Hiker Compact + 8GR er en let, komfortabel og lettere sovepose, der er lavet til sommer brug..
Pris 299 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sovepose / Året rundt|
Den bløde sovepose Grow Up Comfort fra Jack Wolfskin er specielt lavet til børn. Lynlåsen ved fødderne giver dig mulighed for at forlænge soveposen med 40 cm, i takt med at dit barn vokser. Selve soveposen kan også justeres afhængig af temperaturen, da dit barn kan bruge den til at putte sig ind i eller.
Pris 799 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Børneværelset-Børnesenge & Tilbehør-Sengetilbehør-Soveposer
Trespass Doze Sovepose - 3 sæson til camping hele året i mildt klima. Soveposen er syet i mummy-facon med en lille åbning med justerbar krave. To-vejs lynlås gør det let at regulere varmen. Ydersiden er vandafvisende og den indvendige foring behageligt blød. God.
Pris 324.5 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Soveposer & Tæpper
Voyager Vy4 Soveposen fra Sea to Summit er spækket med fiberfyld fra THERMOLITE, som giver god isolering i fugtige og kolde omgivelser. Soveposens fiberfyld overlapper for at opnå en bedre isolering. Samtidig beskytter robust nylon soveposen på ydersiden..
Pris 2199 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Soveposer - 3 Sæsoner
Readybed / junior gæsteseng, sovepose og luftmadras i én! En perfekt løsning når man skal besøge venner og familie, eller får overnattende venner på besøg. Den "oprindelige" alt i én sleepover løsning. Den ultimative seng i form af komfort, sjov og bekvemmelighed! En fuldt transportabel oppustelig seng.
Pris 315 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Isenkram og bolig|Børne- og babyudstyr|Barneseng
Bestway sovepose Pavillo - 230 x 80 cm.
Pris 229 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Elektronik Elektronik – tilbehør Kabler
.
Pris 599 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Tilbud
lejr rejse weekend sovepose.
Pris 999 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sovepose
.
Pris 329 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Udendørs/Udstyr til camping/Soveposer, måtter og hængekøjer/Soveposer|Sport og Outdoor
Mountain Hardwear Lamina Z sove BagUnique Lamina konstruktion maksimerer loft af din isolering, eliminerer kolde steder og den....
Pris 974 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Soveposer Voksne (unisex)
Envelop sovepose fra Trespass til både mænd og kvinder. Soveposen er af god kvalitet samt designet til nem håndtering, hvilket gør den ideel til camping, vandreturen eller festivallen.....
Pris 229.95 kr.
Kategori: Camping & Hiking -
Redefining the limits of sleeping bags, Montane have created the Minimus Sleeping Bag with PERTEX® Shield + for complete performance..
Pris 2539.09 kr.
Kategori: Camping & Hiking - |Soveudstyr / Soveposer|
Denne komfortable og bløde sovepose er den ideelle følgesvend til din baby. Den er udstyret med trykknapper på skulderne og en praktisk lynlås på siden. Produktdetaljer: 70 cm Materiale: 100% bomuld, fyld: 100% polyester Testet fri for skadelige stoffer efter Øko Tex Standard 100 Vaskbar op til 30 °C Egnet.
Pris 340 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Baby og småbørn|Dreng/Pige
Sovepose til camping og trekking. Tolagskonstruktion med yderstof i 210T polyester. Maks. liggelængde 210 cm. Vægt 1335 g. Spec.: - Ideelt temperaturområde: 3-8 °C - Ydermateriale: 210T polyester. - For: Pongee - Fyld: 250 g/m2 i hulfibre - tovejs lynlås - Produktets vægtenhed: 1,35 kg - Halvrund hætte -.
Pris 249 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Dame Sport & Outdoor Friluftsliv Soveposer & liggeunderlag
.
Pris 270 kr.
Kategori: Camping & Hiking - LEGETØJ LEGETØJ TIL HAVEN & UDELEGETØJ SPORT & OUTDOOR
Denne Easy Camp sovepose Cosmos er en perfekt model til en bred vifte af anvendelser. Fra festivaler til camping og udendørs eventyr. Denne komfortable Cosmos sovepose i mumieform er fuldt udstyret til brug i 1-2 sæsoner. Den børstede polyesterforing er virkelig behagelig og føles dejlig varm mod.
Pris 277 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sportsartikler Friluftsliv Camping og vandreture Soveposer
Denne Easy Camp sovepose Chakra med dynedesign er ideel til sommercamping og festivaler. Denne sovepose har et enkelt isoleringslag af polyesterfibre mellem overfladen og den bløde foring. Den har en rektangulær form og kan åbnes helt. Der er inkluderet en pose til opbevaring af soveposen..
Pris 263 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sportsartikler Friluftsliv Camping og vandreture Soveposer
Denne isolerende mumie sovepose er særligt designet til børn og teenager for at holde dem varme under vandreture, på campingture eller på rejser. Soveposen er lavet af kvalitetsmaterialer, så den er holdbar, blød og behagelige. Takket være dens tykke polstring er den især velegnet til lave.
Pris 269 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sportsartikler Friluftsliv Camping og vandreture Soveposer
Denne Easy Camp-sovepose for begyndere i høj kvalitet vil være ideel til festivaler eller andre sjove ture. Denne sovepose i dynestil har en kvalitetsskal og foring lavet af polyester. Den holdbare pose i et enkelt lag har en rektangulær form for at holde varmen. Den lette sovepose har en.
Pris 225 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sportsartikler Friluftsliv Camping og vandreture Soveposer
V3