Møbler til Soveværelse fra Playmobil Dollhouse – man kan ikke have et rigtig soveværelse, hvis man ikke har rigtige senge, og også gerne et natbord! Møbelsættet her er fra Playmobil til dit soveværelse i dukkehuset, og det indeholdet alt hvad forældre og vokse har brug for. Indeholder: - Dobbeltseng. -.
Pris 159 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Byggesæt & LEGO-Byggesæt
Smuk loungeseng i bambus og træ i skandinavisk design fra Tine K home med lige linjer. Enkeltheden i designet gør at bænken let kan integreres i den nordiske indretning. 220 x 120 x H 80 cm Disse møbler kan bruges ude som inde. *PRISEN ER ECXL. MADRAS  .
Pris 7970.5 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture > Outdoor Furniture > Outdoor Furniture Sets
Soft Juniorseng Fra My Baby Room Mere end blot et sted at sove.... Levering: Senge og Møbler pakkes sikkert ind med ekstra hjørnebeskyttere, og leveres gratis til nærmeste BabySam butik. Gratis retur. En super flot juniorseng i enkelt design og med runde kanter. Sengen passer ind i de fleste børneværelser..
Pris 2199 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 6394
Bille seng 140 * 200 cm hvid og sand. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget.
Pris 2369 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse - Senge - Alle senge
Minimalistisk seng skabt af dygtige Karup. Twist sengen måler 140x200 cm, og har en ramme lavet i hvidmalet, FSC-certificeret fyrretræ. Designet på rammen og den hvide farve, skaber et gennemført nordisk og let look. Det gør det også nemt at matche sengen med andre møbler, som ikke nødvendigvis behø.
Pris 3129 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - House & Home - Home & Furniture - Home Furniture - Bed Frame
Pinolino har siden 1997 udviklet, produceret og solgt en bred palet af børnemøbler, tilbehør og legetøj. Førstesklasses materialer, præcision og stor kærlighed til detaljen gør Pinolinos møbler elskede i ethvert hjem. Produktdetaljer: • Farve: sort • Diameter: 40 mm • 4 x hvide svinghjul • 2 x bremser • Med.
Pris 148 kr.
Kategori: Babymøbler - Baby og småbørn|
Dette flotte dukkehus, er enhvers lille piges drøm. Dukkehuset er inklusiv 30 unikke møbler som passer til de forskellige rum. Grill og solsengen til poolen. Bord stole og køleskab til køkkenet. Badekar til badeværelset. Seng til soveværelset. lænestol til stuen og meget meget mere. Dukkehuset har en elevator.
Pris 1699 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
Denne smukke daybed er lavet i en dejlig, nostalgisk stil. Et møbler, der straks fanger dine øjne. Sengens stel er lavet af hvidmalet metal. Denne seng har en robust konstruktion i høj kvalitet..
Pris 909 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Møbler Senge og tilbehør Senge og sengerammer
Utroligt flad og diskret stikprop i et flot design. Stikproppen bliver betegnet som "Danmarks fladeste stikprop" og med sine kun 11 mm i et undersænket udtag fylder den bestemt heller ikke meget. Den lave dybde gør den særdeles velegnet til montering bagved f.eks. kommoder, senge eller møbler, men pga. dens.
Pris 177 kr.
Kategori: Indendørs belysning - El-artikler - Løs el - Stikpropper
Barbie Club Chelsea Sengetid indeholder både dukken Chelsea, hendes bedsteven, møbler og diverse tilbehør. Det er muligt at trække en ekstra seng ud under Chelseas seng, samt skuffen kan åbnes og lukkes. Slip fantasien løs og leg med inden sengetid.  Information Mærke: Barbie Serie: Chelsea Model ID: FDB32.
Pris 149 kr.
Kategori: Legetøj - Børn / Baby & børneprodukter / Aktivitet & leg / Legetøj
Møbler til børneværelset fra Sylvanian Families Få indrettet det hyggeligste børneværelse til dine Sylvanian-søskendepar. De to senge kan stables til køjesenge, så ungerne får masser af gulvplads til leg. Se, hvor mange spændende ting der er på reolen - bøger og masser af tegneredskaber! Når dagen er forbi,.
Pris 143.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Indeleg Dukker, dukkehuse & tilbehør Dukkehuse & tilbehør
Med specielle stropper fjerner permanent fastsiddende snavs. store overfladeareal af moppen vask tillader hurtig rense området. moppe er tyk for at muliggøre rengøring af pladserne langs væggen, der ofte samler snavs og støv gør det muligt at nå utilgængelige områder (f.eks under sengen, under møbler)..
Pris 22.89 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Home and garden|Rengøringsmidler
Juniorseng Royal indgår i Trolls populære Royal-serie, Troll senge til børn er af høj kvalitet. Troll møbler er fremstillet til at overholde både de europæiske og amerikanske standarder og testes i flere testinstitutter. - Mål: 92,2 x 152,8 x 76,7 cm - Madrasmål: 140 x 70 cm - Materiale: Solid birk og MDF -.
Pris 2299 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Børn Børnemøbler & indretning Børnemøbler Senge & madrasser til børneværelset
Multifunktionel børneseng med integreret skrivebord, garderobeskab og kommode. Lyon seng er en helt ny halvhøjseng fra danske Tvilum. Her får du samlet hele børneværelsets møbler i ét. Øverst er selve sengen, hvor der er plads til en 90x200 madras. I højreside er der et lille klædeskab med en enkel bøjlestang.
Pris 3149 kr.
Kategori: Babymøbler - Børneværelset // Børnesenge // Halvhøje senge til børn
Philips LED Strips med Farvet lys. Du kan skabe en fantastisk flot stemning derhjemme med LED strips med farvet lys, som også kan lyse i hvid nuance. Perfekt til at montere på møbler, under/over køkkenskabe, bag reolen, under senge mv. Du kan nemt montere RGB LED strips ved hjælp af det dobbeltklæbende tape.
Pris 189.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Sengen NANTES er lavet med en høj standard og overbeviser med en kompromisløs kvalitet og perfekt design. De forkromede ben sammen med den lyse og moderne form, gør denne seng yderst iøjenfaldende. Den måler 180 x 200cm. Vores leverandør har produceret designer møbler i over 15 år, selv i det høje.
Pris 11899 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Bedroom Waterbeds
Brandtæppet er et glimrende supplement til pulverslukkeren, primært til at slukke mindre brande på komfuret, i senge, møbler eller tøj..
Pris 179 kr.
Kategori: TV tilbehør - Elektronik Elektronik – tilbehør Kabler
Molly Kids seng 90x200 cm grålakeret. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget.
Pris 2269 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse - Senge - Alle senge
Drake seng 90x200 cm hvid. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget lækkert bolig.
Pris 2309 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Soveværelse - Senge - Alle senge
V3