Flexibel og lette vandresko fra Peperoni. Skoen er vandafvisende og sålen er udstyret med et kraftigt mønster.  Information: Water Resistant Udvendig: P.U. Indvendig: Stof Sål: Gummi  .
Pris 99 kr.
Kategori: Damesko - Kvinder / Damesko & støvler / Sko
En vandresko fra Lundhags er garant for høj komfort og god åndbarhed. Skoene kan nemt benyttes til let hiking, og er essentielle i sommermånederne. Materiale valget er ikke overladt til tilfældigheder, og den øverste del af skoen er således italiensk læder..
Pris 1700 kr.
Kategori: Herresportstøj - Sko
Vandresko Merrell MOAB 2 GTX Grå Fås i herrestørrelse. 40,41,42,43,44,45,46. . Herre Sko Vandresko..
Pris 1009 kr.
Kategori: Damesko - Herre Sko Vandresko|H
Hanwag Robin Light GTX - Herre Vandresko m/Goretex er en yderst letvægtig vandresko i et komfortabelt og formstabilt design med dobbelte stikninger og forstærkende syninger på siden. Blød og åndbar foring i temperatur-regulerende og antibakteriel Bio Ceramic&.
Pris 1549 kr.
Kategori: Herresko - Sko
Hanwag Robin Light GTX er fremstillet i blød og lækker nubuck kombineret med Cordura®-nylon og lige velegnet til rejser, storbyferier og til en komfortabel hverdag. En yderst letvægtig vandresko til herrer m/Goretex i et komfortabelt og formstabilt design med do.
Pris 1549 kr.
Kategori: Træningssko damer - Sko
.
Pris 299 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbud
Ecco Udtagelig indlægssål.
Pris 697 kr.
Kategori: Træningssko damer - Apparel & Accessories Shoes
Vandresko New Sprinter fra Scholl er gode både til lange gåture, til power walk som til arbejdsbrug. De fungerer også som løbesko. Skoene er i ventilerende tekstil med syntetforstærkning som giver stabilitet. Vatteret rundt om kanten og pløsen. Snøre justerer pasformen. En stabil bro i svangen giver en.
Pris 849 kr.
Kategori: Træningssko damer - Dame Sko Træningssko
KEENs Terradora tilbyder ultimativ komfort med en sikker pasform samt stil og er skabt til stierne og byvandring..
Pris 769.66 kr.
Kategori: Træningssko damer - |Fodtøj / Udendørssko|damer
Scarpa Cyrus GTX kvinder vandring ShoesThe sko version af Scarpas bedst sælgende Terra, en clasically stylet walking sko passer lige så....
Pris 1299 kr.
Kategori: Træningssko damer - Sko Dame
•• Størrelse: Længden er (Normal) og Bredden er (Bred) •• Materiale: Ruskind.
Pris 775 kr.
Kategori: Damesko - Vandrestøvler
•• Størrelse: Længden er (Normal) og Bredden er (Normal) •• Materiale: Tekstil.
Pris 999 kr.
Kategori: Damesko - Vandrestøvler
Brütting Expedition Vandresko i sort og grå med solid bund og rund snude.  Information Mærke: Brütting Type: Vandresko Model: Expedition Model ID: 191188 Farve: Sort & Grå Materiale: P.U, Gummi & Tekstil.
Pris 419 kr.
Kategori: Herresko - Mænd / Herresko & støvler / Sko / Fritids & løbesko
Brütting Expedition Vandresko i blå og grøn med solid bund og rund snude.  Information Mærke: Brütting Type: Vandresko Model: Expedition Model ID: 191225 Farve: Blå & Grøn Materiale: P.U, Gummi & Tekstil.
Pris 419 kr.
Kategori: Herresko - Mænd / Herresko & støvler / Sko / Fritids & løbesko
Vandresko fra peperoni med Softshell som er  svedtransporterende, åndbar og  hurtigtørrende. Skoen har en robust gummisål med et godt greb så man står fast. Information:  Udvendig: Softshell/Gummi Indvendig: Stof Sål: Gummi .
Pris 179 kr.
Kategori: Damesko - Kvinder / Damesko & støvler / Sko / Fritids & løbesko
Vandresko fra peperoni med Softshell som er  svedtransporterende, åndbar og  hurtigtørrende. Skoen har en robust gummisål med et godt greb så man står fast, heruodver er der forstærket snude som beskytter tæerne mod slag. Information: Udvendig: Softshell/Gummi Indvendig: Stof Sål: Gummi .
Pris 179 kr.
Kategori: Damesko - Kvinder / Damesko & støvler / Sko / Fritids & løbesko
Vandresko fra peperoni med Softshell som er  svedtransporterende, åndbar og  hurtigtørrende. Skoen har en robust gummisål med et godt greb så man står fast. Snuden er forstærket med hård plast som beskytter tæerne. Information:  Udvendig: Softshell/Gummi Indvendig: Stof Sål: Gummi .
Pris 179 kr.
Kategori: Damesko - Kvinder / Damesko & støvler / Sko / Fritids & løbesko
CMP vandresko i lækkert design og med både vandtæt og åndbar membran og masser af lækre detaljer. Skoene er velegnet til vandring og perfekte til det danske terræn, der både kan byde på vådt og mudret terræn og ind imellem også med sne og is. Skoens bund er nemlig lavet til at kunne stå fast i al slags vejr.
Pris 699 kr.
Kategori: Damesko - Trekkingsko
Salomon vandresko i meget åben design med masser af udluftning og rigtigt gode absorberende egenskaber. Det er ikke mærkeligt at Salomons vandresandal igen og igen ligger i toppen af salgslisterne og denne udgave af sandalen giver bare endnu mere lyst til at komme ud i sommerlandet og vandre. Sandalen er.
Pris 649 kr.
Kategori: Damesko - Sandaler
V3