Hvor kommer osten fra? (Bog, Indbundet, Dansk) - Forfatter: Detektiverne Jane og Simon - Forlag: Forlaget Mellemgaard - Emner: Børnehave, Børn, Højtlæsning, Ost, Detektiv, Børnehavebørn, Spion, Mejeri, Spionudstyr - ISBN-13: 9788771905816.
Pris 113.2 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Byens bedste detektiver, Jane og Simon, beslutter sig for at finde ud af, hvordan oste bliver fremstillet.Det er ikke nogen nem opgave, da de to detektiver ikke er velkomne på mejeriet.Da de ikke kan komme ind på mejeriet, afleverer de en ost med et spionudstyr i, så de kan følge med i, hvad der sker.
Pris 86.25 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Få indblik i hemmelige agenters verden. Læs om berømte spioner, om efterretnings-tjenester, hemmelige koder, spionudstyr og spioners hemmelige sprog. De små fagbøger er interessante og informerende bøger for elever i 3. - 6. klasse. Opgaver på: fagbog.gyl.
Pris 221.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Studie
Få indblik i hemmelige agenters verden. Læs om berømte spioner, om efterretnings-tjenester, hemmeligekoder, spionudstyr og spioners hemmelige sprog. De små fagbøger er interessante og informerende bøger for elever i 3. - 6. klasse. Opgaver på forlagets hjemmesiden fagbog..
Pris 249.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Byens bedste detektiver, Jane og Simon, beslutter sig for at finde ud af, hvordan oste bliver fremstillet. Det er ikke nogen nem opgave, da de to detektiver ikke er velkomne på mejeriet. Da de ikke kan komme ind på mejeriet, afleverer de en ost med et spionudstyr i, så de kan følge med i, hvad der sker.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
V3