.
Pris 449 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Rodekassen - Udsalg
•• Størrelse: Længden er (Normal) og Bredden er (Normal) •• Super god vandrestøvle fra Viking model Impulse Mid Gtx. Støvlen er en let snørestrøvle der har en super god pasform. Den kan snøres helt til, også på smalle fødder. Der er god støtte ved anklen, hælen og på siderne, så den også kan bruges på.
Pris 1199.95 kr.
Kategori: Damesko - Vandrestøvler
Super god vandrestøvle fra Viking model Impulse Mid GTX. Støvlen er en let snørestrøvle der har en s… Læs mere....
Pris 1199.95 kr.
Kategori: Damesko - Fashion Shoes Ladies
adidas Hyperhiker er et par vandresko med medium ankelstøtte til de små fødder, som stadig ønsker det ultimative eventyr på stierne..
Pris 263.22 kr.
Kategori: Træningssko herrer - |Sko / Fodtøj til friluftsliv / Fast Hike|
Herresko fra Graninge. Yderside i skind og Grantex. Snøre foran. Inderside i tekstil. Aftagelig indersål i skind. Støddæmpende og antistatisk ydersål i riflet gummi..
Pris 847 kr.
Kategori: Damesko - Apparel & Accessories Shoes
Vandresko fra peperoni med Softshell som er  svedtransporterende, åndbar og  hurtigtørrende. Skoen har en robust gummisål med et godt greb så man står fast. Snuden er forstærket med hård plast som beskytter tæerne. Information:  Udvendig: Softshell/Gummi Indvendig: Stof Sål: Gummi .
Pris 179 kr.
Kategori: Herresko - Mænd / Herresko & støvler / Sko & sneakers
Vandresko fra peperoni med Softshell som er  svedtransporterende, åndbar og  hurtigtørrende. Skoen har en robust gummisål med et godt greb så man står fast, heruodver er der forstærket snude som beskytter tæerne mod slag. Information: Udvendig: Softshell/Gummi Indvendig: Stof Sål: Gummi .
Pris 179 kr.
Kategori: Damesko - Kvinder / Damesko & støvler / Sko & sneakers
.
Pris 599 kr.
Kategori: Herresko - Rodekassen - Udsalg
.
Pris 599 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Rodekassen - Udsalg
.
Pris 1199 kr.
Kategori: Damesko - Vandresko
•• Størrelse: Længden er (Normal) og Bredden er (Normal) •• Rigtig god vandrestøvle fra Viking model Komfort Mid GTX holdt helt i sort. Støvlen er med snørebånd, så den kan tilpasses foden perfekt. Det er en Gore Tex støvle, så den er vandtæt og meget åndbar. Den passer perfekt til lange traveture og.
Pris 1199.95 kr.
Kategori: Damesko - Vandrestøvler
Calia GTX Vandresko.
Pris 995 kr.
Kategori: Damesko - Trekkingsko
overdel af skind og tekstil.
Pris 1000 kr.
Kategori: Damesko - Trekkingsko
Moab GTX Vandresko.
Pris 1195 kr.
Kategori: Damesko - Trekkingsko
Salomon vandresko i meget åben design med masser af udluftning og rigtigt gode absorberende egenskaber. Det er ikke mærkeligt at Salomons vandresandal igen og igen ligger i toppen af salgslisterne og denne udgave af sandalen giver bare endnu mere lyst til at komme ud i sommerlandet og vandre. Sandalen er.
Pris 649 kr.
Kategori: Damesko - Sandaler
Let og lækker vandresko med vandtæt Goretex membran, leveret af dedikerede sko-eksperter. Viking har begået en ganske behagelig og yderst let vandresko, der også er perfekt som hverdagssko. Den har en Goretex memran der gør den helt vandtæt, samtidig med at foden kan ånde ud igennem den. Sålen er skridsikker.
Pris 999 kr.
Kategori: Damesko - Trekkingsko
Merrell vandresko til brug hele året med en Goretex membran der holder fødderne vandtætte og tillader foden at ånde. Skoen er opbygget med en grov bund der giver et godt greb mod ethvert underlag og en mellemsål der absorberer stødene fra vandringen rigtigt godt. Det er særligt vigtigt hvis du går lange ture,.
Pris 999 kr.
Kategori: Damesko - Trekkingsko
Blødt og slidstærkt læder giver en solid og fantastisk støttende letvægtssko til vandring i våde og vanskelige forhold. Ridge II GT er forsynet med den af Asics udviklede sål Asics Hike Wet Grib der som navnet mere end antyder, giver et godt greb i underlaget under våde forhold. Hvis du hører til dem der har.
Pris 1199 kr.
Kategori: Damesko - Trekkingsko
Haglöfs Vandresko fra fremtiden - med den helt nye Goretex Surroundmembran der tillader dig at ånde under foden, i en helt vandtæt sko. Den mest åndbare vandresko fra Haglöfs nogensinde, idet den er lavet med Goretex Surround membranen. Tilmed er skoen lavet som en ægte slider af en hikingsko der kan klare de.
Pris 1299 kr.
Kategori: Damesko - Trekkingsko
V3