 1 stige og 1 rutsjebane –.
Pris 129 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøjs togsæt
Tremmeseng Royal indgår i Trolls populære Royal-serie, Troll tremmesenge er senge af høj kvalitet til børn. Disse møbler er fremstillet til at overholde både de europæiske og amerikanske standarder og testes i flere testinstitutter. Royal Tremmeseng har tre forskellige justerbare madraspositioner. Mål: H112,2.
Pris 2499 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Børn Børnemøbler & indretning Børnemøbler Senge & madrasser til børneværelset
Multifunktionel børneseng med integreret skrivebord, garderobeskab og kommode. Lyon seng er en helt ny halvhøjseng fra danske Tvilum. Her får du samlet hele børneværelsets møbler i ét. Øverst er selve sengen, hvor der er plads til en 90x200 madras. I højreside er der et lille klædeskab med en enkel bøjlestang.
Pris 2998 kr.
Kategori: Babymøbler - Børneværelset // Børnesenge // Halvhøje senge til børn
Philips LED Strips med Farvet lys. Du kan skabe en fantastisk flot stemning derhjemme med LED strips med farvet lys, som også kan lyse i hvid nuance. Perfekt til at montere på møbler, under/over køkkenskabe, bag reolen, under senge mv. Du kan nemt montere RGB LED strips ved hjælp af det dobbeltklæbende tape.
Pris 359.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Palle skal have nye møbler - seng, reol og et skab. De skal selv samle dem. De starter med at pakke alle pakkerne ud, så det hele bliver blandet sammen. De hamrer og skruer løs, men resultatet er ikke helt, som de forventede. Sengen er alt for høj, skabet.
Pris 104.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Børn og unge
Brandtæppet er et glimrende supplement til pulverslukkeren, primært til at slukke mindre brande på komfuret, i senge, møbler eller tøj..
Pris 219 kr.
Kategori: TV tilbehør - Elektronik Elektronik – tilbehør Kabler
Universal Dustett har en af de laveste profiler på markedet på ca. 43 mm, for støvsugning under senge og møbler. Dette, kombineret med den lave vægt på 0,3 kg og gummihjul, gør den meget lethåndterlig.Dustett kræver ingen omstilling mellem hårde gulve og tæpper, den tilpasser sig automatisk. En.
Pris 219 kr.
Kategori: Blækpatroner, tonere -
Nada seng hvid højglans. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget lækkert bolig.
Pris 1219 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse - Senge - Alle senge
V3