Nordal Sofa i Flet 81x68x138 cm - Natur fra Nordal.
Pris 5345 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Møbler - Møbler - Udemøbler
Denne sofa har et slankt og fleksibelt design, der tilbyder flere forskellige tilstande. Den er perfekt til de uforudsete overnattende gæster og vil skille sig ud i løbet af dagen med et behageligt sted at slappe af. Det rene design virker med de fleste stilarter. Det tager næppe et par enkle trin.
Pris 1429 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Møbler Sofaer
Vores Sena sofa 2 personers recliner i brun stof kan, via en motor, laves om til en behagelig sofa med ryglæn nede og fodstøtte ude.Funktioner:Der er 2 motorer, 1 til hvert ydersæde. På siden af begge armlæn er der 2 knapper. 1 knap til at slå fodskammel ud og læne ryggen tilbage, og 1 knap til at få.
Pris 5379 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Stue - Sofaer - Alle sofaer
– Skal: 92% bomuld og 8% elastan. – For: 100% polyester. – Fyld: 100% polyester. – Kan maskinvaskes ved 30°C..
Pris 639 kr.
Kategori: Baby Pusle og Pleje - Babyudstyr Amning Ammepuder og graviditetspuder|Kids|Unisex
Flot grå sofa fra Kidsconcept. Denne børnesofa passer rigtig godt til børneværelset. Anbefalet alder: 3-8 år. Max sofa-belastning: 50 kg. Sofaen måler: 91,5cm x 55,5cm x 61cm OBS: Denne sofa er en bestillingsvare. Leveringstid omkring 5-6 hverdage..
Pris 2199 kr.
Kategori: Babymøbler - Børnemøbler|
Produktspecifikationer:Bredde: 1,10Længde: 1,80Højde: 0,81Farve: OffwhiteUV: UV-modstandsdygtigVægt: 20Elegant og klassisk design med et moderne anstrøg  Udendørs loungemøbel med kantKraftig PVCUV-modstandsdygtigKomfortabel og sjov  Forstærket med nylon i bundenLuftpumpe inkluderet Oppustelig sofa i.
Pris 2385 kr.
Kategori: Havemøbler - Garden Furniture
Den røde sofa Der er nu gået et år, siden Jonathan forsvandt. Liv er blevet veninde med Majse, den nye pige i 2.g. Majse er typen, der taler før hun tænker og aldrig siger nej til en fest. På alle måder Livs diametrale modsætning - men også hendes første rigtige veninde nogensinde. Efter endnu en aften i byen.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
.
Pris 3999 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Møbler
Normann sofa, er en sofa med et meget luksuriøst udseende. På trods af dette flotte design, er det en meget komfortabel sofa. Den høje og polstrede rygstøtte,  kombinere design og komfort helt ud til fingerspidserne. Normann fås som både venstre- og højrevendt sofa..
Pris 4999 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - sofa
3 personers sofa 175x67x73cm 6cm siddehynde, 18cm ryghynde Bord: 145x75x68cm 3 pers. sofa med armlæn i begge sider 165x67x73cm 3in1 rattan Inkl. hynder.
Pris 6199 kr.
Kategori: Havemøbler - Havecenter|Havemøbler|Havemøbelsæt
Ellos har designet nye sofamodeller, der produceres af Furninova, en svensk leverandør af kvalitetsvarer. Sofa Luna 2,5-pers. er en behagelig sofamodel med stel af massivt træ og ryg af plywood/spånplade Blød polstring i koldskum svøbt med fjerbetræk. Nozagaffjedring for bedste komfort. Aftageligt betræk som.
Pris 11199 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Bolig & indretning Møbler Sofaer & lænestole Sofaer
Leder du efter en klassisk sofa i en opdateret design? Vil du gerne se en engelsk ikon sofa med et helt nyt udseende? Hvis ja, du fandt det - CHESTERFIELD! Det er en reel mesterværk blandt polstrede møbler og dens farverige kludetæppe mønster tilføjer et strejf af nyhed. Polstringen er lavet af sli.
Pris 6499 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Stuemøbler Alle sofaer Chesterfield
Skuffer til opbevaring af f.eks. legetøj eller sengetøj. Mål:(bxhxd)186x19x60 cm. Passer til Hoppekids senge 70x190 og 90x200 cm..
Pris 543 kr.
Kategori: Legetøj - Møbler Møbler til baby og småbørn
Hygiejnisk, men også hyggelig: hundekurven med tykt, lækkert betræk af bomuld er meget nem at holde ren. Selve kurven af plast kan nemt aftørres med en fugtig klud eller skylles med bruseren. Slidserne på undersiden sørger for en god luftcirkulation og holder sengen tør. Sengen har en skridsikker underside..
Pris 349.9 kr.
Kategori: Kæledyr - Pets
Vores havemøbelsæt 'Miami' med sofa bringer en eksklusiv og afslappende stemning ind i Deres hjem. Hvad enten det er i din spisestue eller udendørs, såsom på terrassen og i haven vil dette sæt blive et highlight. Et massivt rattanbord med sort glasplade, med et enestående look og en flot udformning.
Pris 10995 kr.
Kategori: Havemøbler - TecTake Have & Gør det selv Polyrattan havemøbler Polyrattan havemøbelsæt
Pudebetræk i hvid bomuld med flot print, sort bagside. Et must til katte-elskeren. Størrelse 50 * 50 cm.
Pris 125 kr.
Kategori: Boligtekstiler - Boligtekstiler
Oppustelig og komfortabel sofa med en velourbetrukket overflade, der gør den behagelig at sidde i og nem at gøre ren. Med en Comfy Sofa fra Easy Camp® får du en behagelig siddeplads til en eller flere personer. Overfladen er betrukket med velour, og sofaen er derfor blød at sidde i. Sædehøjden er 30 cm og de.
Pris 399 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Root Catalog Forside Udstyr Telte Campingmøbler
.
Pris 4799 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Stuen/Sofaer
Denne nydesignede Mickey Mouse Polstret Sofa er den perfekte sofa. Vidunderligt Mickey Mouse design. Den polstrede sofa er opbygget med en robust ramme som giver høj holdbarhed. Opfylder alle EU's EN71 sikkerhedsstandarder. Helt nyt design med Disney Mickey Mouse Opbevaring i fodskammel Bygget med en robust.
Pris 1469 kr.
Kategori: Legetøj - Disney Sovesofaer
V3