Denne 3-pers. sofa, lavet af kvalitetskunstlæder, giver optimal siddekomfort. Den et godt valg, hvis du vil give dit hjem et stilfuldt look. Denne 3-pers. sofa fylder ikke meget, og dens enkle og elegante linjer vil pynte i ethvert rum, uanset om indretningen er klassisk eller moderne. Den har et.
Pris 1559 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Møbler Sofaer
Vores Ariel sofa 2 personers i sort ægte læder, er lavet i et klassisk og lækkert design.Sofaen i den klassiske farve har en fantastisk siddekomfort.Her får du en sofa, som du kan stille i din stue sammen med dine andre møbler. Du får en sofa med rigtig gode siddepladser evt. sammen med et rigtig smart.
Pris 7009 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Stue - Sofaer - Alle sofaer
Produktspecifikationer:Bredde: 1,10Længde: 1,80Højde: 0,81Farve: OffwhiteUV: UV-modstandsdygtigVægt: 20Elegant og klassisk design med et moderne anstrøg  Udendørs loungemøbel med kantKraftig PVCUV-modstandsdygtigKomfortabel og sjov  Forstærket med nylon i bundenLuftpumpe inkluderet Oppustelig sofa i.
Pris 2385 kr.
Kategori: Havemøbler - Garden Furniture
Den røde sofa Der er nu gået et år, siden Jonathan forsvandt. Liv er blevet veninde med Majse, den nye pige i 2.g. Majse er typen, der taler før hun tænker og aldrig siger nej til en fest. På alle måder Livs diametrale modsætning - men også hendes første rigtige veninde nogensinde. Efter endnu en aften i byen.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
Er den ikke super skøn, denne lilla 2-personers sofa vi præsenterer her? Sofaen hedder Purple Rain, og er fra tyske Kare Design, der er kendt for sine spændende og anderledes produkter. Denne sofa er beklædt med lækkert stof, og har nogle flotte draperinger i ryggen. Benene er fremstillet i rustfrit stål, der.
Pris 6399 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Dagligstue // Sofaer // 2 personers sofaer
Sofa mørkegrå Hübsch til 2 personer i stilrent design. Med en sofa fra Hübcsh får du et møbel, hvor lækkert design og høj kvalitet forenes. Sofaserien er lavet i blå grå nuancer, som passer ind i de fleste boligindretninger. Benene er udformet af massiv e.
Pris 6899.95 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Badeværelse, Hübsch, Kontor, Køkken, Møbler, Soveværelse, Spisestue, Stole, Stue
– Måler 91,5 x 55 x 61 cm. – Maksimal vægt 50 kg. – Beregnet til børn fra 3-8 år. – Materialer: Lærred, bomuld og træ. – Må kun pletrenses..
Pris 2299 kr.
Kategori: Børnetøj - Indretning Møbler Sofas and couches|Kids|Unisex
Vilja velour sofa, er det hotteste på markedet lige nu, hvilket vi godt forstår. Viljas bløde former og dejlige velour, er et musthave i alle hjem. I Vilja-serien, findes også en lækker velourlænestol, samt en lækker velourpuf. Vilja er en sofa for den stilbevidste forbruger, som ikke vil gå på kompromis med.
Pris 2999 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Velour sofa
3 personers sofa 175x67x73cm 6cm siddehynde, 18cm ryghynde Bord: 145x75x68cm 3 pers. sofa med armlæn i begge sider 165x67x73cm 3in1 rattan Inkl. hynder.
Pris 3999 kr.
Kategori: Havemøbler - Havecenter|Havemøbler|Havemøbelsæt
Børensofaen her er fra Kids Concept Star-serie, og er en charmerende, robust og sød sofa, der passer perfekt på børneværelset hvor den lyser op i indretningen. Den er betrukket med et mix af bomuld og hør og måler ca. en meter i længden. Anbefalet alder: 3 - 8 år. Mål: 91,5 x 55,5 x 61 cm. Maks. belastning:.
Pris 1329 kr.
Kategori: Borde & stole - Børneværelset-Børnemøbler-Siddemøbler-Lænestole & Sofaer
Optimal siddekomfort, eksklusivt design og masser af plads til at slappe af - denne moderne to-personers sofa tilbyder dig alt dette. Den er betrukket med højkvalitets materiale som er nemt at pleje. Ryglænet er dekoreret med knapper og de komfortable, høje armlæn giver en høj siddekomfort. De slan.
Pris 4599 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Stuemøbler Alle sofaer Stofsofaer
Bloomingville Sofa 74x175cm H72cm, Sort.
Pris 4641 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Møbler Sofaer Sofaer
Columbine Stevy Sofa 3-pers. Denne kvalitetssofa fra Columbne er lavet i et lækkert retro look. Sofaen er i bordeaux farvet stof med messing nitter. Sofaen har sorte træben, som passer rigtig godt til sofaen. Sofaen er stor nok til at man kan sidde 3 personer i den..
Pris 14999.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Pudebetræk i hvid bomuld med flot print, sort bagside. Et must til katte-elskeren. Størrelse 50 * 50 cm.
Pris 125 kr.
Kategori: Boligtekstiler - Boligtekstiler
Vores havemøbelsæt 'Miami' med sofa bringer en eksklusiv og afslappende stemning ind i dit hjem. Hvad enten det er i din spisestue eller udendørs, såsom på terrassen og i haven vil dette sæt blive et highlight. Et massivt rattanbord med sort glasplade, med et enestående look og en flot udformning.
Pris 12195 kr.
Kategori: Havemøbler - TecTake Have & Gør det selv Polyrattan havemøbler Polyrattan havemøbelsæt
.
Pris 234 kr.
Kategori: Bøger & blade -
Nordal - Sofa med betræk i velour - L192 cm - varm grå Default Title Grå sofa i velour med sorte ben i lakeret jern. [split] Længde: 192cm. Dybde: 57 cm. Bredde:88 cm. Højde: 76cm. Vægt:35 kg..
Pris 8499 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - sofa
.
Pris 4799 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Stuen/Sofaer
Nordal har skabt denne sofa i rattan med utrolig flotte hynder, samt en perfekt længde på 138 cm - i farvennatur/grå.En flot enkel sofa i naturmateriale, som nemt kan gøres endnu hyggeligere med flere puder. NETTOVÆGT KG: 13.80 HØJDE: 81.00 CM DYBDE: 68..
Pris 3989 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Furniture Sofas
V3