Vandringer i ørkenen blev skrevet under en åndelig udvikling i forbindelse med en samtale med en præst. Det var naturligvis kun starten, men samtalen løste op for nogle....
Pris 109.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
.
Pris 243.13 kr.
Kategori: Camping & Hiking -
En vandring gennem det gamle Jelling: en billedbog om årene 1900-1960 (Forlag: Forlaget Jelling, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788788444247).
Pris 170 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Vandrings spacere, der reducere vandingen i din gaffel.
Pris 99 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør -
Det er blevet populært at vandre. Flere og flere vil ud i naturen, mærke terrænet og sætte tempoet ned, så der er masser af overskud til at nyde den fulde oplevelse. Nogle drømmer om at sove under åben himmel, og måltider i det fri hører naturligvis med. Men hvordan får man styr på det hele....
Pris 185.11 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
.
Pris 3399 kr.
Kategori: Garmin Oregon 700 - Bil Navigation Outdoor Navigation Outdoor - Navigationsudstyr
Disse vandrestave kombinerer komfort, funktioner og rimelig pris. Det er en allround stav som kan bruges under alle forhold og i alle terræner..
Pris 408.67 kr.
Kategori: Camping & Hiking - |Sko / Fodtøj til friluftsliv / Vandring|
Vandring fra Reimatec® er en praktisk tre-i-en jakke, der kan tilpasses temperatur og vejr. Jakken består af en indertrøje af fleece og en skaljakke, som kan bæres separat eller sammen i køligere vejr. Skaljakken har tapede sømme og er helt vand- og vindtæt. Bliver det for varmt tages fleecetrøjen ud, så den.
Pris 779 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj Jakker Vinterjakker
.
Pris 179 kr.
Kategori: Kampsport og fitness - Fritid & Sport - Træningsudstyr - Andet træningsudstyr - Træningsudstyr til smartphones
Drikkedunk der rummer 600 ml. Ideel til sport og træning..
Pris 40.95 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Drikkedunk
Map Measuerer Plus fra Silva er et klassisk navigationsinstrument - dog i en elektronisk udgave - der hjælper dig til at tilrettelægge passende dagsetaper på din tur eller vurdere, hvor langt der er til et ønsket mål. I spidsen sidder der et lille hjul, som man lader rulle hen over kortet på den planlagte.
Pris 349 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Root Catalog Forside Udstyr Rejsetilbehør Kompasser og kortlommer|
0.0380.
Pris 59.95 kr.
Kategori: Camping & Hiking -
Produktspecifikationer:Bredde: 1,45Længde: 2,05Højde: 1,00Ramme: Glasfiberramme i stærk kvalitetFarve: CamouflageUV: Vandsøjletryk 1500mmVægt: 2Kompakt telt til 2 personerCamouflagedesign Vejer kun 1,9 kgStærke stålstænger 100% overfladebehandlet polyesterVandsøjletryk 1.500 mmTransporttaske medfølg.
Pris 500 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Camping & Hiking
Vaskemiddel til almindelig beklædning og teknisk beklædning med membran..
Pris 169.95 kr.
Kategori: Camping & Hiking - 5252
PRODUKTET REHBAND EPI SUPPORT ER KLASSIFICERET SOM MEDICINSK UDSTYR. Rehband EPI support aflaster og giver lindring af musklen i underarmen og gør det muligt at udføre dagligdagens aktiviteter.Rehband EPI Support kan aflaste ved tennisarm, musearm og golfarm. Anvendelse:Træk bandagen over armenPlacer puden på.
Pris 250 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Fritid og helbred Sport og vægttab Forbindinger og støttestrømper
Tre Spade Pølsekværn 5/V fra Tre Spade.
Pris 2279 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Husholdsapparater - Husholdsapparater - Elektriske Kødhakkere
KORT OG GODT Lavinesonde i aluminium Nem og hurtig at samle og skille ad Slidstærk og holdbar SPECIFIKATIONER Maks længde: 260 cm 6 sektioner á 42 cm Vægt: 290 g Opbevaringspose medfølger.
Pris 319 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sportsartikler Friluftsliv Vintersport og -aktiviteter Lavinesikkerhed
Kraftig LED lygte. Leverer op til 1000 lumens. 5 funktioner: Høj, mellem, lav styrke + stropo med høj og lav frekvens. Mulighed for at fokusere lyskeglen - vælg imellem stor spredning eller meget fokuseret lys! Leveres med batteri type 18650 og lader. Lygten er produceret i Aluminium. Perfekt til leg eller.
Pris 200 kr.
Kategori: Camping & Hiking - LED lygter
Gummibelagt for bedre holdbarhed. Inkl. 2 stk. Aa batterier..
Pris 99.95 kr.
Kategori: Camping & Hiking - EL ARTIKLER Lygter
V3