Denne 2-pers. sofa, lavet af kvalitetskunstlæder, giver optimal siddekomfort. Den et godt valg, hvis du vil give dit hjem et stilfuldt look. Denne 2-pers. sofa fylder ikke meget, og dens enkle og elegante linjer vil pynte i ethvert rum, uanset om indretningen er klassisk eller moderne. Den har et.
Pris 1359 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Møbler Sofaer
2 personers sofa i grå velour Mål: 138x76x76 cm (LXBXH) Leveres usamlet.
Pris 3123.75 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Kontormøbler Sofaer 13% avis -
Vita sofa 3-personers sort. Du får møbler af god kvalitet med god komfort, lavet i et stilrent og moderne design. Vore møbler sælger vi til rigtig gode og konkurrencedygtige priser. Skab din helt egen personlige stil i dit hjem med et nyt møbel. Kombiner med nogle smarte småmøbler eller noget lækkert bolig.
Pris 8295 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Stue - Sofaer - Alle sofaer
Dekorer dit barns værelse med klassisk Sofa i Børnestørrelse i Velvet Grey fra Jox. – Fremstillet i blødt og comfy fløjlsmateriale. – Smart og stilrent design fine knapper. – Tittekant på kanterne. – Robust ben. – Max vægt 60 kg. – Mål: H50 x B83 x D38 cm..
Pris 1199 kr.
Kategori: Børnetøj - Indretning Møbler Sofaer|Kids|Unisex
Produktspecifikationer:Bredde: 1,10 m.Længde: 1,80 m.Højde: 0,81 m.Materiale: PVC 800g/m²Max belastning: 200 kg.Farve: OffwhiteUV: UV-modstandsdygtigVægt: 20 kg.Elegant og klassisk design med et moderne anstrøg  Udendørs loungemøbel med kantKraftig PVCUV-modstandsdygtigKomfortabel og sjov  Forstærke.
Pris 2605.5 kr.
Kategori: Havemøbler - Garden Furniture
Kids Concept Sofa - Chesterfield - Mørkegrå.
Pris 2399.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Sofa
Den røde sofa Der er nu gået et år, siden Jonathan forsvandt. Liv er blevet veninde med Majse, den nye pige i 2.g. Majse er typen, der taler før hun tænker og aldrig siger nej til en fest. På alle måder Livs diametrale modsætning - men også hendes første rigtige veninde nogensinde. Efter endnu en aften i byen.
Pris 134.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
.
Pris 9499 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Brands // Brostecph
Optimal siddekomfort, eksklusivt design og masser af plads til at slappe af - denne moderne to-personers sofa tilbyder dig alt dette. Den er betrukket med højkvalitets materiale som er nemt at pleje. Ryglænet er dekoreret med knapper og de komfortable, høje armlæn giver en høj siddekomfort. De slan.
Pris 2599 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Living and Dining Room Sofas and Sectionals
Vilja velour sofa, er det hotteste på markedet lige nu, hvilket vi godt forstår. Viljas bløde former og dejlige velour, er et musthave i alle hjem. I Vilja-serien, findes også en lækker velourlænestol, samt en lækker velourpuf. Vilja er en sofa for den stilbevidste forbruger, som ikke vil gå på kompromis med.
Pris 3499 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Velour sofa
3 personers sofa 175x67x73cm 6cm siddehynde, 18cm ryghynde Bord: 145x75x68cm 3 pers. sofa med armlæn i begge sider 165x67x73cm 3in1 rattan Inkl. hynder.
Pris 3699 kr.
Kategori: Havemøbler - Havecenter|Havemøbler|Havemøbelsæt
En flot sofa fra Lilou Lilou. Sofaen er bygget op omkring et træskelet og benene er lavet af eg. Betrækket kan tages af og håndvaskes..
Pris 699 kr.
Kategori: Borde & stole - Børneværelset-Børnemøbler-Siddemøbler-Lænestole & Sofaer
Quick and easy inflatable seating for home from home comfortSoft, comfortable detachable coverDurable PU-coated two-tone fabric cover with +30 UPF and HH850 mmWide and supportive armrests230V built-in pump with auto stop and comfort adjuster for easy inflationSupplied with nozzle for manual pumpingSupplied.
Pris 2249 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sporting Goods Outdoor Recreation Camping & Hiking Camp Furniture|Other
100% Baumwolle.
Pris 199 kr.
Kategori: Herretøj - T-shirts
Sofa Velvet Warm grey Nordal.
Pris 11475 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Møbler - Møbler - Sofaer
Som alle Manis-h senge er denne højseng lavet af massivt bøgetræ i de bærende dele, mens sengesiderne er i kraftig mdf. Lamelbundene er i formspændt, lamineret birketræ. Højsengen består af 2 stk Manis-h brikse + én lamelbund + hoved og fodende + bageste.
Pris 7998 kr.
Kategori: Babymøbler - Møbler
Vores havemøbelsæt 'Miami' med sofa bringer en eksklusiv og afslappende stemning ind i dit hjem. Hvad enten det er i din spisestue eller udendørs, såsom på terrassen og i haven vil dette sæt blive et highlight. Et massivt rattanbord med sort glasplade, med et enestående look og en flot udformning.
Pris 11625 kr.
Kategori: Havemøbler - tectake Have & Gør det selv Polyrattan havemøbler Polyrattan havemøbelsæt
BRDisc 1BR1: FormulaBR2: 21 ArmyBR3: floden BluesBR4: Babylon TymesBR5: Twisted TongueBR6: undvigende ScriptsBR7: hvilken slags W....
Pris 74 kr.
Kategori: Musik - Musik- og lydoptagelser
Elegant sofa med god siddekomfort. Den smukke Brooklyn sofa med højrevendt chaise er både dekorativ og behagelig at sidde i. Hynderne og puderne er lavet i koldskum, som er betrukket med slidstærkt stof af polyester. De smalle ben er lavet i sort metal. Brug den blå sofa i en lys, skandinavisk indre.
Pris 9559 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - House & Home - Home & Furniture - Home Furniture - Sofa
V3