Flot sofa fra HÃœBSCH i flot mørk grå. Passer utrolig godt ind i alle hjem. 145x77xh80cm.
Pris 5219.3 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Furniture
Sofa fra Nordal Dette produkt er delvist håndlavet og af naturmaterialer, og derfor kan uregelmæssigheder samt variationer i farver, finish og størrelser forekomme, hvilket er en del af produktets unikke look. Farve: Natur, grå Mål. b. x h. 81 cm x d. 68 cm Siddehøjde 46 cm, hynde 8 cm høj Leveres samlet.
Pris 4395 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Møbler Sofaer
Denne stilfulde 2-personers sofa vil være en fremragende tilføjelse til dit hjem eller dit kontor. Uanset, om du har brug for en god, komfortabel sofa til dit kontor eller ønsker en god, sofistikeret tilføjelse til din indretning, er denne 2-personers sofa det perfekte valg! Sofaen har et bredt sæde.
Pris 1259 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Møbler Sofaer
Artwood Estelle sofa inkl. Hynde fra Artwood.
Pris 10325 kr.
Kategori: Havemøbler - Møbler - Møbler - Udemøbler
Vores Oras sofa 2,5 personers i stof mørkegrå og ben i metal sort, er lavet i et enkelt og stilrent design. Her får du en sofa med rigtig gode siddepladser, som passer ind i de fleste hjem. Du kan stille sofaen i din stue sammen med dine andre møbler.Vi har også et bredt udvalg af sofaborde og hjørneborde her.
Pris 3389 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Stue - Sofaer - Alle sofaer
Produktspecifikationer:Bredde: 1,10Længde: 1,80Højde: 0,81Farve: OffwhiteUV: UV-modstandsdygtigVægt: 20Elegant og klassisk design med et moderne anstrøg  Udendørs loungemøbel med kantKraftig PVCUV-modstandsdygtigKomfortabel og sjov  Forstærket med nylon i bundenLuftpumpe inkluderet Oppustelig sofa i.
Pris 2385 kr.
Kategori: Havemøbler - Garden Furniture
Sofa mørkegrå Hübsch til 2 personer i stilrent design. Med en sofa fra Hübcsh får du et møbel, hvor lækkert design og høj kvalitet forenes. Sofaserien er lavet i blå grå nuancer, som passer ind i de fleste boligindretninger. Benene er udformet af massiv e.
Pris 6899.95 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Badeværelse, Hübsch, Kontor, Køkken, Møbler, Soveværelse, Spisestue, Stole, Stue
Mål: L:150 B:62 H:85 cm Vægt: 16 kg.
Pris 6325 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Furniture Sofas
– Måler 91,5 x 55 x 61 cm. – Maksimal vægt 50 kg. – Beregnet til børn fra 3-8 år. – Materialer: Lærred, bomuld og træ. – Må kun pletrenses..
Pris 2299 kr.
Kategori: Børnetøj - Indretning Møbler Sofas and couches|Kids|Unisex
Scandinavian sofaen har et moderne og stilrent design, som gør den anvendelig i de fleste dagligstuer.  Sofaens minimalistiske design kommer til udtryk i de flotte og elegante ben i stål, som netop er med til at give sofaen det flotte design.  Scandinavian sofaen er i høj kvalitet med slidstærkt stof og.
Pris 6499 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - sofa
3 personers sofa 175x67x73cm 6cm siddehynde, 18cm ryghynde Bord: 145x75x68cm 3 pers. sofa med armlæn i begge sider 165x67x73cm 3in1 rattan Inkl. hynder.
Pris 3999 kr.
Kategori: Havemøbler - Havecenter|Havemøbler|Havemøbelsæt
En smuk sofa fra Lilou Lilou, der er fremstillet i bambus med en lækker hynde. Denne flotte sofa vil give værelset karakter og samtidigt være en stilren og smart indretningsdetalje!.
Pris 1089 kr.
Kategori: Borde & stole - Børneværelset-Børnemøbler-Siddemøbler-Lænestole & Sofaer
Flot og moderne sovesofa. Denne sofa vil passe perfekt i gæsteværelset samt i mindre lejligheder. Du kan nyde sofaen om dagen og nemt folde den ud til en seng på få sekunder. Produceret af højkvalitets slidstærke materialer. Materiale: Polyester. Yderligere materiale: Metal. Materialesammensætning:.
Pris 2599 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Living and Dining Room Sleeper Sofas
Columbine Stevy Sofa 3-pers. Denne kvalitetssofa fra Columbne er lavet i et lækkert retro look. Sofaen er i bordeaux farvet stof med messing nitter. Sofaen har sorte træben, som passer rigtig godt til sofaen. Sofaen er stor nok til at man kan sidde 3 personer i den..
Pris 14999.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Oppustelig og komfortabel sofa med en velourbetrukket overflade, der gør den behagelig at sidde i og nem at gøre ren. Med en Comfy Sofa fra Easy Camp® får du en behagelig siddeplads til en eller flere personer. Overfladen er betrukket med velour, og sofaen er derfor blød at sidde i. Sædehøjden er 30 cm og de.
Pris 549 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Root Catalog Forside Udstyr Telte Campingmøbler|
Skuffer til opbevaring af f.eks. legetøj eller sengetøj. Mål:(bxhxd)186x19x60 cm. Passer til Hoppekids senge 70x190 og 90x200 cm..
Pris 502 kr.
Kategori: Legetøj - Møbler Møbler til baby og småbørn
Vores havemøbelsæt 'Miami' med sofa bringer en eksklusiv og afslappende stemning ind i dit hjem. Hvad enten det er i din spisestue eller udendørs, såsom på terrassen og i haven vil dette sæt blive et highlight. Et massivt rattanbord med sort glasplade, med et enestående look og en flot udformning.
Pris 12195 kr.
Kategori: Havemøbler - TecTake Have & Gør det selv Polyrattan havemøbler Polyrattan havemøbelsæt
.
Pris 10599 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Stuen/Sofaer
Stel af træ med nozag-fjedre i sædet. Polstring i sæde, 35 kg polyether/fiberfyld. Polyester i ryggen. Velourbetræk med en slidstyrke på over 30.000 Martindale. Bredde 214 cm, højde 77 cm, siddehøjde 52 cm, dybde 95 cm, siddedybde 56 cm. Leveres monteret. Benene sættes på ved levering. Vil du se nærmere på.
Pris 10799 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Bolig & indretning Møbler Sofaer & lænestole Sofaer
V3