Bloomingville Sofa Ellen 153x75 cm - Grå fra Bloomingville.
Pris 12095 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Hjem og have
Denne moderne 3-sæders sofa vil være en fantastisk tilføjelse til dit hjem eller kontor. Om du har brug for en god, behagelig sofa til dit kontor, eller du bare vil have en fin, stilfuld tilføjelse til din stue, er denne sofa et fantastisk valg! Sofaen har et bredt siddeområde og tykt polstrede.
Pris 1949 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Møbler Sofaer
Vores blå Osmund sofa til 3 personer passer ind i de fleste hjem.Sofaen har et klassisk design, samtidig med at den har et retro look. En sofa i en dejlig farve.Du kan stille sofaen i din stue eller i dit køkken alrum.Town stof:100% polyester, 300g/m2Martindale 25.000Pilling note = 4("Pilling", hvor let.
Pris 3649 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Stue - Sofaer - Alle sofaer
– Mål: 83 x 39 x 50 cm. – Fremstillet af tekstil og træ..
Pris 999 kr.
Kategori: Børnetøj - Indretning Møbler Sofas and couches|Kids|Unisex
Produktspecifikationer:Bredde: 1,10Længde: 1,80Højde: 0,81Farve: OffwhiteUV: UV-modstandsdygtigVægt: 20Elegant og klassisk design med et moderne anstrøg  Udendørs loungemøbel med kantKraftig PVCUV-modstandsdygtigKomfortabel og sjov  Forstærket med nylon i bundenLuftpumpe inkluderet Oppustelig sofa i.
Pris 2385 kr.
Kategori: Havemøbler - Garden Furniture
Den røde sofa Der er nu gået et år, siden Jonathan forsvandt. Liv er blevet veninde med Majse, den nye pige i 2.g. Majse er typen, der taler før hun tænker og aldrig siger nej til en fest. På alle måder Livs diametrale modsætning - men også hendes første rigtige veninde nogensinde. Efter endnu en aften i byen.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
Lille oppustelig børnesofa med prinsesser fra Disney. Sofaen kan foldes ud, så barnet kan tage sig et lille hvil. Betrækket kan let afmonteres og vaskes. Sofaen måler: 26 x 68 x 105 cm. Fra 1 år.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - 554
Jackson Chesterfield sofa er en nyfortolkning af den klassiske Chesterfield sofa. Den blå velour giver et moderne look og luksuriøst udtryk. En smuk og anderledes veloursofa til det moderne hjem. Vedligeholdelse: Imprægnering på din sofa øger smudsafvisningen og den forbliver lettere ren og pæn. Vi anbefaler.
Pris 6999 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - sofa
3 personers sofa 175x67x73cm 6cm siddehynde, 18cm ryghynde Bord: 145x75x68cm 3 pers. sofa med armlæn i begge sider 165x67x73cm 3in1 rattan Inkl. hynder.
Pris 3999 kr.
Kategori: Havemøbler - Havecenter|Havemøbler|Havemøbelsæt
Europæisk design behøver ikke at være dyrt. Den OSLO gælder som bevis. Slankt moderne design kombineret med komfort vil tage din familie værelse til det næste niveau. L-form lædersofa kommer med en åben sektion, der kan bruges som en chaiselong. Derudover vil du have en skammel, der kunne virke som.
Pris 10999 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Stuemøbler Alle sofaer Lædersofaer
Columbine Stevy Sofa 3-pers. Denne kvalitetssofa fra Columbne er lavet i et lækkert retro look. Sofaen er i bordeaux farvet stof med messing nitter. Sofaen har sorte træben, som passer rigtig godt til sofaen. Sofaen er stor nok til at man kan sidde 3 personer i den..
Pris 14999.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Skuffer til opbevaring af f.eks. legetøj eller sengetøj. Mål:(bxhxd)186x19x60 cm. Passer til Hoppekids senge 70x190 og 90x200 cm..
Pris 649 kr.
Kategori: Legetøj - Møbler Møbler til baby og småbørn
En vamseblød rede til din hund: denne hundekurv består af en plastbalje og et tykt, polstret betræk. Slidser i baljen sikrer god luftcirkulation og holder sengen tør. Den sænkede indstigning gør det lettere for din hund at hoppe ind og ud. Desuden sørger de skridsikre fødder for stabilitet, selv på glatte.
Pris 249.9 kr.
Kategori: Kæledyr - Pets
Vores havemøbelsæt 'Miami' med sofa bringer en eksklusiv og afslappende stemning ind i Deres hjem. Hvad enten det er i din spisestue eller udendørs, såsom på terrassen og i haven vil dette sæt blive et highlight. Et massivt rattanbord med sort glasplade, med et enestående look og en flot udformning.
Pris 10995 kr.
Kategori: Havemøbler - TecTake Have & Gør det selv Polyrattan havemøbler Polyrattan havemøbelsæt
.
Pris 3199 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Møbler
Stor sofa i sort læder med chaiselong til venstre og hvilemodul til højre. Den klassiske sofa her et moderne udtryk, der vil passe ind i de fleste hjem. Desuden får du en god siddekomfort med denne skønne sofa..
Pris 16299 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Stuen/Sofaer
Denne nydesignede Mickey Mouse Polstret Sofa er den perfekte sofa. Vidunderligt Mickey Mouse design. Den polstrede sofa er opbygget med en robust ramme som giver høj holdbarhed. Opfylder alle EU's EN71 sikkerhedsstandarder. Helt nyt design med Disney Mickey Mouse Opbevaring i fodskammel Bygget med en robust.
Pris 1469 kr.
Kategori: Legetøj - Disney Sovesofaer
Der er nu gået et år siden Jonathan forsvandt. Liv er blevet veninde med Majse, den nye pige i 2. g. Majse er typen, der taler før hun tænker og aldrig siger nej til en fest. På alle....
Pris 109.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Flot 3 personers sofa i vejrbestandig og vandafvisende polyrattan i brun natur look Polyrattan i brun natur look og aluminiumsstelInklusiv aftagelige hynderMål: dybde 73,5cm, længde 193cm og højde 87cmDenne 3 personers Juno sofa kombinerer stil og funktionalitet. Med det flotte, eksklusive design, bliver den.
Pris 3999 kr.
Kategori: Havemøbler - Have & fritid Havemøbler Havestole & bænke
V3