Dette par sikkerhedssko, der er designet til og produceret i henhold til sikkerhedsklasse S3, er et fantastisk valg til dig, hvis du er på udkig efter sikkert, holdbart og komfortabelt fodtøj til tungt arbejde. Skoene, der er fremstillet af oksespaltlæder, er holdbare og vandtætte. Ståltåkappen og.
Pris 279 kr.
Kategori: Herresko - Tøj og tilbehør Sko
Sikkerhedssko 10600 str. 46.
Pris 1561.25 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Sikkerhedssko
Grå sikkerhedssko i ruskindssko med velcrolukning. Bløde fleksible såler - den skal ikke gåes til. Ekstra blød polstring i ydersålen. Dejlig kølig at arbejde i en hel arbejdsdag. Opfylder Iso 20345:2011 med S1P. Sømværn i ydersålen. Materiale: Ruskind.
Pris 599 kr.
Kategori: Damesko - Sko
Dette par sikkerhedssko, der er designet til og produceret i henhold til sikkerhedsklasse S3, er et fantastisk valg til dig, hvis du er på udkig efter sikkert, holdbart og komfortabelt fodtøj til tungt arbejde. Skoene, der er fremstillet af oksespaltlæder, er holdbare og vandtætte. Ståltåkappen og.
Pris 279 kr.
Kategori: Herresko - Tøj og tilbehør / Sko
Airtox GL55 sikkerhedsskoene fra Airtox, er udviklet specielt til de skandinaviske brede fødder. Skoene er med en ekstra forstærkning på snuden og med slidstærk tåkappe til det helt grove arbejde. Slidlaget er transparent så der ikke efterlades sorte striber på gulve.  * UTURN-snøresystem: Alternativet til.
Pris 1957 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Værktøj - Sikkerhedssko
Sikkerhedsskoen Storm er "lillebror" til sikkerhedsstøvlen Flash fra Toe Guard. Storm er fremstillet i samme klassiske design og indeholder de samme unikke kvalifikationer. Herunder bl.a. den forstærkede slidnæse der optimerer din sikkerhed, det sømlæse design for.
Pris 519 kr.
Kategori: Herresportstøj - Tøj & Sko - Fodtøj & Strømper - Sikkerhedssko
Dickies arbejdstøj Phoenix sikkerhedssko Dickies Phoenix er en del af en ny generation af sikkerhedssko i samlingen Dickies. Disse sko er en lightweight, sikkerhedssko, der har en moderne stil.Funktioner Anti-scuff tå Anti-statiske Åndbart tekstil foring Robust konstruktion Komposit tåkappe Dual density EVA.
Pris 595.81 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Fritid Fritidstøj Sko & støvler , Outdoor Outdoor-tøj sko & støvler , Mærker D Dickies Workwear|unisex
Køb billig Sikkerhedssko, EN345 S3, Grå, 47 Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: 9916822, ean nr.: 7392529092899.
Pris 474 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Arbejdstøj- og fodtøj
Let og komfortabel sikkerhedssko af slidstærkt mikrofiber/tekstil og med BOA®-lukning.Med skridhæmmende og stødabsorberende PU/PU-ydersål og et hudvenligt og svedabsorberende inderfor.Skoen har en antibakteriel og åndbar indlægssål, der hi.
Pris 1443.75 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Værktøj
Ultimativ bærekomfort Let og meget fleksibel og alligevel optimal beskyttelse. Vælg de dynamiske sneakers fra TIBER®..
Pris 712.1 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - arbejdstøj og arbejdssko arbejdsko og tilbehør sikkerhedssko arbejdssneakers|herre
Forreste del af skoen bøjer meget fleksibelt med foden. Metalfri. Snørelukning. Vandtæt membran i MASCOTEX®. Tåkappe af komposit. Sømværn af specialtekstil. Multifunktionsgelenk stabiliserer og har indbygget komfortskum. Stødabsorberende, blød og fleksibel to-komponent sål af PU/PU. Non marking ydersål -.
Pris 819 kr.
Kategori: Diverse - MASCOT MASCOT Sikkerhedsfodtøj Sikkerhedssko
Med sikkerhedssko fra Airtox i S-serien undgår du at gå rundt i ubehagelige og tunge sko hele dagen. S-serien er nemlig produceret med avancerede teknologier og materialer, så du får en sikkerhedssko med høj komfort og sikkerheden i hovedsæde. SR7 er kendetegnet i et sporty look og optimale til landskabspleje.
Pris 1647 kr.
Kategori: Diverse - Værktøj - Sikkerhedssko
Luftig sikkerhedssko.· Ståltåkappe og sømværn af stål· Overdel: PU-belagt læder med ventilerende partier af tekstil.· For: Tekstil. Pløs af vatteret tekstil med forstærkning af læder.· Fodseng: Fastlimet indlægssål.· Slidsål: PU-sål med god dæmpning.· Læs.
Pris 399 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Sikkerhedssko
Krom- og metalfri sikkerhedssko til damer i mikrovelour. ESD-godkendt. Metalfri tåkappe, Uvex Xenova. Overdel: Mikrovelour, et materiale med god åndbarhed. Snøring med elastiske snørebånd. (Almindelige snørebånd medfølger også) For: Uvex Climazone fo.
Pris 1198.75 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Støvler
Komposittåhætte og blødt sømværn. Ydersål i gummi med mellemsål i EVA. Overdel i vandtæt ægte læder. Bred læst. Egnet til byggeri og grovere arbejde. I overensstemmelse med EN ISO 20345:2011. Kategori: S3. Leveres i str.36-47.
Pris 1498 kr.
Kategori: Elværktøj - Maler værktøj
Sikkerhedssko model loafer, som er ESD-godkendt. Aluminiumtåhætte og blødt sømværn uden metal. Overdel: Imprægneret, fuldnarvet skind. For: Slidstærk og hurtigttørrende Cambrelle. Fodseng: Bindsål med stålskinne i svangen, Ortholite X40 indlægssål..
Pris 1197.5 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Sikkerhedssko
Komposittåkappe. Overdel i slidstærk mikrofiber giver en let og komfortabel sko. Rigeligt med netbeklædte ventilationshuller i siden gør skoen sval og holder både træ- og metalspåner ude. For i luftig mesh med god åndbarhed. Indvendigt.
Pris 926.25 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Sikkerhedssko
Elegant sikkerhedssko i smidigt skind, med ESD-funktion. Ståltåkappe Overdel: Okseskind med en blank overflade, som er let at pudse. For: Fuldnarvet og slidstærk svineskindsfor. Fodseng: Bindsål med metalfri kompositgelenk i svangen for støtte og st.
Pris 1306.25 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Sikkerhedssko
ESD-godkendt sikkerhedssko, som er beregnet til hygiejniske miljøer. Aluminiumtåhætte. Overdel: PU-belagt mikrofiber, som er let at rengøre. For: Slidstærk og hurtigtørrende Cambrelle. Fodseng: Bindsål med stålskinne i svangen for støtte og stabilit.
Pris 1222.5 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Sikkerhedssko
V3