Det er blevet populært at vandre. Flere og flere vil ud i naturen, mærke terrænet og sætte tempoet ned, så der er masser af overskud til at nyde den fulde oplevelse. Nogle drømmer om at sove under åben himmel, og måltider i det fri hører naturligvis med. Men hvordan får man styr på det hele og kommer godt i.
Pris 159.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
En fortælling i 24 afsnit om livet som en pilgrimsfærd i en higen mod oplevelse og tolerance. Rammefortællingen er Mortens vandring ad jyske veje og ind i den fletter sig historier fra andre tider....
Pris 229.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
En vandring gennem det gamle Jelling: en billedbog om årene 1900-1960 (Forlag: Forlaget Jelling, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788788444247).
Pris 170 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
.
Pris 69 kr.
Kategori: Bøger & blade -
Vandrings spacere, der reducere vandingen i din gaffel.
Pris 99 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør -
Vulkaner, grønne fyrreskove, historiske udgravninger og månelandskaber. De Kanariske Øer har meget andet at byde på end sol- og strandferie. Bortset fra de varmeste sommermåneder er temperaturen perfekt for en vandreferie.   De syv hovedøer er meget forskellige og giver mulighed....
Pris 189 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Vandring fra Reimatec® er en praktisk tre-i-en jakke, der kan tilpasses temperatur og vejr. Jakken består af en indertrøje af fleece og en skaljakke, som kan bæres separat eller sammen i køligere vejr. Skaljakken har tapede sømme og er helt vand- og vindtæt. Bliver det for varmt tages fleecetrøjen ud, så den.
Pris 549 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj Jakker Vinterjakker
Med Eric Claptons værdifulde bistand tager farvande konceptalbummet til nye højder på denne 1984 mesterværk sin første LP efter forlade....
Pris 84 kr.
Kategori: Musik - Musik- og lydoptagelser
Focus on 50cm for macroReversed porro prism system.Aspherical lenses for sharpening throughout the picture.BaK4 prisms for best light transmission.Dual axis with synchronized IPD system.Rubberized for protection and gripTwist-up eyepieceAdjustable eyepieceLockable dioptric adjustment knob..
Pris 1519 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Cameras & Optics Optics Binoculars|Other
Drikkedunk der rummer 600 ml. Ideel til sport og træning..
Pris 40.95 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Drikkedunk
Tre Spade Minnie Pølsestopper 3L fra Tre Spade.
Pris 1229 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Hjem og have
Produktspecifikationer:Bredde: 2,40Længde: 3,10Højde: 1,30Ramme: Glasfiberramme i stærk kvalitetRør / fittings: 8,5mmFarve: Orange/MørkegråVandtæt: Vandsøjletryk 2000mmVægt: 5Kabinetelt med 1 rumPlads til bagage forrest Oversejl i 190T polyesterTapede syningerBund i 120g/m² PEVandsøjletryk 2000 mmSo.
Pris 487.5 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Camping & Hiking
LED lygte i aluminium. Xenon kulør på lyset. Benytter standard AA batteri. Leveres med gaveæske.   Lygten er stænktæt med gummipakning til batterierne, kan bruges i let regn. Materiale: Aluminium..
Pris 42 kr.
Kategori: Camping & Hiking - LED lygter
KORT OG GODT Super lette crampons 10-punkts alluminium crampons Hurtig og nem længdejustering SPECIFIKATIONER Steel center bar Velegnet til telemark og randonée Inkluderer dual-density ABS BLACK DIAMOND NEVE PRO CRAMPONS Black Diamond Neve Pro Crampons/ Steigeisen er super lette 10-punkts alluminium crampons.
Pris 1139 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sportsartikler Friluftsliv Vintersport og -aktiviteter Ski og snowboard
Vaskemiddel til almindelig beklædning og teknisk beklædning med membran..
Pris 169.95 kr.
Kategori: Camping & Hiking - 5252
.
Pris 699 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Vintilbehør // Udstyr til vinkælderen
Ammunition udleveres kun i showroom Kaliber: 22 LR Kuglevægt: 40 GR Antal: 50 Stk. per æske.
Pris 39 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Salonriffel ammunition
0.1000.
Pris 24 kr.
Kategori: Camping & Hiking -
En enkel fri fokus /autofokus kikkert med 7 gange forstørrelse og 50 mm naturligt lys indfald. Synfelt 119 m på 1000 m..
Pris 265 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Elektronik og navigation Kikkerter
V3