Denne 3-pers. sofa, lavet af kvalitetskunstlæder, giver optimal siddekomfort. Den et godt valg, hvis du vil give dit hjem et stilfuldt look. Denne 3-pers. sofa fylder ikke meget, og dens enkle og elegante linjer vil pynte i ethvert rum, uanset om indretningen er klassisk eller moderne. Den har et.
Pris 1639 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Møbler Sofaer
Der er nu gået et år siden Jonathan forsvandt. Liv er blevet veninde med Majse, den nye pige i 2.g. Majse er typen, der taler før hun tænker og aldrig siger nej til en fest. På alle måder Livs diametrale modsætning - men også hendes første rigtige veninde nogensinde.Efter endnu en aften i byen vågner Majse i.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Vores Osmund sofa til 3 personer passer ind i de fleste hjem.Sofaen har et klassisk design, samtidig med at den har et retro look.Du kan stille sofaen i din stue eller i dit køkken alrum.Town stof:100% polyester, 300g/m2Martindale 25.000Pilling note = 4("Pilling", hvor let fnuldrer stoffet, går fra 0-5, hvor.
Pris 3649 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Stue - Sofaer - Alle sofaer
Produktspecifikationer:Bredde: 1,10Længde: 1,80Højde: 0,81Farve: SortUV: UV-modstandsdygtigVægt: 20Elegant og klassisk design med et moderne anstrøg  Udendørs loungemøbel med kantKraftig PVCUV-modstandsdygtigKomfortabel og sjov  Forstærket med nylon i bundenLuftpumpe inkluderetOppustelig sofa i Ches.
Pris 2650 kr.
Kategori: Havemøbler - Garden Furniture
– Måler 91,5 x 55 x 61 cm. – Maksimal vægt 50 kg. – Beregnet til børn fra 3-8 år. – Materialer: Lærred, bomuld og træ. – Må kun pletrenses..
Pris 2299 kr.
Kategori: Børnetøj - Indretning Møbler Sofas and couches|Kids|Unisex
Scandinavian sofaen har et moderne og stilrent design, som gør den anvendelig i de fleste dagligstuer.  Sofaens minimalistiske design kommer til udtryk i de flotte og elegante ben i træ, som netop er med til at give sofaen det flotte design. Scandinavian sofaen er i høj kvalitet med slidstærkt stof og.
Pris 6999 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - sofa
3 personers sofa 175x67x73cm 6cm siddehynde, 18cm ryghynde Bord: 145x75x68cm 3 pers. sofa med armlæn i begge sider 165x67x73cm 3in1 rattan Inkl. hynder.
Pris 3999 kr.
Kategori: Havemøbler - Havecenter|Havemøbler|Havemøbelsæt
Ultra-elegant med sin strømlinede enkelhed, HELSINKI vil forvandle enhver boligareal til den ultimative lounge. Denne moderne sektionsopdelt sofa tilbyder dyb siddepladser, luksuriøs høje rygge og brede armlæn. Denne sofistikerede og komfortabel sofa tilbyder kvalitet og stil du fortjener. Sofaen s.
Pris 11999 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Stuemøbler Alle sofaer Stuemøbler
Sofa fra Kids Concept Stilfuld og enkel sofa i et kraftigt stof, der kan holde til både leg og ballade fra det svenske Kids Concept. Fin indretningsdetalje Kan stå i både stue og på børneværelse Materialer i træ, hør og bomuld Den flotte sofa til familiens små øjesten kan fungere i indretningen både på.
Pris 2299 kr.
Kategori: Borde & stole - Børn Børnemøbler & indretning Børnestole, -borde & -skamler
Columbine Stevy Sofa 3-pers. Denne kvalitetssofa fra Columbne er lavet i et lækkert retro look. Sofaen er i bordeaux farvet stof med messing nitter. Sofaen har sorte træben, som passer rigtig godt til sofaen. Sofaen er stor nok til at man kan sidde 3 personer i den..
Pris 14999.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Skuffer til opbevaring af f.eks. legetøj eller sengetøj. Mål:(bxhxd)186x19x60 cm. Passer til Hoppekids senge 70x190 og 90x200 cm..
Pris 649 kr.
Kategori: Legetøj - Møbler Møbler til baby og småbørn
Børstet alu. Leveres i pakke á 4 stk..
Pris 553.75 kr.
Kategori: Søm, skruer & isenkram - Beslag Møbelbeslag Bordben, dupsko, stilleskruer Bordben
En vamseblød rede til din hund: denne hundekurv består af en plastbalje og et tykt, polstret betræk. Slidser i baljen sikrer god luftcirkulation og holder sengen tør. Den sænkede indstigning gør det lettere for din hund at hoppe ind og ud. Desuden sørger de skridsikre fødder for stabilitet, selv på glatte.
Pris 349.9 kr.
Kategori: Kæledyr - Pets
Vores havemøbelsæt 'Miami' med sofa bringer en eksklusiv og afslappende stemning ind i Deres hjem. Hvad enten det er i din spisestue eller udendørs, såsom på terrassen og i haven vil dette sæt blive et highlight. Et massivt rattanbord med sort glasplade, med et enestående look og en flot udformning.
Pris 12195 kr.
Kategori: Havemøbler - TecTake Have & Gør det selv Polyrattan havemøbler Polyrattan havemøbelsæt
.
Pris 3999 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Møbler
Pudebetræk i hvid bomuld med flot print, sort bagside. Et must til katte-elskeren. Størrelse 50 * 50 cm.
Pris 125 kr.
Kategori: Boligtekstiler - Boligtekstiler
Pæn sofa i lækkert materiale, skabt af det dygtige, danske brand Nordal. Denne smukke sofa er polstret i en blød, grå velour lavet af 100% polyester. Den lækre velour giver sofaen er flot, luksuriøst udtryk, som smukt komplementeres af de sorte ben. Sofaen er 192 cm lang og 88 cm bred, og kan nemt rumme tre.
Pris 9499 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Stuen/Sofaer
Denne nydesignede Mickey Mouse Polstret Sofa er den perfekte sofa. Vidunderligt Mickey Mouse design. Den polstrede sofa er opbygget med en robust ramme som giver høj holdbarhed. Opfylder alle EU's EN71 sikkerhedsstandarder. Helt nyt design med Disney Mickey Mouse Opbevaring i fodskammel Bygget med en robust.
Pris 1469 kr.
Kategori: Legetøj - Disney Sovesofaer
Den gamle sofa på Monsterhotellet er gået i stykker. Ulv og Ylva er nødt til at tage ind til byen for at købe en ny. Men først er de nødt til at tage mennesketøj på, så ingen kan se, at de er....
Pris 79.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
V3