Akustik sofa 2,5 pers. skaber en stille og privat zone på arbejdspladsen til f.eks. møder, individuelt arbejde eller muligheden for at nyde en kop kaffe i rolige omgivelser. Sofaen har akustiske vægge med lydabsorberende egenskaber. Væggene er polstrede med filt.</br> Sofaen kommer med to puffer.
Pris 18748.8 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontormøbler Skærmvægge PZ Privateroom
Denne moderne 3-sæders sofa vil være en fantastisk tilføjelse til dit hjem eller kontor. Om du har brug for en god, behagelig sofa til dit kontor, eller du bare vil have en fin, stilfuld tilføjelse til din stue, er denne sofa et fantastisk valg! Sofaen har et bredt siddeområde og tykt polstrede.
Pris 2029 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Møbler Sofaer
Vores Arte sofa, chaiselongsofa venstrevendt i stof blå og med træben er lavet i et klassisk og lækkert design. Stor lounge sofa i stof med massive træben. Betrækket er slidstærkt og let at holde. Her får du en sofa, som du kan stille i din stue sammen med dine andre møbler. Du får en sofa med rigtig gode.
Pris 5739 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Stue - Sofaer - Alle sofaer|Alle sofaer
.
Pris 12999 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Stuen/Sofaer
Flot grå sofa fra Kidsconcept. Denne børnesofa passer rigtig godt til børneværelset. Anbefalet alder: 3-8 år. Max sofa-belastning: 50 kg. Sofaen måler: 91,5cm x 55,5cm x 61cm OBS: Denne sofa er en bestillingsvare. Leveringstid omkring 5-6 hverdage..
Pris 2199 kr.
Kategori: Babymøbler - Børnemøbler|
Produktspecifikationer:Bredde: 1,10Længde: 1,80Højde: 0,81Farve: OffwhiteUV: UV-modstandsdygtigVægt: 20Elegant og klassisk design med et moderne anstrøg  Udendørs loungemøbel med kantKraftig PVCUV-modstandsdygtigKomfortabel og sjov  Forstærket med nylon i bundenLuftpumpe inkluderet Oppustelig sofa i.
Pris 2650 kr.
Kategori: Havemøbler - Garden Furniture
.
Pris 3999 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Møbler
Den røde sofa Der er nu gået et år, siden Jonathan forsvandt. Liv er blevet veninde med Majse, den nye pige i 2.g. Majse er typen, der taler før hun tænker og aldrig siger nej til en fest. På alle måder Livs diametrale modsætning - men også hendes første rigtige veninde nogensinde. Efter endnu en aften i byen.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
Normann sofa, er en sofa med et meget luksuriøst udseende. På trods af dette flotte design, er det en meget komfortabel sofa. Den høje og polstrede rygstøtte,  kombinere design og komfort helt ud til fingerspidserne. Normann fås som både venstre- og højrevendt sofa..
Pris 4999 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - sofa
– Skal: 92% bomuld og 8% elastan. – For: 100% polyester. – Fyld: 100% polyester. – Kan maskinvaskes ved 30°C..
Pris 543.2 kr.
Kategori: Baby Pusle og Pleje - Babyudstyr Amning Ammepuder og graviditetspuder|Kids|Unisex
Leder du efter en rummelig og komfortabel sofa? VOGAR er spot-on med sit elegante design og utrolige luksus. Den er fuldt betrukket i højkvalitets, kunstigt læder i creme farve. Tykt polstrede armlæn kombineret med et 56 cm højt ryglæn sikrer en høj siddekomfort. Sofaen findes i størrelserne: 176x8.
Pris 3799 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Stuemøbler Alle sofaer Lædersofaer
Børneseng.
Pris 486 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Børneseng
Hygiejnisk, men også hyggelig: hundekurven med tykt, lækkert betræk af bomuld er meget nem at holde ren. Selve kurven af plast kan nemt aftørres med en fugtig klud eller skylles med bruseren. Slidserne på undersiden sørger for en god luftcirkulation og holder sengen tør. Sengen har en skridsikker underside..
Pris 549.9 kr.
Kategori: Kæledyr - Pets
Vores havemøbelsæt 'Miami' med sofa bringer en eksklusiv og afslappende stemning ind i Deres hjem. Hvad enten det er i din spisestue eller udendørs, såsom på terrassen og i haven vil dette sæt blive et highlight. Et massivt rattanbord med sort glasplade, med et enestående look og en flot udformning.
Pris 10995 kr.
Kategori: Havemøbler - TecTake Have & Gør det selv Polyrattan havemøbler Polyrattan havemøbelsæt
Denne nydesignede Mickey Mouse Polstret Sofa er den perfekte sofa. Vidunderligt Mickey Mouse design. Den polstrede sofa er opbygget med en robust ramme som giver høj holdbarhed. Opfylder alle EU's EN71 sikkerhedsstandarder. Helt nyt design med Disney Mickey Mouse Opbevaring i fodskammel Bygget med en robust.
Pris 1469 kr.
Kategori: Legetøj - Disney Sovesofaer
.
Pris 109.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Flot 3 personers sofa i vejrbestandig og vandafvisende polyrattan i brun natur look Polyrattan i brun natur look og aluminiumsstel Inklusiv aftagelige hynder Mål: dybde 73,5cm, længde 193cm og højde 87cm Denne 3 personers Juno sofa kombinerer stil og.
Pris 4999 kr.
Kategori: Havemøbler - Have & fritid Havemøbler Havestole & bænke
Pudebetræk i hvid bomuld med flot print, sort bagside. Et must til katte-elskeren. Størrelse 50 * 50 cm.
Pris 125 kr.
Kategori: Boligtekstiler - Boligtekstiler
Hyggelig og blød sofa-varmepude I microfiber materiale. Varmepuden har 2 anvendelsesmuligheder: Brug den som hyggelig sofavarmepude evt. til lændesmerter eller mavesmerter. Eller åbn lynlåsen og tag den medfølgende sofapude ud. Nu har du en almindelig varmepude, som er ekstra varm da den er varmeisoleret på.
Pris 499 kr.
Kategori: Helse - Velvære/Varmepuder / varmeplaids
V3