Sender billede-signal krypteret digital (dermed ingen interferens) Ideel til bilen, varebilen, traktor, campingvogn, trailer og meget mere 4.3" farve TFT skærm 12/24V Trådløst Night-Vision kamera Digital trådløs video Monteringsbeslag for kamera Monteringsbeslag med sugekop for skærm Guidende p-hjælp i.
Pris 1392 kr.
Kategori: Videokameraer - Auto|Bilkamera
Udvid dit digitale trådløse kamerasystem (SAS-TRANS60, CSWL120CBK og CSWL140CBK) med et ekstra kamera, og hold øje med din ejendom fra forskellige vinkler. Kameraet tilbyder en meget skarp og stabil billedkvalitet og er udstyret med nattesyn til overvågni.
Pris 799 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Overvågningskamera
.
Pris 395 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Hardware/Lyd & billede/Overvågning/Overvågningskameraer/
.
Pris 1430 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Bil - Elektronik - Parkeringshjælp
Smart trådløst webcamera til overvågning. Kan styres af både smartphones og tablets. 360 graders fuld visning HD opløsning som giver super billede Synsvinkel kan styres fra din mobil eller tablet Elektronisk zoomfunktion med klar.
Pris 249 kr.
Kategori: Diverse - gruppe3 Kamera Overvågningskamera til sikring mod indbrud og tyveri
Med dette IP-kamera fra SecuFirst er du altid opmærksom på, hvad der foregår i og omkring dit hjem. Det viser billeder i realtid i fuld 1080P HD-kvalitet og kan ses via SecuFirst-appen på din smartphone eller tablet. Ud over at se live fra kameraet sender systemet lyd gennem den indbyggede mikrofon,.
Pris 1279 kr.
Kategori: Diverse - Kameraer & optik Kameraer Overvågningskameraer
Med dette IP-kamera fra SecuFirst er du altid opmærksom på, hvad der foregår i og omkring dit hjem. Det viser billeder i realtid i fuld 1080P HD-kvalitet og kan ses via SecuFirst-appen på din smartphone eller tablet. Ud over at se live fra kameraet sender systemet lyd gennem den indbyggede mikrofon, så du.
Pris 1279 kr.
Kategori: Diverse - Kameraer & optik / Kameraer / Overvågningskameraer
Dette Nedis® 4-i-1 CCTV-overvågningskamera understøtter 4 teknologistandarder: AHD, TVI, CVI og analog..
Pris 249 kr.
Kategori: TV tilbehør - Elektronik Elektronik – tilbehør Kabler
Udvid dit digitale trådløse kamerasystem (CSWL120CBK og CSWL140CBK) med et ekstra kamera, og hold øje med din ejendom fra forskellige vinkler. Kameraet tilbyder en meget skarp og stabil billedkvalitet og er udst... - TILBUD NU, pris kun 719,00 (før 819,00).
Pris 719 kr.
Kategori: Diverse - Diverse » Sortiment
Du kan ikke forhindre, hvad du don't seEt bakkamera af høj kvalitet, såsom Garmin BC30, kan bruges til, at operatøren kan forbedre bakspejlet betydeligt. Reducer risikoen for ulykker i den døde vinkel, når du kører i bakgear. Reverse Easy mestrer. Hvis du aktiverer trådløst bakkamera BC30 med en kompatibel.
Pris 1499 kr.
Kategori: Diverse - Styrefunktioner til motorkøretøjer
Udvid dit digitale trådløse kamerasystem (CSWL120CBK og CSWL140CBK) med et ekstra kamera, og hold øje med din ejendom fra forskellige vinkler. Kameraet tilbyder en meget skarp og stabil billedkvalitet og er udstyret med nattesyn til overvågning døgnet run.
Pris 749 kr.
Kategori: Diverse - Bolig / Fritid
HD-kamera til indendørs og udvendigt Foscam E1 er et multifunktionelt sikkerhedskamera til indvendig og udvendig. Kameraet er udstyret med en fuld HD-linse med et nattsyn på op til 20 meter. Derudover er kameraet helt trådløst, og du installerer kameraet magnetisk, hvilket betyder at du ikke længere vil.
Pris 2859.13 kr.
Kategori: Diverse - beskyttelse smart sikkerhed ip kamera|
.
Pris 1489 kr.
Kategori: Web- & Netværkskameraer - Overvågningskamera - Trådløst overvågningssystem
.
Pris 749 kr.
Kategori: Web- & Netværkskameraer - Overvågningskamera - Trådløst overvågningssystem
Det digitale signal sikrer et godt kvalitetsbillede uden flimmer og støj. Der er minimal risiko for at signalet bliver forstyrret af andre trådløse signaler - fx mobiltelefon , bluetooth og WiFi. Specifikationer - 1/3" SONY 700 TV Lines kamerachip-.
Pris 1199 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Trådløst bakkamera
Kamerat kan tilgås via mobilt bredbånd, selv uden internet eller Wi-Fi, når der er installeret et SIM-kort i kameraet (SIM-kort medfølger ikke). Når der er installeret et SIM-kort i kameraet, kan du kommunikere med kamaeraet via 3G eller 4G. Super løsnin.
Pris 1699 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Trådløs overvågning
Nyhed i 2019. Nu er det muligt at have live videoovervågning overalt, når blot der er en strømkilde tilgængelig. Selv uden internet eller Wi-Fi kan dette kamera tilgås via mobil bredbånd, når der er installeret et SIM-kort i kameraet (SIM-kort medfølger i.
Pris 2099 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Trådløs overvågning
Kameraet har et indbygget modul, der sørger for internetforbindelse via mobil bredbånd, når der er installeret et SIM-kort i kameraet (SIM-kort medfølger ikke). Trådløst IP-kamera, som ikke skal bruge en Wi-Fi eller LAN-kabel, fordi man i stedet installe.
Pris 1699 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Trådløs overvågning
Den trådløse teknik er digital, hvilket sikrer et stabilt signal med en god billedkvalitet uden støj og flimmer.Med digital, trådløs overførsel er der minimal risiko for at signalet påvirkes af andre trådløse signaler i nærheden - fx bluetooth, mobiltelef.
Pris 3999 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Trådløst bakkamera
V3