BRIO landsby møbler i træ og plast inc; 1 x seng, 2 x stole, 1 x, 1 x slide, 1xlader og tre tilbehør..
Pris 119 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøjssæt
br...Indret dit pigeværelse med dette sæt! Med hvid og lyserød som de gennemgående farver, er det enhver piges drøm i Sylvania. Sættet består af en seng m. lyserød madras og blomstret sengetøj,....
Pris 219.95 kr.
Kategori: Babylegetøj -
Soft Juniorseng Fra My Baby Room Mere end blot et sted at sove.... Levering: Senge og Møbler pakkes sikkert ind med ekstra hjørnebeskyttere, og leveres gratis til nærmeste BabySam butik. Gratis retur. En super flot juniorseng i enkelt design og med runde kanter. Sengen passer ind i de fleste børneværelser..
Pris 1999 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 6394
Halifax seng 90x200 cm hvid. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget lækkert bolig.
Pris 4549 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse - Senge - Alle senge
Materiale: krydsfiner polyester størrelse: sengen på ryggen 5 cm høj.
Pris 309 kr.
Kategori: Legetøj - Dukker og marionetdukker
Enkel dobbeltseng designet og skabt af danske Karup. Twist sengen måler 160x200 cm. Den er fremstillet i hvid fyrretræ, som er FSC-certificeret. På grund af de enkle ben, og farven på rammen, får sengen et let, lyst look, som vil passe ind i de fleste skandinaviske hjem. Match eventuelt med møbler i samme.
Pris 2999 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse/Sengerammer
Minimalistisk seng skabt af dygtige Karup. Twist sengen måler 140x200 cm, og har en ramme lavet i hvidmalet, FSC-certificeret fyrretræ. Designet på rammen og den hvide farve, skaber et gennemført nordisk og let look. Det gør det også nemt at matche sengen med andre møbler, som ikke nødvendigvis behøver at.
Pris 2849 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse/Sengerammer
Sofaseng med plads til opbevaring under sengen fra HoppeKids. HoppeKids' møbler er hovedsageligt fremstillet af langsomt voksende fyrretræ. Unikt for denne naturlige, værdifulde og miljøvenlige råvare, er de mange ujævnheder så som små sprækker, knaster i forskellige størrelser, farveforskelle og drejninger..
Pris 1999 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Indretning Møbler Juniorsenge
Pinolino har siden 1997 udviklet, produceret og solgt en bred palet af børnemøbler, tilbehør og legetøj. Førstesklasses materialer, præcision og stor kærlighed til detaljen gør Pinolinos møbler elskede i ethvert hjem. Produktdetaljer: • Farve: sort • Diameter: 40 mm • 4 x hvide svinghjul • 2 x bremser • Med.
Pris 149 kr.
Kategori: Babymøbler - Baby og småbørn|
#!!#Ideel til at hæve stole, senge og andre møbler til en mere bekvem højde.#!!#Funderet for stabilitet.#!!#Enkel at bruge. St....
Pris 74 kr.
Kategori: Diverse - Tilbehør til mobilitetsudstyr
5039 Master soveværelse sæt A klassiske master soveværelse med en queensize seng, Sengebord, Garderobeskab, toiletbord, en klump bøger en....
Pris 239 kr.
Kategori: Diverse - Dukker og actionfigurer – tilbehør
5019 semi-dobbelt seng omfatter bred seng til to, sidebord, lampe, ur og bøger. Tal ikke inkluderet..
Pris 94 kr.
Kategori: Diverse - Dukker og actionfigurer – tilbehør
Denne store øjenåbnende sovende kat animal print tæppe fra Dreamscene er ideel til brug som et kast over møbler som sofaer, b....
Pris 129 kr.
Kategori: Diverse - Sengetæpper
Sebra klædeskabet er et elegant skab i klassisk skandinavisk design, som matcher de øvrige møbler fra Sebra - heriblandt Sebra sengen. Klædeskabet er  dejligt rummeligt og har et  hyldesystem, hvor du,  helt uden brug af skruer, let kan justere de medfølgende tre hylder. Til skabet medfølger desuden en.
Pris 4995 kr.
Kategori: Babymøbler - Børnemøbler|
Sebra klædeskabet er et elegant klædeskab med skuffe til børneværelset. Designet i et skandinavisk udtryk, der harmonerer med de øvrige møbler fra Sebras klassiske møbelkollektion, som blandt andet består af Sebra Sengen. Klædeskabet er rummeligt og har et fleksibelt hyldesystem, hvor du, uden brug af skruer,.
Pris 4995 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 554
Dette flotte dukkehus, er enhvers lille piges drøm. Dukkehuset er inklusiv 30 unikke møbler som passer til de forskellige rum. Grill og solsengen til poolen. Bord stole og køleskab til køkkenet. Badekar til badeværelset. Seng til soveværelset. lænestol til stuen og meget meget mere. Dukkehuset har en elevator.
Pris 1699 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
Palle skal have nye møbler - seng, reol og et skab. De skal selv samle dem. De starter med at pakke alle pakkerne ud, så det hele bliver blandet sammen. De hamrer og skruer løs, men resultatet er ikke helt, som de forventede. Sengen er alt for høj, skabet for lavt og helt skævt og reolen? Tja, den blev til et.
Pris 107.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Møbler til Pippi Langstrømpe Flotte møbler til Pippi Langstrømpe i Villa Villekula. Nu kan Pippi indrette sig med nyt bord og stole og sove trygt i en dejlig ny seng. Indeholder: Seng (madras, pude, lagen og sengetæppe) Spisebord 4 stole.
Pris 129.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Indeleg Dukker, dukkehuse & tilbehør Dukkehuse & tilbehør
Disney Cars møbelsæt med seng, reol, bord og stole Møblér dit barns værelse med vennerne fra Disney-filmen Biler. Sættet indeholder: Børneseng Reol med stofbokse Klapbord og -stole Gennemført møblering til børneværelset Hvis dit barn er fan er Disney Cars så er dette komplette sæt lige sagen - og en nem måde.
Pris 1399 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Indeleg Børneværelset Børnelamper & -møbler
V3