Vores blå Osmund sofa til 3 personer passer ind i de fleste hjem. Sofaen har et klassisk design, samtidig med at den har et retro look. En sofa i en dejlig farve. Du kan stille sofaen i din stue eller i dit køkken alrum. Town stof: 100% polyester, 300g/m2 Martindale 25.000 Pilling note = 4 ("Pilling", hvor.
Pris 3185.1 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Stue - Sofaer - Alle sofaer|Alle sofaer
Den røde sofa Der er nu gået et år, siden Jonathan forsvandt. Liv er blevet veninde med Majse, den nye pige i 2.g. Majse er typen, der taler før hun tænker og aldrig siger nej til en fest. På alle måder Livs diametrale modsætning - men også hendes første rigtige veninde nogensinde. Efter endnu en aften i byen.
Pris 119.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
Klassisk 3-pers. sofa med venstrevendt chaiselong. Sofaen er betrukket med et slidstærkt antracit gråt stof, der giver sofaen et klassisk look. Soya sofa passer perfekt til en mindre stue..
Pris 3489 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Stuen/Sofaer
Kamma er en smuk sofa i klassisk romantisk design, med flot høj ryg og fine kurver. Ryggen er besat med fine postrede knapper, der giver et stiligt udtryk. Kamma lounge sofaen fås i lys grå på træben..
Pris 4325 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontormøbler Reception og lounge Loungemøbler Loungestole
Produktspecifikationer:Bredde: 1,10Længde: 1,80Højde: 0,81Farve: SortUV: UV-modstandsdygtigVægt: 20Elegant og klassisk design med et moderne anstrøg  Udendørs loungemøbel med kantKraftig PVCUV-modstandsdygtigKomfortabel og sjov  Forstærket med nylon i bundenLuftpumpe inkluderetOppustelig sofa i Ches.
Pris 2650 kr.
Kategori: Havemøbler - Garden Furniture
Sofaen har et 74 cm bredt og 43 cm højt sæde, samt et 38 cm højt ryglæn. De lyse, stabile ege træben garanterer en høj stabilitet. Det rummelige sæde er utrolig behageligt og måler 179 x 74 cm. Sofaen, med sit enkle og moderne design, er utvivlsomt en must-have blandt møbler og vil bringe dig en ma.
Pris 5499 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Stuemøbler Alle sofaer Stofsofaer
Børnemøbler.
Pris 1399 kr.
Kategori: Borde & stole - Børnemøbler
Denne polyrattan lounge sofa til 2 personer med soltag i høj kvalitet, omdanner din have, terrasse, vinterhave, balkon eller spa til en oase. De meget komfortable hvide hynder af polyester passer til lounge sofaen i polyrattan og er udstyret med en lynlås bagpå, så det er muligt let at rense.
Pris 1875 kr.
Kategori: Havemøbler - TecTake Have & Gør det selv Polyrattan havemøbler Polyrattan solsenge
Scandinavian sofaen har et moderne og stilrent design, som gør den anvendelig i de fleste dagligstuer.  Sofaens minimalistiske design kommer til udtryk i de flotte og elegante ben i stål, som netop er med til at give sofaen det flotte design.  Scandinavian sofaen er i høj kvalitet med slidstærkt stof og.
Pris 6999 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - sofa
– Måler 91,5 x 55 x 61 cm. – Maksimal vægt 50 kg. – Beregnet til børn fra 3-8 år. – Materialer: Lærred, bomuld og træ. – Må kun pletrenses..
Pris 2299 kr.
Kategori: Børnetøj - Indretning Møbler Sofas and couches|Kids|Unisex
Hygiejnisk, men også hyggelig: hundekurven med tykt, lækkert betræk af bomuld er meget nem at holde ren. Selve kurven af plast kan nemt aftørres med en fugtig klud eller skylles med bruseren. Slidserne på undersiden sørger for en god luftcirkulation og holder sengen tør. Sengen har en skridsikker underside..
Pris 249.9 kr.
Kategori: Kæledyr - Pets
.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Ensfarvet sofabetræk til sofa & lænestol Køn: Unisex, Kun: 169.00 kr.
Pris 169 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Heim & Garten Haushaltsbedarf
Denne nydesignede Mickey Mouse Polstret Sofa er den perfekte sofa. Vidunderligt Mickey Mouse design. Den polstrede sofa er opbygget med en robust ramme som giver høj holdbarhed. Opfylder alle EU's EN71 sikkerhedsstandarder. Helt nyt design med Disney Mickey Mouse Opbevaring i fodskammel Bygget med en robust.
Pris 1469 kr.
Kategori: Legetøj - Disney Sovesofaer
Med en ramme af gennemsiktig polykarbonat, sæde og rygstøtte dækket af bløde, fyldige puder bliver Pop en bekvem sofa som fås i flera forskellige udførelser. Sofaen findes i læder og man kan vælge mellem 2- eller 3- personers sofa (standard) eller udvide med.
Pris 19848 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Møbler - Sofaer - 2-pers
Louisiane sofa fra Fermob. En farverig sofa til haven eller terrassen. Sofaen har plads til 2-3 personer og er perfekt blandt smukke buske og blomster i haven eller på terrassen. Lavet af malet stål med en UV-resistent overflade, der ikke falmer i solen..
Pris 3746 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Møbler
Skøn, oppustelig sofa med Spiderman-motiv. Sofaen kan forvandles til en lille sovesofa, og den er let at puste op og nem at opbevare, når den ikke skal bruges. Det bløde stof kan tages af og maskinvaskes. Fra 18 måneder. Mål: Længde: 105 cm Bredde: 68 cm Højde: 26 cm.
Pris 299 kr.
Kategori: Babymøbler - Indretning Møbler Sofaer og Divaner
Sofa Dog loves his sofa - and there's NO ROOM for ANYONE ELSE! Unfortunately, all sorts of crazy characters want to share it with him: two cats; three aunties; several rabbits; some orangutans, and even a prize-winning pony. What on earth is a sofa-loving dog to do? Join in the mayhem, and....
Pris 128.83 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Hyggelig og blød sofa-varmepude I microfiber materiale. Varmepuden har 2 anvendelsesmuligheder: Brug den som hyggelig sofavarmepude evt. til lændesmerter eller mavesmerter. Eller åbn lynlåsen og tag den medfølgende sofapude ud. Nu har du en almindelig varmepude, som er ekstra varm da den er varmeisoleret på.
Pris 499 kr.
Kategori: Helse - Velvære/Varmepuder / varmeplaids
V3