Teamudvikling: Introduktion til dynamisk teamledelse (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Ingmari Cantzler - Forlag: Frydenlund - Emner: Teams, Team, Teamledelse, Dynamisk team, Dynamiske team, Teamorienteret - ISBN-13: 9788778879431.
Pris 216.6 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Hvad skal der til, for at et team bliver bæredygtigt? Hvordan etablerervi en teamkultur, hvor mening, værdi og arbejdsglæde er bærendeelementer? Hvor resultatet af samarbejdet fører til større kvalitet iundervisningen og øget læringsudbytte hos eleverne? En teamkultur,hvor de enkelte medlemmer trives og har.
Pris 35 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Din virksomheds fremgang afhænger af, om I kan arbejde i team. Skal din virksomhed have fremgang, skal du og dine ansatte kunne arbejde i team mod et fælles mål. Det er den kontante udmelding fra Ingmari Cantzler, der i mere end 15 år har forsket i team o.
Pris 216.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Erhverv
Teamudvikling i eliteboldspil: lær om at præstere på et højere niveau (Forlag: Syddansk Universitetsforlag, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788740831047).
Pris 195.8 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Optimér dit projektteam: Håndbog i teamudvikling (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Trine Hald Commisso og Jan Pries-Heje - Forlag: Samfundslitteratur - ISBN-13: 9788759315507.
Pris 173.1 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
I bogen gøres rede for, hvad coaching er, hvordan coaching kan bidrage til læring og udvikling. Hvilken betydning coaching har for ledelse, samarbejde og teamudvikling og ikke mindst, hvordan man....
Pris 299.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
TEAM - udvikling og læring (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Morten Bertelsen (red.) - Forlag: Dansk Psykologisk Forlag - Emner: Erhvervspsykologiserien, Teamudvikling, Teambuilding - ISBN-13: 9788777064487.
Pris 287.1 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Det gode team (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Kurt Hansen - Forlag: Kurt Hansen - Emner: Teamledelse, Teamudvikling - ISBN-13: 9788799415700.
Pris 119 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
At arbejde i team er organisationers forsøg på at styrke udvikling af faglige og personlige potentialer og kompetencer. Bogens formål er at give svar på, hvordan udvikling og læring i team kan blive en succes, fx om sporten er en passende metafor til at fremme teamudvikling og læring og forståelse af.
Pris 251 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Der er skrevet meget god organisationslitteratur om, hvordan mansom konsulent kan arbejde med teamudvikling. I musikkens verdenhar vi kammerensemblet, der lykkes med noget af det, vi ofte harsvært ved i organisationer, nemlig at være et højtydende team udenen leder. Dette lykkes for dem, bl.a. fordi.
Pris 45 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
I bogen gøres rede for, hvad coaching er, hvordan coaching kan bidrage til læring og udvikling. Hvilken betydning coaching har for ledelse, samarbejde og teamudvikling og ikke mindst, hvordan man kan lære coaching og anvende den i praksis som leder, medarbejder, underviser, træner og rådgiver. Forfatterne.
Pris 349.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
En redegørelse for, hvad coaching er, hvordan coaching kan bidrage til læring og udvikling, hvilken betydning coaching har for ledelse, samarbejde og teamudvikling, og ikke mindst viser metoden, hvordan man kan lære coaching og anvende den i praksis som leder, medarbejder, underviser, træner eller rådgiver..
Pris 237 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
En redegørelse for, hvad coaching er, hvordan coaching kan bidrage til læring og udvikling, hvilken betydning coaching har for ledelse, samarbejde og teamudvikling, og ikke mindst viser metoden, hvordan man kan lære coaching og anvende den i praksis som l.
Pris 206.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Erhverv
Ved at dele egne refleksioner med andre bliver den enkelte deltager i gruppen styrket i at håndtere aktuelle og virkelige arbejdsmæssige udfordringer, krav og forventninger. Action Learning bliver på den måde organisatorisk udvikling, teamudvikling og per.
Pris 94.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Erhverv
I bogen gøres rede for, hvad coaching er, hvordan coaching kan bidrage til læring og udvikling. Hvilken betydning coaching har for ledelse, samarbejde og teamudvikling og ikke mindst, hvordan man kan lære coaching og anvende den i praksis som leder, medar.
Pris 298.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Erhverv
V3