Skib eller gondol som kan sejle ned af kuglebanen. Tilbehør i træ til NIC kuglebaner.
Pris 139 kr.
Kategori: Legetøj - Nic kuglebaner
Pippis fars skib hedder Hoppetossen! Skibet her er lavet af træmaterialer og har mange funktioner. Sejlet kan forksempel hejses, styrehusets tag kan løftes, ankeret kan kastes med mere (figurer og skattekiste købes separat). Mål: 48 x 50 x 18 cm.
Pris 549 kr.
Kategori: Legetøj - Andre legetøjsfigurer & legetøjssæt
.
Pris 599 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukkehuse Mumitroldene
Playmobil cruise skib officerer duo pack indeholder to tegn til at tilføje til din travle cruise skib tema. Den mandlige officer holder look....
Pris 47.95 kr.
Kategori: Legetøj - Konstruktionssæt
Spy Team turbo skib (70002).
Pris 339 kr.
Kategori: Legetøj - Leg&Børn; - Legetøj - Byggesæt|Leg&Børn|Legetøj|Byggesæt
.
Pris 300 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj - Playmobil - Alt Playmobil
På grund af sin mangfoldighed af forskellige kvaliteter dækker produktsortimentet DAVID FUSSENEGGER et bredt spektrum af anvendelsesmuligheder. Lofter til sommer eller vinter, for børn eller voksne, til det private område eller objektområdet, til søvn og fritid er kun nogle af de mange anvendelsesmuligheder.
Pris 168 kr.
Kategori: Legetøj - Baby og småbørn|Pige
Uanset om du bygger en kystby, solrig swimmingpool, et skib til søs eller noget helt andet fra din fantasi, er denne blå 32x32-byggeplade. Alle vores produkter har 2 års reklamationsret, leveres dog i tysk emballage uden dansk brugsanvisning.
Pris 49 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Byggelegetøj
Skib Ohøj! Der er masser at snakke og grine i denne store, action-pakkede formet puslespil. Stykker: 100 størrelse: 42x51.5cm Safet....
Pris 94 kr.
Kategori: Spil - Action- og legetøjsfigurer
Med skudbar kanoner på dæk piraterne rendering havene usikker velegnet til alderen 4 år +.
Pris 674 kr.
Kategori: Legetøj - Konstruktionssæt
.
Pris 307 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj - Modeljernbane - Spor H0
Fippla Udelegetøj Piratskib Det sjove udelegetøj til børn fra Fippla er helt klassisk, og vi har samlet det i smarte legetøjspakker. Fippla legetøj til sandkassen og stranden bliver man aldrig træt af. Fippla Sørøverskib indeholder skib, 3 figurer, rive og spade. Anbefalet alder: Fra 3 år. Materiale: Plastik..
Pris 79 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Udeleg Sandlegetøj
Et skib er i brand og er ved at synke langt ude på havet. Brandmanden hopper ombord på vandflyveren for hurtigt at finde overlevende og redde dem. Vandflyveren lander nemt på vandet for at hjælpe folk. Den er det perfekte fartøj i sådanne omstændigheder. Byg brandvæsenets vandflyver fra brandvæsen.
Pris 137 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj & spil Legetøj Byggelegetøj Samleklodser
Denne dekoration er i plastik forestiller en pirat, med træbien, som er på toilettet på hans skib. Den måker cirka 76,2 cm. x 1,52 m. Sættes fast ved hjælp af tape eller dobbeltklæbende tape. Vil være idéel til dit hus, når pirattema er oppe !.
Pris 55 kr.
Kategori: Legetøj - Dekorationer
Udvid din BRIO verden med en Lasthavn, hvor du kan læsse og losse de store skibe og toge, med den fine kran. Når skibet er lastst og skal ud af havnen åbnes klapbroen så skibet kan sejle ud og vende tilbage med en ny last. Toget er batteridrevet og kan køre helt selv. - Batterier sælges separat (1 x.
Pris 259 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Togbaner & Legeborde Togbaner
Dette fine skib fra VIGA forestiller Noas Ark. Her kan dit barn lege med dyrene og genskabe historien fra Noas Ark..
Pris 199 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Trælegetøj Puttekasser
Brio Containerskib transporterer gods over vandet. Brug den bevægelige kran til at hejse godset af skibet, hvorefter du eventuelt kan aflaste det på et BRIO-tog (købes separat). Anbefalet alder: Fra 3 år..
Pris 139 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Togbaner & Legeborde Tilbehør
Containerskibet sejler tværs over havet og ankommer til havnen. Det batteridrevne lokomotiv er klar til at få læsset lasten over på vognen ved hjælp af den smarte havnekran. Når skibet sejler videre, skal du huske at åbne havnebroen. Indeholder 16 dele..
Pris 278 kr.
Kategori: Legetøj - BRIO
Advarsel! Ikke egnet for børn under tre år, på grund af faren for kvælning forårsaget af små dele. Komplet sæt indeholder trykt pap til samling af et piratskib og en skattekiste samt 50 klistermærker. Detaljerede instruktioner. Pakket i en papæske med produktoplysninger. Skibet er ca. 30 cm når samlet..
Pris 141 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj|Kreativt legetøj
V3