KidKraft har produceret og udviklet træ legetøj siden 1968, og er en af de største producenter i USA. Kvaliteten på Kidkraft dukkehusene er helt i top og designet tilfredsstiller selv de mest kræsne forbrugere. Stort dukkehus til store dukker op til 30cm. De kendte dukker fra Barbie og Bratz passer perfekt i.
Pris 1516 kr.
Kategori: Borde & stole - KidKraft Dukkehuse
Hoppekids Mathilde hvidt møbelsæt til børn Bestående af 1 bord, 2 stole og en slagbænk med opbevaringsrum. Målene er (HxBxL): Bord 50x56x74 cm Stole 56x31x32 cm Bænk 56x31x67 cm Hyndesæt medfølger ikke!.
Pris 1299 kr.
Kategori: Legetøj - Møbler Møbler til baby og småbørn
Dette fine sæt med dukkehusmøbler fra Lundby indeholder spisestuemøbler med alt hvad dukkerne behøver, når de skal spise mad sammen. Stolene er bløde at sidde i og det runde bord samt stolene kan passe ind flere steder i dukkehuset. Møbelserien Basic lader dig hurtigt og let møblere dit Lundby dukkehus med.
Pris 109 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Dukker & Tøjdyr-Dukkemøbler
Anker stolen fra FDB Møbler er et enkelt og meget skulpturelt møbel til den klassiske indretning. Stolen er designet af Stine Weigelt som har fundet inspiration i den klassiske pindestol. Denne Ankerstol er fremstillet af sortlakeret, massivt egetræ fra FSC-certificerede skove i Europa. Det sorte træ skaber.
Pris 3499 kr.
Kategori: Havemøbler - Stuen/Loungestole
Meget enkelt sofabord til den klassiske, skandinaviske boligindretning i stuen. D24 sofabordet er fremstillet af egetræ som er sæbebehandlet. Det sæbebehandlede egetræ har en flot, lys overflade hvor strukturen fint kan ses. I 1951 designede Poul M. Volther sofabordet for FDB Møbler, som den dag i dag stadig.
Pris 3499 kr.
Kategori: Borde & stole - Stuen/Sofaborde
Inviter vennerne på middag ved dette smukke spisebord fra FDB Møbler. Spisebordet C35C er et smukt, enkelt og meget stilrent bord til den store spisestue. Bordet er designet af Poul M. Volther i 1957 og er stadig et smukt, ikonisk møbel den dag i dag. Spisebordet er fremstillet af bøgetræ. Det massive træ er.
Pris 11999 kr.
Kategori: Borde & stole - Spisestue/Spiseborde
.
Pris 13999 kr.
Kategori: Borde & stole - Stuen/Lænestole
Denne spisebordsstol er tegnet i 50'erne af Jørgen Bækmark. Spisebordsstolen J81 er en ikonisk stol til den klassiske boligindretning. Stolen er komfortabel og kan både bruges ved middagsbordet eller som et fritstående møbel. Stolen er fremstillet af massiv egetræ. Sædet er flettet og matcher det smukke.
Pris 4499 kr.
Kategori: Borde & stole - Spisestue/Spisebordsstole
Smukt og enkelt spisebord som kan bruges i de fleste boligindretninger. C28 spisebordet er produceret af FDB Møbler og designet af Poul M. Volter tilbage i 1951. Spisebordet er et stilrent møbel i et enkelt design. C28 er fremstillet af sortlakeret egetræs finer. Det sortmalede træ kan ret aftørres med en.
Pris 13999 kr.
Kategori: Borde & stole - Spisestue/Spiseborde
FDB Møbler har udvidet deres sortiment med Gesja serien fra Foersom og Hiort-Lorenzen. Gesja er en serie af moderne, skandinaviske møbler som er fremstillet af kvalitetsmaterialer til en fair pris. Lænestolens stel er fremstillet af FSC-certificeret egetræ som er matlakeret. Det matte stel passer godt til det.
Pris 9999 kr.
Kategori: Borde & stole - Stuen/Lænestole
I 1951 tegnede Poul M. Volther dette sofabord for FDB Møbler. Sofabordet er fremstillet af FSC-certificeret birketræ fra europæiske skove. Birketræet er efterfølgende malet sort, så bordets udtryk er stilrent, eksklusivt og meget enkelt. D20 sofabordet har en god størrelse til stuen, da du fint kan pynte.
Pris 3499 kr.
Kategori: Borde & stole - Stuen/Sofaborde
Skab liv i boligen med denne smukke lænestol fra FDB Møbler. Lænestolen J146 er en dansk designklassiker som blev tegnet i 1978. Stolen er designet af Erik Jørgensen. Det skulpturelle møbel er et anerkendt møbel til den klassiske og nordiske indretning. Lænestolens hynde er betrukket med et moderne okkergult.
Pris 10999 kr.
Kategori: Borde & stole - Stuen/Lænestole
Denne spisebordsstol blev i 50'erne designet af Jørgen Bækmark. Jørgen tegnede designikoner for FDB møbler, hvor han var tegnestueleder. Spisebordsstolens stel er fremstillet af bøgetræ som er sortlakeret. Det sorte bøgetræ skaber et eksklusivt og maskulint udtryk, som brydes af det håndflettede sæde i en lys.
Pris 3999 kr.
Kategori: Borde & stole - Spisestue/Spisebordsstole
.
Pris 1399 kr.
Kategori: Borde & stole - Spisestue/Spisebordsstole
Stilrent hjørnebord fra FDB Møbler i et stilrent, enkelt og funktionelt design. Hjørnebordet D20 er designet af Poul M. Volther i 1951. Bordet har et let udtryk med de klassiske rundstokke. Selve bordet er fremstillet af sortmalet birketræ. Birketræet gør bordet unikt og helt sit eget. Hjørnebordet kan bruges.
Pris 2499 kr.
Kategori: Borde & stole - Stuen/Sideborde
Denne spisebordsstol er både smuk og praktisk på samme tid. Tom Stepp har designet Yak stolen for FDB Møbler i et moderne og eksklusivt design. Spisebordsstolen med armlæn er et pænt designmøbel som både kan bruges ved middagsbordet og som et fritstående møbel i rummet. Yak spisebordsstolens ben og understel.
Pris 1999 kr.
Kategori: Borde & stole - Spisestue/Spisebordsstole
I 1951 designede Poul M. Volther dette smukke C28 spisebord. Spisebordet er udført i egefiner og lavet i et smukt, skandinavisk og stilrent design. Spisebordet er ovalt og har en fin størrelse til den store spisestue. C28 er produceret af FDB Møbler. Det er muligt at tilkøbe tillægsplade til bordet hvis der.
Pris 13999 kr.
Kategori: Borde & stole - Spisestue/Spiseborde
Dette hjørnebord fra FDB Møbler er perfekt til den feminine, skandinaviske indretning. Hjørnebordet er fremstillet af birk fra FSC-certificerede skove i Europa. Hjørnebordet blev i 1951 tegnet af Poul M. Volther for FDB. Det kvadratiske hjørnebord er fint til hele boligen. Brug det for eksempel i stuen med en.
Pris 2499 kr.
Kategori: Borde & stole - Stuen/Sideborde
Et mørkegråt sofabord er med til at skabe en ro, hygge og personlighed i stuen. Dette sofabord fra FDB Møbler er malet i en flot grå farve der passer til både den klassiske, moderne og minimalistiske indretning. D20 sofabordet blev tegnet af Poul M. Volther i 1951. Sofabordet er fremstillet af birketræ i høj.
Pris 3499 kr.
Kategori: Borde & stole - Stuen/Sofaborde
V3