Trådløst og praktisk IP-kamera fra INQMEGA. Det passer fint at anvende som overvågningskamera hjemme eller på kontoret, som babyovervågning, husdyrscheck etc. Det fungerer perfekt at anvende dag som nat, da det er forsynet med infrarødt mørkesyn. Kameraet kan ritere både horisontalt (355 grader) og vertikalt.
Pris 399 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Hjem og fritid - Alarm/Sikkerhed - Overvågningskameraer
Sender billede-signal krypteret digital (dermed ingen interferens) Ideel til bilen, varebilen, traktor, campingvogn, trailer og meget mere 4.3" farve TFT skærm 12/24V Trådløst Night-Vision kamera Digital trådløs video Monteringsbeslag for kamera Monteringsbeslag med sugekop for skærm Guidende p-hjælp i.
Pris 1365 kr.
Kategori: Videokameraer - Auto|Bilkamera
.
Pris 1499 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Bilkamera
Udvid dit digitale trådløse kamerasystem (CSWL120CBK og CSWL140CBK) med et ekstra kamera, og hold øje med din ejendom fra forskellige vinkler. Kameraet tilbyder en meget skarp og stabil billedkvalitet og er udstyret med nattesyn til overvågning døgnet rundt. • Transmitting frequency:2.4-2.4835 GHz Digital •.
Pris 749 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Bolig / Fritid Til Boligen Alarmer & Overvågning
D-Link DCS-2670L HD trådløst Day/Night udendørs Cloud kamera med micro SD slot.
Pris 1399 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Bolig | Smart Home | Smart overvågning
Smart trådløst webcamera til overvågning. Kan styres af både smartphones og tablets..
Pris 249 kr.
Kategori: Diverse - Elektronik & Gadgets Kamera Nyheder Populære produkter TILBEHØR ELEKTRONIK Overvågningskamera til sikring mod indbrud og tyveri
Med dette IP-kamera fra SecuFirst er du altid opmærksom på, hvad der foregår i og omkring dit hjem. Det viser billeder i realtid i fuld 1080P HD-kvalitet og kan ses via SecuFirst-appen på din smartphone eller tablet. Ud over at se live fra kameraet sender systemet lyd gennem den indbyggede mikrofon,.
Pris 1278 kr.
Kategori: Diverse - Kameraer & optik Kameraer Overvågningskameraer
Med dette IP-kamera fra SecuFirst er du altid opmærksom på, hvad der foregår i og omkring dit hjem. Det viser billeder i realtid i fuld 1080P HD-kvalitet og kan ses via SecuFirst-appen på din smartphone eller tablet. Ud over at se live fra kameraet sender systemet lyd gennem den indbyggede mikrofon, så du.
Pris 1278 kr.
Kategori: Diverse - Kameraer & optik / Kameraer / Overvågningskameraer
Udvid dit digitale trådløse kamerasystem (CSWL120CBK og CSWL140CBK) med et ekstra kamera, og hold øje med din ejendom fra forskellige vinkler..
Pris 689 kr.
Kategori: TV tilbehør - Elektronik Elektronik – tilbehør Kabler
Udvid dit digitale trådløse kamerasystem (CSWL120CBK og CSWL140CBK) med et ekstra kamera, og hold øje med din ejendom fra forskellige vinkler. Kameraet tilbyder en meget skarp og stabil billedkvalitet og er udst... - TILBUD NU, pris kun 719,00 (før 819,00).
Pris 719 kr.
Kategori: Diverse - Diverse » Sortiment
HD-kamera til indendørs og udvendigt Foscam E1 er et multifunktionelt sikkerhedskamera til indvendig og udvendig. Kameraet er udstyret med en fuld HD-linse med et nattsyn på op til 20 meter. Derudover er kameraet helt trådløst, og du installerer kameraet magnetisk, hvilket betyder at du ikke længere vil.
Pris 2859.13 kr.
Kategori: Diverse - beskyttelse smart sikkerhed ip kamera|
.
Pris 1489 kr.
Kategori: Web- & Netværkskameraer - Overvågningskamera - Trådløst overvågningssystem
.
Pris 749 kr.
Kategori: Web- & Netværkskameraer - Overvågningskamera - Trådløst overvågningssystem
Trådløst Mini 1080P HD Wi-fi IP-kamera IOS Android 1080P netværkskamera med funktioner såsom videoindspilning, fotografering, bevægelsesdetektoralarm og APP-realtidsovervågning. Udrustet med højkapacitetsbatteri som støtter lang driftstid og APP-drift. Støtter TF-kort og op til 32 GB (kortet medfølger ikke).
Pris 449 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Hjem og fritid - Alarm/Sikkerhed - Overvågningskameraer
Trådløst overvågningssystem med mulighed for at fjernovervåge dit hjem, når du ikke er hjemme. Videooptageren med 4 kanaler og indbygget 7" LCD-skærm er udstyret med en RJ45-adapter, så den kan tilsluttes til et eksisterende netværk, der understøtter fjernvisning på mobil ved hjælp af en gratis app. Kameraet.
Pris 1899 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Bolig / Fritid Til Boligen Alarmer & Overvågning
Dette genopladelige, trådløse og digitale kamerasystem giver dig mulighed for at fjernovervåge dit hjem, butik eller kontor. Det er nemt at sætte op: Tilslut kameraet og skærmen til to stikkontakter, så parres de trådløst inden for få sekunder. Skærmen leverer levende billeder og lyd, som kameraet optager. En.
Pris 1979 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Bolig / Fritid Til Boligen Alarmer & Overvågning
Dette Trebs endoskop CC-119 22119 er udstyret med et fleksibelt kabel med en længde på 1 meter og et indbygget vandtæt kamera med en diameter på 16 mm, så du har en omfattende rækkevidde til at undersøge dit mål selv under vand. Kameraet har justerbart LED-lys, så det kan bruges i mørke uden.
Pris 1060 kr.
Kategori: Elværktøj - Isenkram Redskaber Måleredskaber & sensorer Sonder & søgere
Dette Trebs endoskop CC-128 22128 er udstyret med et fleksibelt kabel med en længde på 1 meter og et indbygget vandtæt kamera med en diameter på 9 mm, så du har en omfattende rækkevidde til at undersøge dit mål selv under vand. Kameraet har justerbart LED-lys, så det kan også bruges i mørke uden.
Pris 1233 kr.
Kategori: Elværktøj - Isenkram Redskaber Måleredskaber & sensorer Sonder & søgere
Dette Trebs endoskop CC-119 22119 er udstyret med et fleksibelt kabel med en længde på 1 meter og et indbygget vandtæt kamera med en diameter på 16 mm, så du har en omfattende rækkevidde til at undersøge dit mål selv under vand. Kameraet har justerbart LED-lys, så det kan bruges i mørke uden yderligere.
Pris 1060 kr.
Kategori: Elværktøj - Isenkram / Redskaber / Måleredskaber & sensorer / Sonder & søgere
V3