Sebra klædeskabet er et elegant skab i klassisk skandinavisk design, som matcher de øvrige møbler fra Sebra - heriblandt Sebra sengen. Klædeskabet er  dejligt rummeligt og har et  hyldesystem, hvor du,  helt uden brug af skruer, let kan justere de medfølgende tre hylder. Til skabet medfølger desuden en.
Pris 4995 kr.
Kategori: Babymøbler - Børnemøbler|
Melaminrens er velegnet til rengøring af borde, senge og andre møbler af træ samt døre og laminatoverflader. Denne melaminrens fjerner den normale snavs såsom støv og pletter fra fødevarer..
Pris 139 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Boligtilbehør/Møbelpleje
Disney Cars møbelsæt med seng, reol, bord og stole Møblér dit barns værelse med vennerne fra Disney-filmen Biler. Sættet indeholder: Børneseng Reol med stofbokse Klapbord og -stole Gennemført møblering til børneværelset Hvis dit barn er fan er Disney Cars så er dette komplette sæt lige sagen - og en nem måde.
Pris 1399 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Indeleg Børneværelset Børnelamper & -møbler
Slip for unødig irritation og besvær! Dette smarte møbelmundstykke sørger for at du hurtigt og enkelt kan fjerne dyrehår i bilen og fra dine polstrede møbler. Møbelmundstykket er perfekt egnet til rengøring af interiøret i din bil , men kan også bruges til at rense lædermøbler, senge, madrasser, kradsetræer.
Pris 129.9 kr.
Kategori: Kæledyr - Pets
Universal Dustett har en af de laveste profiler på markedet på ca. 43 mm, for støvsugning under senge og møbler. Dette, kombineret med den lave vægt på 0,3 kg og gummihjul, gør den meget lethåndterlig. Dustett kræver ingen omstilling mellem hårde gulve og tæpper, den tilpasser sig automatisk. En.
Pris 219 kr.
Kategori: Mad - Mundstykker,Mundstykker og børster
Dukkehuset Villa Villekulla har brug for nogle møbler! Sengen er lavet af træ, og hovedpude, lagen, sengetøj og en madras får du også med. Perfekt til Pippi der jo sover med fødderne på hovedpuden. Et bord og fire taburetter som også er laver af træ medfølger også..
Pris 129 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøjsfigurer & Legetøjssæt Børnehelte
Sættet er nemt at tage med og man behøver ikke være i nærheden af en seng eller andre møbler for at det fungerer..
Pris 189 kr.
Kategori: Sexlegetøj - Par,Mærker,Blid Bondage,Håndjern,Max Passion
Rustikke natborde i Shabby Chic stilen med 1 skuffe som kan trækkes helt ud. Du får 2 natborde med opbevaringsplads ved sengen i soveværelset. Se Madrid serien her Varer i denne serie har individuelle farvenuancer og patina, hvilket er lavet for at give møblet et antik/kolonial look. Vi gør derfor også.
Pris 995 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse - Sengeborde - Alle sengeborde|Alle sengeborde
Sylvanian Families-legesæt Nu kan du møblere pigeværelset i Sylvanian Families-huset. Sættet indeholder over 15 dele som f.eks. seng, klaver, skrivebord og tilbehør..
Pris 259.95 kr.
Kategori: Babylegetøj - Dolls
Sylvanian Families-legesæt Nu kan du møblere pigeværelset i Sylvanian Families-huset. Sættet indeholder over 15 dele som f.eks. seng, klaver, skrivebord og tilbehør..
Pris 259.95 kr.
Kategori: Babylegetøj - Dolls
Walker stol fra House Doctor. En enkel og charmerende stol med runde former i sort. Stolen udstråler typisk skandinavisk design med lige linier og enkle detaljer. Møblet er ikke bare en stol, men passer også i entréen eller ved siden af sengen som sengebord, men den bliver rigtig flot ved spisebordet..
Pris 1400 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler - Stole - Stole
Utroligt flad og diskret stikprop i et flot design. Stikproppen bliver betegnet som "Danmarks fladeste stikprop" og med sine kun 11 mm i et undersænket udtag fylder den bestemt heller ikke meget. Den lave dybde gør den særdeles velegnet til montering bagved f.eks. kommoder, senge eller møbler, men pga. dens.
Pris 139 kr.
Kategori: Diverse - El-artikler - Løs el - Stikpropper
Sebra klædeskabet er et elegant klædeskab med skuffe til børneværelset. Designet i et skandinavisk udtryk, der harmonerer med de øvrige møbler fra Sebras klassiske møbelkollektion, som blandt andet består af Sebra Sengen. Klædeskabet er rummeligt og har et fleksibelt hyldesystem, hvor du, uden brug af skruer,.
Pris 4995 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 554
Sebra klædeskabet er et elegant klædeskab til børneværelset med dobbeltdøre og skuffe. Designet i et skandinavisk udtryk, der harmonerer med de øvrige møbler fra Sebras klassiske møbelkollektion, som blandt andet består af Sebra Sengen. Klædeskabet er rummeligt og har et fleksibelt hyldesystem, hvor du, uden.
Pris 5495 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 554
Smart og funktionelt sengebord i sort ask. Passer til sengen og de øvrige møbler i Naia serien..
Pris 579 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse/Sengeborde
Flexa har lavet en del serie af fine møbler til børneværelset. Stimuler dit barns udvikling med legeforhæng der passer til Flexa sengene. Med disse stykker kan du forlænge legeforhænget. De passer til en mellemhøj barneseng. Forlængerstykkerne er vaskbare..
Pris 349 kr.
Kategori: Babymøbler - Børneværelset/Tilbehør
Hvid babyseng i enkelt design. Passer ind i ethvert værelse. Dekoreret med små dyr og fodspor i beige nuancer. Sengen kan justeres i 3 trin, og midtertremmerne er aftagelige. For at gennemføre jungleuniverset, kan sengen kombineres med de andre møbler fra serien..
Pris 2049 kr.
Kategori: Babymøbler - Børneværelset/Babymøbler
TOM TAILOR er et velkendt brand der laver urbane møbler i højeste kvalitet. Denne kontinental seng fra firmaet er et stilrent møbel til soveværelset. Sengerammen består af fem komfortzoner og har en madrashårdhed i medium. Sengens ben er lavet af kunststof og fjedrene er Bonell. Sengen er bestukket med.
Pris 16099 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse/Kontinentalsenge
Den antracitgrå farve skaber et eksklusivt og meget stilrent look til sengen. Sengerammen er lavet og designet af TOM TAILOR. TOM TAILER er et verdenskendt brand der lavet urbane møbler af højeste kvalitet. Denne kontinental seng er polstret med et slidstærkt tekstil som går igen på det grå kappelagen. Målene.
Pris 12699 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse/Kontinentalsenge
V3